دانلود تحقیق تجربه مالزی در بنگاه های کوچک و متوسط

Word 43 KB 35465 7
مشخص نشده مشخص نشده گردشگری و توریسم
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • - برنامه های اجرایی و کاربردی؛ - آموزش کارآفرینی و تربیت نیروهای انسانی موردنیاز؛ - فراهم کردن امکانات زیربنایی که متضمن رشد سریع و پایدار بنگاههای کوچک و متوسط است.

    - انجام حمایتهای مالی؛ - راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه (RD) در بنگاههای کوچک و متوسط و ترغیب این بنگاهها به استفاده عملی از فرایند تحقیق و توسعه.

    استراتژی های حمایتی باتوجه به نقش بسیار مهم بنگاههای کوچک و متوسط درنظام اقتصادی - اجتماعی کشور مالزی و باعنایت به مشکلاتی که این نوع بنگاهها معمولاً با آنها رو به رو هستند، چندین استراتژی برای حمایت از این واحدها و کمک به توسعه و گسترش آنها طراحی و تدوین شده است.

    برای رسیدن به اهداف مشخص شده در هر استراتژی، راهکارهایی اندیشیده شده است تا با استفاده از این راهکارها، مالزی بتواند به اهداف کلان خود در زمینه حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط دست یابد.

    در اینجا به صورت خلاصه برخی از مهمترین استراتژی ها و راهکارهای پیش بینی شده برای رسیدن به آنها معرفی می شوند: 1 - ایجاد فضای مناسب برای رشد بنگاه های کوچک و متوسط: از آنجا که ایجاد بستر مناسب برای توسعه و رشد بنگاههای کوچک و متوسط یکی از مهمترین عوامل برای حمایت از این واحدها محسوب می شود، راهکارهای زیر در این مورد پیش بینی شده است: باتوجه به این اصل که ایجاد فضا و محیط مناسب برای رشد فعالیتهای اقتصادی - صنعتی در پرتو گسترش فرهنگ کارآفرینی و وجود کارآفرینان خلاق و پویا حاصل می شود، بنابراین، فرهنگ سازی اولین گام در این زمینه به حساب می آید، به گونه ای که فرهنگ جامعه کاملاً به طرف «فرهنگ مولد» سوق پیدا کند.

    اولین حرکت برای رسیدن به چنین موقعیتی از آموزش کارآفرینی و تربیت کارآفرینان جوان آغاز می گردد.

    بر این اساس هم اینک تدریس کارآفرینی در کلیه مدارس مقطع متوسطه در دبیرستانهای کشور مالزی آغاز گردیده است.

    فراهم ساختن زیرساختهای مناسب برای تقویت بنگاههای کوچک و متوسط می تواند فضای مناسبی برای توسعه این بنگاهها فراهم کند.

    یکی از نمونه های روشن این موضوع را می توان در صنایع خودروسازی ملاحظه کرد.

    امروزه اتومبیلهای ساخت مالزی موردتوجه خریداران کشورهای دیگر قرار گرفته است و مالزی می تواند به یک مرکز مهم در زمینه صنعت خودروسازی تبدیل گردد.

    وجود چنین فرصتهایی می تواند امکانات رشد و فرصتهایی برای نفوذ به بازارهای داخلی و خارجی دراختیار بنگاههای کوچک و متوسط قرار دهد.

    از دیگر صنایعی که می توانند به عنوان زیرساختهای مناسب برای رشد و توسعه فعالیتهای بنگاههای کوچک و متوسط مورداستفاده قرار گیرند، می توان از صنایع الکترونیک، الکتروتکنیک و صنایع لوازم خانگی و مبلمان نام برد.

    ایجاد ارتباط و همکاری عملی گسترده بین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی با صنایع و بنگاههای تولیدی به گونه ای که علاوه بر تامین منافع مناسب و عادلانه برای هر دو طرف، دستاوردهایی نیز برای کشور به همراه داشته باشد.

    چنین امری می تواند از راه ایجاد ارتباط مستقیم بین بنگاههای کوچک و متوسط با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و موسسات تحقیقاتی انجام گردد، به گونه ای که واحدهای صنعتی کوچک و متوسط ترغیب شوند تا از یافته های پژوهشی و علمی دانشگاهها استفاده کنند و از حضور مستقیم و مستمر کارشناسان و متخصصان این مراکز برای انجام طرحهای تحقیقاتی درواحدهای خود بهره مند گردند.

    آموزش و تامین نیازهای اطلاعاتی واحدهای کوچک و متوسط نیز یکی دیگر از راهکارهایی است که برای ایجاد بستر مناسب برای رشد وتوسعه بنگاههای کوچک و متوسط درنظر گرفته شده است.

    برای رسیدن به این هدف پیش بینی شده تا اطلاعات موردنیاز واحدهای صنعتی کوچک و متوسط گردآوری و تدوین گردد و به صورت اوراق اطلاعاتی در اختیار این واحدها (بنا به نوع فعالیتشان) قرار داده شود.

    همچنین آموزش دانستنی های مدیریت و دانستنی های شغلی برای افزایش دانش مدیران و کارآفرینان بنگاههای کوچک و متوسط ازطریق «آموزش از راه دور» و «شبکه رایانه» دراختیار این واحدها قرار می گیرد.

    مرکز اطلاعات صنعتی و فناوری مالزی (MITIC) مسئولیت اصلی را در این زمینه برعهده دارد.

    2 - افزایش قدرت رقابت بنگاههای کوچک و متوسط:برای پیگیری این استراتژی راهکارهای عملی زیر پیش بینی شده است: تمامی برنامه های حمایتی از بنگاههای کوچک و متوسط (مانند برنامه های حمایت مالی و غیره) فقط هنگامی به کار گرفته می شوند که قبلاً شرایط لازم برای تاثیرگذاری مثبت این برنامه ها بر روی عملکرد بنگاههای کوچک و متوسط کاملاً پدید آمده باشد.

    براین اساس، برنامه های حمایتی فقط شامل آن بخش از صنایع مالزی می شوند که بتوانند با دریافت این کمکها، قدرت رقابت خود را افزایش دهند و فعالیتهای تجاری شان بتواند اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور برجای گذارد.

    بر همین اساس، دولت مالزی آن دسته از صنایعی که می توانند با استفاده از برنامه های حمایتی دولت، قدرت رقابتی خود را افزایش داده و اثرات مثبتی بر اقتصاد ملی و همچنین درآمدهای ارزی کشور برجای گذارند را شناسایی کرده است.

    مهمترین این صنایع عبارتند از: - صنایع پلاستیک و تولید محصولات پلاستیکی قابل مصرف در صنعت؛ - ریخته گری فلزات و تولید قطعات فلزی؛ - تولید ابزار دقیق صنعتی و کالاهای مهندسی؛ - تولید ابزارآلات و قالب سازی؛ - صنایع مونتاژ الکترومکانیکی؛ - صنایع تست کننده نیمه هادیها و ابررسانه ها؛ - صنایع ساخت کامپیوتر و قطعات کامپیوتری؛ - صنایع ساخت قطعات و تجهیزات مخابراتی و ارتباطاتی؛ - صنایع ساخت لوازم آزمایشگاهی و دستگاههای اندازه گیری؛ - صنایع ساخت قطعات خودرو؛ - صنایع ساخت مبلمان و لوازم خانگی.

    یکی دیگر از راهکارهای پیش بینی شده برای افزایش قدرت رقابت بنگاههای کوچک و متوسط، ارائه خدمات مشاوره ای و تامین کارشناسان و متخصصان موردنیاز بنگاههایکوچک و متوسط و تلاش برای حل مشکلات عملی این واحدها و تقویت بنیه تخصصی آنهاست.

    نحوه انجام چنین اقداماتی به این صورت است که سعی می شود که از بهترین و خبره ترین کارآفرینان و متخصصان فنی، درهریک از بخشهای صنعتی که از تجربه و عملکرد مطلوبی برخوردار باشند، برای رفع مشکلات پدید آمده در بنگاههای صنعتی کوچک و متوسط همان بخش، استفاده گردد.

    این گروه را «همیاران خبره صنعتی» می نامند.

    مرکز اطلاعات صنعتی و فناوری مالزی (MITIC) ازطرف دولت مسئولیت کمک به تشکیل و حمایت از گروههای همیاران خبره صنعتی را برعهده دارد.

    علاوه بر خدماتی که گروههای همیاران خبره صنعتی ارائه می کنند، بنگاههای کوچک و متوسط می توانند از امکانات مراکز تخصصی خدمات مشاوره صنعتی که برای هریک از بخشهای صنعتی مشخص شده است، نیز برخوردار گردند و سرویسهای موردنیاز خود را دریافت کنند.

    باتوجه به پراکندگی و گسترده بودن بنگاههای صنعتی کوچک و متوسط در مالزی، مراکــز خدمات مشاوره صنعتی متعددی با زمینه های تخصصی ازطرف دولت مشخص شده اند.

    برخی از این مراکز مانند «بانک توسعه» و «موسسه مارا» خدمات خود را دراختیار تمامی بخشهای صنعتی قرار می دهند اما برخی دیگر فقط در برخی زمینه های خاص تخصصی به ارائه خدمت می پردازند.

    مثلاً «شرکت شهرکهای صنعتی» در زمینه استقرار واحدهای صنعتی تاسیس شده، «دفتر خدمات تجاری و بازرگانی مالزی» در زمینه بهبود کیفیت تولیدات و طراحی محصولات و «انستیتو تحقیقات کشاورزی» در زمینه بهبود کیفیت موادغذایی و آشامیدنی به ارائه خدمات می پردازند.

    3 - برنامه های جامع برای همکاری بنگاههای کوچک و متوسط با صنایع بزرگ: یکی از موفقیت آمیزترین برنامه هایی که برای حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط و حل مشکلات آنها در مالزی انجام می شود، ایجاد یک نظام منسجم و مطلوب برای ایجاد ارتباط بین صنایع بزرگ این کشور با بنگاههای کوچک و متوسط با کمک دولت است.

    این برنامه سبب ایجاد یک شبکه ارتباطی و تقویت انگیزه های همکاری برای هر دو طرف (صنایع بزرگ و بنگاههای کوچک و متوسط) شده است.

    این حرکت تاحد زیادی باعث جذب صنایع بزرگ و کوچک در این شبکه شده و این تحلیل صحیح را تقویت کرده که کارآفرینان واحدهای صنعتی کوچک و مدیران صنایع بزرگ باید مستقیماً با شناخت ضرورتها و زمینه های همکاری، ارتباط کاری با یکدیگر را توسعه دهند.

    «سازمان گسترش همکاری های صنعتی صنایع کوچک و بزرگ» - که در حقیقت یکی از رأس های مثلث یا شبکه همکاری است - توانسته است در بسیاری از موارد همکاری و ارتباطی بسیار منسجم بین بنگاههای کوچک و متوسط با صنایع بزرگ کشور برقرار سازد.

    برخی از مهمترین دستاوردهایی که ایجاد این شبکه همکاری به ارمغان آورده است عبارتند از: کارآفرینان بنگاههای کوچک و متوسط توانسته اند ازطریق شبکه ارتباط بنگاههای کوچک با صنایع بـــــــزرگ، همکاران و یا هم پیمانان تولیدی خودرا شناسایی کرده و با همکاری مشترک، فعالیتهای تولیدی خود را انجام دهند.

    - با استفاده از این شبکه، واحدهای صنعتی کوچک و متوسط فرصتهای موجود در بازارهای خـــارجی را شناسایی کرده و توانسته اند به جمع تولیدکنندگان کالاهای صنعتی بپیوندند و بازارهای جدیدی را در نقاط مختلف جهان برای محصولات خود پیدا کنند.

    - بنگاههای کوچک و متوسط ازطریق این شبکه کانالهای مناسب و مطمئن خرید مــواداولیه کمیاب و با کیفیت بالا را شناسایی می کنند و به این ترتیب مشکل بزرگ تهیه مواداولیه موردنیاز که معمولاً یکی از مشکلات همیشگی این نوع بنگاهها است تا حد زیادی برطرف شده است.

    - استفاده آسانتر و کاملتربنگاههای کوچک و متوسط از امکانات تحقیق و توسعه (RD) موجود در صنایع بزرگ سبب شده است تا کیفیت ساخت و تولید در بنگاههای کوچک و متوسط به میزان زیادی افزایش یابد.

    - با استفاده از امکانات آموزشی موجود در شرکتهای بزرگ صنعتی، دانش فنی موردنیاز بنگاههای کوچک و متوسط به این بنگاهها انتقال پیدا کرده و مهارتهای کارکنان این واحدها ارتقا می یابد.

    - توصیه های کارشناسی و انتقال تجارب مدیران واحدهای بزرگ صنعتی باعث شده تا مهارتهای مدیریتی و عملکردهای موفقیت آمیز در زمینه های گوناگون تجاری و بازرگانی مانند بازاریابی، تبلیغات، فروش کالا و یا شیوه های دریافت وام از بانکها و موسسات مالی و اعتباری در واحدهای کوچک و متوسط بهبود یابد.v 4 - حمایت از صادراتی شدن بنگاههای کوچک و متوسط:مهمترین راهکارهایی که برای صادرات محصولات تولیدشده در بنگاههای کوچک و متوسط درنظر گرفته شده است.

    عبارتند از: علاوه بر حفظ بازارهای خارجی کنونی و تشویق بنگاههای کوچک و متوسط برای توسعه بازارهای خارجی شان، باید این بنگاهها را در راه دستیابی به بازارهای جدید و ناشناخته و فرصتهای جدید صادراتی یاری کرد.

    ازطرف دیگر باید از آن دسته از بنگاههای کوچک و متوسط که برای تولید و ساخت محصولاتی تلاش می کنند که می تواند باعث به وجود آوردن بازارهای خارجی جدیدی شوند، حمایت گردد.

    تلاش برای حفظ و تثبیت جایگاه بنگاههای کوچک و متوسط مالزی در بازارهای خارجی سنتی نظیر بازارهایی که بین کشورهای عضو پیمان «او.ای.سی.دی.»(OECD) وجود دارد.

    نکته مهم دراین زمینه آن است که باتوجه به افزایش رقابت، بنگاههای کوچک و متوسط مالزی باید دراین بازارها موردحمایت بیشتری قرار گیرند.

    تقویت و گسترش ارتباط و همکاریهای بنگاههای کوچک و متوسط با صنایع بزرگ داخلی و شرکتهای بزرگ چندملیتی.

    کمک و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط برای دستیابی به قراردادهای صادراتی و بازرگانی مناسب و استفاده از فرصت‌هایی که در جریان نمایشگاه‌های بازرگانی پدید می آید.

    تقویت و به کارگیری سیستم‌های جدید تولید، توزیع و صادرات مانند سیستم‌های صادراتی غیرمستقیم، دستیابی به بازارهای صادراتی از راه همکاری مشترک با شرکتهای بزرگ چندملیتی و ایجاد گروههای مشترک تولید و صادرات.

    انجام پژوهش‌های علمی - کاربردی و به کارگیری یافته های این پژوهشها برای عملی کردن استراتژی‌های پیشنهادی به منظور حفظ بازارهای صادراتی کنونی که بنگاه‌های کوچک و متوسط دراختیار دارند و همچنین تقویت موقعیت این بنگاه‌ها در بازارهای جهانی.

    موسسه توسعه صنایع کوچک و متوسط مالزی بنگاه‌های کوچک و متوسط از اهمیت و جایگاه بسیار مهمی در نظام اقتصادی ـ اجتماعی کشور مالزی برخوردارند.

    برای پی بردن به اهمیت این بنگاه‌ها کافی است بدانیم که این نوع بنگاه‌ها بیش از 92 درصد از همه موسسه‌های تولیدی کشور را تشکیل داده‌اند.

    از نظر ایجاد اشتغال نیز این بنگاه‌ها بیش از 34 درصد از همه شاغلان کشور را در بر می‌گیرند.

    با توجه به اهمیت این بنگاه‌ها و نیاز به وجود یک نهاد تخصصی مشخص که عهده‌دار حمایت و توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط در مالزی گردد، در ماه مه سال 1996، موسسه توسعه صنایع کوچک و متوسط مالزی (SMIDEC) تاسیس گردید.

    این موسسه برای گسترش بنگاه‌های کوچک و متوسط درتلاش است و از بنگاه‌های پویا و اثربخش حمایت می کند تا این بنگاهها بتوانند در بازار آزاد به رقابت بپردازند.

    موسسه توسعه صنایع کوچک و متوسط کانون و محور همه فعالیت‌ها و برنامه‌هایی محسوب می‌شود که در سطح ملی برای گسترش بنگاههای کوچک و متوسط صورت می گیرد.

    ماموریت اصلی این موسسه، بهبود وضعیت رقابتی و افزایش بهره‌وری و اثربخشی بنگاه‌های کوچک و متوسط تعریف شده است.

    این موسسه بنگاه‌های کوچک و متوسط را بخشی پویا و جدایی ناپذیر از جامعه صنعتی مالزی به حساب می آورد و برای ادغام این بنگاهها در زنجیره عرضه بین المللی تلاش می کند.

    اهداف اصلی موسسه توسعه صنایع کوچک و متوسط مالزی عبارتند از: هماهنگ ساختن همه اقداماتی که برای توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط در مالزی صورت می گیرد.

    گسترش و حمایت از ایجاد بنگاه‌های کوچک و متوسط پیشرفته مخصوصاً در مناطق کم‌تر توسعه یافته.

    حمایت و پشتیبانی از بنگاه‌های کوچک و متوسط و تلاش برای ارتقای سطح کارآیی و بهبود جایگاه رقابتی آنها به گونه ای که بتوانند کالاها و خدمات با کیفیت بالا و با ارزش افزوده زیاد با هدف عرضه به بازارهای جهانی تولید کنند.

    مهمترین فعالیتها و اقداماتی که موسسه توسعه صنایع کوچک و متوسط در مالزی انجام می دهد عبارتند از: - هماهنگ ساختن فعالیتهایی که برای توسعه بنگاههای کوچک و متوسط در مالزی صورت می گیرد.

    - فراهم کردن حمایتهای فنی و خدمات مشاوره ای مدیریت برای بنگاههای کوچک و متوسط.

    - تشویق بنگاههای کوچک و متوسط به ایجاد پیوندهای صنعتی با شرکتهای بزرگ داخلی و حتی شرکتهای چندملیتی.

    - هماهنگ کردن و نظارت بر کمکهای مالی که در اختیار بنگاههای کوچک و متوسط قرار می گیرد.

    - همکاری با سایر نهادهای داخلی و بین المللی که در زمینه توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط فعالیت می‌کنند.

    مرجع: مجله تدبیر

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

مقدمه مطالعه برنامه‌ ها, استراتژی‌ ها, سیاست‌ ها و راهکارهای مختلف توسعه (در سطوح مختلف) همراه با بررسی تجربه عملی کشورهای مختلف در زمینه توسعه روستایی و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در روستاها, درس‌ها و نکات کلیدی بسیار مهمی را پیش روی ما گذاشته است. اگرچه الزاماً نمی‌توان عیناً از این تجربیات و رویکردها استفاده نمود اما توجه به آن‌ها و ”یادگیریِ“ درست نکات, باعث روشن‌شدن فضای ...

مقدمه خصوصی سازی فرایندی اجرایی، مالی و حقوقی است که دولتها در بسیاری از کشورهای جهان برای انجام اصلاحات در اقتصاد و نظام اداری کشور به اجرا درمی آورند. واژه خصوصی سازی حاکی از تغییر در تعادل بین حکومت و بازار و به نفع بازار است. خصوصی سازی وسیله ای برای افزایش کارایی (مالی و اجتماعی) عملیات یک موسسه اقتصادی است. زیرا چنین به نظر می رسد که مکانیسم عرضه و تقاضا و بازار در شرایط ...

هر شکلی از اصلاحات در سازمان باید بر مبنی استانداردهای منابع انسانی باشد مقدمه هر عصری از تاریخ بشر دارای ارزش های ویژه ای است که شاخص آن دوره می باشد، به نظر می رسد ویژگی عصر ما جهانی شدن باشد و جهانی شدن ناظر بر حرکت در مسیر گسترش هر چه بیشتر ارنباطات انسانی در عرصه جهانی است. از آنجایی که جامعه ایران ، جامعه ای جوان و در حال گذار است ضرورت شناخت علمی و کارشناسانه این پدیده نو ...

چکیده در این مقاله به بررسی مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی و ایجاد فرصت های شغلی پرداخته شده است. در حقیقت فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرکی در نظر گرفته شده است که ضمن به حرکت درآوردن چرخ های شغلی و استخدامی، سبب رشد و پویایی اقتصاد جامعه و ایجاد نوع جدیدی از اقتصاد می شود که اقتصاد دانش محور نامیده می شود. هدف از نگارش این مقاله مروری بر وضعیت فعلی در بازار کار فناوری ...

اشاره : مطلبی که ازنظرتان خواهدگذشت گزیده ای ازنخستین نشست مشترک خبرنگاران بامدیران سازمان ملی بهره وری ایران می باشدکه درآن مسائلی مانندساختارکلی اقتصادی اهمیت موضوع بهره وری بخصوص درچشم انداز20 ساله وبرنامه چهارم توسعه و… موردبحث وبررسی قرارگرفت .یکی از مهمترین ودرعین حال تاسف برانگیزترین موضوعاتی که مطرح شدعقب ماندگی 13 ساله شیوه های مدیریتی کشوربود . ابتداقائم مقام سازمان ...

- مقدمه امروزه در ابتدای هزاره سوم میلادی ، موجی در جامعه بشری در حال شکل گیری و تکامل است که برای اولین بار در دنیا ، پدر IT ایران جناب آقای دکتر جلالی در سال 1995 میلادی از آن به عنوان موج چهارم (عصر مجازی) یاد کردند. تحولات تکنولوژیکی در جامعه بشری با ظهور کامپیوتر و اینترنت سرعت بیشتری به خود گرفت و این شبهه را در افکار عمومی ایجاد کرد که فناوری اطلاعات و کامپیوتر موجب ...

پیشگفتار کارآفرینی عبارت است از (مهندسی مثلث دانش روش ابزار ) . مدیران متعارف می کوشند در درون یک مثلث قبلاً تشکیل شده فعالیت کنند ، اما کار آفرینان می کوشند ابعاد مثلث فناوری را تغییر دهند و مثلث فن آوری به ندرت قابل انقباض است ، جز در مواردی که روش­ها ممکن است سیر انحطاطی پیدا کنند که ضلع روش کوچک می شود - مثلث فناوری - و بنابراین توانمندی فناوری کاهش می یابد . در عموم موارد ...

پیشگفتار «کارآفرینی فرایندی است که فرد کارآفرین با ایده‌های نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،‌مبادرت به ایجاد کسب و کار و شرکت‌های نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده که توأم با پذیرش مخاطره و ریسک است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه می‌گردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی ...

پورتال‌های سازمانی رویکردی نوین در مدیریت شبکه محور چکیده گسترش کاربردهای فناوری اطلاعات در عرصه فعالیت‎های اقتصادی و اجتماعی سبب ابداع و ارائه راه حل‌ها و راهکارهای مختلف شده ‎است. طبیعی است که هر یک از این روشها و ابزارها، مبتنی بر نیازی خاص و در جهت رفع مشکلات موجود ابداع و به خدمت گرفته شده اند. پورتال‌های سازمانی نیز با در نظر گرفتن نیازهای اطلاعاتی در حوزه مدیریت مبتنی بر ...

در آسیا و کشور های صادر کننده نفت،قیمت بالای مواد خام و لیبرال های دائمی سرمایه گذاری در بعضی از کشورها رشد چشمگیری را در گردش مالی خروجی پی ریزی می کند. تقریبأ اثر جریانات اخیر FDI از بازارهای تکوین یافته به شکلی از سرمایه گذاری در می آیند که اصطلاحا سرمایه گذاری جنوب-جنوب نامیده می شود.این سرمایه گذاری ها هنوز هم مهم می باشد. سرمایه گذاری جنوب-جنوب به وسیله ی امتیازات نسبی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول