برای دانلود فایل در مورد آبغوره تعداد 5 فایل تحقیق دانش آموزی و پروژه و مقاله دانشجویی با فرمت WORD قابل ویرایش و PDF جهت استفاده تحقیقات و مقالات مدرسه و دانشگاه یافت شد.
مقدمه آبغوره وتاثیر آن بر روی فشار خون: یکی از انواع افزودنی های غذایی که مصرف آن از دیر باز در کشور ما مرسوم بوده است، آبغوره می باشد.اصطلاح غوره در ادبیات معنایی « فرهنگ لغت » به هر نوع میوه نارس اطلاق می گردد . ولی منظور از غوره در این مبحث میوه نارس انگور می باشد که دارای رنگ سبز وطعم ترش است که عصاره آن به نام آبغوره مرسوم است. و اما مطلبی که ما را بر آن داشت که در این ...
خواص غوره و تهیه چاشنی هایی با آن غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می باشد . غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است . هرگز غوره ...
شناسنامه کارخانه: گلچکان خراسان زمانی واحد نمونه اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی در سال 1385 تحت نظارت و تایید انجمن حمایت از بیماران دیابتی کشور می باشد. تاریخچه: این شرکت در سال 1330 توسط آقای باقر زمانی گلایگیر تاسیس گردید .ابتدا کار خود را در زمینه ی سنتی در تولید :عرقیات گیاهی- گلاب-ابلیمو وسرکه آغاز کرد و در بسته بندی های خاص تولید و به بازار محلی عرضه کرد. کارخانه ی حاضر ...
مفید برای ترشی معده مریم نخودی- بلوط- ریحان- لیمو- سیب زمینی- عرق نعنا- عرق آویشن- شلغم -مفید برای تحریکات چشم بخور چای- بارهنگ- ریحان -مفید برای تهوع خاک شیر- تیول- رازیانه- کنگر- بلوط مخصوصاً برای قی خونی.. -مفید برای استسقا شلغم- مارزبون -مفید برای چرب و کهیر گزنه- شلغم- غاضث- چوبک -مفید برای پلک چشم گردو- کاکل ذرت- آقطی -مفید برای جوشهای پوست و صورت بنفشه- بابونه- بخور ...
تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: 1 باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . ...