دانلود تحقیق و مقاله در مورد 【گرماسنج】فایل WORD | دانش آموزی، دانشجویی

برای دانلود فایل در مورد گرماسنج تعداد 16 فایل تحقیق دانش آموزی و پروژه و مقاله دانشجویی با فرمت WORD قابل ویرایش و PDF جهت استفاده تحقیقات و مقالات مدرسه و دانشگاه یافت شد.

بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد دماسنجهای غلافدار برای گرماسنجها که برای نخستین بار در سال 1354 تهیه گردیده براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی اندازه‏شناسی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در یازدهمین جلسه کمیته ملی استاندارد اندازه شناسی اوزان و وسایل سنجش مورخ 66/9/30 تصویب شد اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و ...

هدف آزمایش: اندازه‌گیری ارزش آبی گرماسنج (ظرف) A وسایل آزمایش: کالری‌متر و دماسنج روش آزمایش در کالری‌متر حدود آب سرد می‌ریزیم و دمای آن را یادداشت می‌کنیم سپس 100 گرم آب داغ در کالری‌متر می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا به تعادل برسند و دمای متعادل را یادداشت می‌کنیم. اعداد را در فرمول قرار می‌دهیم تا این که (A) ارزش آبی اندازه‌گیری شود. A=MC ظرفیت گرمایی جرم آب سرد جرم آب گرم دمای آب ...

اجزای سازنده یک محلول با روش تبخیر و تراکم است. روش جداسازی مواد اجزای سازنده یک محلول گوناگونند. یکی از این روش‌ها فرآیند تقطیر است که خود روش‌های مختلفی دارد و از جمله کاربردهای مهم آن در پالایش جداسازی مواد نفت و جدا سازی اجزایی آن است. انواع تقطیر:تقطیر ساده: اجزای سازنده محلولی از یک ماده حل شده غیر فعال را می‌توان با تقطیر ساده از هم جدا کرد. برای این کار محلول را ...

مقدمه این کارخانه در سال 1385 تأسیس شده و هم اکنون با دستگاه های تمام اتوماتیک در حال بهره برداری ما باشد.کارخانه بهنام جام در شهرک صنعتی تربت جام در چهار کیلومتری تربت جام با مدیریت جناب آقای حمید مغنی باشی احداث شده است. ظرفیت تولید این کارخانه 100 تن در روز بوده و همچنین در حال حاضر در هر روز مقدار 5 تن شیر را دریافت کرده و به محصولاتی نظیر شیر پاستوریزه و ماست و غیره تبدیل ...

گرما هنگامی که دو جسم با دماهای متفاوت در تماس با یکدیگر قرار گیرند انرژی از جسم گرمتر به جسم سرد تر میرود به انرژی که در این شرایط منتقل می شود انرژی گرمایی می گویند الف - گرما و حرکت مولکولی میدانید که ماده از مولکولها تشکیل شده است این مولکولها ساکن نیستند بلکه دائما در حال حرکت هستند نوع حرکت آنها بستگی به حالت ماده دارد یکی از اثرهای گرما بر ماده این است که حرکت آنها را ...

کالری‌سنجی یا کالریمتری (به انگلیسی: Calorimetry) یکی از روش‌های آزمایشگاهی است که در شیمی کاربرد فراوان دارد. در این روش با تعیین مقدار گرمای انتقال یافته از سامانه به محیط یا برعکس ویژگی‌های دیگر مواد را تعیین می‌کنند. از جمله کاربردهای کالری‌سنجی در تعیین ظرفیت گرمایی ویژه دمای گذار فاز تغییرات آنتالپی برای مواد معدنی و یا آلی از جمله پلیمرها می باشد. دستگاهی کالریمتر: است که ...

هدف آزمایش: اندازه‌گیری عدد ژول j (معادل مکانیکی حرارت) وسایل آزمایش: سیم، ولت‌سنج، آمپرسنج و گرماسنج روش آزمایش 250 گرم آب را در مخزن گرماسنج می‌ریزیم و بر اساس شکل آن را به ترانسفورماتور DC وصل می‌کنیم و سپس آمپرسنج را برای اندازه‌گیری آمپر بصورت متوالی در مدار قرار می‌دهیم و ولت‌سنج را به صورت سری یا موازی در دو سر سیم‌های خارجی از ظرف می‌بندیم. دمای اولیه آب درون ظرف را ...

مقدمه امروزه ضرورت ایجاد تحول در فرآیند یاددهی –یادگیری و روش های تدریس مورد اذعان تمامی صاحب نظران و مسئولین آموزش و پرورش می باشد.تأکید بر روش های فعال و مشارکتی تدریس و جنبه های کاربردی دروس ,زمینه های تفکر را در دانش آموزان تقویت نموده ,یادگیری از دوام و عمق بیشتری برخوردار گردیده و انگیزه ی فراگیران را افزایش می دهد . توجه به فعالیت های آزمایشگاهی و کارگاهی در مدارس سبب ...

نام آزمایش: ماشین آتوود (بررسی قانون اول و دوم نیوتون) مقدمه نظری: ماشین آتوود دستگاهی است که برای مطالعه قوانین نیوتون مورد استفاده قرار می گیرد. قانون اول نیوتون: برای آنکه جسمی ساکن بماند یا با سرعت یکنواخت به سرعت خود ادامه دهد باید مجموع برداری نیروهای موثر بر آن صفر باشد. قانون دوم نیوتون: نیرویی که به یک جسم وارد می شود با حاصل ضرب جرم جسم و شتابی که این نیرو به آن جسم می ...

گزارشات ارزش سرمایه انسانی من معتقدم مسیرهای حال حاضر ما در درک سازمان ها منحرف شده است. (مارگرت دیت لی) تا اینجا شما چگونگی اندازه گیری ارزش سرمایه انسانی را در سه سطح مشاهده نموده اید، از سطح موسسه یا شرکت که از طریق فرآیندهای واحدها وظیفه ای تجاری بطور روبه پائین در جهت فعالیت های اداراه منابع انسانی ، هدف گیری می کند. شما دیده اید که چگونه مدیریت سرمایه انسانی فرآیندهای ...

خلاصه: دمای بیضه ها در گاو نر باید cْ2 تا cْ6 درجه پایین تر از دمای بدن باشد. برای تولید اسپرماتوزدای بارور، مکانیسم های خنک کننده بیضه ها عبارتند از: مخروط عروقی بیضه‌ها - از دست رفتن دما از سطح بیضه ها، شل شدن عضلات اسکروتوم، عرق کردن اسکروتوم، پاسخ‌های تمام بدن و گرادیانت های متعارف حرارتی (در اسکروتوم و بیضه ها). در واقع کارکرد بیضه ها در حاشیه هایپوکسی می باشد. وقتی دمای ...

هدف آزمایش اندازه‌گیری گرمای ویژه گلوله فلزی با استفاده از اصل تعادل گرمایی وسایل آزمایش گرماسنج، دماسنج، گلوله فلزی، بشر، سه‌پایه، قوری روش آزمایش گلوله فلزی را تا گرم می‌کنیم و در گرماسنج محتوی 200 گرم آب سرد می‌اندازیم و صبر می‌کنیم تا به تعادل برسد، گرمای تعادل را یادداشت می‌کنیم. اگر از اتلاف انرژی صرف نظر شود مقدار گرمایی که جسم گرما از دست می‌دهد با مقدار گرمایی که جسم ...

اندازه گیریهای سیستماتیک اندکی از ویژگیهای فیزیکی گدازه روان فعال وجود دارد.چنین اندازه گیریهایی بااهمیت است،زیرا اجازه میدهد که محدودیتهایی برخصوصیات ماگما قبل ازفوران انجام دهیم وبدلیل آنکه مدلهای سه بعدی واقعگرا از جریان گدازه موردنیاز است،اطلاعات ورودی واندازه گیریهای روانه شناسی وخصوصیات فیزیکی و گرمایی مناسب ازمناطق حاشیه وایزوترمال درچندین مرحله از تکامل جریان صورت ...

آزمایشگاه حرارت خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود : خطای آزمایشگر خطای وسایل آزمایش خطای محیط اندازه گیری در آزمایش : خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای که در آزمایش بدست آمده است . خطای نسبی = در صد خطای نسبی : 100* خطای نسبی نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد : موضوع آزمایش تاریخ اسامی افرادی که در یک گروه آزمایش انجام می دهند . نام استاد شرح ...

آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...

- خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود : 1- خطای آزمایشگر 2- خطای وسایل آزمایش 3- خطای محیط - اندازه گیری در آزمایش : 1- خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای که در آزمایش بدست آمده است . 2- خطای نسبی = 3- در صد خطای نسبی : 100* خطای نسبی - نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد : 1- موضوع آزمایش 2- تاریخ 3- اسامی افرادی که در یک گروه آزمایش انجام می دهند . ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول