دانلود تحقیق پودر سنگ و ریگ موزائیک

Word 78 KB 6147 28
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مجموعه اهداف و سیاستهای اتخاذ شده برای صنعتی کردن کشور ما در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بر چنان پایه‌ای استوار شده بود که توسعه صنعتی کشور بدون داشتن ارتباط و تناسب منطقی با کل اقتصاد کشور و امکانات داخلی از یک طرف و انتخاب تکنولوژی مناسب و ارتباط منطقی در جهت تکمیل زنجیرهای داخلی از طرف دیگر به حرکت خودش ادامه دهد و بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش در جهت ایجاد صنایع وابسته و مونتاژ هدایت و برنامه‌ریزی می‌شد.

    حال که بخواست خداوند دهه اول انقلاب را پشت سرگذاشته‌ایم وابستگی عمیق اغلب رشته‌های تولید به تکنولوژی پیشرفته و کارشناسان خارجی از بین رفته است.

    یک ارتباط منطقی بین سیاستها و امکانات کشور باعث گردیده است تا مسائل و مشکلات متعدد کمتر گردند و همچنین تحولات صنعتی ایران با یک ارتباط منطقی و معقول با توسعه اقتصادی اجتماعی کشور در جهت قطع وابستگی از نفت به جلو هدایت شود و با گسترش صنایع مورد نیاز کشور واردات کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه رو به کاهش گذاشته و وابستگی تکنولوژیکی صنایع بسیار کم شده است.

    خصوصاً صنایع معدنی در ایران از لحاظ تکنولوژی ساخت ماشین‌آلات و تاسیسات و دانش فنی بی‌نیاز شده و می‌رود تا خود انتقال تکنولوژی بدهد.

    فصل اول خلاصه نتایج بررسیهای طرح: 1 نام محصول: پودر سنگ و ریگ موزائیک 2 تولید سالیانه (ظرفیت): 15000 تن 3 مشخصه چگونگی عملکرد: سیصد روز کار در سال یک شیفت 8 ساعت روزانه 4 تعداد کارکنان: 14 5 فرآیند تولید: 1 فیدر 2 فک 3 سنگ شکن 4 سرند 5 آسیاب 6 بسته‌بندی 6 سطح زیربنا: 742 مترمربع 7 مساحت زمین: 4000 مترمربع 8 سرمایه‌گذاری ثابت: 161384 هزار ریال 9 سرمایه کل: 201302 هزار ریال 10 درآمد و سود ویژه در ظرفیت نهایی: الف: 240000 هزار ریال ب: 50003 هزار ریال 11 شاخصهای اقتصادی (میلیون ریال) ارزش افزورده: 3/46% سرمایه‌گذاری سرانه: 5/11 نقطه سربسر: 44% عمر مفید طرح: 7/3 سال فصل دوم مطالعات اقتصادی 12 هدف از اجرای طرح هدف از اجرای طرح احداث واحد تولید پودر سنگ و سنگ موزائیک (لاشه) می‌باشد.

    اندازه ذرات مورد نظر مش 01 ، 02 ، 03 ، 04 و … 08 می‌باشد.

    22 مصارف محصول نقش و کاربرد پودر سنگ و موزائیک در ساخت موزائیک به عنوان پر کننده موزائیک‌های لاشه‌ای و قشر زیرین موزائیک و همچنین در صنایع ساختمانی مصرف می‌گردد.

    که با توجه به رشد جمعیت و رشد سریع مسکن‌سازی در کشور نیاز به ماده فوق به وفور وجود خواهد داشت.

    32 پیش‌بینی تقاضای محصول مصرف کنندگان عمده پودر سنگ و سنگ لاشه در ساخت موزائیک برای ساختمانهای مسکونی شهری، ساختمانهای مسکونی روستائی، پروژه‌ه ای عمرانی و تقاضا برای صادرات می‌باشد.

    با توجه به وجود آمار و اطلاعات مربوط به پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداریها مقدار تقاضای سالیانه این بخش از بازار به خوبی قابل تعیین می‌باشد.

    بر طبق اطلاعات مندرج در سالنامه‌های آماری مرکز آمار ایران متراژ زیربنای پروانه‌های ساختمانی صادره طی سالهای گذشته به شرح جدول زیر بوده: سال 1362 1363 1364 1365 1366 مقدار زیربنا 27294 30168 31438 29015 27378 (هزار متر مربع) حال با توجه به رابطه زیر می‌توان میزان تقاضای سالیانه موزائیک جهت مصارف ساختمانهای مسکونی شهری را به شرح زیر تعیین نمود.

    ضریب مصرف × متراژ زیربنا = میزان تقاضای سالیانه ضریب مصرف موزائیک در ساختمانهای مسکونی بر طبق نظر کارشناسی بطور میانگین 3/0 مترمربع در ازاء هر مترمربع جواز ساختمانی در نظر گرفته می‌شود.

    با توجه به این رابطه تقاضای سالیانه این بخش از بازار به طور مثال جهت سال 64 به شرح زیر قابل محاسبه است: تقاضای سال 1364 = 3/0 × 31438 = 9431400 m2 با توجه به اینکه در هر مترمربع موزائیک 45 کیلو پودر سنگ و ریگ مصرف می‌گردد نیاز به پودر سنگ و ریگ موزائیک در سال 64 برابر 424413 تن بوده است.

    با توجه به مصارف متفرقه این محصول معادل 50% تقاضای مصرف در موزائیک که در فوق محاسبه شده به ارقام فوق اضافه می‌گردد.

    لذا کل نیاز پودرسنگ به شرح جدول زیر پیش‌بینی می‌گردد: فصل سوم بررسیهای فنی 13 ظرفیت تولید میزان تولید سالیانه پیش‌بینی شده در حدود 15000 تن سالیانه می‌باشد.

    میزان فوق براساس یک شیفت کار در روز و سیصد روز کار در سال می‌باشد.

    ظرفیت ذکر شده شامل 10000 تن پودر سنگ و 5000 تن ریگ موزائیک می‌باشد.

    23 ماده اولیه برای تولید 15000 تن پودر سنگ و لاشه در سال نیاز به 16500 تن سنگ لاشه می‌باشد که از ضایعات کارخانجات سنگبری و همچنین از ضایعات استخراج سنگ در معادن سنگ قابل استحصال می‌باشد.

    33 روش تولید سنگهای خریداری شده از بهره‌برداران معادن و کارخانجات سنگبری معمولاً در محل سربازی که برای دپوی این مواد اختصاص یافته تخلیه می‌گردد.

    این سنگها توسط کامیون به کارخانه حمل می‌گردد سپس توسط تراکتور بیل‌دار سنگها به داخل دستگاه فیدر منتقل می‌شود.

    این دستگاه با لرزش و تکانهائی که انجام می‌دهد در هر لحظه مقدار مناسب از سنگها را به داخل دستگاه فک منتقل می‌نماید.

    دستگاه فک سنگها را به ابعاد کوچک خرد نموده و از آنجا به داخل دستگاه سنگ‌شکن منتقل می‌نماید.

    دستگاه سنگ‌شکن با حرکت چکشها سنگها را به ابعاد ریزتر تبدیل خواهد نمود و آ,اده ورود به سرند می‌نماید.

    توسط تسمه نقاله لاستیکی سنگهای خرد شده به سرند منتقل می‌شوند سرند با داشتن سوراخ متفاوت در طول خود و با حرکت ارتعاشی خود سنگهای خرد شده را نسبت به ابعادشان درجه‌بندی نموده و در اتاقکهای زیر سرند انتقال می‌دهد و در آنجا بصورت پودر سنگ در آمده و به اتاقک پودر سنگ ریخته می‌شود و آماده فروش و بازار می‌گردند.

    از طرف دیگر سنگهای درجه‌بندی شده و خارج از سرند درجه‌بندی و به محوطه باز کارخانه توسط تسمه نقاله فرستاده می‌شود.

    در آنجا سنگ موزائیک درجه‌بندی شده آماده فروش به بازار مصرف می‌گردد.

    بوسیله تراکتور بیل‌دار به کامیون منتقل و به محل فروش فرستاده می‌شود.

    فرآیند تولید به شرح زیر خلاصه می‌گردد: میزان مواد اولیه مصرفی میزان مواد اولیه مصرفی با توجه به ظرفیت تولید 15000 تن در سال و میزان ضایعات 16500 تن می‌باشد، که از ضایعات معادن کوهی و همچنین از ضایعات کارخانجات سنگبری قابل استحصال می‌باشد.

    قیمت هر تن مواد اولیه به طورم توسط با هزینه حمل 7300 ریال می‌باشد که براساس آن قیمت کل سنگ مورد نیاز سالیانه 12450 هزار ریال می‌گردد.

    برای پودر سنگ تولیدی و عرضه آن به بازار مصرف نیاز به بسته‌بندی نمی‌باشد و به صورت فله بارگیری و به فروش خواهد رسید.

    میزان مواد اولیه مصرفی با توجه به ظرفیت تولید 15000 تن در سال و میزان ضایعات 16500 تن می‌باشد، که از ضایعات معادن کوهی و همچنین از ضایعات کارخانجات سنگبری قابل استحصال می‌باشد.

    جدول زیر مشخصات مواد اولیه و هزینه آنرا نشان می‌دهد: 5ـ3ـ ماشین‌آلات مورد نیاز روش تولید و نمودار آن در صفحات قبل نشان داده شد.

    در زیر خلاصه‌ای از نوع و طرز کار قسمتهای مختلف توضیح داده می‌شود: الف ـ فیدر: فیدر دستگاهی است که جهت تغذیه مصالح سنگی به فک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    فیدر مناسب جهت سنگ کوهی فیدرهای زنجیری می‌باشد عرض دهانه این فیدرها غالباً در محدوده 80 الی 100 سانتی‌متر و قدرت عبوردهی مصالح در آنها بین 6 الی 10 تن در ساعت خواهد بود.

    نیروی محرکه لازم جهت فیدر حدود 5 الی 7 کیلووات شکستن می‌باشد.

    ب ـ سنگ‌شکن: شکستن سنگها معمولاً در دو مرحله انجام می‌شود مرحله اول شکستن سنگها به کمک سنگ‌شکن‌های اولیه که معمولاً از نوع فکی هستند انجام می‌شود.

    مصالح شکسته با استفاده از سنگ‌شکن‌های ثانوی که معمولاً از نوع چکشی، استوانه و یا مخروطی هستند به مصالح با دانه‌های کوچکتر تبدیل می‌شود.

    معمولاً سنگ‌شکن‌ها از چند ردیف چکش متحرک که حول شفت مرکزی دوران می‌نماید تشکیل شده است سقف محفظه خردکننده با سندانهای ضد سایشی طوری پوشانده شده که کلیه برخوردهای ناشی از ضربه و فشار را تحمل می‌نماید.

    نیروی محرک سنگ‌شکنها حدود 100 کیلووات می‌باشد.

    ج ـ سرند: مصالحی که از فیدر و سنگ‌شکن خارج می‌شود.

    جهت تفکیک بر روی سرندهای ویبراتوری ریخته می‌شود.

    ظرفیت عبوردهی و تفکیک سرندها متغیر بوده و از 10 تا 60 تن در ساعت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    سرندها معمولاً بطریقی طرح می‌شود که حرکت ارتعاشی در تمام سطح توری به صورت یکنواخت ایجاد می‌گردد.

    سرندها روی پایه‌هایی به ارتفاع حدود 5/1 متر نصب می‌گردد.

    که قدرت محرکه لازم جهت سرند ویبراتوری حدود 10 کیلووات می‌باشد.

    سرند فوق سه طبقه بوده در هر طبقه قابلیت نصب یک توری تعبیه شده و نیز دارای شاسی، الکتروموتور و دهنه مصالح می‌باشد.

    نام شرکت سازنده رولکو مدل VS 1500.

    د ـ تسمه نقاله: کلیه انتقالات از مدارهای یک سنگ‌شکن بوسیله تسمه نقاله انجام می‌گیرد.

    در یک سیستم ساده این الوارتورها عبارتند از: ـ یک دستگاه تسمه نقاله بطول 14 متر و عرض 60 سانتی‌متر به عنوان رابط بین سنگ‌شکن و سرند.

    ـ یک دستگاه تسمه نقاله رابط بین سرند و آسیاب به طول 16 متر و عرض 60 سانتی‌متر.

    ـ یک دستگاه تسمه نقاله بین سرند و محوطه باز کارخانه به طول 20 متر و عرض 60 سانتیمتر نیروی محرکه هر تسمه نقاله حدود 3 کیلووات خواهد بود.

    ـ آسیاب: یکدستگاه آسیاب 80 چکشه با قدرت 35 کیلووات ساعت و ظرفیت 5 تن در ساعت جهت پودر کردن سنگ استفاده خواهد گردید.

    و ـ ماشین‌آلات سنگین: ماشین‌آلاتی که به عنوان تغذیه دهنده به تشکیلات تولید به کار گرفته خواهد شد عبارتند از: ـ یک دستگاه تراکتور بیل‌دار جهت دپو و انتقال مواد اولیه به فیدر.

    ـ یک دستگاه کامیون جت حمل سنگ از معدن و محل خرید به کارخانه.

    ـ یک دستگاه کمپرسی جهت انتقال و حمل مواد تولیدی به محل فروش.

    6ـ3ـ جدول مشخصات ماشین‌آلات جدول زیر مشخصات ماشین‌آلات از نظر مشخصه‌های فنی، قیمت، تعداد مورد نیاز و کشور سازنده نشان می‌دهد: پلان استقرار ماشین‌آلات شکل 1ـ دپو مواد اولیه 2ـ فیدر 3ـ فک 4ـ تسمه نقاله 5ـ سنگ‌شکن 6ـ تسمه نقاله 7ـ سرند 8ـ تسمه نقاله 9ـ محل دپوی سنگ موزائیک 10ـ تسمه نقاله 11ـ آسیاب 12ـ محل دپوی پودر سنگ 7ـ3ـ مشخصات و هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی هر واحد تولیدی برای تامین خدمات جنبی تجهیزات خط تولید و نیز حمل و نقل، نگهداری و … نیاز به ماشین‌آلات و تاسیسات عمومی دارد.

    1ـ7ـ3ـ تاسیسات برق یکی از زیربنائی‌ترین تاسیسات جانبی هر واحد تولیدی، تاسیسات برق می‌باشد.

    زیرا هیچیک از دستگاههای الکتریکی خط تولید، بدون برق قادر به انجام فعالیت نمی‌باشند.

    الف) برق مورد نیاز خط تولید: برق مصرفی خط تولید با توجه به ظرفیت و مشخصات فنی در جدول زیر آورده شده است برق مورد نیاز خط تولید حدود کیلووات بوده ب) برق مورد نیاز سایر قسمتها علاوه بر خط تولید، تاسیسات جنبی و همچنین ساختمانها و محوطه کارخانه جهت مصارف روشنائی نیز مصرف‌کننده برق می‌باشند هر مترمربع از ساختمانها و محوطه به ترتیب نیاز به 20 و 10 وات برق دارند که با توجه به 600 مترمربع زیربنا و 4000 مترمربع زمین جمعاً 46 کیلووات برق جهت محوطه و ساختمانها مورد نیاز است.

    با احتساب ضریب همزمان 80% کل برق مورد نیاز برابر 174 کیلووات ساعت خواهد گردید.

    (80% × 160) + 46 = 174 8 × 174 = 1392 کیلووات برق مصرفی روزانه 300 × 1392 = 417600 کیلووات برق مصرفی سالانه هزینه هر کیلووات ساعت برق مصرفی معادل 6 ریال می‌باشد.

    6 × 417600 = 600/505/2 ریال هزینه برق سالیانه د) تجهیزات مورد نیاز برق‌رسانی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری: هزینه احداث پست برق، خطوط انتقال نیرو همچنین حق انشعاب برق مورد نیاز از قرار هر کیلووات ساعت 50000 ریال برآورد گردیده که با احتساب 174 کیلووات برق مورد نیاز، حدود 8700 هزار ریال هزینه در بر خواهد داشت.

    3ـ7ـ3ـ تاسیسات سوخت‌رسانی وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل روزانه به مقادیر مشخصی سوخت نیاز دارند.

    جدول زیر لیست ماشین‌آلات وسایل نقلیه و سوخت مورد نیاز آنها را نشان می‌دهد.

    سوخت مورد نیاز وسایط نقلیه و حمل و نقل به طور روزانه از جایگاهها اختصاصی شرکت نفت تامین می‌شود.

    هزینه‌های سوخت به صورت ذیل محاسبه می‌گردد.

    4ـ7ـ3ـ باسکول میزان تولید روزانه محصولات حدود 50 تن بوده که معمولاً روزانه از کارخانه خارج می‌شود.

    برای توزین محصول و مواد اولیه از یک باسکول 10 تنی استفاده می‌شود.

    هزینه مربوط به تامین این باسکول با توجه به استعلام از شرکتهای داخلی حدود 4800 هزار ریال خواهد بود.

    5ـ7ـ3ـ تجهیزات سرمایش و گرمایش ساختمانها جهت سرمایش سالن تولید، ساختمانهای اداری می‌توان از کولر آبی معمولی به تعداد مناسب استفاده نمود.

    گرمایش واحد تولیدی نیز توسط بخاری به تعداد مناسب تامین خواهد گردید.

    کل هزینه‌های لازم برای سرمایش و گرمایش واحد به حدود 1500 هزار ریال برآورد می‌شود.

    6ـ7ـ3ـ تجهیزات اطفاء حریق خطرات ناشی از آتش‌سوزی مواد اولیه و محصولات بسیار ناچیز و تقریباً صفر می‌باشد.

    نیازی به استفاده از سیستم اطفاء حریق مرکزی نمی‌باشد.

    تنها جهت دفع خطرات احتمالی چند عدد کپسول دستی اطفاء حریق در سالن و ساختمان اداری نصب می‌گردد.

    هزینه تامین آن معادل 500 هزار ریال برآورد می‌گردد.

    7ـ7ـ3ـ وسایل نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل جدول زیر وسایل نقلیه عمومی حمل و نقل را نشان می‌دهد.

    8ـ7ـ3ـ جمع‌بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی مشخصات فنی و هزینه تامین هر یک از تاسیسات مورد نیاز واحد تولید پودر سنگ به تفکیک در جدول صفحه بعد آورده شده است.

    جدول مشخصات فنی و هزینه تاسیسات مورد نیاز: 8ـ3ـ محاسبه هزینه سوخت و انرژی مورد نیاز براساس محاسبات انجام شده در قسمتهای گذشته درخصوص میزان سوخت و انرژی مورد نیاز جدول زیر هزینه این بخش از تولید را نشان می‌دهد: 9ـ3ـ محاسبه ساختمان و زمین مورد نیاز جهت انجام فرآیند تولید و خدمات جنبی و غیره تامین محیط مناسب مطابق استانداردهای مهندسی، بایستی سالن تولید، انبارها، تاسیسات و … به طور صحیح محاسبه شوند.

    ذیلاً مبانی محاسباتی هر یک از ساختمانهای مورد نیاز بیان می‌گردد.

    1ـ9ـ3ـ سالن تولید پارامترهای مهم در تعیین مساحت سالن تولید شامل مساحت خالص دستگاه، مساحت مورد نیاز مواد اولیه در حال ساخت، محل عبور مرور کارگر و … می‌باشد.

    در ضمن فرم‌های معمول و نیز مهندسی صنایع جهت تردد سایر کارکنان، سرویس و نگهداری دستگاهها ضریب پراکندگی 2/2 ملحوظ می‌گردد.

    میزان فضای مورد نیاز جهت هر کدام از دستگاهها با توجه به ابعادشان به شرح زیر می‌باشد.

    فیدر m20 = 4 × 5 فک m30 = 6 × 5 سنگ‌شکن m40 = 5 × 8 تسمه نقاله‌ها m50 آسیاب m30 سرند m10 جمع 180 مترمربع متر مربع سالن تولید مورد نیاز 400 = 2/2 × 180 2ـ9ـ3ـ انبار جهت نگهداری مواد اولیه که سنگ می‌باشد، نیاز به انبار نمی‌باشد و در محوطه باز کارخانه دپو می‌گردد.

    از محصولات تولید شده سنگ موزائیک نیز در محوطه کارخانه دپو و تنها پودر سنگ در انبار، سرپوشیده نگهداری می‌شود.

    میزان فضای مورد نیاز با توجه به مقدار پودر ذخیره شده به شرح زیر محاسبه می‌گردد: میزان پودر تولیدی سالیانه 10000 تن میزان پودر ذخیره شده یکماه 1000 تن متر مکعب حجم پودر ذخیره شده در یکماه 555 = V با توجه به اینکه پودر تا ارتفاع 3 متر دپو می‌گردد، فضای مورد نیاز حدود 185 مترمربع می‌باشد، و با در نظر گرفتن 20% فضای باز جهت رفت و آمد 220 مترمربع فضای لازم جهت انبارها برآورد می‌گردد.

    3ـ9ـ3ـ ساختمان اداری، رفاهی و خدماتی مساحت لازم جهت ساختمان اداری با در نظر گرفتن تعداد کارمند و محل مدیریت 70 مترمربع می‌باشد.

    مساحت مورد نیاز جهت نمازخانه، ناهارخوری 25 مترمربع، تاسیسات رفاهی (دوش، دستشویی و اماکن بهداشتی) مقدار 15 مترمربع نیاز است ضمناً جهت نگهبانی میزان 12 مترمربع زیربنا پیش‌بینی گردیده است.

    4ـ9ـ3ـ مساحت زمین و عملیات محوطه‌سازی مساحت کل کارخانه معمولاً 3 برابر مساحت ساختمانها می‌باشد.

    با توجه به اینکه در این طرح محل دپو مواد اولیه و قسمتی از مواد تولید شده در کارخانه در محوطه باز می‌باشد، حدود 4000 مترمربع زمین مورد نیاز می‌باشد، که قسمتی از آن به امر فضای سبز، درختکاری، خیابان‌کشی و پارکینگ اختصاص خواهد یافت.

    فضای سبز حدود 10 درصد، خیابان‌کشی و پارکنیگ حدود 20 درصد آنرا تشکیل می‌دهد.

    نتایج حاصل از این برآوردها در جدول زیر خلاصه شده است: زمین مورد نیاز 4000 مترمربع فضای سبز 350 مترمربع خیابان‌کشی و پارکینگ 700 مترمربع دیوارکشی 520 مترمربع 5ـ9ـ3ـ برآورد هزینه ساختمان‌سازی و محوطه‌سازی کلیه هزینه‌های مربوط به این بخش در جدول زیر آورده شده است: 6ـ9ـ3ـ نقشه جانمایی ساختمانها شکل زیر ترتیب قرار گرفتن ساختمانهای مورد نیاز نشان می‌دهد: 1ـ نگهبانی 2ـ ساختمان اداری 3ـ نمازخانه، تاسیسات رفاهی 4ـ پارکینگ 5ـ سالن تولید 6ـ انبار شکل مقیاس 10ـ3ـ نیروی انسانی مورد نیاز کارآیی و راندمان کاری هر سازمان تا حدود زیادی به مدیریت و کاربرد صحیح و موثر نیروی انسانی بستگی دارد.

    مشخص نمودن تعداد و نیز میزان تحصیلات و تجربیات کارکنان یکی از اساسی‌ترین اصول استخدام پرسنل می‌باشد.

    انتخاب تعداد پرسنل، با در نظر گرفتن کلیه ضوابط برای هر یک از مراحل انجام شده است.

    در ذیل نیروی انسانی مورد نیاز این واحد تولید مشخص گردیده است: مدیریت و پرسنل تولیدی برای این واحد یک نفر به عنوان مدیر که در نقش مدیریت عامل بوده و مسئولیت امور اداری، مالی، مدیریت بازرگانی و نیز مدیریت فنی کارخانه را داراست در نظر گرفته شده است.

    در این واحد به دلیل عدم پیچیدگی خط تولید، ساده بودن فرآیند، عدم نیاز به کنترل شدید خط تولید و عدم تنوع محصولات تولیدی احتیاج مهندسی نداشته و با نظارت تکنسین ماهر براحتی انجام خواهد شد.

    که در این خصوص تعداد سه نفر تکنسین جهت تولید و مکانیک و برق کافی می‌باشد.

    همچنین جهت کمک به تنظیم و هماهنگی تجهیزات خط تولید از سه نفر کارگر ماهر و ساده استفاده خواهد شد.

    پرسنل اداری و خدمات با توجه به تعداد کارکنان واحد و حجم فعالیت در واحد اداری، مالی، خدماتی افراد زیر مورد نیاز خواهد بود.

    حسابداری 1 نفر تدارکات 1 نفر راننده 3 نفر نگهبان 1 نفر خدمات 1 نفر جدول زیر تعداد پرسنل مورد نیاز هر قسمت و حقوق ماهیانه و سالیانه آنان را نشان می‌دهد.

    فصل چهارم 4ـ بررسیهای مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی در طرح تولید 1ـ4ـ سرمایه ثابت 1ـ1ـ4ـ لوازم و اثاثیه اداری و تلفن با در نظر گرفتن 50 هزار ریال هر نفر پرسنل اداری، هزینه لوازم، اثاثیه اداری مبلغ 1200 ریال پیش‌بینی می‌گردد.

    2ـ1ـ4ـ هزینه‌های قبل از بهره‌برداری هزینه‌های قبل از بهره‌برداری به شرح زیر خلاصه می‌گردد: 3ـ1ـ4ـ خلاصه اجزاء و برآورد سرمایه ثابت با توجه به محاسباتی که در خصوص اجزاء سرمایه ثابت در فصل گذشته انجام گردید، سرمایه ثابت به شرح جدول زیر محاسبه می‌گردد.

    2ـ4ـ سرمایه در گردش جدول زیر خلاصه اجزاء برآورد سرمایه در گردش را نشان می‌دهد.

    3ـ4ـ سرمایه‌گذاری کل سرمایه‌گذاری کل = سرمایه ثابت + سرمایه در گردش سرمایه‌گذاری کل = 4/201302 هزار ریال 4ـ4ـ منابع تامین مالی: سرمایه نقدی (4 درصد سرمایه ثابت) 80521 هزار ریال میزان وام بلند مدت (60 درصد سرمایه ثابت) 96830 هزار ریال میزان وام کوتاه مدت 23950 هزار ریال هزینه تسهیلات دریافتی بلند مدت 5810 هزار ریال 5ـ4ـ هزینه‌های تولید 1ـ5ـ4ـ برآورد هزینه استهلاک سالیانه 2ـ5ـ4ـ برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری 3ـ5ـ4ـ هزینه‌های عملیاتی 4ـ5ـ4ـ محاسبه هزینه‌های ثابت تولید 5ـ5ـ4ـ محاسبه هزینه‌های متغیر تولید 6ـ4ـ محاسبه قیمت تمام شده: = قیمت تمام شده محصول هزینه‌های متغیر + هزینه‌های ثابت = قیمت کل هزینه تولید هزار ریال 186242 = 143432 + 42333 = قیمت کل هزینه تولید ریال 12406 = = قیمت تمام شده محصول 7ـ4ـ قیمت فروش قیمت عمده‌فروشی پودر سنگ و ریگ موزائیک بسته به رنگ آن در بازار متفاوت می‌باشد.

    قیمت پودر سفید هر تن 8000 ریال رنگ مشکی 20000، رنگ قرمز و الوان 60000 ریال می‌باشد.

    به طور متوسط قیمت فروش 16000 ریال هر تن می‌باشد.

    8ـ4ـ محاسبه ارزش افزوده 9ـ4ـ درصد ارزش افزوده: 2/46% = 100 × = = درصد ارزش افزوده بر مبنای هزینه تولید 8/35% = 100 * = = درصد ارزش افزوده بر مبنای فروش 44% = 100 × = = درصد تولید در نقطه سر به سر تن 6608 = = = میزان تولید در نقطه سر به سر 11ـ4ـ نرخ برگشت سرمایه: 7/26 = 100 × = = نرخ برگشت سرمایه 7/3 سال = سالهای برگشت سرمایه 12ـ4ـ نسبت سرمایه به سرمایه ثابت: 7/24% = 100 × = = نسبت سرمایه در گردش به ثابت 13ـ4ـ نسبت سرمایه‌گذاری ثابت سرانه: نفر/هزارریال 11527 = = = نسبت سرمایه‌گذاری ثابت سرانه 14ـ4ـ نسبت سود و زیان ویژه به فروش: 30% = 100 × = 100 × = نسبت سود و زیان ویژه به فروش 15ـ4ـ نسبت سود و زیان ویژه به سرمایه: 8/24% = 100 × = 100 × = نسبت سود و زیان ویژه به سرمایه نتیجه‌گیری: ارقام محاسبه شده در خصوص تمام شده، فروش، سود و سایر شاخصهای اقتصادی طرح، اقتصادی بودن طرح و قابلیت اجرای آنرا نشان می‌دهد.

    سال13701371137213731374متراژ پروانه ساختمانی3143800033009900346603953639341438213085تقاضای پودر سنگ (تن)424413445633467915491311515876 سال13701371137213731374تقاضای پودر سنگ (تن)636620668450701873736967773814 نام و مشخصات موادکاربردمنبع تامینمقدار سالیانهقیمت واحد (ریال)قیمت کل (هزار ریال)1ـ سنگهای مختلف بصورت تکه‌های بزرگ و کوچکمواد اولیهداخل165007300120450 نام دستگاهظرفیتتعدادکشور سازندهقیمت واحد ریالقیمت کل هزار ریال1ـ فیدر تغذیه6 تن در ساعت 6 کیلووات1ایران000 500 665002ـ دستگاه فک45 سانتی‌متر 35 کیلووات1ایران000 500 775003ـ سنگ‌شکن20 چکش 65 کیلووات1ایران000 000 990004ـ آسیاب80 چکش 35 کیلووات1ایران000 000 33000سرند9 متری 10 کیلووات1ایران000 000 22000تسمه نقاله20 متری 31 کیلووات3ایران000 250750جمعجمعجمعجمعجمع750 28 نام دستگاهبرق مصرفی kw1ـ فیدر تغذیه62ـ دستگاه فک353ـ سنگ‌شکن654ـ آسیاب355ـ سرند106ـ تسمه نقاله9جمعKw 160 نام ماشینتعدادسوخت مورد نیازمیزان مورد نیاز لیتر در روزوانت تراکتور بیل‌دار کامیون کمپرسی1 1 1 1بنزین گازوئیل گازوئیل گازوئیل30 30 60 60جمع بنزین جمع گازوئیلجمع بنزین جمع گازوئیلجمع بنزین جمع گازوئیل30 لیتر 150 لیتر نوع سوختنیاز سالیانه (لیتر)هزینه واحدهزینه (هزار ریال)گازوئیل بنزین نفت45000 9000 300010 50 10450 450 30جمع930 نوع وسیلهتعدادهزینه (هزار ریال)وانت تراکتور بیل‌دار کامیون 10 تنی کمپرسی1 1 1 14700 10000 10000 5000جمع29700 ردیفشرح تاسیساتمشخصات فنیهزینه مورد نیاز (هزار ریال)1تاسیسات برقپست هوایی، خطوط انتقال تابلوی برق870002تاسیسات آبحفر چاه، مخزن هوایی لوله‌کشی‌های مربوطه300003تجهیزات سرمایش و گرمایشبخاری و کولر15004لوازم اطفاء حریقکپسول دستی5005باسکولده تنی4800جمع18500 شرح انرژیمیزانواحدقیمت واحدقیمت کل هزار ریالبرق آب گازوئیل و نفت بنزین417600 1800 48000 9000kw مترمکعب لیتر لیتر6 از طریق حفرچاه 10 506/5 .

    25 ـــ 480 450جمع6/3435 شرحمساحت مترمربعهزینه واحد (ریال)هزینه کل (هزار ریال)سالن تولید انبارها ساختمان اداری نمازخانه و نهارخوری و تاسیسات رفاهی نگهبانی خاکبرداری و تسطیح خیابان‌کشی و پارکینگ دیوارکشی فضای سبز400 220 70 40 12 4000 700 520 35045000 38000 50000 50000 45000 200 4500 5000 150018000 8360 3500 2000 540 800 3150 2600 525جمع475 39 شرح و وظایف کارکنانتعدادحقوق ماهیانه (ریال)حقوق سالیانه 14 ماه (هزارریال)مدیر تولید تکنسین تولید، مکانیک و برق کارگر فنی مالی و اداری (حسابداری و تدارکات) راننده نگهبان خدمات1 3 3 2 3 1 1150000 85000 60000 60000 70000 45000 450002100 3570 2520 1680 2940 630 630جمع1414070بیمه23%3236جمع کل حقوق و بیمه17306 شرحهزار ریال1ـ هزینه مطالعات مقدماتی، تهیه طرح اجرایی و … (1 درصد) 2ـ هزینه‌ها و تاسیس شرکت و دریافت مجوزهای مختلف (5/0 درصد) 3ـ هزینه مربوط به دریافت تهسیلات بانکی (12 درصد وام بانکی + سود بانک در دوره قبل از بهره‌برداری) 4ـ هزینه‌های مربوط به آموزش مقدماتی پرسنل (یکماه حقوق) 5ـ هزینه‌های مربوط به دوره بهره‌برداری آزمایشی (هزینه یکدوره یکماهه) 6ـ سایر هزینه‌های قبل از بهره‌برداری (5%)1519 759 11172 300 13218 1348جمع28316 شرحمبلغ (هزارریال)1ـ زمین 2ـ ساختمان و محوطه‌سازی 3ـ ماشین‌آلات و مجهزات تولیدی 4ـ تجهیزات و تاسیسات عمومی 5ـ وسایط نقلیه 6ـ اثاثیه و لوازم اداری 7ـ هزینه‌های پیش‌بینی نشده 8ـ هزینه‌های قبل از بهره‌برداری10000 39475 28250 18500 29700 1200 5943 28316جمع161384 شرحمبلغ (هزارریال)1ـ تامین مواد اولیه مورد نیاز (3 ماه) 2ـ حقوق و بیمه کارکنان (3 ماه) 3ـ انواع انرژی (3 ماه) 4ـ سایر هزینه‌های جاری (5 درصد) 5ـ هزینه‌های فروش30225 4327 4/851 1812 2700جمع4/39918 شرحمبلغ (هزارریال)1ـ ساختمان و محوطه‌سازی 8% 2ـ ماشین‌آلات تولیدی 10% 3ـ تاسیسات عمومی 8% 4ـ وسایل نقلیه 20% 5ـ اثاثیه و لوازم اداری 20% 6ـ پیش‌بینی نشده 15% 7ـ هزینه‌های قبل از بهره‌برداری3158 2825 1400 5940 240 953 4719جمع19235 شرحمبلغ (هزارریال)1ـ ساختمان و محوطه‌سازی 2% 2ـ ماشین‌آلات تولیدی 3% 3ـ تاسیسات عمومی 4% 4ـ وسایط نقلیه 10% 5ـ اثاثیه اداری 10%790 565 700 2970 120جمع5145 شرحمبلغ (هزارریال)1ـ هزینه‌های فروش (دو درصد) 2ـ لوازم حفاظتی کارگران4800 1000جمع5800 شرحمبلغ (هزارریال)1ـ حقوق و مزایای کارکنان (85%) 2ـ انواع انرژی سربار غیر تولیدی (10%) 3ـ هزینه تعمیر و نگهداری (10%) 4ـ هزینه استهلاک (100%) 5ـ هزینه پیش‌بینی نشده (5%) 6ـ کارمزد وام (100%)14710 340 499 19235 1739 58150جمع42333 شرحمبلغ (هزارریال)مواد اولیه و بسته‌بندی حقوق و مزایا (15%) انواع انرژی 9% تعمیرات و نگهداری (90%) هزینه‌های عملیاتی هزینه پیش‌بینی نشده (5%)120450 2596 3065 5145 5800 6853جمع1429590 شرحمبلغ (هزارریال)حقوق کارگران و کارمندان بیمه و مالیات استهلاک هزینه‌های دفتر مرکزی هزینه‌های فروش سود سالیانه در ظرفیت مبنا سایر14075 3236 19235 ـــ 4500 39240 5810جمع86091

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.
     

مقدمه برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است. هدف ...

خلاصه طرح: عنوان: طرح تولید سنگ ساب تعریف: سنگ‌ساب محصولی است جهت صاف و صیقلی و پرداخت‌کردن سنگ های بریده شده و موزائیک مشخصات ویژه فنی: سختی 9 موهس چگالی 5/1 گرم بر سانتیمتر مکعب ظرفیت تولید: 500 تن در سال فرآیند تولید: مواد اولیه به نسبتهای معین مخلوط شده سپس شکل‌دهی می‌شود و پس از آن جهت کسب مقاومت لازم در خشک‌کن قرار می‌گیرد و سپس آماده بسته‌بندی می‌گردد. تعداد روزکاری: 270 ...

شرح بازدید : سفر علمی خود را در ساعت 7:45 از مقابل درب دانشکده آغاز کردیم . در ابتدا این سفر با دستگاهی به نام کمپاس آشنا شدیم . کمپاس وسیله ای است که بوسیله آن امتداد و مقدار شیب یک لایه را می توان تعیین کرد . (شیب : زاویه ای است که هر خطی در صفحه با تصویر خودش در افق تشکیل می دهد که به زاویه ای که بین خط بزرگترین شیب در صفحه با تصویر خودش در افق تشکیل می شود شیب حقیقی می گویند ...

مقدمه (گفتگو با مهندس بحرینی) تراورتن سنگی است آهکی که در طی دوره ای حدود 600 هزار سال بر اثر ته‌نشینی در چشمه‌های آب گرم معدنی شکل می‌گیرد. در مقایسه با مرمر نر متر ولی بر حسب قدمت و جهت برش از خود سختی نشان می‌دهد. تراورتن بافت اسفنجی و حفره‌های حداکثر تا 25/1 سانتیمتری دارد. این حفره‌ها را معمولا با سیمان پرکننده پرتلند می‌پوشانند. تراورتن (به فرانسوی: Travertin)‏، نوعی سنگ ...

دیوار چینی 1- دیواری که از آجر فشاری یا با سنگ مخلوط و یا با مصالح دیگر با ملات ماسه سیمان یا ماسه آهک ویا ملات باتارد چیده شده . 2- نمای دیوار را می توان از ابتدا با نما سازی خارجی پیوسته ساخته و به تدریج بالا ببرد بطوری که هر رگ آجر چینی قسمت جلوی کار آجر تراشیده گذارده و پشت آنرا از آجر فشاری یا مصالح دیگر می چینند.که ضخامت و مقاومت هر دیوار بستگی به نوع کار بری آن دارد .که ...

پیش گفتار : مقدمه : گستردگی نیاز انسان به منابع انرژی همواره از مسائل اساسی مهم در زندگی بشر بوده و تلاش برای دستیابی به یک منبع تمام نشدنی انرژی از آرزوهای دیرینه انسان بوده است، از نقوش حک شده بر دیوار غارها می توان دریافت که بشر اولیه توانسته بود نیروی ماهیچه ای را به عنوان یک منبع انرژی مکانیکی به خوبی شناخته و از آن استفاده کند. ولی از آنجایی که این نیرو بسیار محدود و ضعیف ...

مقدمه کاشی وسرامیک از محصولات عمده خاک رس و سفال می باشند کاشی های سرامیکی سطوح مکان های بهداشتی در داخل منازل و همچنین بیماریستانهای را به صورت فراگیر در بر می گیرند امروزه به علت تنوع طرح و اندازه از آنها در سایر فضاهای عمومی و خصوصی استفاده می کنند و به علت تنوع در مقاوت لعاب در محیط های شیمیایی مختلف و فضاهایی مانند کارخانجات دارای محیط شیمیایی و یا آزمایشگاه ها ، کاشی تنها ...

مقدمه گستردگی نیاز انسان به منابع انرژی همواره از مسائل اساسی مهم در زندگی بشر بوده و تلاش برای دستیابی به یک منبع تمام نشدنی انرژی از آرزوهای دیرینه انسان بوده است، از نقوش حک شده بر دیوار غارها می‌توان دریافت که بشر اولیه توانسته بود نیروی ماهیچه‌ای را به عنوان یک منبع انرژی مکانیکی به خوبی شناخته و از آن استفاده کند. ولی از آنجایی که این نیرو بسیار محدود و ضعیف است انسان ...

مقدمه این تحقیق را برای درس دکتر لقایی انجام دادم و یک نونه کامل با عکس وانواع چیدمان سنگفرش با بروشور و... دست ایشونه . دانشجویان ایشان سعی کنند زمان استفاده از مطلب موارد فوق را در نظر بگیرند و کل مطلب را بدون تغیر و و زحمت بله اسم خودشان تحویل ایشون ندن. دانشجویان استید دیگر هم به وجدان خودشان بستگی داره که رفرنس را ذکر کنند یا نه. مفاهیم طراحی بکار گیری مصالح مشابه و هماهنگ ...

<p dir="RTL">پیشگفتار: <p dir="RTL">یکی از شاخه‌های علم متالورژی که دز سالهای اخیر رشد زیادی یافته است. متالورژی پودر است. البته قدمت تولید قطعات با پودر به پنج هزار سال و بیشتر  می رسد. یکی دیگر از دلایل توسعه متالورژی پودر این است که در روش مزبور فلز تلف  شده به مراتب کمتر از  سایر روشهاست و حتی می توان گفت وجود ندارد. سرمایه ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول