دانلود مقاله ننوتکنولوژی و صنعت سیمان و کربن ننوتیوب ها

Word 30 KB 519 6
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در مقاله حاضر ابتدا به پدیده هزاره سوم – ننوتکنولوژی- بطور اجمالی پرداخته خواهد شد، پس از معرفی و آشنایی با این پدیده و اشاره مختصر به کاربردهای آن در کلیه علوم و فنون، منحصراً زمینه‌های کاربردی آن در صنعت سیمان بررسی خواهد شد.

    یکی از مهمترین مباحث روز در مورد سیمان و ننوتکنولوژی، مسئله کامپوزیتهای سیمان و کربن ننوتیوبها می‌باشد.

    در مجموعه تحقیق حاضر پس از معرفی این پدیده و ذکر مختصر کاربردهای آن در کلیه زمینه‌های مختلف موجود و زمینه‌هایی که کاربردهای آن هنوز در حد بحث و بررسی می‌باشد، کربن، کربن ننوفایبرز و کربن ننوتیوبها و طیف وسیع کاربردهای آن بخصوص در صنعت سیمان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

    اثر تغییر ترکیب بر خواص سیمان‌های بیواکتیواستخوان بر پایه شیشه و شیشه – سرامیکهای بیواکتیو سیستم Mgo- CaO- P2O5- SiO2 زهرا محمدی – عبدالرضا مسگر دانشگاه علم و صنعت ایران چکیده در این مقاله، امکان تشکیل سیمان از شیشه و شیشه- سرامیکهای سیستم Mgo- CaO- P2O5- SiO2 و همچنین اثر جایگزینی SiO2 به جای بر رفتار گیرش و استحکام فشاری سیمانهای تهیه شده مورد مطالعه قرار گرفته است.

    با افزودن محلول فسفاتی به پودر شیشه و شیشه- سرامیکهای تهیه شده خمیری بدست می‌آید که بر اساس جزء تشکیل دهنده قسمت جامد سیمان در مدت 14- 2 دقیقه دچار گیرش (اولیه و نهایی) می‌شود.

    واکنش گیرش به تشکیل فاز کلسیم آمونیوم فسفات هیدراته نسبت داده می‌شود.

    با غوطه‌وری سیمانهای حاصل از شیشه و شیشه- سرامیکهای مورد بررسی در محلول شبیه‌سازی شده بدن (SBF)، استحکام فشاری سیمان به دلیل تشکیل هیدروکسی آپاتیت می‌باشد.

    فوق اشباع بودن SBF نسبت به تشکیل فاز هیدروکسی آپاتیت و همچنین وجود مواضع مناسب جوانه‌زنی روی سطوح شیشه و شیشه سرامیکها سبب می گردد تا در اثر غوطه‌وری سیمان در SBF، نسبت به تشکیل فاز هیدروکسی آپاتیت و همچنین وجود مواضع مناسب جوانه‌زنی روی سطوح شیشه و شیشه سرامیکها سبب می‌گردد تا در اثر غوطه‌وری سیمان در SBF ، فاز هیدروکسی آپاتیت تشکیل گردد.

    با عملیات حرارتی پودر شیشه‌ها، دو نوع شیشه- سرامیک حاوی فازهای بلوری آپاتیت و آپاتیت/ ولاستونیت حاصل می‌شود.

    جایگزینی به جای تأثیری بر زمان گیرش اولیه و نهایی سیمانهای حاصل از شیشه و شیشه سرامیکهای مورد بررسی ندارد.

    کاهش میزان فاز شیشه، پایین‌تر بودن استحکام فشاری قبل از غوطه‌وری در SBF را به دنبال دارد.

    سرعت افزایش استحکام فشاری سیمانها در زمانهای اولیه غوطه‌وری در، SBF را به دنبال دارد.

    سرعت افزایش استحکام فشاری سیمانها در زمانهای اولیه غوطه‌وری در، در سیستم شیشه سرامیکها کندتر از سیستم شیشه‌ها است هر چند که پس از گذشت یک هفته، میزان استحکام فشاری شیشه سرامیکها به دلیل حضور فاز و لاستونیت، بالاتر از شیشه‌ها قرار می‌گیرد.

    سیمانهای تهیه شده از شیشه برای کاربردهای نیازمند گیرش و سخت‌شدن نسبتاً سریع و انواع شیشه‌ سرامیک برای کاربردهای نیازمند استحکام بالاتر در زمانهای طولانی‌تر مناسب خواهد بود.

    کلمات کلیدی: سیمان بیواکتیو استخوان، شیشه و شیشه سرامیکهای بیواکتیو، رفتار گیرش، استحکام فشاری استفاده از جریان جانبی رانش دهنده و پرتاب کننده ذرات در غبارگیری از کانال‌ها ذرات در غبارگیری از کانال‌ها منصور شیروانی- سید ابوالفضل سید سجادی دانشگاه علم و صنعت ایران- مرکز تحقیقات سیمان چکیده در این مقاله سیستم جدیدی برای غبارزدایی از کانالهای صنعتی حاوی ذرات غبار ارائه شده است.

    این سیستم بخوبی می‌تواند در کنار سیکلوتهای مرحله اول در یک واحد صنعتی کارایی آنها را با هزینه‌های سرمایه‌ای و عملیاتی کمتری تا حد سیلکونهای مرحله دوم بالا ببرد.

    در این سیستم از یک جریان متقاطع هوای ورودی پرتاب کننده ذرات برای رانش و یا پرتاب آنها به یک سمت کانال استفاده می‌گردد.

    قسمت عمده ای از غبارهای تغلیظ شده در کنار کانال براحتی توسط یک جریان مقاطع خروجی از کانال خارج شده و پس از تصفیه در یک مجموعه مولتی کلون مجدداً بصورت جریانت برگشتی به داخل کانال بازگشت داده می‌شود.

    در عین حال این جریان تصفیه شده را می‌توان برای تخلیه به هوای آزاد از فیلتر کیسه‌ای عبور داد.

    در این مقاله سیستم جدیدی برای غبارزدایی از کانالهای صنعتی حاوی ذرات غبار ارائه شده است.

    بررسی وضعیت مصرف انرژی و اثرات زیست محیطی ناشی از آن در صنعت سیمان کشور محمد حسن زربخش چکیده حرکت بهینه‌سازی مصرف انرژی که از اوایل دهه 1970 در دنیا شروع شد، همواره حامل سه موضوع انرژی، اقتصاد و محیط زیست به عنوان ارکان اصلی بوده است.

    کشورهای صنعتی در نتیجه این حرکت سودهای قابل توجهی عاید کشور خود نموده‌اند.

    امروزه کشورهای صنعتی به مدیرت مصرف انرژی به عنوان یک منبع جدید انرژی می‌نگرند و اعمال این مدیریت منجر به شکوفائی صنعت، اقتصاد و بروز فرهنگ مصرف منطقی شده است و نسل جدیدی از تکنولوژیهای پاک پا به عرصه وجود گذاشته است.

    آمار و ارقام مصرف انرژی در سه دهه گذشته در کشورهای صنعتی نشان می‌دهد که علیرغم کاهش رشد مصرف انرژی، تولید ناخالص ملی آنها رشد داشته و هر روز از شدت مصرف انرژی آنها کاسته شده است.

    در حالیکه در کشور ایران عکس این موضوع اتفاق افتاده است.

    به عبارت دیگر در مقایسه با 30 سال گذشته برای تولید یک واحد معینی کالا و خدمات 3/4 برابر انرژی در ایران مصرف می‌شود.

    این مصرف بی‌رویه خود عواقب بسیار وخیم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و اثرات مخرب زیست محیطی در برخواهد داشت.

    بنابراین صنعت سیمان کشور با توجه به حدود 35 کارخانه در حال بهره‌برداری که دارای 60 خط تولید می‌باشند مصرف انرژی بالغ بر 19 میلیون بشکه معادل نفت خام انرژی حرارتی و 6 میلیون بشکه معادل نفت خام مصرف انرژی الکتریکی دارند که این میزان انرژی الکتریکی به تنهایی معادل 3 میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی برآورد شده و فقط از دیدگاه نیروگاهی به ازای تولید این میزان انرژی الکتریکی بالغ بر 169 گرم کربن به ازای هر کیلو وات ساعت برق تولیدی است و در مجموع بیش از 500 میلیون تن گاز دی‌اکسید کربن به محیط منتشر میشود و در نهایت برآورد می شود که به ازای مقدار حدود 30 میلیون تن سیمان تولیدی در سال در کشور بالغ بر 30 میلیون تن گاز دی‌اکسید کربن و دیگر آلاینده‌ها به وجود می‌آید که هزینه های اجتماعی ناشی از این میزان برق مصرفی معادل 600 میلیارد ریال برآورد می شود و در نهایت به ازای هر تن سیمان تولیدی تقریباً معادل یک تن گاز دی‌اکسید کربن تولید می‌شود به هر حال، در این مقاله سعی بر‌ آن شده است که وضعیت انرژی بیشتر در این صنعت نسبت به کشور های دیگر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد و در ادامه ارائه راه کارها و تکنولوژی‌های نوین جهت کنترل این میزان آلاینده ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

    واژه های کلیدی: انرژی، محیط زیست، گازهای گلخانه ای، تکنولوژی‌های نوین.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

چکیده در مقاله حاضر ابتدا به پدیده هزاره سوم – ننوتکنولوژی- بطور اجمالی پرداخته خواهد شد، پس از معرفی و آشنایی با این پدیده و اشاره مختصر به کاربردهای آن در کلیه علوم و فنون، منحصراً زمینه‌های کاربردی آن در صنعت سیمان بررسی خواهد شد. یکی از مهمترین مباحث روز در مورد سیمان و ننوتکنولوژی، مسئله کامپوزیتهای سیمان و کربن ننوتیوبها می‌باشد. در مجموعه تحقیق حاضر پس از معرفی این پدیده ...

عوامل شیمیایی مورد استفاده در صنعت و بیماریها عوامل شیمیایی مورد استفاده در صنعت سبب بوجود آمدن اکثر بیماری ها و مسمومیت های ناشی از کار می باشند. برای طبقه بندی بیماری های ناشی از عوامل شیمیائی روش های مختلفی به کار برده شده، ولی ظاهراً بهترین روش طبقه بندی با توجه به راه دخول عوامل شیمیائی به بدن می باشد. لذا با توجه به این امر، تقسیم بندی زیر را می توان انجام داد. الف- بیماری ...

چکیده :  پدیده سایش (Wear) یکی از معضلاتی است که صنعت از دیرباز با آن مواجه بوده است . برخورد منطقی در جهت رفع این مشکل ، مرهون بررسی دقیق پدیده و عوامل موثر بر آن می باشد . بدین منظور برخی از مواد مناسبی که با توجه به مبانی متالورژیکی در عمل قابل استفاده می بانشد مانند (چدنهای سفید کرم دار، Ni-hard) مورد بررسی قرار می دهیم . - تعریف سایش و عوامل موثر بر آن  سایش عبارت ...

خلاصه مواد نانو (Nanoparticular) به موادی گفته می شود که حداقل یکی از ابعاد آن (طول , عرض , ضخامت ) زیر 100nm باشد . مواد نانو ساختار با توجه به رفتارهای بارزی که از خود نشان داده اند مورد توجه بخش صنعت و دانشگاه در دهه های اخیر قرار گرفته اند . در این میان صنعت ساختمان با توجه به نیازهای خود چه از نظر استحکام , مقاومت و دوام و نیز کارایی بالا از استفاده کنندگان مهم مواد نانو ...

یکی از عوامل خوردگی بتن در محیط‌های خورنده به ویژه در سواحل خلیج فارس و دریای عمان، یون کلرید است. در سال‌های اخیر تعداد زیادی از سازه‌های بتنی در کشورهای مختلف دنیا از جمله نقاطی از کشور ایران دچار آسیب‌دیدگی با خرابی زودرس ناشی از خوردگی کلریدی شده است. از آنجائی‌که کلرید از طریق اجزای تشکیل‌دهنده بتن نظیر آب، سیمان، سنگدانه، مواد افزودنی و همچنین آبهای نفوذی (املاح محلول در ...

فصل اول :     شرایط محیطی و مشخصات کارخانه   مقدمه :  کلمه سیمان به هر نوع ماده چسبنده ای اطلاق می شود که قابلیت به چسباندن و یکپارچه کردن قطعات معدنی را دارا باشد . در شاخه مهندسی عمران ، سیمان گردی است نرم ، جاذب آب ، چسبانیده سنگ ریزه که اساسا مرکب از ترکیبات پخته شده و گداخته شده اکسید کلسیم ، اکسید سیلسیم ، اکسید آلومینیوم و اکسید آهن می باشد . مالات این ...

اگرچه قدمت سیمان به بیش از 2000 سال می رسد ولی آهک ناخالص به عنوان یکی از مصالح ساختمانی تاریخچه ای طولانی دارد. گفته شده است که فنیقی ها در حدود 700 سال قبل از میلاد مسیح آهک پوزولانی را به کار برده و رومی ها نوع آهک یا سیمان پخته شده را استفاده می کردند. هم چنین در قرون وسطی در هلند با پخت آهک و توقف در کوره های ثابت گنبدی نوعی سیمان هیدرویکی تولید و معروف شده است. اما قدمت ...

مقدمه : تاریخچه و نقش واهمیت سیمان سیمان از انواع مصالح ساختمانی و گردی است نرم که دارای چسبندگی زیاد بوده و به عنوان یک چسب ساختمانی به کار می رود . این ماده مهم که سالانه میلیون ها تن از آن در کشور تولید و به مصارف گوناگون می رسد در مقابل هوا و همچنین در زیر آب خود را گرفته ، استحکام بیشتری پیدا نموده و مدت دوام آن نا محدود است . سیمان به خودی خود مقاومت زیادی در مقابل فشار ...

مقدمه سیمان با توجه به تحولات قرن اخیر که در کلیه علوم و فنون منجمله در صنعت ساختمان سازی ایجاد گردیده با توجه به رشد روزافزون جمعیت و احتیاج به گسترش شهرها، کارشناسان متوجه شدند که اگر شهرها به طرو افقی گسترش یابد رسانیدن سرویس های شهری مانند آب و برق ، تلفن، گاز و همچنین پست و آسفالت و غیره به شهروندان با مشکل مواجه خواهد گردید بدین لحاظ تشخیص دادند که شهرها باید به طور عمودی ...

مقدمه : نانو تکنولوژی یک رشته جدید نیست ، بلکه رویکردی جدید در تمام رشته‌ها است. در سالهای اخیر تحقیقات زیادی در خصوص افزودن نانو ذرات به سیمان انجام گرفته است. فناوری نانو کاربردهای وسیعی در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع غذایی ، دارویی ، پزشکی ، بیوتکنولوژی ، الکترونیک و کامپیوتر و ارتباطات و حمل و نقل و انرژی و محیط زیست و هوا فضا و ... دارد. تغییر مقیاس ساخت باعث تغییراتی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول