دانلود تحقیق بانکداری الکترونی

Word 33 KB 35287 6
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • بانکداری الکترونیکی عبارت است از ارایه ی خدمات بانکی از طریق یک شبکه بانکی رایانه‌ای و قابل دسترس که از امنیت بالایی برخوردار است.

    الف:مزایا از دید مشتریان صرفه جویی در هزینه و زمان جلوگیری از حمل پول امکان دسترسی ایمن و بدون حضور فیزیکی به خدمات بانکی ارایه مستقیم خدمات و عملیات بانکی جدید و سنتی به مشتریان از طریق کانال های ارتباطی متقابل الکترونیک.

    ب:مزایا از دید مؤسسات مالی ایجاد و افزایش شهرت بانک‌ها در ارایه ی نوآوری حفظ مشتریان علی رغم تغییرات مکانی بانک‌ها برقراری شرایط رقابت کامل استفاده از راهبردهای تجارت الکترونیک 2- سیر تکاملی بانکداری الکترونیک را شرح دهید .

    دوره اول: اتوماسیون پشت باجه در این دوره که نخستین کاربرد رایانه در صنعت بانکداری است، با استفاده از رایانه‌های مرکزی اطلاعات و اسناد کاغذی تولید شده در شعب به صورت بسته‌بندی شده به مرکز ارسال و پردازش شبانه انجام می‌شود.

    در این دوره کاربرد اصلی رایانه محدود به ثبت دفاتر و تبدیل کاغذ به فایل‌های رایانه‌ای است.

    فناوری اتوماسیون پشت باجه این مکان را فراهم نمود تا دفاتر و کارت‌ها از شعب حذف و گردش روزانه حساب‌ها در پایان وقت هر روز به رایانه‌های مرکزی برای به روز شدن ارسال گردد.

    دوره دوم: اتوماسیون جلوی باجه این دوره از زمانی آغاز شد که کارمند شعبه در حضور مشتری عملیات بانکی را به‌صورت الکترونیکی ثبت و دنبال می‌کرد.

    از اواخر دهه 1970 امکان انتقال لحظه‌ای اطلاعات از طریق به‌کارگیری پایانه‌ها در جلوی باجه فراهم آمد.

    این پایانه‌ها که به ظاهر شبیه به رایانه‌های شخصی امروزی بودند، از طریق خطوط مخابراتی به رایانه‌های بزرگ مرکزی متصل می‌شدند.در این دوره کارمندان شعب به صورت لحظه‌ای به حساب‌های جاری دسترسی داشتند.

    اما کماکان به روز رسانی حساب‌ها و تهیه گزارش‌های مربوط توسط پردازشگر مرکزی، به صورت شبانه انجام می‌شد.

    همچنین در این دوره نرم‌افزارها کماکان غیریکپارچه و پراکنده بودند و به‌رغم امکان دسترس لحظه‌ای کارکنان بانک‌ها به حساب‌های مشتریان، محصولات مختلف بانک‌ها، اعم از حساب‌های بانکی، وام‌ها، خدمات بیمه و نقل و انتقال وجوه، مستلزم مراجعه مشتری به شعب بانک‌ها بود و بانک‌ها نمی‌توانستند به‌صورت شبکه‌ای به ارائه خدمات بانکی بپردازند.

    دوره سوم: متصل کردن مشتریان به حساب‌هایشان این دوره که از اواسط دهه 1980 آغاز شد امکان دسترسی الکترونیکی مشتریان به حساب‌هایشان را فراهم ساخت.

    بدین ترتیب، مشتری از طریق تلفن یا مراجعه به دستگاه خودپرداز اتوماتیک (ATM) و استفاده از کارت هوشمند یا کارت مغناطیسی یا رایانه شخصی می‌توانست به حساب‌های خود دسترسی داشته باشد و عملیات دریافت و پرداخت، نقل‌و‌انتقال وجه را به صورت الکترونیکی انجام دهد.

    اما در این دوره هنوز به نیریوی انسانی نیاز است.

    دوره چهارم: یکپارچه‌سازی سیستم‌ها و مرتبط کردن مشتری با تمامی عملیات بانکی دوره چهارم زمانی آغاز می‌شود که همه نتایج به دست آمده از دوره‌های قبل به طور کامل به سیستم الکترونیکی انتقال می‌یابد تا هم بانک و هم مشتریان بتوانند به طور دقیق و منظم اطلاعات مورد نیازشان را کسب نمایند.

    در این دوره نیروی انسانی به طور کامل از سیستم بانکی حذف می شود.

    3- پول الکترونیکی را با توجه به تعریف کمیسیون اروپا شرح دهید.

    این پول به صورت الکترونیکی بر روی ابزارهای الکترونیکی نظیر کارت های تراشه دار یا حافظه کامپیوتر ذخیره می شود.

    از سوی سایر موسسات، به غیر از موسسه منتشر کننده آن به عنوان وسیله پرداخت پذیرفته می شود.

    به منظور استفاده ی کاربران، به عنوان جایگزین الکترونیکی مسکوکات و اسکناس و اجرای انتقال الکترونیکی پرداخت های اندک تولید می شود 4- اجزای یک سیستم پرداخت الکترونیک را نام برده و نحوه عملکرد آن را شرح دهید.

    اجزای یک سیستم پرداخت الکترونیک عبارتند از: خریدار فروشنده موسسه ی ارایه کننده ی خدمات پرداخت الکترونیک بانک مشتری بانک فروشنده دروازه ی پرداخت - شبکه ی بین بانکی - شبکه ی بین بانکی نحوه ی عملکرد سیستم پرداخت الکترونیک در حالت کلی به شرح زیر است: پس از انتخاب شیوه و نوع وسیله ی پرداخت، خریدار مشخصات لازم را برای فروشگاه الکترونیکی ارسال می کند.

    در مرحله ی بعد فروشگاه از دروازه ی پرداخت درخواست می کند تا صحت اعتبار خریدار را تایید نماید.

    دروازه ی پرداخت شبکه ای است که توسط موسسه ی ارایه کننده ی خدمات پرداخت الکترونیکی ایجاد شده و ارتباط بین مشتری، فروشگاه و بانکهای آنها را امکان پذیر می سازد.

    این شبکه بر خلاف شبکه ی بانکی یک شبکه ی عمومی است.

    در مرحله ی بعد درخواست فروشگاه از طریق دروازه ی پرداخت به بانک مشتری ارجاع می شود و درصورت تایید اعتبار مشتری، مبلغ مورد نظر از طریق شبکه ی بانکی، از بانک مشتری به بانک فروشگاه الکترونیکی منتقل می شود.

    سپس پیغامی مبنی بر تایید اعتبار مشتری برای فروشگاه اینترنتی ارسال شده و با ارسال کالا برای مشتری فرآیند خاتمه می یابد.

    در تمام شیوه های پرداخت اصول کار به همین صورت است و تفاوت در روش های پرداخت، روش های امنیت و نحوه ی ارتباط اجزا با یکدیگر است.(چاروسه، 1386) منظور از کارت های اعتباری چیست و در رابطه با کارت اعتباری Visa Virtual توضیح دهید.

    کارت های اعتباری اصطلاحا" به سری کارتهایی اطلاق می گردد که شخص با توجه به میزان اعتباری که بانک صادر کننده کارت به او داده، بدون داشتن موجودی امکان برداشت از حساب خود ( تا سقف اعتبار )را دارد و پس از مدت معینی بدون هیچ گونه کارمزدی بدهی خود را به بانک پرداخت می نماید .

    Visa Virtualیک کارت اعتباری پیش پرداخت شده ( PrePaid ) می باشد که برای خریدهای online و تلفنی در اینترنت میتوان از آن استفاده کرد .

    عملکرد آن دقیقا به صورت سایر کارت های اعتباری می باشد .

    تنها تفاوت آن اینست که این کارت تنها بصورت online قابل استفاده می باشد و شما می بایست قبل از خرید ، کارت خود را شارژ نمایید .

    ویژگی های این نوع کارت ها عبارتند از: افزایش قدرت خرید: خرید از فروشگاهی آنلایی که ویزا کارت در آن پذیرفته باشد.

    امنیت : محافظت در برابر هرگونه سوء استفاده انعطاف پذیری : باکارتهای اعتباری مجازی از هر کامپیوتری می توانید خرید کنید پوشیدگی: صورت حساب آن به صورت آنلاین است .تاریخ وسایر اطلاعات مربوط به خرید بصورت خصوصی باقی می ماند .

    سادگی شارژ: به سادگی می توانید این کارتها را شارژکنید تسهیلات : تاریخ دادو ستدهاوگزارشات مربوط به مانده حساب بصورت آنلاین

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پیشینه بانکداری الکترونیکی زمانی که میان کامپیوتر و ارتباطات هماهنگی ایجاد گردید و این دو فناوری پروتکل‌های یکدیگر را پذیرفته، در یک راه قرار گرفتند، ارتباطات کامپیوتری شکل گرفت و به‌دنبال آن تحولی بزرگ در بخش IT و نیز تاریخ زندگی بشر رخ داد، تحولی که دوره‌ای به‌نام موج چهارم را، به روند تکاملی دوره‌های زندگی بشری افزود. در این عصر نوین - که به عصر مجازی‌ها هم مشهور است - نوع ...

مقدمه دسترسی تعداد زیادی از مردم جهان به شبکه جهانی اینترنت و گسترش ارتباطات الکترونیک بین افراد و سازمانهای مختلف از طریق دنیای مجازی، بستری مناسب برای برقراری مراودات تجاری و اقتصادی فراهم کرده است. تجارت الکترونیک عمده ترین دستاورد به‌کارگیری فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) در زمینه های اقتصادی است. استفاده از این فناوری موجب توسعه تجارت، تسهیل ارتباطات عوامل اقتصادی، فراهم ...

در سالهای اخیر، توسعه سریع استفاده از فناوری اطلاعات، موجب پیدایش تحولات عمده ای، هم در نگرش ها و هم در روشهای ارائه خدمات در صنعت بانکداری کشور شده است. امکانات حاصل از استفاده از فناوری اطلاعات نه تنها موجب پیدایش دیدگاههای جدید در خصوص نحوه ی مناسب تر تامین خدمات مورد نیاز مشتریان گردیده است، بلکه افق های تازه ای را نیز در زمینه ارائه خدمات نوین بانکی و بکارگیری شیوه های جدید ...

روند روبه پیشرفت استفاده انسان ازپول را می ‌توان به چند بخش تقسیم نمود، در مرحله اول از اشیاء بجای پول استفاده می گردید،درمرحله دوم اشیاء گرانبهایی مانند طلا و نقره نقش پول را ایفاء می کردند،درمرحله‌ بعد سکه درتجارت مورد استفاده قرار گرفت،با وارد شدن اسکناس در چرخه اقتصاد مرحله چهارم شروع شد، درمرحله پنجم ابزارهای بانکی ( مانند انواع چک) به جای پول رایج شد و نهایتاً در مرحله آخر ...

امروزه اکثر کشورهای جهان به استفاده از بانکداری لکترونیک ترغیب گردیده‌اند. از نیمه اول دهه 1990 استفاده از مبادله الکترونیکی داده‌ها، سالانه 23 درصد رشد داشته و طبق برآوردها تا سال 2000 این رشد به 36 درصد رسیده است. استفاده از ابزارهای پرداخت الکترونیک در جهان بسیار رونق یافته و رشد استفاده از دستگاههای خودپرداز، تلفن و بانکداری اینترنتی به ترتیب، 25، 260 و 350 درصد می‌باشد. در ...

بانکداری‌ الکترونیک‌ شامل‌ انواع‌ کانال‌های‌ ارتباطی‌ میان‌ بانک‌ و مشتری‌ حقیقی‌ و حقوقی‌ می‌شود. برخی‌ از سرویس‌های‌ آن‌ شامل‌: 1- بانکداری‌ مبتنی‌ بر وب‌ و اینترنتی 2- ‌بانکداری‌ مبتنی‌ بر فناوری‌ تلفن‌های‌ همراه‌ 3- بانکداری‌ مبتنی‌ بر تلفنی‌ 4- بانکداری‌ کیوسکی‌ 5- بانکداری‌ به‌ کمک‌ فکس‌ 6- پیام‌ کوتاه‌ 7- بانکداری‌ مبتنی‌ بر دستگاه‌ خودپرداز 8- بانکداری‌ مبتنی‌ بر ...

کفاا- گفت‌وگو با آقای نواب کاشانی - مدیر امور طرح و برنامه بانک صادرات ایران- بانک صادرات ایران از قدیمی‌ترین بانک‌های کشور است که از سال 1342 با این نام خوانده می‌شود. در این نوشتار دست‌آورد کوشش‌های مدیران و کارکنان این بانک در راه به‌کارگیری روش‌ها و فناوری‌های نوین و برپایی بانکداری الکترونیک پیش روی شما جای گرفته است. پیشینه بانکداری الکترونیکی زمانی که میان کامپیوتر و ...

بانکداری الکترونیکی استفاده از فناوری روز و اطلاعات جدید در عملیات بانکی است؛در واقع بااستفاده از فناوری ارتباطات و کاربرد علایم الکترونیکی به جای پول فیزیکی ،عملیات پولی ،مالی و سرمایه گذاری خود را انجام می دهد.از ثمرات مهم این فناوری ،افزایش سرعت کار و ارائه تسهیلات جدید به مشتریان و آسان نمودن تصمیم گیری در عملیات بانکی است .بنابراین در ابتدا باید راه های رسیدن به بانکداری ...

سرعت روز‌افزون قطار سریع‌السیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا، در مواجهه با نظام دولتی بانک‌های خموده ایران دچار مشکلات متعددی است. هنوز مسیرهای زیادی ریل‌گذاری نشده است و چشم امید مردم همچنان به لوکوموتیورانان و سوزن‌بانان پیر و فرتوتی است که واگن‌های از کارافتاده سیستم بانکی کشور را هدایت می‌کنند. نظام بانکی کشور به تازگی نگاهی به حرکت سریع ابزار الکترونیکی انداخته و در پی ...

در شهریور ماه 1307 شمسی بانک ملی ایران در حالی تاسیس شد که بنیاد بانکداری در دنیا ، سالها قبل از آن ریخته شده بود ، هرچند تاریخ کشور نشان می‏دهد، در طول جنگهای ایران و روس در نیمه اول قرن سیزدهم ، اولین تلاش ها برای تاسیس نوعی بانک به عمل آمده بود ، ضمن آن که قرنها پیش از آن ، زمان داریوش اول ، ایران اقدام به ضرب سکه طلا و نقره ، می کرده است . امروز بانک ملی ایران در حالی هفتاد ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول