دانلود مقاله قارچ

Word 66 KB 9273 18
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • متاسفانه به علت عدم آشنایی برخی از فعالان بخش تولید قارچ صدفی به فنون بازاریابی صحیح و ارایه نامناسب قارچ، ویا ارایه قارچهایی با کیفیت پایین به بازار و همچنین وجود رقابت ناسالم در بین تولید کنندگان قارچ صدفی، درحال حاضرتولید قارچ به صورت صنعتی علیرغم یاز بازار، سودآوری پایینی دارد.

    عدم اطلاع رسانی صحیح وبعضا ارایه اطلاعات غلط و ناکافی و خودداری از تصویر وضعیت حال و آینده بازار قارچ صدفی در زمان ارایه مشاوره و ...

    از سوی برخی از واحدهای ارایه خدمات مشاوره تولید قارچ نیز بر این بازار آشفته ، دامن زده است .

    لذا خواهشمند است قبل از اقدام به تولید قارچ صدفی اطلاعات کاملی از وضعیت بازار و فروش آن در منطقه مورد نظرتان به دست آورید .

    پرورش قارچ و کسب درآمد در منزل * کاری جدید و در منزل بدون نیاز به سرمایه و وقت زیاد * بدون نیاز به مکان خاص , حتی در انباری و یا گوشه ای از حمام منزل * قابل پرورش حتی در داخل آپارتمان * ثمردهی هر بستر تا چندین ماه * تهیه خوراک لذیذ و سالم و مقوی جهت مصرف در منزل * آسانی کار و به فروش عمده رساندن محصول * قابل استفاده در بیش از 200 نوع غذا هم خوراک قارچی صد درصد مطمئن , پروتئینی و مقوی برای منزل خودتان تهیه نمائید و هم در ادامه کار پس از کسب تجربه و تهیه جزوه دوم می توانید قارچ تولیدیتان را در بازار با قیمت مناسب به فروش برسانید .

    صنعت تولید قارچ خوراکی در ایران نوپاست و تا به حال کمتر به آن پرداخته شده است و مستعد توسعه و گسترش می باشد و از طرفی مواد ویتامینی و پروتئین سرشار قارچ و طیف گسترده غذاهای امروزی که با قارچ تهیه می شوند باعث تشدید نیاز بازار به این کالای ارزشمند خوراکی شده است .

    برخلاف قارچ دکمه ای که پرورش آن به بیش از 30 ملیون تومان سرمایه و مکان مخصوص نیاز دارد , پرورش قارچ صدفی به سرمایه زیاد و یا مکان خاصی نیاز ندارد و در طیف گسترده تری از غذاها قابل استفاده است و از نظر مواد غذائی نیز غنی تر می باشد .

    آموزش تولید قارچ روش تولید قارچ صدفی ابتدا مواد سابستریت ( مانند کاه گندم ، برنج و...) را در آب می جوشانیم تا کاملا استریل شوند .

    سپس با بذر قارچ صدفی تلقیح نموده ودر داخل کیسه های پلاستیکی که از قبل ماده کرده ایم میریزیم و به اتاق رشد منتقل میکنیم.

    قارچ صدفی معمولا پس از سه هفته نمایان می شود .

    در صورتیکه اتاق مورد نظر شرایط مناسبی از نظررطوبت ، دما ، نور و ...

    داشته باشد واز بذر مرغوب استفاده شود ، کیسه ها ( کمپوستها ) تا مدت سه ماه به طور اقتصادی قارچ تولید خواهند کرد.هر کیسه در طول دوره سه ماهه بین سه تا شش کیلو قارچ تولید خواهد کرد و ...

    جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش پرورش قارچ مراجعه نمایید .

    مکانهای مناسب برای تولید قارچ صدفی شما میتوانید قارچ صدفی رادر هر نقطه از ایران کشت کنید .

    برای این منظور فقط نیاز به یک فضای مسقف دارید تا شرایط مورد نیاز تولید را کنترل کنید .کشت وپرورش قارچ صدفی بسیارارزان وکم هزینه است ومیتوان در گوشه ایی از پارکینگ ،انباری یا اتاقک بلا استفاده ایی آنرا تولیدکرد .

    اصولا قارچ صدفی رطوبت بسیار بالایی برای رشد نیاز دارند ودردمای معمولی( بین 20-30 درجه سانتی گراد) وکمی نور ، رشد قابل توجهی دارد .

    قارچ صدفی به راحتی میتواند برروی کاه گندم وجو ، تفاله چای ، ، پوست غوزه پنبه ، بقایای زیتون ، بقایای نیشکر ، درخت در حال پوسیدن و بسیاری از مواد لیگنوسلولزدار رشد کند ولی کاه معمول ترین ، ارزانترین و دردسترس ترین ماده برای تولید قارچ صدفی است .

    فیزیولوژی رشد قارچ صدفی قارچ صدفی بر روی بقایای کشاورزی رشدکرده وآنها را کلونیزه کرده وبه بازیدیو کارپ یا کلاهک تبدیل میکند.

    به گونه ای که قادراست این مواد راقبل از تخمیر کاملا تجزیه نموده ومورد استفاده قرار دهد .

    آنچه در مورد قارچ صدفی مهم و قابل توجه است ، تبدیل توده سابستریت بستر به اندامهای باردهی قارچ وراندمان بیولوژیکی آن است که اغلب در حدود 100 درصد عمل میکند که از نظر تولید قارچ در دنیا حداکثر میزان تولید محسوب می شود .

    کیت قارچ چیست ؟

    کیت قارچ به شما امکان پرورش قارچ خوراکی رادر منزلتان می دهد شما می توانیداز فضاهای غیرقابل استفاده درمنزل مانند : پاسیو، گوشه ای از حمام ، بالای کمدو کابینت ، پارکینگ انباری ، وهرمکان دیگری ( دارای کمی نور بوده وتهویه مناسبی هم داشته باشد) که در همه منازل وجوددارند وتقریبا استفاده مفیدی ازآنها نمی توان کرد در جهت کمک به اقتصادوسلامت خانواده قارچ صدفی تولید نمائید.

    شما می توانید به روشی ساده وآسان وباکمترین هزینه قارچ صدفی مورد نیازتان را در منزل پرورش دهید.شما برای تولید کیت دقیقا مانند روش تولید قارچ صدفی که در بالا ذکر شد عمل کنید .

    سپس یک کیسه زباله یا کاور لباس کاملا تمیز که چند سوراخ نیز برروی آن ایجاد کرده اید روی کیت بکشید وروزانه چندین بار آب اسپری نمایید .

    روش نگه داری از قارچ صدفی ابتدا مواد سابستریت ( مانند کاه گندم ، برنج و ...) را در آب می جوشانیم تا کاملا استریل شوند .

    سپس با بذر قارچ صدفی تلقیح نموده ودر داخل کیسه های پلاستیکی که از قبل آماده کرده ایم میریزیم و به اتاق رشد یا اتاق انکوباسیون منتقل میکنیم.

    در صورتیکه محیط مناسبی فراهم کرده باشید و تنش حرارتی و رطوبتی نداشته باشید قارچ صدفی معمولا پس از سه هفته نمایان می شود .

    در صورتیکه اتاق مورد نظر شرایط مناسبی از نظر رطوبت ، دما ، نور و ...

    داشته باشد واز بذر مرغوب استفاده شود ، کیسه ها ( کمپوستها ) تا مدت سه ماه به طور اقتصادی قارچ تولید خواهند کرد.هر کیسه در طول دوره سه ماهه بین سه تا شش کیلو قارچ تولید خواهد کرد پرورش قارچ صدفی شامل دو مرحله است : 1- مراقبت تا ظهور 2- مراقبت از قارچها تا رشد کامل آنها در مرحله اول ، قارچ نیاز به نور ندارد ومی باید در محلی نسبتا تمیز و در دمای معمولی(20-درجه سانتی گراد) نگه داری شود.

    در این مرحله درون کیسه ها دراثر رشد میسلیوم قارچ صدفی ، سفید شده وتمام درون کیسه را پر می کندواین پایان مرحله اول است پس از گدشت بیست الی بیست وپنج روز از تاریخ تلقیح ، قارچ صدفی شروع به رویش بیرونی یا تشکیل کلاهک می کند که در واقع آغاز مرحله دوم مراقبت است .در این مرحله قارچها نیاز به نور،تهویه مناسب هوا و همچنین رطوبت دارند.

    دراین مرحله بر روی پلاستیک شیارهایی به صورت عمودی ایجاد نمائید تا قارچها اندام زائی خارجی نموده و رشد نمایند.

    مشکلات احتمالی در پرورش ونگه داری قارچ صدفی: لازم به ذکر است قارچ صدفی بسیار مقاوم هستند وهیچ یک از موارد مذکور در زیر نمی توانند این قارچها را غیر قابل مصرف کنند زیرا کلیه مشکلات مذکور در زیر واکنشهای فیزیولوژیک قارچ صدفی در مقابل شرایط محیطی نا مناسب است که به محض تامین شرایط مورد نیاز مجددا قارچهای سالمی تولید خواهد کرد .

    قارچها به شکل توده مرجانی رشد می کنند علت : تهویه نامناسب - کمبود نور رفع مشکل : کمپوستها رابه مکانی که دارای نور کافی وغیرمستقیم باشدمنتقل نمائید .

    قارچ صدفی نیازبه نور مستقیم وشدید ندارند نورفضای داخلآپارتمان و اتاقها با نور یک لامپ معمولی (800تا 1000لوکس در 12 ساعت ) کاقی است ضمنا برای مشکل تهویه نیز می توانیدهریک ساعت یکبار هوای سالن را تهویه کنید .

    قارچها دارای ساقه بلند و کلاهک ریز و بعضا فاقد کلاهک علت : تهویه مناسب نیست و تجمع گاز کربنیک در محیط زیاد است.

    رفع مشکل قارچ صدفی رای رشد نیاز به اکسیژن دارد که با تهویه مناسب ( هر یک تا دوساعت یکبار ) این مشکل حل میشود .

    بلند شدن ساقه ها بعضا به علت کمبود نور نیز عارض میشود .

    قارچها چند سانتی متر بیشتر رشد نمی کنند علت : - کلاهکهای قارچ در اثر کمبود رطوبت خشک شده اند - درکنار قارچهای قوی تر رشد کرده اند - برخی از قارچها از ابتدا ضعیف هستند .

    رفع مشکل : با افزایش کار رطوبت سازها میتوانید کمبود رطوبت راجبران نمائید ( طوبت مطلوب بین90% -80 % است ) ضمنا کاهش دما به 18 درجه ( شوک حرارتی ) در این مرحله مفید است قارچهایی هم که در کنار قارچهای قوی تر رشد می کنند،قدرت رقابت با آنها را ندارند وطبیعی است که کوچک باقی بمانند.

    ضمنا قرار نیست تمام قارچها بسیار قوی و بزرگ باشند .

    روی کلاهکها تیره و سیاه می شود علت : نور موجود در فضای نگهداری قارچ صدفی بیش از حد نیاز قارچ است.

    رفع مشکل : اگرکمپوستها را به مکانی با نور کمتر وغیر مستقیم منتقل نمائیدمطمئنا بازهم ارچهای سفیدرنگ و زیبایی تولید خواهید کرد.

    دیگر قارچ تولید نمی کند علت : - توده داخلی کمپوستها خشک شده است .

    - قارچهای آن تمام شده وقدرت رویش ندارد .

    رفع مشکل : قارچها نیز مانند تمام موجودات زنده برای ادامه حیات خود نیاز به آب دارند وقتی آب توده داخلی کمپوست کاهش می یابد رشد نمی کنند.برای حل این مشکل توده داخلی کمپوست را از پلا ستیک خارج نموده به مدت 10-12 ساعت در داخل آب تمیز قراردهید.

    در این حالت یک جسم سنگین - و تمیز برروی توده قراردهید تاکاملابه زیرآب فرورود .پس از آن از آب خارج کرده اجازه دهید آب مازادآنها خارج شود.

    سپس مجددا در داخل کیسه (بهتراست از کیسه دیگری استفاده بفرمائید ) قرار دهید .اکنون کمپوست آماده است تا مجددا قارچ تولید نماید.اگر مجددا این کار را انجام دادید و دیگر قارچ تولید نشد ، متاسفانه میسلیومها قدرت تولید ندارندمعمولا مدت زمان اقتصادی هر کمپوست را سه ماه درنظر میگیرند.

    ولی جای نگرانی نیست ،چون اکنون شما یک خوراک دام با ارزش پروتئینی بالا وخاک گلدان بسیار خوب برای گلدانها و باغچه تان در دست دارید .

    برروی توده داخلی کمپوستها ، توده های سبز آبی و یا سیاه رنگی مشاهده میشود علت: کمپوستها مورد حمله قارچ های پارازیت قرار گرفته است.

    رفع مشکل : قارچ صدفی قدرت ساپروفیتی بالایی دارند وبه راحتی می توانند با پارازیتهای مزاحم مقابله کنند ولی شما می توانید توده را از داخل پلاستیک خارج نموده قسمت آلوده را همراه با توده زیر آن ( به عمق و شعاع 10 سانتی متری ) از توده جدا نمائیدوقسمت آلوده را معدوم نمایید اگر آلودگی کیسه زیاد باشد کل کیسه را معدوم کنید.سپس کمپوست رابا آب تمیز اسپری نموده و حتما درون یک کیسه جدید قرار دهید زیرا کیسه قبلی آلوده است.

    قارچها زرد و پلاسیده می شوند علت : بر روی کلاهکهای قارچ آب ریخته وجذب بافت آن شده است رفع مشکل: قارچهای صدفی برای رشد نیاز به رطوبت بالای 80 درصد دارند ولی این به معنای اسپری نمودن آب بر روی کلاهکهای قارچ به صورت مستقیم نیست .

    عنوان طرح : تولید و پروش قارچ محل اجرای طرح : مشخصات متقاضیان : الف:حقیقی ب : حقوقی محصول: سرمایه گذاری : زمین : محوطه سازی : ساختمان سازی : تاسیسات: ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه : مواد اولیه و بسته بندی : آب و برق و سوخت مصرفی : بر آورد هزینه تعمیرات و نگهداری : برآورد حقوق و دستمزد و نیروی انسانی : بر آورد سرمایه ثابت : -هزینه های سرمایه ای : هزینه های قبل از بهره برداری : برآورد سرمایه درگردش : نحوه ی سرمایه گذاری (مبالغ به هزار ریال) بر آورد هزینه استهلاک : هزینه های تولید سالیانه : محاسبه نقطه سر به سر قیمت تمام شده محصول 7500=2600/519000000 ریال قیمت فروش محصول 14000 ریال فروش کل معادل 36400000 = 26000*14000 درصد در نقطه سر به سر %47= ( 42000000-364000000) /28800000 سود و زیان 32200000=42000000-36400000 چند نمونه غذا با قارچ قارچ صدفی علاوه بر اینکه باعث خوشمزه و لذیذ شدن غذا می شود , به عنوان منبع غنی پروتئین ، کلسیم ، فسفر، ویتامین وانواع اسیدهای آمینه ضروریی محسوب می شود و با دارا بودن ماده لواستاتین در خود در پایین آوردن کلسترول خون بسیار موثر است .

    ا ستفاده از انواع خوراک با قارچ صدفی به شما که علاقمند به سلامت خانواده و خوردن غذاهای لذیذ و متنوع هستید توصیه می شود .

    برخی از غذاهائی که با قارچ درست می شوند به شرح زیر می باشند ( چند نمونه هم با طرز پخت آورده شده است) :ساندویچ با قارچ , املت با قارچ , املت با گوشت وقارچ , نیمروقارچ , همبرگرقارچ , قارچ برگر , ماکارونی باقارچ , سوپ قارچ , باز هم سوپ قارچ , پیتزای قارچ , پیتزای گوشت باقارچ , باز هم پیتزای قارچ , اردورها که عبارتند از , نان پیچ قارچ , اردور با قارچ , باز هم اردور با قارچ , کتلت قارچ و .....

    .

    خوراک مرغ با قارچ مرغ 1 کیلو _ پیاز3 عدد متوسط _ قارچ 250 گرم _ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری _ سیب زمینی 2 عدد متوسط _ نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا پیاز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمی آب به مدت نیم ساعت می پزیم و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به مرغ اضافه می کنیم و باز نیم ساعت دیگر به پخت ادامه میدهیم و در پایان سیب زمینی خلال شده را به آن اضافه میکنیم و تقربا بیست دقیقه دیگر به پخت ادامه میدهیم در پایان می توانیم کمی اب لیمو یا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس میل کنیم پیتزای قارچ 250 گرم قارچ _ پیاز یک عدد _ فلفل دلمه ای یک عدد _ کالباس رنده شده 150 گرم _ پنیر پیتزا 100 گرم نمک وفلفل به میزان دلخواه قارچ را خرد کنید با پیاز چرخ شده تفت دهید .نمک وفلفل به آن اضافه کنید .فلفل دلمه ای را جدا رنده کرده خمیر پیتزا را در ظرف فر که قبلا چرب کرده اید گذاشته قارچ وپیاز را روی خمیر پهن کنید و فلفل دلمه ای و کالباس رنده شده را رو ی مواد بپاشید بعد پنیررا روی مواد رنده کنید وسینی را در آخرین پنجره بالای فر به مدت یک ربع قرار دهید تا روی آن طلائی شود استان: فارسشهرستان : فسابخش: _روستا‌ : _ ردیفنام و نام خانوادگینام پدرشماره شناسنامهتحصیلاتتجربه1مصطفی زارعمنصور21فوق دیپلم_ نام شرکتنوع شرکتشماره ثبتمحل ثبتتاریخ ثبت----- ردیفنام محصولمیزان تولید سالیانهواحدقیمت تمام شده (ریال) واحدقیمت فروش(ریال) واحد1قارچ2600کیلوگرم75014002قیمت تمام شده ی سالیانه ============قیمت تمام شده ی سالیانه ============قیمت تمام شده ی سالیانه ============19500003640000 سرمایه ثابت(هزار ریال)سرمایه در گردش(هزار ریالکل سرمایه گذاری(هزار ریال450000500005000000 مساحت(متر مربع)قیمت واحد (ریال)قیمت کل(هزار ریال)توضیحات10006000060000نسبت به مکان قیمت زمین تغییر می کند شرح کارمقدار کارقیمت واحد(ریال)کل هزینه(هزار ریال)آسفالت و پیاده روسازی400متر1000040000ایجاد فضای سبز و روشنایی10010001000جمعجمعجمع41000 شرحنوع ساختمانمساحت (متر مربع)قیمت واحدکل هزینه(هزار ریال)سالن تولیدآجری500400000200000انبار مواد اولیهآجری10030000030000انبار محصولآجری وبتن10035000035000ساختمان اداری و سرویسهاآجری503000001500جمع کل زیر بنا :متر مربع650متر مربع650جمع کل هزینه :275500 ردیفنام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهیمشخصات فنیمشخصات فنیکشور سازندهتعدادقیمت واحدقیمت کلردیفنام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهیبرق مصرفیظرفیتکشور سازندهتعدادریالی(هزار ریال)(هزار ریال)1دستگاه آبپاش100kw_ایران3500000150015002فن تهویه80-ایران4300000120012008تابلو برق روشناییI 100_ایران1عدد500000050005000جمعجمع---8-77007700 ردیفشرح وسایلکشور سازندهمشخصات فنیتعدادتعدادقیمت واحد(ریال)قیمت کل (هزار ریال)قیمت کل (هزار ریال)قیمت کل (هزار ریال)1نیسانایرانیخچال دار11100000000100000100000100000100000000100000000100000000100000 عنوانشرحمشخصات فنیهزینه(هزار ریال)برق رسانیکابل هوایی و زمینیترانزیستور وتابلو برق30000آب رسانیچاه آب ولوله کشیپمپ آب ولوله کشی به مخزن30000وسایل سرمایش وگرمایشدستگاه پخت خشتسوخت پاش10000سایر :---جمع کل670200 ردیفنام مواد اولیه و مشخصات فنیمحل تامینمحل تامینمصرف سالیانهواحدهزینه واحد (ریال)هزینه کلردیفنام مواد اولیه و مشخصات فنیداخل کشورخارج کشورمصرف سالیانهواحدهزینه واحد (ریال)هزینه کل1 2کود هاگ** **- _50 100تن کیلو گرم100000 100005000000 1000000 شرحواحدمصرف روزانهمصرف سالانههزینه واحد (ریال)هزینه کل(ریال)آب مصرفیمتر مکعب2080010004000برق مصرفیکیلو وات100040005002000بنزینلیتر2575008006000جمع کل8000 شرحارزش دارایی (هزار ریال)ارزش دارایی (هزار ریال)درصدهزینه تعمیرات سالیانه(هزار ریال)محوطه سازی----ساختمان300000000300000000120000ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی100000001000000032000وسایل حمل و نقل10000000010000000052000جمع کلجمع کل24000 ردیفنیروی انسانی مورد نیازتخصصتعدادمتوسط حقوق ماهیانه هر نفر(ریال)متوسط حقوق ماهیانه هر نفر(ریال)حقوق سالیانه(ریال)حقوق سالیانه(ریال)جمع حقوق(هزار ریال)1کارگردیپلم320000002000000230000000230000000690000جمع کلجمع کل690000690000 شرحمبلغ(هزار ریال)زمین50000محوطه سازی-ساختمان سازی310000ماشین آلات و تجهیزات آزمایشگاهی100000وسایل حمل و نقل100000وسایل دفتر(20 الی 30 درصد هزینه ساختمان اداری)1000پیش بینی نشده(10 درصد اقلام بالا)5000جمع کل450000 شرحمبلغ (هزار ریال)هزینه های تهیه طرح،مشاوره،اخذمجوز،حق ثبت قرار داد های بانکی(4%هزینه های سرمایه ای)50000هزینه های راه اندازی و تولید آزمایشی(15روز هزینه های آب و برق و سوخت،مواد اولیه،حقوق و دستمزد)30000هزینه آموزش نیروی انسانی(2درصدکل حقوق سالانه)10000جمع کل90000 عنوانعنوانشرحشرحمبلغ(هزار ریال)مبلغ(هزار ریال)مواد اولیه و بسته بندیمواد اولیه و بسته بندی2 ماه مواد اولیه و بسته بندی2 ماه مواد اولیه و بسته بندی4000040000حقوق و دستمزدحقوق و دستمزد2ماه هزینه های حقوق و دستمزد2ماه هزینه های حقوق و دستمزد1200012000تنخواه گردانتنخواه گردان15روز هزینه های آب ،برق،سوخت وتعمیرات15روز هزینه های آب ،برق،سوخت وتعمیرات1000010000جمع کلجمع کل6200062000 شرحسهم متقاضیسهم متقاضیتسهیلات بانکیتسهیلات بانکیجمع(ریال)شرحمبلغدرصدمبلغدرصدجمع(ریال)سرمایه ثابت300000006615000000035450000000سرمایه در گردش5000000100--50000000جمع کل سرمایه گذاری40000000--500000000 شرحارزش دارائی(هزار ریال)درصدهزینه استهلاک سالیانه (هزار ریال)ساختمان300000000130000ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی1000000055000وسایل حمل و نقل10000000033000وسایل دفتری100000202000پیش بینی نشده50000000105000جمع کلجمع کل45000 شرحمبلغ (هزار ریال)هزینه مواد اولیه و بسته بندی40000هزینه حقوق و دستمزد69000هزینه انرژی(آب و برق و سوخت)9000هزینه پیش بینی نشده تولید(5% اقلام بالا)6000هزینه اداری و فروش(1% اقلام بالا)2200هزینه تسهیلات مالی(5% مقدار وام)-هزینه بیمه کارخانه(2 در هزار سرمایه ثابت)7800هزینه استهلاک36000هزینه استهلاک قبل از بهره برداری (20% هزینه های قبل از بهره برداری)40000جمع کل195000 شرح هزینههزینه متغیرهزینه ثابتهزینه کلمواد اولیه و بسته بندی400000005000000090000000حقوق و دستمزد100000002300000033000000هزینه انرژی(آب و برق و سوخت100000008000000180000000جمع هزینه های تولید4200000028800000519000000

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

تولید و پرورش قارچ صدفی متاسفانه به علت عدم آشنایی برخی از فعالان بخش تولید قارچ صدفی به فنون بازاریابی صحیح و ارایه نامناسب قارچ، ویا ارایه قارچهایی با کیفیت پایین به بازار و همچنین وجود رقابت ناسالم در بین تولید کنندگان قارچ صدفی، درحال حاضرتولید قارچ به صورت صنعتی علیرغم نیاز بازار، سودآوری پایینی دارد. عدم اطلاع رسانی صحیح وبعضا ارایه اطلاعات غلط و ناکافی و خودداری از تصویر ...

وجودگرما و هوای مرطوب در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری محدودیت های عمده ای در امر کشت و پرورش بسیاری از قارچ های خوراکی متداول، مانند قارچ دکمه ای Agaricus bisporus و شی تا که Lentinula ایجاد می کند. قارچ چینی با رشد برروی کاه برنج، قارچی مناسب برای مناطق گرمسیری بوده و در این مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت و پرورش قارچ های صدفی، نسبت به سایر قارچهای خوراکی، بسیار ارزان و ...

مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمین غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بیشتر در مناطق جنگلی به صورت خودرو رشد می‌کنند به علت بالا بودن پروتئین به‌عنوان پروتئین جنگل معروف شده‌اند. زمین‌هایی که دارای خاک غنی از مواد آلی هستند مکان مناسب برای رویش قارچ‌ها می‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا این که ...

وجود گرما و هوای مرطوب در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری محدودیتهای عمده ای در امر کشت و پرورش بسیاری از قارچهای خوراکی متداول، مانند قارچ دکمه ای agaricus bisporus و شی تاکه Lentinula edodes ایجاد میکند. قارچ چینی با رشد بر روی کاه برنج، قارچی مناسب برای مناطق گرمسیری بوده و در این مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت و پرورش قارچهای صدفی، نسبت به سایر قارچهای خوراکی، بسیار ...

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

متاسفانه به علت عدم آشنایی برخی از فعالان بخش تولید قارچ صدفی به فنون بازاریابی صحیح و ارایه نامناسب قارچ، ویا ارایه قارچهایی با کیفیت پایین به بازار و همچنین وجود رقابت ناسالم در بین تولید کنندگان قارچ صدفی، درحال حاضرتولید قارچ به صورت صنعتی علیرغم نیاز بازار، سودآوری پایینی دارد. عدم اطلاع رسانی صحیح وبعضا ارایه اطلاعات غلط و ناکافی و خودداری از تصویر وضعیت حال و آینده بازار ...

روش های رایج کشت قارچ صدفی در جهان مروری بر روش های مختلف کشت قارچ صدفی ۱- روش کشت در کیسه پلا ستیکی ۲- روش کشت در جعبه چوبی ۳- روش کشت در جعبه پلا ستیکی ۴- روش کشت در پشته ۵- روش کشت در قفسه های فلزی ویا چوبی ۶- روش کشت پایه‏ ای ( ستونی ) ۷- روش کشت بر روی کنده درختان ۸- روش کشت از طریق تزریق ریسه برکندههای درختان ۱- روش کشت قارچ صدفی در کیسه پلاستیکی مایه قارچ مورد نیاز برای ...

مقدمه: امروزه پرورش انواع قارچهای خوراکی اهمیت بسزایی در دنیا کسب کرده و از پیشرفتهای قابل توجه و چشم گیری برخوردار شده است با اینکه قارچ از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه می کند اما سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسید آمینه ضروری است. با پرورش قارچ می توان ضمن تهیه غذاهای لذیذ، مقوی و ارزان، کمبود و پروتئین و ویتامینهای K, E, D, A و املاح معدنی از قبیل ...

پرورش انواع قارچ های خوراکی مقدمه: امروزه پرورش انواع قارچهای خوراکی اهمیت بسزایی در دنیا کسب کرده و از پیشرفتهای قابل توجه و چشم گیری برخوردار شده است با اینکه قارچ از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه می کند اما سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسید آمینه ضروری است. با پرورش قارچ می توان ضمن تهیه غذاهای لذیذ، مقوی و ارزان، کمبود و پروتئین و ویتامینهای K, E, ...

غریزه ی نیاز به تغذیه در انسان از بدو تولد او را برای تلاش و کوشش برای برآورده شدن این نیاز وا داشته بطوریکه در طول تاریخ انسان موفق به کشف و تولید علم و تکنولوژی پیشرفته ای در این زمینه شده است. قارچهای خوراکی از ارگانیزم های اولیه هستند که به فونگی مشهورند(Funigi) و بدلیل اینکه کلروفیل ندارند برای برآورده کردن نیاز غذایی خود به واسط نیاز دارند. قارچها بر روی مواد آلی مرده یا ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول