مقدمه و دامنه گاهگاهی این سوال مطرح می شود راجع به اینکه چرا حکومت های دولتی و محلی (که از این به بعد از آن به نام دولتی یاد می شود) نمی توانند بسادگی یک گروه از استانداردهای حسابداری مورد استفاده بنگاهها و موسسات اقتصادی را بکار ببرند.
این مقاله توضیح می دهد چرا استانداردهای جداگانه ای برای دولت ها مورد نیاز است و بعضی از تفاوتهای بین استانداردهای دولتی و استانداردهای بنگاهها و موسسات اقتصادی که از استانداردهای دولتی متداول در 20 سال گذشته استفاده کرده و توضیح می دهد چرا فرایند تعیین استاندارد برای دولتها یک فرایند در حال پیشرفت است.
علاوه بر فراهم نمودن جزئیات بیشتر درباره سوالات مربوط به خلاصه اجرایی« این مقاله همچنین چند ضمیمه را ارائه می دهد.
ضمیمه A یک بحث گسترده از تفاوتهای محیطی بین دولتها و موسسات اقتصادی را ارائه می دهد.
ضمیمه B مثالهای استاندارد بیشتری را مطرح می کند که تفاوت بین دولتها و موسسات اقتصادی را به تصویر کشانده و با توجه به بحث نمونه های ارائه شده در این مقاله گسترده می کند.
ضمیمه C توسعه و پیشرفت استانداردهای حسابداری دولتی را از دیدگاه تاریخی مورد توجه قرار می دهد.
ضمیمه D یک فهرست مختصری از لغات فنی مربوط به اصطلاحات حسابداری دولتی را ارائه می دهد که از صفحه 33 شروع می شود و نیز اطلاعاتی را درباره اهمیت حکومت های دولتی و محلی در ایالات متحده توضیح می دهد.
اصطلاحات تعریف شده در واژگان فنی زمانی که برای اولین بار استفاده می شود به صورت برجسته نوشته می شوند.
دامنه این مقاله محدود به مقایسه اهداف کلی دولت در برابر موسسات اقتصادی می باشد.
گاهی اوقات این سوال مطرح می شود که چرا استانداردهای حسابداری جداگانه برای سازمانهای دیگر، از جمله سازمانهای غیر انتفاعی لازم می باشد.
این مقاله نه از روش موجود تعیین استاندارد برای سازمان های خارج از بحث این مقاله حمایت کرده و نه پیشنهاد می کند که استانداردهای مربوط به چنین سازمانهایی بایستی جداگانه باشند.
علاوه بر این حکومت ها در کشورهای دیگر ممکن است خصوصیات متفاوتی نسبت به حکومت های ایالات متحده داشته باشد، بنابراین این مقاله به تفاوت های بین المللی اشاره نمی کند.
چرا استانداردهای حسابداری و گزارش مالی جداگانه ای برای دولت ها ضروری می باشند؟
نیازهای حسابداری و گزارش مالی به احتیاجات استفاده کنندگان از گزارش های مالی تمرکز دارد.
شهروندان و نمایندگان منتخب آنها از قبیل مجلس قانونگذاری و سازمانهای ناظر بعلاوه بستانکاران جز و ذینفعان اولیه اطلاعات در گزارش های مالی دولتی هستند.
گزارش های مالی موسسات اقتصادی معمولا بوسیله بستانکاران و سرمایه گذاران و ناظران انها مورد استفاده قرار می گیرند نه بوسیله یک نوع سرمایه دار مثل شهروندان یا نمایندگان منتخب آنها نیازهای شهروندان و سازمانهای ناظر بر مسئولیت منابع واگذار شده به دولت تاکید می کند و نیازهای سرمایه گذاران منصف بر اطلاعات ضروری برای سرمایه گذاری منطقی، اعتبار و تصمیمات مشابه تاکید می کند.
مسئولیت پذیری، در مفهوم کلی، مسئولیت مباشران یا عاملان برای تهیه اطلاعات ذیربط و موثق مربوط به منابع تحت کنترل آنها می باشد.
در ارتباط با دولت ها، مسئولیت پذیری عبارت است از مسئولیت پذیری دولت برای توجیه کردن شهروندانش برای افزایش مالیات عمومی و گزارش استفاده از این منابع عمومی می باشد.
اطلاعات مسئولیت پذیری می تواند برای تحکیم تصمیم گیری استفاده شود و نیز به حق شهروندان برای آگاهی از چگونگی هزینه شدن این منابع پاسخ می دهد.
بستانکاران، شکلی از استفاده کننده از گزارشات مالی دولتی و موسسات بازرگانی می باشد.
اگرچه آنها معمولا بدنبال تضمین کافی بودن جریان سرمایه برای تامین نیازهای خدمات وام دهی می باشند، اطلاعات معینی که آنها از دولت و موسسات اقتصادی می خواهند بخاطر متفاوت بودن منبع پرداخت وام، فرق می کند.
بستانکاران و بستانکاران احتمالی بنگاههای اقتصادی دولت به دنبال اطلاعات درباره توانایی و رغبت برای وضع مالیات بوده تا تامین پرداخت وام و هزینه و تعهدات فعالیت های مربوط به تکمیل این منابع را بکند.
اگر چه انواع معینی از اطلاعات در گزارش های مالی موسسات اقتصادی می تواند بعضی از نیازهای استفاده کنندگان معینی از گزارش مالی دولتی را برآورده کند.
استفاده کنندگان دیگر نیاز به اطلاعات متفاوت دارند.
تمرکز مسئولیت دولتها و دامنه وسیع منابع دولتی منجر به این نتیجه گیری می شود که استفاده کنندگان گزارش مالی اقتصادی به صورت ایده آلی بایستی قادر به یافتن اطلاعات اضافی باشد که کمک خواهد کرد که به سوالات زیر پاسخ داده شود: - آیا توانایی دولت برای فراهم کردن خدمات نسبت به سال گذشته بهتر یا خرابتر شده است؟
- آیا مالیات های سال جاری و منابع دیگر دولت برای تامین هزینه خدمات سال جاری کافی بوده است؟
آیا بخشی از هزینه پرداخت خدمات جاری به مالیات پردازان سال آینده منتقل شد؟
- دولت چگونه فعالیت هایش را تامین مالی کرده و نیازهای پولی خود را برآورده می کند؟
- اولویت های هزینه نمودن دولت چه می باشند؟
چه منابعی این برنامه های گوناگون را حمایت می کنند؟
آیا دولت این منابع را هماهنگ با بودجه اختصاص یافته دیگر نیازهای قانونی بدست آورده ، استفاده کرده است ؟
با چه منابعی در حال حاضر برای هزینه های آینده در دسترس بوده و تا چه حدی این منابع برای کاربردهای معین ذخیره و تعیین می شوند؟
- آیا دولت خدمات خود را به یک روش موثر و مناسب تهیه کرده است؟
تفاوت های اساسی محیطی بین دولت و تجارت نیازهای متفاوت استفاده کنندگان گزارش های مالی دولتی و اقتصادی منعکس کننده نیازهای متفاوت در سازمانهای عمل کننده می باشد.
بعضی از تفاوتهای عمده محیطی عبارتند از: اهداف سازمانی؛ هدف دولت افزایش یا حفظ ثروت شهروندان بوسیله تهیه کردن خدمات عمومی، هماهنگ با اهداف سیاست عامه می باشد.
خدمات عمومی اساسی که بوسیله حکومت های دولتی و محلی تهیه می شوند عبارت از ؛ سلامت عمومی، آموزش، بهداشت و حمل و نقل می باشد.
در میان دلایل دیگر، دولت این خدمات را به خاطر انگیزه های اقتصادی که برای تجارت کافی نیستند ارائه می دهد تا آنها را از نظر کمیت، کیفیت و قیمت متناسب با سیاست عامه فراهم کند.
سود حاصل از سرمایه گذاری برای دولت یک هدف نمی باشد بنابراین لازم است که آنها راهها و اقدامات دیگری را برای رسیدن به هدف گسترش و گزارش دهند.
اقدامات صرفا درآمدزایی از قبیل درآمد خالص و سودهای سهام در فضاهای دولتی معنی ندارد در عوض، دولت تمرکز بر فراهم نمودن خدمات و کالاها برای حوزه های انتخابیه به روش موثر کافی، اقتصادی و مناسب تمرکز پیدا می کند.
گزارش های مالی دولت بایستی به بستانکاران، مجلس قانونگذاری و مسئولین نظارت، شهروندان و سایر سهامداران اطلاعات لازم را برای ارزیابی و تصمیم گیری مرتبط با منافع آنها در رسیدن دولت به اهدافش ارائه کند.
در مقابل، بنگاههای اقتصادی بر ثروت آفرینی تمرکز داشته و فقط با بخشهایی از جامعه که کار تولید و ایجاد سود مالی را با سرمایه گذاری سهامداران انجام می دهد، فعل و انفعال انجام می دهند.
از لحاظ تاریخی تمرکز اولیه گزارش بر مبنای سود و بهره و موضوعات جانبی آن بوده و هیچ نوع تمرکز واضحی بر روی اقدامات غیر اقتصادی ندارد.
منبع درآمد منبع اصلی درآمد برای دولت، مالیات است که یک تعادل قانونی و غیر داوطلبانه بین شهروندان و تجارت یا شغل و دولت آنها می باشد.
هدف اصلی در آمد موسسه اقتصادی داوطلبانه می باشد، یعنی تبادل معاملات بین خریداران و فروشندگان مایل بخاطر اینکه تعیین و جمع آوری مالیات ها جز و تبادلاتی نیستند که در آن ارزشها یا نرخهای یکسانی با یکدیگر معاوضه می شوند و مثل اکثر مبادلات اقتصادی که محور آنها سود و بهره می باشد نبوده، این مبادلات شامل مالیات ها نیاز به کاربرد حسابداری خصوصی می باشند.
برای مثال دولتها ممکن است مالیات املاک را در یک دوره یا زمان جلوتر از موعد قانونی جمع آوری کنند.
سپس این سوال مطرح می شود آیا دولتها بایستی مالیات ها را بعنوان درآمد در سالی که جمع آوری می شوند در نظر بگیرند یا اینکه آنها را بعنوان درآمد حاصل از مالیات برای سال بعدی بکار ببرند.
GASB به این موضوع این طور اشاره کرده است که مالیات املاک بایستی بعنوان یک در آمد برای زمان تعیین شده در نظر گرفته شود.
این باعث ارتقا ارزیابی رعایت میان دوره ای می شود که در آن هزینه های خدمات با درآمدهای جمع شده برای تامین مالی این خدمات ارتباط پیدا می کند.
امکان عمر طولانی دولتها به خاطر قدرت روز افزون آنها در مالیات گرفتن و نیاز فزاینده برای خدمات عمومی بندرت منحل می شود.
با این وجود امکان دستیابی به عمر طولانی مثل یک موسسه اقتصادی نمی باشد.
بنگاههای اقتصادی از هستی ساقط می شوند اگر برای یک دوره زمانی طولانی قادر بفروش محصولات یا خدمات خود بیشتر از هزینه تولید انها نباشند.
بعلاوه یک تجارت ممکن است رکود پیدا کند اگر که یک رقیب پیدا کند.ترازنامه های مالی یک موسسه اقتصادی معمولا با استفاده از این فرضیه بوجود می آید که دارایی ها و بدهی های آن با نرخهای تسویه تنظیم نیستند با این وجود معادل طول عمر طولانی نمی باشد.
استفاده کنندگان از ترازنامه های مالی موسسات اقتصادی بر بازیابی سرمایه ها مانند فروش آتیه و نرخ گذاری عادلانه سرمایه ها و وامها تاکید می کند.
در مقابل در مورد توانایی دولت برای بقا در آینده هیچ شکی وجود ندارد بلکه سوالی در ارتباط با تداوم سطح خدمات ارائه شده و توانایی برآورد سطح تقاضاها و خدمات می باشد.
در نتیجه معمولا بر اختصاص منابع در برنامه های دولت تعیین هزینه خدمات و فراهم نمودن یک کاری طولانی تر تاکید شده است.
از نقطه نظر عملیات طولانی دولت به جای اینکه بر نوسانات کوتاه مدت تاکید داشته باشد به ارزش عادلانه سرمایه های معین برای مدت طولانی نظر دارد.
ایجاد تغییرات فوری و کوتاه مدت بنفع کارمندان می تواند دارای ارزش ظاهری در کوتاه مدت باشد اما چون این تغییرات بر روی بدهی های کارفرمایان دارای اثر مثت نمی باشد بایستی تغییرات اساسی در آن انجام شود.
این نوسانات کوتاه مدت می تواند یک ارزیابی از هزینه های سود کارمند را که در هزینه خدمات شامل می باشد را انجام داده که برای استفاده کنندگان گزارش مالی دولتی زیاد مفید فایده نمی باشد.
گزارش مالی بوسیله موسسات اقتصادی احتمالا شامل شناسایی تغییرات در تعیین نوع عادلانه بخاطر اهمیت ارزش جاری آن می باشد.
ارتباط با سهامداران شهروندان بایستی مالیات های توافق شده را که به وسیله نمایندگان منتخب تصمیم گیری شده را همانطوری که قبلا ذکر شده پرداخت نمایند که این پرداخت مالیات ها ارتباط مستقیمی با خدمات دریافت شده ندارد.
در نتیجه دولتها بایستی مسئولیت بیشتری را نسبت به موسسات اقتصادی احساس کنند.
علاوه بر این شهروندان علاقه مند هستند در ارزیابی میان دوره ای مشخص شود که آیا مالیات پردازان جاری و استفاده کنندگان از خدمات دولتی از لحاظ تهیه خدمات حال حاضر تامین می شوند یا اینکه با توجه به مالیات های حاصل از خدمات آینده تامین خواهند گردید.
در نتیجه یکی از نقاط متمرکز گزارش مالی دولتی تهیه اطلاعات سیستماتیک و هزینه در برابر خدمات می باشد.
بعلاوه استفاده کنندگان از گزارش های مالی ممکن است ترکیبات مالیات ها شهریه و آبونمان استفاده کننده و دیون بکار رفته برای تامین خدمات جاری ارائه می کند.
در نقطه مقابل بخاطر اینکه موسسات اقتصادی تمرکز اولیه آن بر افزایش برابری سهام داران می باشند.
گزارش های مالی آنها تغییرات را در این تجارت در طی این مدت نشان می دهد.
بجز موارد بزرگ سهام، سهامداران شرکت عمومی به سادگی می توانند رابطه خود را با موسسات اقتصادی با فروریختن سهام خود پایان داده و در نتیجه بر ارزش آینده هر سهم و ارزش فعلی آن تاکید کنند.
نقش بودجه در دولتها، بودجه دارای مفهوم قانونی مخصوص است بودجه های دولتی نشان دهنده اولویت های سیاست عمومی بوده و اهدافی را که در آن منابعی می توانند صرف شوند را اجاره می دهد.
در حقیقت، بودجه های دولتی می تواند روش اولیه ای باشد که بوسیله آن شهروندان و نمایندگان منتخب آنها از نظر مالی مدیریت دولت را مسئول می سازد.
برای موسسات اقتصادی، بودجه نمایانگر یک ابزار مدیریتی مالی داخلی است که تماما بوسیله مدیریت کنترل شده و از لحاظ ماهیت صحیح در نظر گرفته می شود.
چگونه استاندارد های حسابداری و گزارش مالی احتیاجات مختلفسهامداران رامنعکسمی کند؟
تفاوت در نیاز مصرف کنندگان (استفاده کنندگان) گزارش های مالی دولت و موسسات اقتصادی در تفاوتهای عناصر قالب ذهنی برای استانداردهای حسابداری و در استانداردهای حسابداری تعیین شده بوسیله GASB و FASB منعکس می شود.
تفاوتهای قالب اندیشه ای GASB و FASB ترازنامه های ذهنی توسعه یافته برای اهداف گزارش مالی را ارائه داده اند.
این اهداف مرکز(کانون) اصلی قالب های ذهنی برای استانداردها بوده و نیازهای متفاوت استفاده کنندگان گزارش های مالی دولتها و موسسات مالی را منعکس می کند.
با منعکس کردن نیازهای سهامداران، شامل شهروندان و نمایندگان منتخب آنها، دولتها بر مسئولیت پذیری گزارش مالی تمرکز پیدا می کنند.
برای دولتها، اطلاعات ضروری برای تصمیم گیری سیاسی و اجتماعی به اهمیت اطلاعات ضروری برای تصمیم گیری اقتصادی در شکل دادن اهداف حسابداری و گزارش مالی می باشد.
بامنعکس کردن نیازهای سهامداران موسسات اقتصادی، شامل سرمایه گذاران بی طرف، گزارش مالی موسسات اقتصادی بطور عمده ای بر عملکرد مالی- سودهاو عوامل فرعی آن تاکید می کند.
برای موسسات اقتصادی اطلاعات مربوط به تصمیم گیری اقتصادی مهمترین اهداف در شکل دهی اهداف حسابداری و گزارش اقتصادی می باشند.
GASB و FASB ترازنامه های ذهنی توسعه یافته برای اهداف گزارش مالی را ارائه داده اند.
برای تشخیص اینکه استفاده کنندگان از گزارش های مالی دولتی نیز علاقمند به ارزیابی عملکرد غیر مالی دولت ها می باشند، GASB اهمیت این اقدامات را در ترازنامه اندیشه های شماره 1 «اهداف گزارشات مالی» را عنوان کرد.
اهداف، اجزا و گزارش ویژگی های تلاش ها و عملکردهای خدمات را در ترازنامه شماره 2 اندیشه های GASB بیان شده است.
هدف گزارش SEA تهیه اطلاعات کاملتر درباره عملکرد نهاد دولتی به جای تهیه آن بوسیله برنامه ها و ترازنامه های مالی سنتی برای کمک به سهامداران در ارزیابی اقتصادی، کارایی، موثر بودن و تداوم سرویسهای (خدمات) تهیه شده می باشد.
برای افزایش نیل به هدف گزارش SEA ، اطلاعات SEA ابتدا بر روی اقدامات انجام خدمات(بازده) و اقدامات (یا سنجش) رابطه بین تلاش های خدمات و انجام خدمات تاکید می کند.
به عبارت دیگر، اهداف گزارش مالی موسسات اقتصادی اقدامات گزارش غیر مالی را مورد شناسایی قرار نمی دهد.
اگر چه بعضی عقیده دارند که بهتر است که از موسسات مالی خواسته شود تا اقدامات معین غیر مالی را گزارش دهند، ملاحظات رقابتی موسسات اقتصادی ممکن است که میزان اطلاعاتی را که می تواند تهیه شوند محدود سازد.
بعضی از اقدامات غیر مالی که اطلاعات مفید تصمیم گیری را برای استفاده کنندگان گزارش مالی فراهم می کند ممکن است همچنین بعنوان رازهای تجارتی در نظر گرفته شود که رقابت یک تجارب را مورد تهدید قرار می دهد.
پروژه GASB برای تعریف عناصر ترازنامه های مالی هنوز کامل نیست اما اکنون روشن است که تعریف یک صفت ممتاز برای دولت متفاوت از تعریف موسسات اقتصادی می باشد.
یکی از خصوصیات درونی یک سرمایه این است که برای آینده سود فراهم می کند.
سود آینده ای که دولت می شناسد توانایی سرمایه برای کمک به فراهم نمودن خدمات و کالاهای عمومی بوده که هدف و ماموریت دولت است.
سرمایه هایی از قبیل جاده ها، دادگاهها، کتابخانه ها و پارکها بطور مستقیم خدمات یا کالای عمومی را فراهم می کند.
انواع دیگر سرمایه از قبیل سرمایه گذاری، کمک غیر مستقیم به تهیه خدمات و کالاهای عمومی می کنند در زمانی که آنها با استفاده از خدمات و کالاهای عمومی تولید پول می کنند.
برا ی موسسات اقتصادی تنها سود آینده که به وسیله یک سرمایه فراهم می شود سود و مزایای اقتصادی آن یعنی یک ظرفیت و گنجایش به تنهایی ویا در ترکیب با سرمایه های دیگر برای کمک مستقیم یا غیر مستقیم برای جریانهای خالص پولی آینده می باشد.
همانطور که قالب ذهنی به جلو می رود تفاوتهای دیگری ممکن است شناسایی شوند.
تفاوت های استانداردهای حسابداری سرمایه های بزرگ، همانطوریکه قبلا ذکر شد دولت بیشترین سرمایه را بخاطر ظرفیت سرمایه برای فراهم کردن خدمات برای شهروندان بدست آورده در حالی که موسسات مالی سرمایه های بزرگ را با هدف استفاده از آنها برای تولید جریانهای نقدی آینده بدست می آورد.
در نتیجه ترازنامه GASB شماره 42، حسابداری و گزارش مالی برای کمبود سرمایه های بزرگ برای بهبود بیمه، یک روش ارزیابی و اندازه گیری سرمایه ناقص را ارائه می دهد که منعکس کننده کاهش در توان خدمات سرمایه ای بزرگ در نتیجه حوادث یا تغییرات آسیب پذیری می باشد بخاطر اینکه هدف دولت تهیه خدمات است.
در مقابل، موسسات اقتصادی کمبود سرمایه های بزرگ رامورد ارزیابی و اندازه گیری قرار میدهد که در آن میزان جریانهای نقدی که بوسیله سرمایه انتظار می شود بوجود آید تخمین زده می شود زیرا هدف موسسات مالی ایجاد ثروت است.
مالیات های پیشنهادی تولید درامد ویژه مالیات یک تجارت مختص دولت می باشد و همانطوری که قبلا اشاره شد، استانداردهای حسابداری برای مالیات گذاری بایستی انعکاسی از گزارش مالیات های ویژه بعنوان در امد در همان دوره ای باشد که هزینه خدمات ارائه شده با توجه به نیاز استفاده کنندگان از تراز نامه های مالی برای ارزیابی بدون توجه به فواصل زمانی در نظر گرفته می شود.
برای این منبع درآمد، دولت همه پیامدهای اساسی مربوط به نقاط محتمل را مورد شناسایی قرار می دهد.
دولت تاریخ های ارزیابی تاریخ وضع مالیات مجموعه تاریخ های سر رسید و دوره هایی که مالیات ها وضع می شوند را تعیین می کند.
- حسابداری سرمایه پاسخگویی مالیاتی برای فعالیت های دولتی با آماده کردن ترازنامه های مالی با استفاده از کانون اندازه گیری جریانهای منابع مالی جاری و یک مبنای حسابداری صحیح و منظم انجام می شود.
این کانون اندازه گیری بر کنترل و مسئولیت پذیری نسبت به افزایش و صرف پول های مردم تاکید می کند.
گزارش مالی برای فعالیت های سرمایه دولتی به سهامداران این اجازه را می دهد تا ببینند آیا منابع کافی برای تامین فعالیتهای دوره حاضر وجود دارد.
این ارزیابی بویژه برای آنهائیکه مالیات را پرداخت کرده وخدمات دریافت می کنند مهم است.
پاسخگویی آماری برای نمونه وقتی نشان داده می شود که دولت ترازنامه های مالی بر مبنای سرمایه را آماده کرده که نشان می دهد آیا منابع با توجه به بودجه توافقی بدست آمده و مورد استفاده قرار می گیرد و نیز منطبق با سایر نیازهای مالی و قانونی می باشد.
ترازنامه GASB شماره 34، ترازنامه های مالی اساسی- و بحث و آنالیز مدیریت- برای حکومت های دولتی و محلی نیاز به دولتهایی دارد تا یک ترازنامه و یک ترازنامه در آمد، هزینه ها و تغییرات در ترازنامه های سرمایه برای سرمایه کلی، سرمایه ای اساسی دولتی دیگر و سرمایه های کل دیگر دولتی را گزارش کند.
دولت همچنین پاسخگوی ترازنامه های مالی گزارش شده ای می باشد که در این گزارش ها سرمایه های نگهداری شده در هیئت امنا یا بنگاه برای حمایت برنامه های خود دولت نمی توانند مورد استفاده قرار گیرند.
این سرمایه ها بعنوان بخشی از منابع قابل دسترس برای تامین مالی خدمات و کالاهای عمومی گزارش شده بلکه بطور جداگانه ای برای بیان مسئولیت پذیری برای این منابع گزارش می شود.
- مستمری بازنشستگی و سایر مزایای پس از بازنشستگی استانداردهای گزارش شده مالی برای مستمریها و سایر مزایای پس از بازنشستگی( (OPEB برای دولت ها و موسسات اقتصادی از این نظر شبیه هستند که آنها بر مبنای این اندیشه که این مزایا، جزو پرداخت خسارت معوقه برای خدمات کارمند بوده و بایستی بر طبق ترازنامه های دقیق بعنوان مزایای بدست آمده و نه پرداخت شده گزارش شود.
علاوه بر این دو گروه از استانداردها در حال حاضر شامل جبران خسارت یا پرداخت حقوق معوقه و مستهلک کردن برای هزینه های خدمات گذشته می باشد.
با این وجود، سوای این موضوع، روشهای سنجش اتخاذ شده برای کاربرد در بخش های عمومی و خصوصی مانند تعداد زیادی از گزینه های معین سنجش و ارائه بخاطر دلایلی که ریشه در محیط های متفاوت و نیاز اطلاعاتی مختلف سهامداران می باشد، با یکدیگر فرق دارند.
طول عمر دولت ها اهمیت هزینه مربوط به خدمات و تمایل سهامداران برای اندازه گیری interperiod equity همگی بر استانداردهای GASB برای برنامه های تعریف شده بیمه بازنشستگی و OPEB تاثیر دارد.
کانون و محور موسسات اقتصادی که کار آنها در ارتباط با مستمری و مزایای پس از بازنشستگی می باشد بنظر می رسد که به سمت تعیین و سنجش میزان های درست و عادلانه سرمایه ها و دیون مربوط به مستمری و مزایای پس از بازنشستگی حرکت می کند.
روش حسابداری بیمه بازنشستگی برای دولت( که بدنبال آن برای OPEB نیز اتخاذ شد) بطور واضح با حسابداری ویژگیها و خصوصیات برنامه های بیمه عمومی هماهنگی دارد.
استانداردهای حسابداری دولتی اجازه استفاده از تعدادی از روشهای هزینه واقعی و استهلاک که د رمقادیر واقعی برای اهداف سرمایه گذاری و نیز اهداف حسابداری واقعی و دقیق بکار می رود را می دهد.
این روش بر مبنای مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته با استفاده کنندگان از ترازنامه مالی در زمان گسترش استانداردهای بیمه باز نشستگی انجام گرفت.
تا زمانی که روش تامین سرمایه دولتی مطابق با پارامترهای مربوط باشد، می توان به آن شفافیتی که مورد نظر استفاده کنندگان از ترازنامه دولتی است رسید.
همانطور که این پارامترها بوسیله کارفرماهای دولتی و برنامه های مستمری بازنشستگی بکار رفت این امکان وجود دارد تا هزینه هایی را اختصاص داد برای دوره هایی که درهر دوره لیست حقوق بگیران برای هزینه اسمی برای تامین حقوق آنها ارائه گردد این روش هزینه برنامه سود و مزایای آتیه را در میان مالیات پردازان نسلهای مختلف پخش می کند.
تفاوت های بیشتر در استانداردهای حسابداری که انعکاس دهنده نیازهای مختلف استفاده کنندگان می باشد بعنوان مثال به این صورت دیده می شوند: 1- مدل گزارش مالی 2- تعریف ماهیت گزارش3- سرمایه های بنیادی و زیر ساختی برمبنای خدمت 4- جوایز و هدایا5- تامین مجدد وام.
اطلاعات بیشتر درباره این اختلافات حسابداری در ضمیمه B آمده است.
چرا نیاز روز افزون به تعیین استانداردهای بیشتر حسابداری دولتی وجود دارد؟
اگر چه پیشرفت زیادی حاصل شده است، نیاز به تعیین استاندارهای بیشتر حسابداری برای دولتها وجود دارد به عنوان مثال، دستور العمل تکنیکی فعلی شامل پروژه هایی در ارتباط با تعهدات و وظایف رفع آلودگی و موضوعات فرعی می باشد.
پروژه فرعیات انتظار می رود که تعیین کند آیا فرعیاتی از قبیل نوع بهره شناور در برابر ثابت که در دولت بیشتر شایع شده است بایستی به صورت یکنرخ عادلانه ودرست در ترازنامه های مالی بیاید و آیا حسابداری احتیاطی پذیرفته خواهد شد و اگر این طور باشد معیار و ملاک حسابداری احتیاطی چه خواهد بو و آیا افشاء اطلاعات جانبی کافی خواهد بود.
پروژه التزامات بهبود آلودگی انتظار می رود تا در ارتباط با حوادث یا اتفاقات معینی که باعث ارتقای بهبود آلودگی می شود راهنمایی هایی را داشته باشد در ارتباط با ایجاد روش هایی برای اندازه گیری و گزارش این التزامات در مراحل مختلف تلاش برای بهبود و اصلاح آلودگی هوا.
در طول سالها، تعداد پروژه های فنی و تحقیقاتی روند رو به افزایش داشته است.
تعداد پروژه هایی که اکنون در این طبقه بندیها وجود دارد از موارد معیارهای موجود یک تا دو گروه بیشتر است.
بعضی از این پروژه ها و اهداف آنها بطور مختصر در زیر بیان می شود.
- پروژه گزارش الکترونیک: برای ارزیابی اثر احتمالی رسانه های الکتریکی بر انتقال اطلاعات و احتیاجات سهامدار می باشد.
- پروژه مسئولیتهای Fiduciary برای ارزیابی این که آیا راهنمایی بیشتری در ارتباط با ملاک و معیار مسئولیت پذیری Fiduciary بایستی در تصمیم گیری این که آیا چگونه دولت بایستی چنین فعالیتهایی از قبیل برنامه های سودآوری کارمند و تنظیم شهریه به صورت پیش پرداخت در گزارشات مالی شان صورت بگیرد.
- پروژه گزارش عملکرد مالی: برای تعیین بهترین روش برای ادامه تغییرات در مقادیر عادلانه در تراز نامه فعالیت های، ترازنامه درآمدها، هزینه ها و تغییرات در ترازنامه بودجه، ترازنامه درآمدها، هزینه ها و تغییرات در موجود ی خالص سرمایه و ترازنامه تغییرات در سرمایه خالص Fiduciary می باشد.
- پروژه ترکیب های دولتی: برای تعیین نیازهای گزارش مالی مربوط به حسابداری برای ضمائم، ادغام ها و یا سایر ترکیبات غیر قابل خرید می باشد.
- پروژه کمک های نوعی: برای تهیه دستور العمعل گزارش مالی و حسابداری برای خدمات دریافتی کمک شده بوسیله حکومت های دولتی و محلی می باشد.
- روش حفظ پروژه حسابداری: برای تعیین این که آیا تغییرات گزارش شده در سطوح شرایط سرمایه (ارتباط با روش تعدیل یافته حسابداری برای سرمایه های زیر ساختاری می باشد) می توانند با اصطلاحات پولی که ویژگی ها و خصویات معادل گزارش مالی را دارد، قابل اندازه گیری باشد.
- پروژه گزارش تلاش در پیشرفت های خدماتی: برای تشویق کاربرد و گزارش اقدامات اجرایی بر مبنای استفاده از آنها بوده که برای تعیین این که آیا اقدامات عملکردی به نقطه ای رسیده است که در آن GASB ایجاد یک پروژه دستور کار فنی رایج را در گزارش SEA در نظر بگیرد.
محیطی که در آن دولتها عمل می کنند، همچنین نیاز به پروژه های جدید را تشدید می کند.
این حکومت ها یک بخش مهمی از اقتصاد ایالات متحده بوده که حدود 20 درصد از محصول ناخالص داخلی را تولید کرده و 12 درصد از نیروی کار کشور را استخدام کرده و بیش از 7/1 تریلیون اوراق قرضه منتشر می کند – در ارتباط با سایر بخش های اقتصاد، فعالیت ها و تبادلات حکومت ها روند تغییر را ادامه داده و اغلب از لحاظ دشواری رو به فزونی است.
برای نمونه، بعضی از دولتها اخیرا اوراق قرضهای را منتشر کرده اند که با اقدامات تضمین ناشی از یک موافقت نامه پرداخت از سوی شرکت های اصلی دخانیات همراه است.
این مبادلات اغلب شامل ساختارهای جدیدپیچیده و قانونی است .
GASB بولتن فنی 1- 2004 را تحت عنوان موضوعات هسته گزارش مالی و تشخیص راه حل شرکت دخانیات را منتشر کرد تا حسابداری این تبادلات را مورد خطاب قرار دهد.
همانطوری که دولتها فعالیت هایشان را در خرید و ضمانت انواع دیگر از دریافت ها و درآمدهای آینده توسعه داده است.
GASB به این نتیجه رسیده است که استانداردهای بیشتر و وسیع تری ضرورت دارند.
یک پروژه جامع درباره فروش و ضمانت وصولات و درامدهای آتیه آغاز شد که منجر به ارائه طرح در این موضوع در سپتامبر 2005 شد.
با افزایش پیچیدگی مبادلات دولتی و این حقیقت که فضای دولتی در حال تغییر است مانند وابستگی روز افزون در میان سطوح مختلف دولت، شمار پروژه های تحقیقات و پروژه های احتمالی انتظار می رود که روند رو به رشد داشته باشد.
نتیجه گیری دولتها اساسا از موسسات اقتصادی متفاوت می باشند، در نتیجه استانداردهای حسابداری و گزارش مالی جداگانه ای برای دولت ضروری است تا نیازهای ویژه استفاده کنندگان از گزارش های مالی دولتی را برآورده کند.
استانداردهای مربوط به دولت بایستی منعکس کننده محیط منحصر بفرد دولت، شامل اهداف سازمانی مختلف و نیروهای قانونی مخصوص بوده و به صورت موثری موضوعات پاسخگویی عمومی وابسته به محیط دولتی منحصر به فرد را مورد توجه قرار دهد.