دانلود تحقیق و مقاله در مورد 【آرژینین】فایل WORD | دانش آموزی، دانشجویی

برای دانلود فایل در مورد آرژینین تعداد 11 فایل تحقیق دانش آموزی و پروژه و مقاله دانشجویی با فرمت WORD قابل ویرایش و PDF جهت استفاده تحقیقات و مقالات مدرسه و دانشگاه یافت شد.

مواد خشبی اهمیت گونه های چرا کننده  تقریبا یک سوم کره زمین(13.7 میلیون هکتار) خشکی است.  3 تا 4 درصد برای هداف شهرنشینی و صنعتی استفاده شده است  10 درصد زیر کشت است  زمینهای غیر تولیدی حدود 15 درصد خشکی است  زمینهای جنگلی 28 – 30 درصد خشکی است  40 درصد کل خشکی زمین را چراگاه تشکیل داد ماهیت مواد خشبی  خوراک حجیمی است که وزن کمی بازای هر واحد حجم دارد.  روشهای مختلفی برای ...

روغن نارگیل روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌‌آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می‌‌باشد. روغن نارگیل‌های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌‌شوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین ...

تاریخچه این باکتری اولین بار در ال 1938 بعنوان باکتری کند رشد میله ای بی هوازی شناخته شد و چون این ارگانیسم میتوانست فرورفتگی(pit )(corrode )در محیط کشت ایجاد کند و کلنی هایش در شیارهای کوچک رشد می کردند به همین علت آن را باسیلوسcorroding نامیدند و آن را بر تبق تبقه بندی CDC ،Hb1 در گروه باکتروئیدوس corroding قرار دارند. که دارای گونه دیگری بنام باکتروئیدوس اورولیتکوس بوده ولی ...

مقدمه : پروتئین ها فراوان ترین ماکرو ملکول های بیولوژیک هستند که در تمامی سلول ها و تمامی قسمت های سلولی یافت می شوند. پروتئین ها همچنین دارای تنوع زیادی می باشند. هزاران نوع پروتئین مختلف با اندازه های متفاوت از پپتیدهای نسبتاً کوچک تا پلیمرهای بزرگ دارای وزن های مولکولی در حد میلیون ممکن است در یک سلول یافت شوند. به علاوه، پروتئین ها اعمال بسیار متنوع بیولوژیک را انجام داده و ...

مقدمه: با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات ...

اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‌ 1- کالری و کیلوکالری:‌مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‌گراد بالا برد . مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‌گراد افزایش دهد. 2- متابولیسم: سوخت و ساز 3- متالولیسم پایه:‌ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده 4- نسبت تعادل تنفسی: 5- هیدرولیز:‌ واکنشی که در آن یک ماده توسط آب ...

کلیات گیاه شناسی   نارگیل در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آُسیا کشت می شده است . در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائی وجود دارد .   مردم اقیانس آرام نارگیل را بعنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند و از تمام قسمت های این درخت استفاده می برند . ضرب المثلی در این مناطق وجود دارد که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد برای خودش و برای بچه هایش ،‌لباس ،‌ظرف ،‌نوشابه ...

بیماری آلکاپتونوریا نوعی بیماری ارثی است و بنا بر این علت آن را می توان به ژن ها نسبت داد.ادرار افراد مبتلا به این بیماری در مجاورت هوا سیاه می شود زیرا در آن ماده ای به نام هموجنتیسیک اسید وجود دارد.در ادرار افراد سالم این اسید وجود ندارد زیرا آنزیم مخصوصی آن را تجزیه می کند.در سال 1909 پزشکی به نام آرچیبلد گرو بیان داشت که در بیماران مبتلا به آلکاپتونوریا آنزیم تجزیه کننده ی ...

اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‌ 1- کالری و کیلوکالری:‌مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‌گراد بالا برد . مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‌گراد افزایش دهد. 2- متابولیسم: سوخت و ساز 3- متالولیسم پایه:‌ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده 4- نسبت تعادل تنفسی:   5- هیدرولیز:‌ واکنشی که در آن یک ماده ...

جایگاه کلیه و ساختمان آن: کلیه‌ها دو عضو لوبیایی شکل، مجموعا به وزن 300 گرم هستند که در خلف صفاق و در مجاورت جدار خلفی شکم قرار گرفته‌اند و توسط مهره‌ها از هم فاصله دارند. انتهای فوقانی کلیه‌ها، در محاذات کنار فوقانی دوازدهمین دنده و انتهای تحتانی آنها، در حدود سومین مهره کمری است. کلیه راست کمی پائین‌تر از کلیه چپ باریک‌تر ولی درازتر از کلیه راست می‌باشد. کنار داخلی هر کلیه در ...

اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‌ 1- کالری و کیلوکالری:‌مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‌گراد بالا برد . مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‌گراد افزایش دهد. 2- متابولیسم: سوخت و ساز 3- متالولیسم پایه:‌ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده 4- نسبت تعادل تنفسی: 5- هیدرولیز:‌ واکنشی که در آن یک ماده توسط آب ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول