دانلود تحقیق تئوری پیچیدگی و مدیریت تحولات در سازمان های ورزشی

Word 33 KB 35392 6
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • این تحقیق، تئوری پیچیدگی و اصول پیدایش آن به عنوان یک ساختار و برای توضیح برخی از فرم های تغییرات که در طول آنالیزهای تحقیقاتی شامل ملاحظات تغییرات، در سازمان های ورزشی در استرالیا اتفاق می افتند، به کار گرفته می شود.

    با اینکه کنسرسیوم تئوریهای مبتنی بر پایه و اساس خاص، فایده دار بوددن طبیعت تغییرات را به خوبی نشان می دهند، اما برخی از تغییر و تحولات نیز غیر قابل توضیح باقی می مانند.

    بر اساس تحقیقات انجام شده، مشاهده می شود که این تحولات، خصوصیاتی مرتبط با امور غیر منتظره دارند.

    برخی مثالها در این مطالعه برای تفسیر رفتارهای غیر منتظره بیان می سوند.

    این تحقیق شواهدی را برای پیشنهاد این امر مهیا می کند که تئوری پیچیدگی، دارای فوایدی از لحاظ متناوب بودن است که انواع خاصی از تغییرات سازمانی را توضیح می دهند.

    مدیریت موفق تحولات تجربیات نشان می دهند که بسیاری تغییرات ابتکاری برای اجرا و تحویل موفق عمل ننموده اند.

    این گونه تغییرات همیشه منجر به شکست کلی نمی شوند اما اغلب متوقف شده و یا نادرست هدایت می شوند و یا تنها بخشی از اهداف مورد انتظار را محقق می نمایند.

    همان طور که سرعت تغییرات در محیط های خارجی در هر دقیقه در حال افزایش است، در تحقیق برای مدیریت تغییرات، چند فاکتور موفقیت تعیین شده است.هدف اصلی از این تحقیق ، بررسی گپ به وجود آمده بین روش های متداول و بهترین روش است و نتایج می توانند قالب کاری مناسبی برای حمایت از ابتکار و نوآوری ها در آینده باشند.

    مدیریت ارشد در 28 سازمان از بین صنعت های متفاوتی شامل بخش عمومی، برای بدست آمدن دیدگاهشان نسبت به چگونگی مدیریت موفق تحولات مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

    این تحقیق که در یک دوره 6 ماهه انجام شده است، تعدادی از قالب های راه اندازی و برنامه ریزی و پیاده سازی تغییرات را تحت پوشش قرار می دهد.

    اعمال زور برای اعمال تغییرات، همان طور که توسط طرف مقابل مورد بررسی قرار گرفته است، همان طور نیز به دست می آید.

    تعدادی از دیدگاههای تعیین شده توسط این تحقیق، نشان می دهند تغییرات موفق بر مفاهیم استراتژیک و عملیاتی تمرکز دارند.

    لینک های کلیدی بین مفاهیم استراتژیک و پیشرفتهای عملیاتی ، در طول پروسه های مرکزی محقق می شوند که باید به خوبی بررسی و درک و پیشرفت داده شوند.

    اگر این لینک ها از بین بروند، آن گاه تغییرات به صورت بسیار گسترده ای غیر موثر واقع می ش وند.

    این تحقیق اشاره به تعریف دو ساختار اصلی مدیریتی دارد: آمادگی برای تغییرات و پیاده سازی آن.

    این موضوع به صورت دیاگرام در یک قالب کلی نشان داده شده است و می تواند برای تمام سازمان هایی که در شرف انجام برنامه های تحولاتی هستند و یا در حین انجام پروسه های مدیریت تغییرات هستند به کار گرفته شوند و امید می رود که شانس آنها برای موفقیت بیشتر شود.

    کلمات کلیدی : مدیریت تحولات، پروسه ها، منابع و سازمانها، سیستم و کنترل، رفتاری، پیاده سازی تغییرات فشار زمان و نوآوری در سازمانها: مطالعه در زمینه طولی این مطالعه ارتباط بین نوآوری و فشار زمانی را توسط یک متد جدید برای بررسی افکار و تجربیات و رویدادهای روزانه در سازمانها، بررسی می کند.

    پرسش نامه های الکترونیک روزانه در هر دوره 30 هفته ای از 177 شخص در 7 شرکت جمع آوری شده است که افراد در این شرکت ها بر روی پروژه های نیازمند به خلاقیت و نوآوری مشغول بوده اند.

    گزارش های جزئی به دست آمده از رویدادهای اتفاق افتاده در این پروژه ها برای استخراج معیارهایی جهت پردازش و بررسی خلاقیت و نوآوری افراد به کار رقته است و موارد مربوط به مقیاس روزاته معیارهای مربوط به فشار زمانی را نشان می دهند.

    تحلیل ها چندین مورد کنترلی شامل تعداد ساعات کاری، که نشان دهننده فشار زمانی بر روزی که پیش بینی شده خلاقیتی در آن روز اتفاق نخواهد افتاد، یک روز بعد از آن، و دوره های زمانی بیشتر، را با هم یکی می کند.

    این ارتباط ممکن است یک ارتباط مستقیم باشد، و توسط انگیزه های ذاتی در این مطالعه مورد میانجی گری قرار نگیرد و تحقیق های قبلی نیز پیشنهاد می کنند که فشارزمانی ممکن است مستقیما پروسه های مفهومی مرتبط با خلاقیت را تحت فشار قرار دهند.این نتایج حاوی تاثیرات تئوریک برای فهم چگونگی تاثیرپذیری خلاقیت توسط مفاهیم متفاوت محیط کاری و تاثیرات متولوژیکی برای جستجو در میان جعبه سیاه افکار خلاقانه ، هستند.

    برنامه نویسی موازی: مدلی برای مدیریت زمان، پیشبرد دستاوردهای آکادمیک زنان متاهل که همزمان مشغول تحصیل نیز هستند، برای مدیریت زمان خود با چالش های بسیار زیادی رو به رو هستند.

    از آنجا که این افراد دارای نقش های متعدد و گاهی متداخل با هم هستند، دستاوردهای آکادمیک آنها و یا زندگی خانوادگی شان ممکن است با ریسک مواجه شوند.

    بنابراین یک برنامه نویسی موازی: یک مدل مدیریت کلی زمان که توسط محقق تهیه شده باشد، آیا می تواند در دستاوردهای آکادمیک انها پیشرفتی ایجاد کند یا خیر؟

    مدلی که در ابتدا برای پیشبرد برخی مهارتها تلاش می کند و سپس در مرحله بعدی تمامی فعالیتهای مهم را با هم دریک مرحله کاری قرار می دهد زنان متاهل که همزمان مشغول تحصیل نیز هستند، برای مدیریت زمان خود با چالش های بسیار زیادی رو به رو هستند.

    مدلی که در ابتدا برای پیشبرد برخی مهارتها تلاش می کند و سپس در مرحله بعدی تمامی فعالیتهای مهم را با هم دریک مرحله کاری قرار می دهد.

    هدف اصلی از این مطالعه، تعیین تاثیرگذاری ساخت و به کار گیری این مدل در دستاوردهای آکادمیک زنان متاهل است.

    برای این کار، یک شرایط خاص از بین چندین شرایط در مدل طراحی شده انتخاب می شود.

    این مورد شامل 5 زن متاهل بود که در یک نمونه برداری موفق و از بین دانشجویان پیام نور در سال 2013 انتخاب شده بودند.

    سن میانگین این افراد 24 سال بود.

    هر یک از آنها حداقل 11 جلسه تجربی، ساختاری، مدیریتی در طول 18 هفته داشتند.

    این مطالعه حاوی دو فاز بود که شامل خط مشی اصلی کار و بخش رفتاری می شد.

    نمونه ها در جلسات 4 و 5 و 6 و 7 و 8 ، به ترتیب وارد فاز ساختاری می شوند.

    در هر جلسه، هر یک از نمونه ها بر اساس طرح درس در آن ترم و در طول فازهای خط مشی و رفتاری ، به یک امتحان تستی 18 سواله پاسخ می دادند.

    نمرات به صورت درصد اعلام می شدند و گراف نهایی و آنالیزهای ویژوال بر اساس داده ها به دست می آمد.

    مقایسه این رتبه ها در فاز خط مشی و رفتاری، نشان داد که پیشرفت بسیار واضحی در رتبه های هر یک از نمونه ها اتفاق افتاده است.

    بر اساس نتایج به دست آمده، برنامه نویسی ساختاری در دستاوردهای آکادمیک بسیار موفق عمل نموده است.

    کلمات کلیدی : برنامه نویسی موازی، مدیریت زمان، دستاوردهای آکادمیک، طراحی چند مرجعی مدیریت منابع زمانی جهت یادگیری در طول مطالعات شخصی در تحصیلات عال هدف از این مطالعه، تشخیص دوره های زمانی در سال تحصیلی دانشگاهی است که دانشجویان در آنها بیشتر ساعات خود را در بین تعداد ساعات هفتگی اختصاص داده شده ، به طور میانگین، برای فعالیتهای یادگیری به طور مستقل، فعالیتهای شخصی جهت انتخاب گزارش ، آماده سازی پروژه و یا درس های عمیق و مفهومی در طول یک ترم و دوره های زمانی پیش از امتحانات و یا دوره های زمانی مربوط به امتحانات پایان ترم، اختصاص می دهند.

    مطالعه حاضر، نتایج به دست آمده از مطالعه و تحقیق در دانشگاه پیتستی را نشان می دهد.

    نتایج به دست آمده از این تحقیق، داده های مرتبطی را برای پیشبرد مدیریت زمان برای دانشجوها جهت دست یابی به بهترین عملکرد، فراهم می کند.

    کلمات کلیدی : مطالعات شخصی، مدیریت منابع زمانی، تحصیلات عالی

  • فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

فلسفه نوین مدیریت منابع انسانی ؛ ساختار وسازماندهی آن به شکل امروزی همگی نتیجه تعامل میان مجموعه ای حوادث و تحولاتی است که با وقوع انقلاب صنعتی در انگلستان (حدود 1760) آغاز شده است و تا به امروز ادامه دارد . البته پیدایش و رشد تدریجی مدیریت منابع انسانی به پیشتر از آن و به دوران باستان باز می گردد و شواهدی از تشکیل اصناف و بروز اعتصابات کارگری منظم و سازمان یافته در روم ...

واژه‌های کلیدی سیستم اطلاعات مدیریت[1](MIS)، طراحان، راهبران، کاربران، موانع انسانی، موانع سازمانی، موانع محیطی چکیده امروزه رشد روز افزون فناوری اطلاعات[2] و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمانهای دولتی و خصوصی در سطح جهان، حرکت جهانی را به سمت بهره گیری از انواع مختلف سیستم های اطلاعاتی به ویژه سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) ، موجب شده است که کشور مانیز در مسیر این حرکت قرار ...

چکیده   وجود سازمان وابسته به ارتباطات است و هر مدیری معمولا بیشتر وقت خود را صرف برقرار کردن ارتباط می‌کند. برای ایجاد هماهنگی بین عناصر مادی و انسانی سازمان به صورت یک شبکه کارامد و موثر، برقراری ارتباطات مطلوب ضروری است، زیرا وقتی ارتباطات برقرار نشود، فعالیت سازمان متوقف می‌شود و در واقع می‌توان گفت که مدیریت کارساز به برقراری ارتباطات موثر بستگی دارد . اکثر ( اگر ...

مدیریت بازرگانی رشته مدیریت بازرگانی در مفهوم عام آن شامل طیف وسیعی از مدیریت‌ها می‌شود، زیرا بیشتر سازمانهای تجاری ، صنعتی و خدماتی مثل بانکها، شرکت‌های بیمه و یا کارخانجات صنعتی به دنبال سود هستند و در نتیجه یک موسسه بازرگانی محسوب می‌شوند. و از همین‌رو در کشور ما تا چند سال پیش، گرایش مدیریت بازرگانی شامل گرایش‌های مختلف این رشته مانند مدیریت صنعتی ، مدیریت بیمه و مدیریت ...

توان افزایی منابع انسانی توان افزایی» عنوان رویکردی علمی به فرایند بهبود عملکرد سازمان است که از نتایج تحقیقات محققین دانش مدیریت وعلوم مرتبط به آن و حاصل تجارب شرکتها و مدیران بزرگ دنیا دریک صد سال اخیر، به بار نشسته است و راه و رسم موفقیت و کامیابی مدیران در بهبود مستمر عملکرد سازمانها را به طور کامل در خود جای داده است. توان افزایی علاوه بر سازمان و مدیریت، در حوزه سیاست ...

مقدمه تحولات عمده در محیط کسب و کار، مثل جهانی شدن کسب و کار و سرعت بالای تغییرات در فناوری، باعث افزایش رقابت و دشواری مدیریت در سازمانها گردیده است. در محیط کسب و کار امروز، مدیریت و کارکنان می بایست توانایی برخورد با روابط درونی و وابستگیهای مبهم و بغرنج میان فناوری، داده ها، وظایف، فعالیتها، فرایندها و افراد را دارا باشند. در چنین محیطهای پیچیده ای سازمانها نیازمند مدیرانی ...

مدیریت‌ و برنامه‌ ریزی‌ در روابط‌ عمومی‌ مقدمه‌ روابط‌ عمومی‌ یکی‌ از مهمترین و اساسی‌ترین‌ بخشهای‌ هر سازمان‌ است‌. واحدی‌ که‌ پل‌ ارتباطی‌ میان‌ مدیر با کارکنان‌ سازمان‌ مربوطه‌ با مراجعین‌ و بالعکس‌ می‌باشد. مدیران‌ موفق‌ درصنعت‌ و بازرگانی‌ امروز به‌ روابط‌ عمومی‌ سازمان‌ خود اهمیت‌ ویژه‌ای‌ می‌ دهند.آنان‌ در جستجوی‌ برتری‌ خلاقیت‌ و ابتکار عمل‌ هستند و کارشناسان‌ ورزیده‌ و ...

دنیای امروز دنیای تحولات مستمر است ؛تحولاتی که با سرعت بسیار زیادی در حال وقوع هستند و نظامهای مختلف را تحت تاثیر قرار داده اند . نظامهای تکنولوژیک، انسانی و سازمانی از جمله سامانه‌هایی هستند که هم از روند تغییر و تحولات عرصه‌های داخلی و خارجی تاثیر پذیرفته و هم توان بالقوه تاثیرگذاری بر آن را دارا می‌باشند .در دنیای امروز که بدون شک مملو از پیچیدگی‌ها ، ابهام‌ها ، نایقینی‌ها و ...

بهره وری اگرچه از دیرباز برای انسانها آشنا بوده است، لیکن مطالعات مرسوم و علمی درخصوص بهره وری مربوط به گذشته نزدیک می باشد. هرچند اولین تلاش علمی در جهت معرفی بهره وری از قرن 18 توسط آدام اسمیت در کتاب ثروت ملل آغاز شد و بهره وری را تقسیم کار برای افزایش کارآیی نام برد، لیکن امروزه بهره وری از یک سنجش صرفاً کمی و داشتن یک معیار یا محک جلوتر رفته و به یک فرهنگ عمومی تبدیل شده ...

مقدمه : بهره وری اگرچه از دیرباز برای انسانها آشنا بوده است، لیکن مطالعات مرسوم و علمی درخصوص بهره وری مربوط به گذشته نزدیک می باشد. هرچند اولین تلاش علمی در جهت معرفی بهره وری از قرن 18 توسط آدام اسمیت در کتاب ثروت ملل آغاز شد و بهره وری را تقسیم کار برای افزایش کارآیی نام برد، لیکن امروزه بهره وری از یک سنجش صرفاً کمی و داشتن یک معیار یا محک جلوتر رفته و به یک فرهنگ عمومی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول