دانلود تحقیق کاربرد لیزر در چشم پزشکی

Word 515 KB 35569 22
مشخص نشده مشخص نشده علوم پزشکی - پیراپزشکی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • یکی از مراحل مهم در دستگاه های لیزر ، کالیبراسیون های قبل از شروع عمل است.

    برعکس سایر دستگاه ها که کالیبراسیون تنها یک مرتبه و در شروع روز انجام می شود ، کالیبراسیون دستگاه برای هر بیمار قابل انجام است و ضمن دقت بالای آن می توان آن را به سادگی و در زمان کوتاهی انجام داد.

    کمترین میزان در برداشت از سطح قرنیه یکی از اشکالات این سیستم در گذشته برداشت نسبتا زیاد از سطح قرنیه بوده ولی با نصب سخت افزار و نرم افزازهای زایوپتیک بر روی دستگاه ، در حال حاضر این دستگاه جزء دستگاه هایی است که کمترین برداشت را از سطح قرنیه دارد.

    امنیت یکی از اصول کار با دستگاه های پزشکی ، امنیت به کار گیری آن ها است.

    این مسئله به خصوص در دستگاه لیزر چشم بسیار پراهمیت است.

    دستگاه لیزر تکنولاس (زایوپتیک 100) از ضریب امنیت بسیار بالایی برخوردار است و به گونه ای طراحی شده که هم تکنسین و هم پزشک در تمام مراحل قبل و هنگام عمل می‌توانند کارکرد صحصیح دستگاه را کنترل کنند .

    میزان انرژی و هموژنیته (یکنواختی) اشعه لیزر برای هر عمل قابل بررسی و اندازه گیری است.

    کیفیت امروزه در انجام اعمال لیزر چشم نه تنها میزان بینایی ، بلکه کیفیت بینایی نیز مدنظر بوده و یکی از اهداف اصلی ، افزایش کیفیت بینایی است.

    دستگاه تکنولاس - زایوپتیک با برنامه پیشرفته Customize که بر اساس اصلاح wave front است قادر است علاوه بر شماره چشم ، سایر اختلالات و اعوجاجاتی را که در سیستم اپتیکی چشم بیمار وجود دارند را نیز اصلاح کرده و کیفیت بینایی بیمار را به خصوص در دید شب افزایش دهد.

    دستگاه لیزر Femto second از این دستگاه جهت عمل فمتولیزیک استفاده می شود.

    لیزر Femto second اخرین پدیده لیزر در زمینه اصلاح عیوب انکساری چشم است.

    آمیزش و به کارگیری همزمان لیزر " فمتوسکند " و لیزر " اگزایمر " باعث می شود که تمام مراحل لیزیک توسط لیزر انجام شود و در انجام عمل از هیچگونه تیغ جراحی یا وسیله مکانیکی استفاده نشود.

    درگذشته برای آماده سازی قرنیه جهت لیزر اگزایمر از وسیله ای به نام میکروکراتوم استفاده می‌شد.

    میکروکراتوم مانند یک رنده عمل می کرد و توسط تیغه ای که داشت یک لایه از سطح قرنیه بر می داشت.

    اگرچه میکروکراتوم در اکثر موارد به خوبی عمل می کرد ولی در بعضی بیماران ممکن بود عوارضی را ایجاد کند.

    دستگاه توپوگرافی پنتاکم یکی از مراحل مهم تشخیصی قبل از اعمال لیزیک ، بررسی و ضعیت قرنیه توسط دستگاه توپوگرافی است.

    به طوری که عمل لیزیک بدون انجام توپوگرافی مجاز نیست‌.

    توپوگرافی ، کمیت و کیفیت سطح و عمق قرنیه را بررسی کرده و آن را به صورت نقشه‌های رنگی جالبی در معرض دید فرد قرار می دهد و با بررسی این نقشه ها جراح می‌تواند قضاوت کند که آیا عمل لیزیک برای چشم مناسب است و اگر چنین نیست درمان های جایگزین کدامند.

    دایود لیزر ‌در عمل های بسیار مختلف به ویژه Cyclocoagulation، Transscleral coagulation، Endocoagulation و DCR مورد استفاده قرار می گیرد.

    در چشم پزشکی ، معمول ترین طول موج که برای عمل دایود لیزر به کار می رود، 810 نانومتر است.

    مشخصات فنی: 1- طول موج های 810 ، 940 ، 980 و 1064 نانومتر 2- قدرت 6 ، 8 و 9 وات 3- ابعاد 10*‌12*‌21سانتی متر 4- کار با باتری و مستقل از منبع تغذیه 5- فیبرهای ارزان 6- کوپلینگ پیشرفته ، ساده و سریع 7- ارزان 8- جابجایی آسان 9- چند منظوره 10- جذب فوق العاده در ملانین و هموگلوبین لنز داخل چشمی لنز داخل چشمی اکریلیک فولدبل است.

    مشخصات فنی: 1- پایه های به شکل C برای داشتن لنزی کاملا ثابت 2- پایه های نرم و در نتیجه کنترل و جاگذاری آسان 3- قابلیت استفاده آسان در چشم هایی با مردمک یا کپسول کوچک 4- فولدینگ سریع بدون نیاز به لوازم دیگر 5- لبه های تیز لیزر جراحی این لیزر جهت جراحی قرنیه و برای درمان پیرچشمی، دوربینی، نزدیک بینی، Astigmatism keratotomy ، Lamellar keratoplasty ، Penetrating keratoplasty و تشکیل فلپ به کار می رود.

    مشخصات فنی: ‌وزن: 700 کیلوگرم انرژی هر پالس: 9/0 میلی ژول طول موج: 1030 تا 1060 قطر فلپ: قابل تعیین توسط جراح و متغیر بین 6000 تا 9500 میکرومتر ضخامت فلپ: قابل تعیین توسط جراح و متغیر بین 110 تا 200 میکرومتر زمان عمل: 20 ثانیه نرخ تکرار: 80 کیلوهرتز سطح تماس با قرنیه: به صورت خمیده همچنین برای برطرف کردن عیوب انکساری چشم با بهره گیری از تکنولوژی روز از لیزر اگزایمر استفاده می شود که دارای مشخصات زیر است: - دارای ردیابی چشم چند بعدی در محورهای X ، Y و Z است که مشکل عدم فوکوس به دلیل حرکت چشم در محورهای مختلف را برطرف می کند.

    پرتو به شکل Truncated-Gaussian است که ترکیبی از موج گوسی و صاف است.

    این پرتو علاوه بر اینکه اثر حرارتی روی قرنیه را به حداقل می رساند، همواری فوق‌العاده سطوح قرنیه را نیز موجب می شود.

    - APT تکنولوژی پیشرفته personalized - محاسبه گر پیشرفته درمانی - تشخیص خودکار قرنیه بیمار به منظور بالا بردن سرعت و اطمینان جراح از صحت چشم تحت عمل توموگرام پیشرفته - شبکه Trulink برای دسترسی به فایل های درمانی موجود روی ZDW ، تشخیص و سرویس از راه دور - امکان 3 نوع درمان با الگوریتم های Tissue Saving ، Aspheric و Personalized - الگوریتم بدون نیاز به اتساع (dilation) برای بسیاری از بیماران (امکان انجام مراحل تشخیصی و عمل جراحی در یک روز) - ACE کنترل پیشرفته ردیابی چشم - جبران شیفت مردمک - ردیابی چشم voad دینامیک و استاتیک - سرعت جراحی مطمئن Scanning Laser Polarimetry دستگاهی است که به کمک نور پلاریزه ضخامت RNFL) Retinal Nerve Fiber Layer) که لایه فیبری عصبی شبکیه است را در ناحیه پری پاپیلری اندازه گیری می‌کند و با دستیابی به بالاترین استاندارد در تشخیص و مدیریت گلوکوم، چشم را از هر دو بعد کارکرد و ساختار مورد ارزیابی قرار می دهد.

    این دستگاه اندازه گیری های مربوط به پارامترهای را که در ارتباط تنگاتنگ با اولین تغییرات در گلوکوم هستند را با دقت بالا انجام می دهد.

    در حالی که در حین معاینات چشمی تشخیص زود هنگام تغییرات RNFL به سختی میسر است، با کمک این دستگاه می توان این تغییرات را در سریعترین مرحله ممکن که اولین نشانه های آسیب ساختاری مربوط به گلوکوم ظاهر می شود، به وضوح تشخیص داد.

    ‌خصوصیات فنی آن عبارتند از : - ‌منبع تابش لیزر GaAIAs Laser Diode ، nm780-798، توان اولیه mW40 ‌- لیزر از نوع Class I laser system ‌- زمان اکتساب داده - ‌ناحیه تصویربرداری 20*‌40 - ‌ابعاد 14 *‌10 *‌24 Ophthalmic Lasers نسل جدید این وسیله که برای استفاده در مطب های چشم پزشکی، اتاق های عمل و کاربردهای سیار طراحی شده است، سادگی استفاده، کارایی و ایمنی را با هم در آمیخته است تا چشم پزشکان را به وسیله ای مطابق با خواسته‌هایشان مجهز کند.

    لازم به ذکر است که کم حجم بودن، امکان نصب به صورت های مختلف و کنترل پنل با قابلیت جدا شدن، این دستگاه را در هنگام استفاده فوق العاده انعطاف‌پذیر می کند نسل جدید این وسیله که برای استفاده در مطب های چشم پزشکی، اتاق های عمل و کاربردهای سیار طراحی شده است، سادگی استفاده، کارایی و ایمنی را با هم در آمیخته است تا چشم پزشکان را به وسیله ای مطابق با خواسته‌هایشان مجهز کند.

    لازم به ذکر است که کم حجم بودن، امکان نصب به صورت های مختلف و کنترل پنل با قابلیت جدا شدن، این دستگاه را در هنگام استفاده فوق العاده انعطاف‌پذیر می کند.

    ‌خصوصیات فنی آن عبارتند از: ‌- لیزر حالت جامد از نوع frequency-doubled, diode-pumped, cw - ‌طول موج nm532 - ‌قدرت 5/1وات در قرنیه - ‌اتصال الکتریکی 60/50 هرتز، Watt 400 .max ، 230 ولت ‌- مدت زمان پالس 2500-10میلی ثانیه - ‌فاصله زمانی بین پالس ها 6000-100 میلی ثانیه - ‌سرمایش ترموالکتریک - ‌وزن 14 کیلوگرم تجهیزات چشم پزشکی با توجه به پیشرفت روز افزون فناوری و تأثیر آن در رشته‌های مختلف از جمله پزشکی و اهمیت تجهیزات پزشکی در این حوزه، نقش انکار ناپذیر علم مهندسی پزشکی در افزایش کیفیت پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری ها، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.با توجه به ارزش بالای مادی و سرمایه ای تجهیزات پزشکی و نقش حیاتی آن در سلامت بیماران، فرایند خرید، نصب و راه اندازی، آموزش، کالیبراسیون، نگهداری، تعمیر و ...

    این تجهیزات از حساسیت بسیار بالایی در مقایسه با سایر تجهیزات برخوردار است.

    در این جا با توجه به نقش برجسته سلامت چشم در افراد جامعه و اهمیت تجهیزات مرتبط با چشم، به بررسی دستگاه ها و تجهیزات در زمینه چشم پزشکی و بیناییسنجی پرداخته ایم.

    بـا استفـاده از امکـانـات و تجهیزات پیشرفته امکـان ارزیـابـی بسیار دقیق و کاملی از قسمت قــدامــی چـشـم فـراهـم مـی شـود.

    بـرخـی از ایـن ارزیابی‌ها عبارتند از: آنژیوگرافی دیجیتال شبکیه از آنژیوگرافی جهت بررسی ضایعات عروق شبکیه استفاده می شود .

    در این روش ، پس از تزریق یک مایع مخصوص (فلورسین) ،از عروق شبکیه عکسبرداری می شود .

    این ماده باعث می شود جزئیات عروق به خوبی مشخص شود .

    البته سایر ضایعات شبکیه نیز می تواند به صورت غیرمسقیم بررسی شود .

    این وسیله جهت بررسی عوارض ناشی از دیابت در چشم ، نقش اساسی دارد .

    ارب اسکن (Orbscan) و Pentacam به وسیله این دستگاه، توپوگرافی قرنیه یعنی سـاخـتـمـان کـلـی قـرنـیـه شـامـل قدرت سطحی، ضـخـامـت و شکل قسمت جلوئی و خلفی آن مشخص می شود.

    این روش یکی از تکنیکهائی است که می تواند قسمت خلفی قرنیه را نیز مورد ارزیابی قرار دهد.

    پاکی متری Pachymetry پاکی متری روشی است که در آن با استفاده از امواج مافوق صوت ضخامت قرنیه اندازه گرفته می شود.

    پاکی متری یک اقدام اساسی و اصلی قبل از انجام جراحی های عیوب انکساری مانند لیزیک است زیرا در این قبیل جراحی ها قسمتی از بافت قرنیه برداشته می شود.

    ابرومتری از این دستگاه برای اندازه گیری اعوجاجات و اختلافات اپتیکی کل چشم استفاده می شود .

    اگرچه توپوگرافی وسیله مناسبی برای تشخیص اختلالات و نامنظمی های قرنیه می باشد ، این دستگاه قادر به اندازه گیری اختلالات اپتیکی که از سایر سطوح چشم منشا می گیرد ، نمی باشد .نوری که وارد چشم می شود برای این که یتواند تصویر واضح و ایده آلی در چشم ایجاد کند ، بایستی کلیه محیط اپتیکی چشم از جمله قرنیه ، عدسی و زجاجیه ، سالم و منظم باشند و دارای حداقل اعوجاج (Aberration) باشند .

    در سیستم Aberrometry یک دسته شعاع منظم نور لیزری به چشم تابانده می شود .

    این شعا ع ها وارد چشم شده و به شبکیه برخورد کرده و از چشم خارج می شوند .

    اندازه گیری نظم خروج این اشعه ها از چشم ، نشانگر وضعیت اپتیکی چشم است و در صورتی که خروج این شعا ع ها از چشم به صورت منظم و یکنواخت باشد ، نشان دهنده عدم وجود اعوجاجات در سیستم اپتیکی چشم است.

    انجام Aberrometry برای همه بیمارانی که کاندیدای اعمال لیزیک هستند ، ضرورت ندارد ولی ما در اکثر بیماران جهت اطمینان بیشتر ،‌ این آزمایش را انجام می دهیم و نوع عمل را بر اساس آن تعیین می کنیم .

    بیومتری از این آزمایش جهت تعیین شماره لنز داخل چشمی قبل از عمل آب مروارید ،‌استفاده می شود .این دستگاه با اندازه گیری طول کره چشم ، انحنای قرنیه و عمق اتاق قدامی و به کارگیری فرمول های پیشرفته ریاضی ، شماره چشم تعیین می کند .

    توپوگرافی Topography در این روش با فرستادن حلقه های نورانی به سطح قرنیه و سپس دریافت بازتاب این حلقه ها و آنالیز اطلاعات دریافت شده و بررسی نقشه توپوگرافی می توان هر اختلالی در قرنیه مانند کراتوکونوس(قوز قرنیه)، اسکار در قرنیه و همچنین انحنای قرنیه را مشخص کرد.

    این روش یک اقدام اصلی برای افرادی است که می خواهند تحت عمل جراحی تصحیح عیوب انکساری مانند لیزیک قرار گیرند.

    همچنین ممکن است در پی گیری پس از عمل در بعضی از افراد نیز مورد نیاز باشد.

    کونفو اسکن Confoscan از این تکنیک می توان برای بررسی قرنیه پیش از اعمال جراحی، تشخیص زودهنگام کراتوکونوس یا قوز قرنیه، بررسی سلامت اندوتلیال(داخلی ترین لایه قرنیه)، تعیین عمق لایه ای از سطح قرنیه که در بعضی از جراحی ها کنارزده می شود و بررسی لایه اپیتلیال(سطحی ترین لایه قرنیه) استفاده کرد.

    تونومتر غیر تماسی از این وسیله بدون نیاز به بی حسی و رنگ آمیزی قرنیه چشم جهت اندازه گیری فشار چشم استفاده می شود.

    از آنجا که بیشتر پزشکان برای اندازه گیری فشار چشم از تونومتر تماسی استفاده می کنند و تونومتر تماسی نیاز به بی حسی چشم و رنگ آمیزی قرنیه با فلوئورسئین دارد بسیاری از بیماران مانند کودکان و افراد مسن همکاری خوبی ندارند و این امر باعث خطا در اندازه گیری فشار چشم می شود.

    ولی در تونومتر غیر تماسی نیازی به بی حسی و رنگ آمیزی قرنیه نیست و به راحتی از آن برای اندازه گیری فشار چشم تمامی بیماران می توان استفاده کرد.

    از آنجا که که بالا بودن فشار چشم یا همان آب سیاه پدیده بسیار خطرناکی است و عدم درمان مناسب و به موقع در این زمینه منجر به نـابـیـنـایی می شود توصیه می شود افراد عادی حداقل سالی یک بار و افراد با سابقه خانوادگی آب سیاه حداقل شش ماه یک بار به بررسی فشار چشم خود بپردازند .

    لنزمتر لنزمتر (Lensmeter)، دستگاهی است که به وسیله‌ آن ، توان، محور و مقدار منشور یک عدسی تعیین می شود و یکی از وسایل ضروری هر مؤسسه عینک سازی است و در مدل‌های گوناگون یا با نام های تجاری از قبیل : لنزومتر، فراکسیونومتر، فوکومتر یافت می شود و در یک تعریف کلی می توان گفت: این گونه لنزمتر های دستی، دارای حدودا یک صد و پنجاه قطعه مکانیکی با عملکردها و حساسیت های مختلف و تقریبا دارای پانزده عنصر اپتیکی که شامل عدسی هایی با ضریب شکست های بسیارحساس و آینه‌ انعکاسی، خط کش مدرج و حدود چهار عدد شیشه‌‌ رتیکول بسیار دقیق باشند و در بعضی از لنزمتر های جدید، مقدار درصد جذب اشعه‌ی ماوراء بنفش (UV) و عدد آبه‌ (Abbe) عدسی را هم می توان مشاهده کرد.

    بعضی از لنزمتر ها، اتوماتیک و دیجیتالی )Autolensmeter ( هستند و توان عدسی به صورت پرینت(چاپ شده) از دستگاه خارج می شود و از 12/0 الی30 دیوپتر را می توان اندازه گیری کرد.

    در بعضی از لنزمترها، توان عدسی از داخل و بعضی دیگر از بیرون خوانده می شود.

    از انواع دیگر این دستگاه، می توان از لنزمترهای تلویزیونی نام برد که صفحه‌ نمایشگر تعیین محور و توان عدسی از بیرون قابل روِیت است.

    بعضی دیگر، دستی هستند که نوع دستی آن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

    پکی متری پکی متری وسیله ای اولتراسونیک برای اندازه گیری ضخامت قرنیه است.

    ضخامت قرنیه توسط دستگاه های توپوگرافی پنتاکم و اورب اسکن و یا توسط دستگاه اولتراسوند اندازه گیری می شود .

    ضخامت قرنیه در مرکز و 8 نقطه اندازه گیری می شود .یکی از کاربردهای پکی‌متری ، بررسی پیش از عمل لیزیک است.

    با پکی متری می توان حداکثر ضخامت قابل برداشت توسط لیزر اگزایمر را در جریان عمل لیزیک تخمین زد.

    پریمتری پـریمتـری روشـی جهـت بـررسـی میـزان بینـایـی اسـت.

    انجـام این تست به صورت کامپیوتری دارای دقت و سرعت بالایی است و انجام پریمتری در بیماری های مختلف چشم به ویژه در گلوکوم (آب سیاه) و بیماری های عصب اپتیک کمک شایانی می کند.

    به کمک روش پریمتری اختلال میدان دید ناشی از بیماری‌های شبکیه، عصب بینائی و مسیر بینائی داخل جمجمه‌ای را تشخیص داده و پیگیری می‌کنند.

    باید توجه داشت که این آزمون به پاسخ‌های فرد وابسته است.

    دو روش اصلی برای پریمتری وجود دارد که به استاتیک و کینتیک معروف است.

    در پریمتری استاتیک (ثابت)، ابتدا یک نور ضعیف را در محلی خاص نشان می‌دهند، اگر دیده نشد، بدون حرکت دادن محل نور، شدت نور را افزایش می‌دهند تا اینکه فرد آن را ببیند.

    این را آستانه آن محل می‌گویند.

    این کار را در نقاط مختلف تکرار کرده و حساسیت نوری نقاط مختلف را با هم مقایسه می‌کنند.

    در پـریمتـری کینتیـک (متحـرک) ، شیء آزمودنی (با اندازه و روشنی ثابت) را در محورهای مختلف از محیط به مرکز میدان دید می‌آورند تا اینکه در هر محور فرد آن را ببیند.

    این نقاط سر حد بینائی را به هم وصل می‌کنند تا یک ایزوپتر )lsopter( به‌دست آید (در داخل ایزوپتر، آن هدف را می‌توان دید و در خارج آن خیر.) هر چه ایزوپتر، بزرگتر باشد میدان دید بهتر است.

    هر چه روشنائی شیء آزمون بیشتر باشد و اندازه شیء آزمون بزرگتر باشد، ایزوپتر ترسیمی برای آن شیء بزرگتر است.

    ‌سه روش فرعی نیز برای پـریمتـری وجود دارد که شامل صفحه مماسی Tangent Screen پریمتر گولدمن و پریمترهای خودکار کامیپیوتری است.

    صفحه مماسی ساده‌ترین وسیله پریمتری است.

    در این روش از سنجاق‌های سفید روی یک چوب سیاه استفاده می‌شود که در برابر یک صفحه سیاه نشان داده می‌شوند.

    این روش 30 درجه مرکزی میدان بینایی را بررسی مــی‌کـنـد.

    ‌در پـریمتـر گـولـدمـن، ‌بیمـار در بـرابـر نیمکره سفید توخالی می‌نشیند و سپس میدان دید او توسط نقاط نورانی که شدت و اندازه آن ها قـابـل تـنـظـیـم اسـت به هر دو روش استاتیک و کـیـنـتـیـک بـررسـی و تـرسیم می‌شود.

    در روش پــریـمـتــرهــای خــودکــار کـامـپـیـوتـری بـه کـمـک کامپیوتر حساسیت آستانه هر نقطه از میدان دید (پــریـمـتــری اسـتــاتـیــک) را بــه دقـت بـه‌صـورت اعدادی مشخص می‌کنند.

    این دستگاه می‌تواند پـریـمـتـری بـیـمار را به‌ صورت نمودارهائی که حاصل اتصال نقاط مشابه (از نظر حساسیت) به‌ هم است، نشان دهد و همچنین نتیجه پریمتری بیمار را در حافظه خود نگه دارد.

    توپوگرافی توپوگرافی وسیله ای برای بررسی قدرت و شـکــل قــرنـیــه اسـت.

    بـه وسـیـلـه تـوپـوگـرافـی بـا تـصــاویـری کـه بـه طـریقـه کـامپیـوتـری پـردازش شده‌اند می توان قدرت انکساری قرنیه، وجود و مــقــدار آسـتـیـگـمــاتـیـســم و مـحــور آن و وجــود آســـتــیــگــمــــاتــیــســــم نــــامــنــظــــم بــــه خــصــــوص کراتوکونوس را بررسی کرد.

    مهمترین کاربرد تــوپــوگــرافـی در بـررسـی قـبـل و بـعـد از اعـمـال انکساری نظیر RK، PRKو LASIK ‌است.

    دستگاه تـوپـوگـرافـی حلقـه هـای نـورانی بر سطح قرنیه می‌تاباند که دستگاه کامپیوتر همراه آن از روی بازتاب شکل این حلقه ها به قدرت انکساری قرنیه در نقاط مختلف آن پی می برد.

    قدرت های مـخـتـلــف سـطــح قــرنیـه بـه صـورت رنـگ هـای مختلف طراحی و مشخص می شود که باعث سهولت در تشخیص بیماری های مختلف قرنیه می شود.

    انجام توپوگرافی قبل از عمل برای آن است که بیماری های مختلف به خصوص اگر آستیگماتیسم نامنظم یا قوز قرنیه وجود داشته باشد تشخیص داده شود.

    Visucam این وسیله جهت عکس برداری از شبکیه با کیفیت تصویر فوق العاده به کار می‌رود.

    تنوع در تولید این دستگاه به پزشک این توانایی را می‌دهد کــه دسـتـگــاه را بــا قــابـلـیـت‌هـای عـکـس‌بـرداری، فلورسان یا آنژیوگرافی انتخاب کند.

    طراحی این وسیله به گونه ای است که فضای کمی را اشغال کند و طیف وسیعی از عملکرد، از گـرفتـن تصـاویـر تـا آنـالیز را انجام دهد، که این مساله باعث بهینه شدن فرایند معاینه و تشخیص می شود.

    ‌خصوصیات فنی آن عبارتند از : ‌گرفتن تصویر با زاویه میدان30 و‌ 45 ‌درجه ‌گرفتن تصویر در حالات مختلف رنگی، عاری از نور قرمز، آبی و قرمز.

    همچنین تصاویر از ناحیه قدامی و آنژیوگرافی فلورسان ‌فیلترهای FAاز نوع محرک exciter و مانع barrier و فیلترهای IR, UVاز نوع barrier ‌فاصله زمانی گرفتن تصاویر 2-5/1 ثانیه ‌قطر مردمک mmd4 ‌فاصله کاری mm40 ‌سنسور گرفتن تصویر megapixels 5 CCD ‌سیستم عامل Windows XP Professional ‌هارد دیسک با ظرفیت ذخیره تا 60 تصویر ‌ابعاد دستگاه )L x W x H mm( 670*410*480 وزن دستگاه Kg30 Visante Omni به عنوان اولین سیستمی که تکنولوژی های پیشرفته OCT و Placido disk را با هم ترکیب کرده است ، این دستگاه دریچه ای جدید برای ارزیابی قرنیه و ناحیه قدامی گشوده است.

    Visante Omni ‌قابلیت تبادل اطلاعات با توپوگرافی Atlasمدل 9000 را دارا است.

    با فراهم کردن امکان توپوگرافی و آنالیز پاکی متری جامع، وسیله ای قدرتمند برای درمان بیماران مبتلا به عیوب انکساری بوده، همچنین به طور مؤثر برای استفاده در کاربردهای مربوط به بیماری های آب مروارید و آب سیاه تطبیق یافته است.

    Visante OCT این دستگاه برای تصویربرداری از ناحیه قدامی چشم و همچنین بیومتری به کار می‌رود، تصاویر منحصر به فرد با رزولوشن بالا ، امکان اندازه گیری های دقیق را فراهم آورده و در نتیجه ابزاری بسیار موثر برای معاینه و درمان است.

    Visante OCTعملکردی بهینه دارد و کارکردن با آن ساده بوده و بسیاری از مراحل کار به صورت خودکار انجام می پذیرد.

    مشخصات فنی آن عبارتند از: الف- اسکن ناحیه قدامی: ‌محدوده mm16* 6 ‌اسکن به صورت تک خطی، دوخطی و چهارخطی ‌قابل تنظیم با میزان افزایش 1 درجه ‌256 A-scanدر خط ب- نقشه پاکی متری: ‌محدوده mm10 *3 ‌الگوی اسکن قابل تنظیم 8 خطی ‌نقشه ناحیه ای با مقادیر مینیمم، ماکزیمم و متوسط ‌128 A-scan در خط ‌ج- اسکن قرنیه: ‌محدوده mm10 *3 ‌قابل تنظیم با میزان افزایش 1 درجه ‌512 A-scanدر خط Stratus OCT ایـن دستگـاه که از نور با فرکانس نزدیک به مادون قرمز استفاده می کنند، جهت تصویربرداری از فوندوس، تهیه نقشه های مرتبط با آنالیز RNFL و تهیه تصویر سطح مقطعی از لایه های شبکیه همراه با ارائه ضخامت آن به کار می رود.

    Stratus OCT لایه های شبکیه را با رزولوشن بالا نمایان می سازد که پزشک را در معاینه، درمان و بررسی مداوم بیمارهای شبکیه به طور مؤثر یاری می رساند.

    مشخصات فنی آن عبارتند از: ‌الف- تصویربرداری توموگرافیک: ‌رزولوشن محوری/افقی کمتر از m10 !سرعت اسکن A-scans400 در ثانیه "انجام اسکن با روش های خطی، دایره ای، حلقه های هم مرکز و خطوط شعاعی َ‌پیکسل قابل تنظیم از (افقی128*‌محوری 1024) تا (افقی 768*‌محوری 1024) ‌ب- تصویربرداری از فوندوس: $میدان دید 20/5*‌26 %تصویر CCD ِ‌حداقل قطر مردمک mm2/3 اسلیت لمپ (Slit lamp) از این وسیله برای بررسی بیماری های سطح قدامی چشم استفاده می شود.

    با این وسیله معاینه کننده می تواند اجزای چشم شامل پلک ها - مجاری اشکی - ملتحمه -‌قرنیه‌- عدسی - زلالیه - زجاجیه و حتی با امکانات جانبی شبکیه را نیز بررسی کند.

    با این وسیله طیف وسیعی از بیماری های اجزای نام برده چشم را می توان تشخیص داد.

    بیشتـریـن کـاربـرد ایـن وسیلـه تشخیـص کـدورت هـای مـدیـاهـای شفـاف چشم مانند اختلالات قرنیه و آب مروارید و حتی آب سیاه است و در مدل های مختلف وجود دارد.

    115 Slit lamp این Slit Lampهر دو مشخصه عملکرد اپتیکی فوق العاده و سادگی استفاده را یک جا ارائه می دهد.

    با استفاده از این دستگاه می توان تمام معاینات متداول و نیز جایگذاری لنزهای طبی را با راحتی بسیار انجام داد.

    امکـان تنظیمات مختلف Slitپزشک را قادر می سازد که بسیاری از تکنیک های نوردهی را به کار ببرد.

    همچنین انتقال بالای اجزای سیستم اپتیکی آن به طور قابل ملاحظه ای در معرض تابش نور قرار گرفتن بیمار حین معاینه را کاهش می دهد.

    با استفاده از این وسیله چشم های بیمار به طور موثری در برابر تشعشعات مضر UVو IRمطابق با استاندارد 10939 ISOمحافظت می شود.

    خصوصیات فنی آن عبارتند از : 'بزرگنمایی 8x ،12 x و20 x با عدسی چشمی ‌10x )قطر میدان دید mm 25-10 (بزرگنمای عدسی چشمی ‌10x *عرض تصویر Slit به صورت پیوسته از 0 تا 14 میلی متر +طول تصویر Slitدر مراحل 14-8-5/3-5/0 میلی متر به صورت پیوسته 14-1 میلی متر ,چرخش تصویر Slitبه صورت پیوسته¬‌90-+ -مسافت کاری آزاد 73 میلی متر .حرکت پایه mm30(عمودی ) ، mm110(جانبی ) ، mm90(محوری ) /حرکت عمودی هدرست mm 59 120 Slitlamp این Slit Lampیک وسیله تشخیص چند کاره است.

    این دستگاه دو ویژگی عملکرد اپتیکی فوق العاده و راحتی استفاده را برای تشخیص دقیق بیماری ها در نواحی قدامی، زجاجی و انتهایی چشم فراهم می آورد.

    همچنین به دلیل انتقال اپتیکی بالا، چشم بیمار می تواند با شدت نور پایین تری مورد معاینه قرار بگیرد.

    لازم به ذکر است که با اضافه کردن وسایل جانبی، امکان مستند سازی دیجیتال به سرعت فراهم می آید که به پزشک این امکان را می دهد که یافته های خود را به صورت شفاف و قابل فهم با استفاده از تصاویر به دست آمده برای بیمار شرح دهد.

    مشخصات فنی آن عبارتند از: 0بزرگنمایی ‌32, x20x ,12, x8, x5x با عدسی چشمی 10 x و بزرگنمایی,‌40 , x25, x16, x10, x6x با عدسی چشمی ‌ 5/12x 1قطر میدان دید mm 40-6 با عدسی چشمی‌ 10x و قطر میدان دید mm31-5 با عدسی چشمی x5/12 2بــزرگـنـمــای عـدسـی چشمـی بـه صـورت انتخابی ‌10x یا 5/12x 3عرض تصویر Slitبه صورت پیوسته از0 تا 14میلی متر 6مسافت کاری آزاد 65 میلی متر 7چرخش تصویر Slit به صورت پیوسته¬‌90-+ 8حـرکـت پـایه mm30 (عمودی)، mm 110 (جانبی) ، mm90 (محوری) 9 حرکت عمودی هدرست mm 59 130 Slitlamp چند کاره بودن ویژگی اصلی این Slit Lamp اســــت کــــه بــــا دارا بــــودن طــیــــف وســیــعــــی از توانمندی‌ها پزشک را قادر به انجام درمان جامع چـشـم هـای بیمار می سازد.

    ترکیبی از سیستم کارکرد پیشرفته که در طراحی آن راحتی کاربر در نظر گرفته شده است، مشاهده با کنتراست بـالا و سـیـسـتـم مـسـتـنـد سـازی پـیشرفته، باعث تشخیص بیماری با قابلیت اطمینان بالا می شود.

    این وسیله به صورت انتخابی قابلیت مجهز شدن به تجهیزات جانبی مختلفی را دارا است که از آن جمله، وسایل مورد نیاز برای لیزر درمانی هستند.

    ‌خصوصیات فنی آن عبارتند از : :بـزرگـنـمـایی ‌32, x20, x12, x8, x5x با عدسی چشمی 10 x و بزرگنمایی ,‌40, x25x 16, x10, x6x با عدسی چشمی ‌ 5/12x ;قطر میدان دیدmm 40-6 با عدسی چشمی ‌ 10x و mm 31 -5 با عدسی چشمی‌ 5/12x >بـزرگـنـمـایـی عـدسـی چـشـمـی به صورت انتخابی ‌10x یا 5/12x =عـرض تـصـویـر Slitبـه صورت پیوسته از mm14-0 ?چرخش تصویر Slitبه صورت پیوسته ‌90درجه ؛‌حرکت پایه mm30(عمودی ) ، mm110 (جانبی ) ، mm90(محوری ) Aحرکت عمودی mm59 Trabect ome Trabectome وسیله ای برای جراحی با حداقل برش برای درمان گلوکومای open angle است.

    این وسیله یک تکه ‌¬120-¬60 از شبکه trabecular )trabecular meshwork( را با دقت و احتیاط برداشته و امکان دسترسی مجدد به مسیرهای drainage طبیعی چشم را فراهم می سازد.

    نوک و سر این وسیله دارای قوس ¬‌60 است و هندپیس یک بار مصرف آن قابلیت یکی کردن پالس دوقطبی الکترو جراحی electro-surgical با irrigation و aspiration را دارد.

    روی میزآن کنترل های ژنراتور فرکانس بالا، یونیت Irrigation / Aspiration و کنترل پدال پایی 3 مرحله ای وجود دارد.

    ‌ویژگی ها دستگاه 1- بازگرداندن بالانس و تعادل طبیعی سیالات چشم 2- حداقل برش 3- برداشتن امن و مطمئن شبکه trabecular و دیواره داخلی کانال schlemm - امکان دسترسی مستقیم به کانال های برون‌ریز outflow channels 5- کاربرد آسان 6- خطر بسیار کم برای بیمار 7- ساده تر بودن از سایر درمان های سنتی 8- برش بسیار کوچک قرنیه برای جراحی قسمت قدامی 9- عدم نیاز به دستکاری ملتحمه ( conjunctiva ) و صلبیه ( sclera ) 10- حداقل عوارض بعد از عمل 11- عدم ممانعت از اصول و شیوه های فیلترینگ استاندارد گلوکوما گلوکوم به معنی افزایش فشار داخل چشم می باشد و با تخریب عصب بینایی ، باعث کاهش دید و در صورت عدم درمان باعث نا بینایی می شود .از اشعه لیزر به دو منظور استفاده می شود : کاهش ترشح زلالیه و افزایش خروج زلالیه از چشم این دو مکانیزم باعث کاهش فشار چشم می شوند .

    برای درمان گلوکوم از لیزر با طول موج و رنگ های مختلف استفاده می شود مانند لیزر آرگون ، لیزر دید و لیزر یاگ.

    از این دستگاه برای تصویربرداری غیر تهاجمی از بافت های متفاوت چشم در اتاق قدامی و اتاق خلفی استفاده می شود(مثل قرنیه و شبکیه.) با استفاده از نرم افزار تحلیلی همراه با دستگاه می توان پارامتر های متفاوتی را از این تصاویر به دست آورد.

    این دستگاه به صورت پـرتـابـل هـم قـابـل استفـاده است و ماژول های متعددی همراه با دستگاه قابل استفاده است که از هــر کـدام از آن هـا بـرای تصـویـربـرداری بـافـت خـاصی از چشم استفاده می شود.

    مشخصات فنی آن عبارتند از: Qرزولوشن CCD:3/5 مگا پیکسل Rضبط ویدئو: 480*‌460 Sمیدان دید:40 درجه Tفاصله کاری:43 میلی متر Uمحدوده جبران : 30- تا 30 دیوپتر Vتعداد ماژول ها: 5 پریمتری یکی از وسیله های عمده تشخیصی گلوکوم ( آب سیاه ) و پیشرفت آن ، پریمتری یا اندازه گیری میدان بینایی است .

    در گلوکوم ، قبل از این که دید بیمار کاهش پیدا کند ، میدان بینایی او دچار اختلال می شود و این میدان تنگ تر و تنگ تر می شود .

    در مراحل ابتدائی ، بیمار قادر به تشخیص این اختلال نمی باشد ولی دستگاه پریمتری قادر است این عارضه را در مراحل اولیه تشخیص دهد .

    دستگاه گلوکوما از دسـتـگـــاه گـلــوکــومــا نــوع 1000FT- بــرای اندازه‌گیری فشار داخل چشم استفاده می شود.

    ایـن دستگـاه انـدازه گیری فشار داخل چشم را بدون تماس با قرنیه انجام می دهد.

    این دستگاه دارای یک measurement window است که پس از تنظیم نزدیک چشم بیمار توسط کاربر، یک باد به سمت چشم بیمار وارد کرده به گونه ای که سطح قرنیه دقیقا صاف شود سپس با استفاده از یـــک فـــرسـتـنـــده مـــادون قــرمــز و یــک گـیــرنــده فوتوالکتریک و بر مبنای فاصله زمانی رفت و بـرگشـت قـرنیـه از حـالت صاف به حالت اول، فشار داخل چشمی را محاسبه می کند.

    از مزایای این دستگاه آن است که نیازی به بی حسی چشم نـیـســت و ایـن انـدازه گیـری را بـه صـورت غیـر تماسی انجام می دهد.

    از جمله مزایای دیگر آن است که به دلیل اینکه اندازه گیری را به صورت غیر تماسی انجام می‌‌دهد موجب کاهش انتقال بیماری توسط چشم در مقایسه با روش تماسی می شود.

    برای تنظیمات این دستگاه می توان از صفحه مـانـیـتـور بـه صـورت لـمـسـی اسـتـفـاده کـرد.

    این دسـتگاه دارای قابلیت تنظیم و اندازه گیری به صــورت خــودکــار اســت.

    اطــلاعـات فـنـی ایـن دستگاه شامل موارد زیر است: بدنه اصلی: محدوده حرکت هد اندازه گیری: بالا- پایین 45 میلی متر، چپ - راست 88 میلی متر، عقب - جلو 40 میلی متر محدوده حرکتی chin rest: 70 میلی متر صفحه مانیتور: LCD 7/5 اینچ وزن: 18 کیلوگرم ولتاژ: VAC140-100 فرکانس: Hz 60 -50 توان مصرفی: 85 تا 110 VA دمای محیط برای اندازه گیری: 40-10 درجه سانتی گراد رطوبت: 75-%30% منبع نور: LED با طول موج 880 نانو متر OCT یک تصویر برداری دقیق از لایه های شبکیه می باشد .

    در این شیوه نیاز به تزریق نیست .

    نور مخصوصی به چشم تابانده شده و پس از برخورد به شبکیه به لایه های آن نفوذ می کند و تصویر دقیق ، شبیه به یک برش آناتومیک از شبکیه به دست می دهد .

    انجام OCT یا آنژیوگرافی هر کدام جایگاه و ارزش خود را دارد .

    پزشک بر حسب تشخیص احتمالی ، هر کدام را سفارش می دهد .

    از OCT در بررسی بیماری گلوکوم ( آب سیاه ) نیز استفاده می کنند .

    OCT می تواند آسیب های عصبی داخل چشم را که توسط بیماری گلوکوم ایجاد می شوند ، در مراحل اولیه تشخیص دهد .

    سیستم تصویربرداری دیجیتال یک سیستم تصویربرداری دیجیتالی کامل با آنژیوگرافی فلورسئین است که یک پرینتر هم بر روی آن سوار است.

    با وجود قابلیت شبکه ، این ســیــســتـــم قــوی بــرای مــراقـبــت‌هــای اولـیــه در بیمارستان ها و اتاق های عمل بسیار ایده آل و مطلوب است.

    مشخصات فنی Yصــفــحــه LCD بــزرگ بــا قــدرت نـمــایــش ویدئویی همزمان X سه دوربین ویدئویی CCD سبک با 5 لنز قابل تعویض DVD-RAM Z دوتایی برای پشتیبانی backup آسان

  • فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

قرن بیستم میلادی را می توان قرن پیشرفتهای شگفت انگیز در علم فیزیک دانست بسیاری از اکتشافات و اختراعات علمی در زمان پیدایش به هیچ وجه به نظر نمی رسید که روزی بصورتی گسترده در سایر علوم کاربردهای روزمره بیابند از جمله این اکتشافات ،‌ اشعه لیزر است . اما طولی نکشید که با شناسائی خواص بیشمار این اشعه مشخص شد که می توان از آن بصورتی گسترده در تشخیص و درمان بیماریها و حتی تغییر ...

اختراع لیزر و تکامل آن وابسته به معلومات پایه ای است که در درجه اول از رشته فیزیک و بعد از شیمی گرفته شده اند. بنابراین طبیعی است که استفاده از لیزر در فیزیک و شیمی از اولین کاربردهای لیزر باشند رشته دیگری که در آن لیزر نه تنها امکانات موجود را افزایش داده بلکه مفاهیم کاملا جدیدی را عرضه کرده است طیف نمایی است. اکنون با بعضی از لیزرها می توان پهنای خط نوسانی را تا چند ده ...

لیزر به عنوان یک منبع قوی انرژی، در پزشکی نیز به کار گرفته شده است. بخصوص در آمریکا که زادگاه لیزر بوده و هنوز هم موطن آن است. به عقیده‌ی برخی جراحان، لیزر برای بریدن اعضایی که رگ‌های خونی بسیار پیچیده دارد مانند مغز، فوق العاده مناسب است. تابه‌ی لیزر در حین قطع کردن رگ‌ های خونی، یا سوزاندن، دهانه‌ی آنها را می‌بندد. از آنجا که جراحان معمولاً وقت زیادی را صرف بستن یا گره زدن ...

کاربرد های لیزر مقدمه امروزه لیزر کاربردهای بیشماری دارد که همه زمینه های مختلف علمی و فنی فیزیک-شیمی-زیست شناسی - الکترونیک و پزشکی را شامل می‌شود. همه این کاربردها نتیجه مستقیم همان ویژگی‌های خاص نور لیزر است. کاربرد لیزر در فیزیک و شیمی اختراع لیزر و تکامل آن وابسته به معلومات پایه‌ای است که در درجه اول از رشته فیزیک و بعد از شیمی گرفته شده‌اند. بنابراین طبیعی است که استفاده ...

مقدمه امروزه لیزر کاربردهای بیشماری دارد که همه زمینه های مختلف علمی و فنی فیزیک-شیمی-زیست شناسی - الکترونیک و پزشکی را شامل می شود. همه این کاربردها نتیجه مستقیم همان ویژگی های خاص نور لیزر است. کاربرد لیزر در فیزیک و شیمی اختراع لیزر و تکامل آن وابسته به معلومات پایه ای است که در درجه اول از رشته فیزیک و بعد از شیمی گرفته شده اند. بنابراین طبیعی است که استفاده از لیزر در فیزیک ...

راهنمایی که در دست دارید، برمبنای «توصیه های فرهنگستان تخصصی پوست آمریکا» و با اقتباس از کتاب «مراقبت از پوست و مو در سلامتی و بیماری» که تألیف گروهی از متخصصین و پزشکان صاحب نظر در زمینه پوست و مو و زیبایی می باشد، فراهم آمده است.هدف از تهیه مجموعه ای از راهنماها مانند آنچه که در پیش رو دارید، آگاهی دادن به بیماران در مورد ماهیت بیماری های پوستی و شناخت بایدها و نبایدها و ...

کاربردهای لیزر در مهندسی پزشکی مزایای جدای لیزری بر حسب نوع عمل ، نوع لیزر و بعضی اوقات از حالتی –به حالت دیگر فرق می کند. حصول تمامی این مزایا بشرطی مقدور است که لیزر بطور صحیح مورد استفاده قرار گیرد. در غیر این صورت بکارگیری روشهای معمولی بهتر خواهد شد. مزایای بالفعل جراحی لیزری عبارتند از: 1- میدان جراحی خشک 2- کاهش اتلاف خون 3- کاهش تورم 4- محدودیت فیبوزوتنگ شدگی مجرا(به از ...

«اقرا بسم ربک الذی خلق»         بخوان به نام پروردگارت که تو را آفرید. خدایا اولین سخن تو با پیامبرت خواندن بود. توخیر بندﻩات را در دانشمند بودن او میﺩانی. پس خدایا شناخت علوم بر ما آسان ساز. یعنی شناختن و دانستن چیزی همان طور که هست واین از صفات خداوند است. از آغاز آفرینش انسان تاکنون میلیونﻫا سال میگذرد. در این سالها انسان شاهد ...

امروزه بطور نسبی همه لیزر و موارد کاربرد آن را می‌دانند. در تمام دنیا استفاده از لیزر و مشتقات آن بطور شگفت انگیزی افزایش داشته است. هر کس خالی داشته باشد که آن را مزاحم بداند به سراغ لیزر می‌رود. بنابراین بررسی علمی این موضوع مفید و لازم به نظر می‌آید. البته نور و طیف آن می‌تواند اثرات مفید و مضر برای بدن و پوست ایجاد کند. اثرات نور بنفش نقش تعیین کننده و مفیدی بر تغذیه و ...

نور لیزر نوع کاملاً جدیدی از نور است؛ درخشان‌تر و شدیدتر از هرچه که در طبیعت یافت می‌شود. می‌توان نور لیزری آن‌چنان قوی تولید کرد که هر ماده‌ی شناخته شده‌ی روی زمین را در کسری از ثانیه بخار کند. می تواند سخترین فلزات را سوراخ کند یا به راحتی جسم سختی مثل الماس را سوراخ کند و از آن بگذرد. برعکس، باریکه‌ی کم قدرت و فوق‌‌العاده دقیق انواع دیگر لیزر را می‌توان برای انجام دادن کارهای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول