دانلود ‫پروژه نرم افزار سایپا یدک

Word 2 MB 35260 68
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده مطلب : این برنامه سیستم فعالیت های یکی از نمایندگی های سایپا می باشد ، که سعی شده است در این برنامه ، محیطی راحت وهمچنین به دور از سیستم دستی را برای کاربر فراهم کند .

    به طور کلی روند کار در این برنامه به این قرار است : خودروی برای تعمیرات ابتدا به واحد پذیرش مراجعه کرده وبعد از ثبت اطلاعات وتایید به سالن تعمیرگاه منتقل می شود و پس از انجام تعمیرات مالک بعد از تصویه حساب وثبت عیب خودرو وفاکتور قطعات استفاده شده ،خودرو را ترخیص می کند.

    دراین برنامه امکانات زیر گنجانده شده است : 1.

    امکان درج ، ویرایش ، حذف و نمایش مشخصات مالک خودرو و خودرو 2.

    امکان درج ، ویرایش ، حذف و نمایش کالاهای ورودی به انباروخروج از انبار 3.

    صدور فاکتور قطعات استفاده شده برای مشتری 4.

    امکان جستجو در حالت های مختلف 5.

    امکان گزارش گیری از وضعیت موجودی انبار در هر لحظه وهمچنین وضعیت کالاهای ورودی وخروجی در یک تاریخ مشخص یا در یک محدوده ی زمانی مشخص.

    6.

    امکان گزارش گیری از وضعیت خودرو های پذیرش شده وترخیص شده به همراه چاپ گزارش 7.

    تغییر نام کاربری وکلمه عبور کاربری برای طراحی این برنامه از نرم افزارهای Visual Basic 6.0 (زبان برنامه نویسی) وپایگاه داده استفاده شده برای این برنامه Sql Server 2000 می باشد وبرای ایجاد فایل راهنما از نرم افزار Workshop Compiler استفاده شده است.

    مقدمه : با سلام به پیشگاه مقدس آقا امام زمان (عج) و نایب بر حقش حضرت آیت ا...

    العظمی خامنه ای با هدف رشد وپیشرفت جلو آمدیم ،با سعی وتلاش شبانه روزی به راه افتادیم .حال این همه خستگی ارمغان شرینی برایمان دارد ، برای ایران سرافراز.

    برانیم در سال تحاد ملی وانسجام اسلامی این خاک عزیز رااز وابستگی به غرب وشرق برهانیم، آباد وآزادش کنیم با همتی شگرف ، من وتو .

    ایران سبز را باید طلایی کرد واینها همه از اندیشه من وتو می تراود و هدف من از ساخت این برنامه جایگزینی سیستم های قدیم .

    تحت Dos نمایندگی های شرکت سایپا یدک به سیستم های نوین وآسان تر کردن مراحل انجام کار در جهت برداشتن گامی به سوی جنبش نرم افزای می باشد.

    و تو ای عزیزی که نمی شناسمت با توکل بر خداوند و مدد آقا امام زمان (عج) سخت کوشی را شروع کن که پیامبر (ص) فرمود : « اگر علم در ثریا هم باشد مردمانی از دیار پارس به آن دست خواهند یافت ».

    فرم ورود به سیستم : این فرم برای امنیت بیشتر در نظر گرفته شده است که از ورود افراد غیر مجاز به سیستم خوداری می کند.

    فرم اصلی : این صفحه یک منوی اصلی دارد ، که این منو دارای 5 زیر منو می باشد.زیر منوی اول مربوط به عملیات روزانه (پذیرش خودرو، ترخیص خودرو، تصویه حساب...) ، زیرمنوی دوم ثبت کالاهای ورودی وخروجی به انبار می باشد .زیر منوی سوم گزارش گیری است ،زیرمنوی چهارم مربوط به ثبت تعاریف ، پشتیبان گیری وبازیابی ، تغییرکلمه عبور می باشد وزیر منوی پنجم خروج از سیستم می باشد.

    منوی عملیات : پذیرش (مالک خودرو) : دراین فرم می توان تمامی مشتری های که تاکنون به تعمیرگاه مراجعه کرده اند را مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .اگر بخواهیم مشتری جدیدی را به سیستم اضافه کنیم بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم ، صفحه مربوطه باز شده که ما می توانیم اطلاعات را ثبت کنیم.

    برای ویرایش وحذف ونمایش اطلاعات مشتری ابتدا از جدول شماره پذیرش مربوطه را انتخاب کرده و با توحه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش ، حذف ، نمایش را انتخاب می کنید .

    فرم ثبت اطلاعات مشتری : هنگامی که بر روی دکمه ی اضافه کلیک می کنیم این پنجره باز می شود ، که شماره پذیرش وتاریخ پذیرش به صورت خودکار توسط برنامه آورده می شود و کاربر فقط باید اطلاعات مربوط به مشتری را وارد کند و بر روی دکمه ی ثبت کلیک کند.

    اگر مشتری برای بار اول است که به این نمایندگی مراجعه می کند می توان با کلیک بر روی دکمه ی مشتری و وارد کردن اطلاعات خواسته شده در پنجره باز شده یک کد منحصر به فرد به آن مشتری تعلق می گیرد.اما اگر برای اولین بار نمی با شد با زدن کلید فاصله می توان لسیت مشتری ها رامشاهده کرد وکد آن مشتری را انتخاب کرد.

    فرم ویرایش اطلاعات مشتری : اگر بخواهید اطلاعات مشتری را ویرایش نمایید پس از جستجوی مشتر ی مورد نظر آن را از لیست انتخاب کرده وبر روی دکمه ی ویرایش کلیک کنید ، پنجره زیر با می شود که می توانید اطلاعات را ویرایش کنید وبا کلیک بر روی دکمه ی تایید می توانید اطلاعات تغییر داده را اعمال کنید.

    فرم نمایش مشتری : با کلیک بر روی این دکمه می توانیم مشخصات خودروی مشتری را که از لیست انتخاب شده مشاهده کرد.

    پذیرش (خودرو) : دراین فرم می توان لیست تمامی خودروهای که تاکنون به تعمیرگاه مراجعه کرده اند را مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .اگر بخواهیم خودروی جدیدی را به سیستم اضافه کنیم بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم ، صفحه مربوطه باز شده که ما می توانیم اطلاعات را ثبت کنیم.

    برای ویرایش وحذف ونمایش اطلاعات خودرو ابتدا از جدول شماره پذیرش مربوطه را انتخاب کرده و با توحه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش ، حذف ، نمایش را انتخاب می کنید .

    فرم ثبت اطلاعات خودرو : هنگامی که بر روی دکمه ی اضافه کلیک می کنیم این پنجره باز می شود ، در این فرم شماره پذیرش مشتری که می خواهید خودروی خود را تعمیر کند را وارد می کنیم ، در ضمن بازدن دکمه ی فاصله می توانیم لیست مشتری های پذیرش شده را مشاهده کرد .

    پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده ، حالا باید از چهار طرف خودرو عکس گرفت که برای این کار روی دکمه ی عکس کلیک می کنیم و عکس ها را در مسیری ذخیره می کنیم، پس از عکس گرفتن ، حال بر روی دکمه ی مسیر کلیک کرده وعکس های مربوط را انتخاب می کنیم این کار برای این است که بعدا مشتری مدعی نشود در تعمیرگاه خودرواش دچار مشکل شده است.

    درآخر برروی دکمه ثبت کلیک کرده تا اطلاعات ثبت شوند.

    فرم ویرایش اطلاعات خودرو : اگر بخواهید اطلاعات خودروی را ویرایش نمایید پس از جستجوی خودروی مورد نظر آن را از لیست انتخاب کرده وبر روی دکمه ی ویرایش کلیک کنید ، پنجره زیر باز می شود که می توانید اطلاعات را ویرایش کنید وبا کلیک بر روی دکمه ی تایید می توانید اطلاعات تغییر داده را اعمال کنید.

    فرم نمایش اطلاعات خودرو : اگر بخواهید اطلاعات خودروی را به طور کامل مشاهده نمایید پس از جستجوی خودروی مورد نظر آن را از لیست انتخاب نموده وبر روی دکمه ی نمایش کلیک کنید ، پنجره ای باز می شود که می توان اطلاعات مورد نظر خود را مشاهده کرد .

    فرم ورود به تعمیر گاه : در این فرم با وارد کردن شماره پذیرش ورود خودرو را به سالن تعمیرگاه تایید می کنیم.

    در این فرم با وارد کردن شماره پذیرش ورود خودرو را به سالن تعمیرگاه تایید می کنیم.

    در این فرم نیز بازدن کلید فاصله می توان لیست خودروهای پذیرش شده ی که هنوز وارد سالن تعمیر گاه نشده اند را مشاهده کرد.

    فرم کارمند : دراین فرم می توان لیست تمامی کارمندان شرکت سایپا را مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .اگر بخواهیم کارمند جدیدی را به سیستم اضافه کنیم بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم ، صفحه مربوطه باز شده که ما می توانیم اطلاعات را ثبت کنیم.

    برای ویرایش وحذف ونمایش اطلاعات کارمند پس از جستجوی کارمند مورد نظر آن را از لیست انتخاب کرده و با توجه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش ، حذف ، نمایش را انتخاب می کنید .

    فرم ثبت اطلاعات کارمند : هنگامی که بر روی دکمه ی اضافه کلیک می کنیم این پنجره باز می شود .

    ابتدا اگر از کارمند عکسی در سیستم دارید بر روی دکمه مسیر کلیک نموده وعکس مورد نظر را ز مسیری که قرار دارد انتخاب کرده در غیر این صورت بر روی دکمه ی عکس کلیک کرده پنجره ای باز می شود که می توان از کارمند عکس گرفت.

    سپس اطلاعات خواسته شده را وارد نموده درآخر برروی دکمه ثبت کلیک کرده تا اطلاعات کارمند ثبت شوند.

    فرم ویرایش اطلاعات کارمند : اگر بخواهید اطلاعات کارمند ی را ویرایش نمایید پس از جستجوی کارمند مورد نظر آن را از لیست انتخاب کرده وبر روی دکمه ی ویرایش کلیک کنید ، پنجره زیر باز می شود که می توانید اطلاعات را ویرایش کنید وبا کلیک بر روی دکمه ی تایید می توانید اطلاعات تغییر داده را اعمال کنید.

    فرم نمایش اطلاعات کارمند : اگر بخواهید اطلاعات کارمندی را به طور کامل مشاهده نمایید پس از جستجوی کارمند مورد نظر آن را از لیست انتخاب نموده وبر روی دکمه ی نمایش کلیک کنید ، پنجره ای باز می شود که می توان اطلاعات مورد نظر خود را مشاهده کرد .

    فرم مشتری: دراین فرم می توان لیست تمامی مشتری های که تاکنون به شرکت سایپا مراجعه کرده اند را مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .

    ثبت اطلاعات مشتری: اگر بخواهیم مشتری جدیدی را به سیستم اضافه کنیم بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم ،قسمتی به پایین این صفحه اضافه می شود که سیستم به طور خودکار کد مشتری را می آورد وکاربر فقط کافی است سایر اطلاعات را وارد کند وسپس با کلیک بر روی دکمه ی ثبت اطلاعات را ثبت کنیم.

    ویرایش اطلاعات مشتری: برای ویرایش وحذف ونمایش اطلاعات مشتری پس از جستجو، مشتری مورد نظر آن را از لیست انتخاب کرده و با توجه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش ، حذف ، را انتخاب می کنید .قسمت پایین فرم ظاهر می شود وشما می توانید تغییرات را انجام داده وبا کلیک بر روی دکمه تایید تغییرات را اعمال نمایید.

    منوی انبار فرم ثبت کالا : دراین فرم می توان لیست تمام کالاها را مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .اگر بخواهیم کالای جدیدی را ثبت کنیم بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم ،قسمت پایین صفحه فعال می شود وکه ما می توانیم اطلاعات را ثبت کنیم.

    برای ویرایش وحذف اطلاعات مربوط به کالای ثبت شده پس از جستجوی کالای مورد نظر، آن را از لیست انتخاب کرده و با توجه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش و حذف را انتخاب می کنید و می توانیم تغییرات را اعمال کرد.

    فرم ورود کالا به انبار : دراین فرم می توان لیست تمام کالاهای که وارد انبار شده اند را می توان مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .اگر بخواهیم ورود کالای جدیدی را ثبت کنیم بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم.

    برای ویرایش وحذف اطلاعات پس از جستجوی کالای مورد نظر، آن را از لیست انتخاب کرده و با توجه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش و حذف را انتخاب می کنید.

    فرم ثبت کالای ورودی به انبار : هنگامی که بر روی دکمه ی اضافه کلیک می کنیم این پنجره باز می شود که شماره رسید وتاریخ ورود را سیستم به صورت خودکار می آورد و فقط کاربر باید اطلاعات خواسته شده را وارد نموده درآخر برروی دکمه ثبت کلیک کرده تا اطلاعات ثبت شود.

    فرم ویرایش کالای ورودی به انبار : اگر بخواهید اطلاعات کالای را ویرایش نمایید پس از جستجوی کالای مورد نظر آن را از لیست انتخاب کرده وبر روی دکمه ی ویرایش کلیک کنید ، پنجره زیر باز می شود که می توانید اطلاعات را ویرایش کنید وبا کلیک بر روی دکمه ی تایید می توانید اطلاعات تغییر داده را اعمال کنید.

    فرم خروج کالا از انبار : دراین فرم می توان لیست تمام کالاهای که ازانبارخارج شده اند را می توان مشاهده نمود و مورد جستجو قرار داد .

    در واقع در این فرم لیست تمام مشتری های که از انبار کالا خریداری کردنند موجود می باشد.

    اگر بخواهیم خروج(فروش) کالای را ثبت کنیم ، پس وارد کردن شماره پذیرش مشتری ، بر روی دکمه اضافه کلیک می کنیم.

    برای ویرایش وحذف اطلاعات پس از جستجوی شماره فاکتور مورد نظر، آن را از لیست انتخاب کرده و با توجه به عملیاتی که می خواهید انجام دهید ، یکی از دکمه های ویرایش و حذف را انتخاب می کنید.

    فرم ثبت فاکتور : هنگامی که بر روی دکمه ی اضافه کلیک می کنیم این پنجره باز می شود که شماره فاکتور را سیستم به صورت خودکار می آورد و فقط کاربر باید اطلاعات خواسته شده را وارد نموده درآخر برروی دکمه ثبت کلیک کرده تا اطلاعات ثبت شود.

    بعد از ثبت اگر بخواهد آن کالا را ویرایش یا حذف کند این امکان نیز برایش وجود دارد ودر آخر با وارد کردن مبلغ تخفیف ، بر روی دکمه تایید کلیک کنید.

    تا اطلاعات ثبت شوند.

    فرم نمایش اطلاعات فاکتور : اگر بخواهید اطلاعات فاکتور ثبت شده را به طور کامل مشاهده نمایید پس از جستجوی فاکتور مورد نظر آن را از لیست انتخاب نموده وبر روی دکمه ی نمایش کلیک کنید ، پنجره ای باز می شود که می توان اطلاعات مورد نظر خود را مشاهده کرد .

    در ضمن با کلیک بر روی دکمه ی چاپ فاکتور می توان محتویات فاکتور را چاپ کرد.

    منوی گزارشات این منو شامل گزارش گیری از خودروهای پذیرش شده وترخیص شده وهمچنین گزارش گیری از کالا های ورودی وخروجی ونیز گزارش گیری از موجودی انبار می باشد.

    گزارش موجودی انبار: در این فرم به دو صورت می توان گزارش گرفت .

    ا ول: گزارش از موجودی یک کالای خاص ، که برای این ابتدا کد کالا را وارد کرده وبرروی دکمه جستجو کلیک می کنیم تا موجودی مشخص شود وبعد برای چاپ برروی دکمه ی چاپ کلیک می کنیم .

    دوم : گزارش موجودی از تمام کالا های موجود در انبار ، فقط کافی است گزینه ی « تمام کالا های انبار » را انتخاب کرده وبر روی دکمه ی چاپ کلیک کنید .

    گزارش از خودروهای پذیرش شده: در این فرم می توان از خودروهای پذیرش شده تا به امروز در یک تاریخ مشخص ویا در یک محدوده ای زمانی خاص گزارش گرفت ، برای این منظور ابتدا محدوده ی زمانی را وارد کرده وبعد با کلیک بر روی دکمه ی جستجو لیست خواسته شده در جدول نمایش داده می شود وبا کلیک بر روی دکمه چاپ گزارش را می توان چاپ کرد .

    گزارش از کالا های ورودی به انبار: در این فرم می توان از کالاهای ورودی ثبت شده تا به امروز در یک تاریخ مشخص ویا در یک محدوده ای زمانی خاص گزارش گرفت ، برای این منظور ابتدا محدوده ی زمانی را وارد کرده وبعد با کلیک بر روی دکمه ی جستجو لیست خواسته شده در جدول نمایش داده می شود وبا کلیک بر روی دکمه چاپ گزارش را می توان چاپ کرد .

    منوی امکانات این منو شامل پشتیبان گیری از پایگاه داده ، بازیابی پایگاه داده ، تغییر نام کاربری وکلمه ی عبوروتعاریف عیب خودرو ، نوع خودروی ، واحد شمارش ، استان وشهر ، نام بانک می باشد.

    تعریف عیب خودرو: در این فرم می توان عیب های خودرو را تعریف کرد که در فرم تعمیرات مورد استفاده قرار می گیرد،همچنین می توان عملیات ویرایش یا حذف را نیز انجام داد.

    تعریف نام کاربری وکلمه ی عبور : توسط این فرم می توان نام کاربری ورمز ورود به سیستم را تغییر داد.

    تعریف نام بانک : توسط این فرم می توان نام بانک جدیدی را برای فرم چک اضافه کرد .

    تعریف استان وشهر : در این فرم می توان نام استان ویا نام شهر جدیدی را تعریف کرد که در فرم ثبت کارمند مورد استفاده قرار می گیرد،همچنین می توان عملیات ویرایش یا حذف را نیز انجام داد.

    تعریف واحد شمارش : پشتیبان گیری : با استفاده از این فرم می توانیم از بانک اطلاعاتی پشتیبان گرفته ودر یکی از درایوها ی هارد دیسک ذخیره کنیم .

    پشتیبان گیری : با استفاده از این فرم می توانیم از بانک اطلاعاتی پشتیبان گرفته ودر یکی از درایوها ی هارد دیسک ذخیره کنیم .

    طراحی فیزکی SQL Server 2000 : برای کار کردن با دادهای موجود در پایگاه داده ، باید ا زمجموعه دستورات و عبارت های یک زبان استفاده کنید که نرم افزار مدیریت پایگاه داده ( DBMS ) آنها را پشتیبانی کنید.

    SQL Server 2000 استاندارد SQL که توسط AMSI و ISO منتشر شد را پشتیبانی می کند.

    SQL ی که توسط SQL Server پیشتیبانی می شود Transact نامیده می شود.

    یک عبارت Transact-SQL مجموعه کدی می باشد که عملیاتی را بر روی اشیاء پایگاه داده یا داده های موجود در پایگاه داده اجرا می شود .

    در این برنامه برای انجام عملیات بر روی اطلاعات بانک از این عبارت استفاده شده است : * برا ی بر قراری ارتباط پایگاه داده وبرنامه از کنترل ADO استفاده کرده ایم : برای فعال کردن کنترل ADO از منوی Project | Reference گزینه ی Microsoft Library 2.5 object Activex data را انتخاب می کنیم .

    * برای اتصال به بانک یک متغیر از نوع Adodb تعریف می کنیم .

    Dim cn as New ADODB .

    Connection * بعد از تعریف متغیر باید آن را به بانک ربط بدهیم ، به این منظور دستور فوق را در قسمت Load فرم می نویسم : " مسیر بانک " Cn.Connection= Cn .

    Open * برای اتصال به جدول با نک به منظور انجام عملیات ثبت ، ویرایش ، حذف و جستجو یک متغیر از نوع Recordset تعریف می کنیم : Dim rs as New ADODB .

    Recordset بانک اطلاعاتی وجداول آن جداول استفاده شده در این نرم افزار به شرح ذیل می باشد .

    جدول پذیرش ( مالک خودرو) : در این جدول اطلاعات مربوط به مالکان خودرو نگهداری می شود.

    جدول تسویه حساب : در این جدول اطلاعات مربوط به وضعیت تصویه حساب مالکان خودروها نگهداری می شود.

    جدول پذیرش (خودرو) : در این جدول اطلاعات مربوط به مشخصات خودرو نگهداری می شود.

    جدول ترخیص خودرو : در این جدول اطلاعات مربوط به مالکان خودروهای ترخیص شده نگهداری می شود.

    جدول چک : در این جدول اطلاعات مربوط به چک نگهداری می شود.

    جدول های مربوط به انبار : جدول کالا : این جدول شامل اطلاعات مربوط به کالا می باشد .

    جدول ورود کالا به انبار : این جدول شامل مشخصات کالاهای می باشد که وارد انبار شده اند.

    جدول خروج کالا ازانبار : این جدول شامل مشخصات کالاهای می باشند که ازانبار خارج شده اند.

    جدول کارمند : در این جدول اطلاعات مربوط به کارمندان نگهداری می شود.

    جدول مشتری : در این جدول اطلاعات مربوط به مشتری ها نگهداری می شود.

    جدول تعریف عیب خودرو : دراین جدول اطلاعات مربوط به عیب خودرو نگهداری می شود.

    جدول ثبت تعمیرات : در این جدول اطلاعات مربوط به تعمیرات خودرو نگهداری می شود.

    نمودارER تجزیه وتحلیل سیستم دیاگرام متن تقاضا ویا تعمیر خودرو تحویل ویا انجام خدمات خودرو تقاضا نرخ ارائه لیست قیمتها سفارش خودرو تحویل خودرو شرح خطوط جریان داده شرح موجودیت های خارجی دیاگرام جریان داده ها در سطح کلی Data Flow دیاگرام جریان داده نمایش گرافیکی از جریان داده ها و ارتباط رویه ها در سیستم می باشد.

    DFD پذیرش خودرو ثبت اطلاعات شخصی مالک خودرو ( مشتری ) ثبت تغییرات در اطلاعات شخصی مالک خودرو درخواست حذف مالک خودرو ثبت اطلاعات در مورد خودرو ثبت تغییرات در اطلاعات خودرو درخواست حذف خودرو DFD ترخیص خودرو ثبت اطلاعات شخصی مالک خودرو ( مشتری ) ثبت تغییرات در اطلاعات شخصی مالک خودرو درخواست حذف مالک خودرو ثبت فاکتور قطعات استفاده شده در هنگام تعمیر خودرو ثبت تعمیرات انجام شده بر روی خودرو DFD انبار ثبت کالاهای ورودی وخروجی به انبار ثبت تغییرات درمورد اطلاعات کالا درخواست حذف کالاهای ورودی وخروجی ثبت فاکتور کالاهای خریداری شده وبه فروش رسیده چاپ فاکتور قطعات خریداری شده برای مالک خودرو DFD جستجو فرستادن کد پذیرش ، کد مشتری ، شماره پلاک ، شماره موتور ، شماره شاسی جستجوی خودروی مورد نظر بازگشت رکوردهای پیدا شده فرستادن کد مشتری ، نام ونام خانوادگی جستجوی مشتری درخواست شده بازگشت رکوردهای پیدا شده فرستادن شماره فاکتور ، تاریخ فاکتور جستجوی فاکتور ویا فاکتورها بازگشت رکوردهای پیدا شده 10.فرستادن کد کالا ونام کالا 11.جستجوی کالا ویا کالا های مورد نظر 12.بازگشت رکوردهای پیدا شده کدنویسی برنامه : برنامه مجوزهای دسترسی کاربران : برای انجام این عملیات ابتدا کاربر مورد نظر را جستجو می کنیم و بعد محدوده ای دسترسی را تعیین می کنیم ودر آخر در بانک ثبت می کنیم .

    If Text1.Text = "" Then "لطفا نام کاربری را وارد کنید." = Msg "توجه" = Form23.Caption Form23.Show 1 ""= Text1.Text Text1.SetFocus Exit Sub End If If Text2.Text = "" Then "لطفا کلمه عبور را وارد کنید." = Msg "توجه" Form23.Caption = Form23.Show 1 "" = Text2.Text Text2.SetFocus Exit Sub End If جستجوی کاربر*************************' Adodc1.RecordSource = "select * from tblpass where username ='" & Text1.Text & " ' and pass='" & Text2.Text & "'" Adodc1.Refresh فرا خوانی تنضیمات جدول کاربران ************************' If Adodc1.Recordset.EOF Then "کاربری با مشخصات مورد نظر وجود ندارد " Msg = "توجه" Form23.Caption = Form23.Show 1 "" = Text2.Text "" = Text1.Text Text1.SetFocus Exit Sub Else For i = 2 To 26 If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(i)) = "True" Then Check1(i).Value = 1 Else Check1(i).Value = 0 End If Next i Adodc1.Refresh End If ثبت مجوزهای دسترسی در بانک : If Text1.Text <> "" Then For i = 2 To 26 If Check1(i).Value = 1 Then A(i) = True Else A(i) = False End If Next i Adodc1.Refresh (Adodc1.Recordset.Fields(2) = A(2 (Adodc1.Recordset.Fields(3) = A(3 Adodc1.Recordset.Fields(4) = A(4) Adodc1.Recordset.Fields(5) = A(5) Adodc1.Recordset.Fields(6) = A(6) Adodc1.Recordset.Fields(7) = A(7) Adodc1.Recordset.Fields(8) = A(8) Adodc1.Recordset.Fields(9) = A(9) Adodc1.Recordset.Fields(10) = A(10) Adodc1.Recordset.Fields(11) = A(11) Adodc1.Recordset.Fields(12) = A(12) Adodc1.Recordset.Fields(13) = A(13) Adodc1.Recordset.Fields(14) = A(14) Adodc1.Recordset.Fields(15) = A(15) Adodc1.Recordset.Fields(16) = A(16) Adodc1.Recordset.Fields(17) = A(17) Adodc1.Recordset.Fields(18) = A(18) Adodc1.Recordset.Fields(19) = A(19) Adodc1.Recordset.Fields(20) = A(20) Adodc1.Recordset.Fields(21) = A(21) Adodc1.Recordset.Fields(22) = A(22) Adodc1.Recordset.Fields(23) = A(23) Adodc1.Recordset.Fields(24) = A(24) Adodc1.Recordset.Fields(25) = A(25) Adodc1.Recordset.Fields(26) = A(26) Adodc1.Recordset.Update "اطلاعات ثبت شد " Msg = "توجه" Form23.Caption = Form23.Show 1 Adodc1.Refresh Else " لطفا نام کاربری وکلمه عبور را وارد کنید." = Msg "توجه" Form23.Caption = Form23.Show 1 End If برنامه اعمال مجوزها : تعیین مجوزهای دسترسی ***********************' Adodc1.Refresh Adodc1.RecordSource = "select * from tblpass where username='" & usern & "' and pass='" & password & "'" Adodc1.Refresh If Adodc1.Recordset.EOF <> True Then منوی عملیات '''''''''''''''' If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(2)) = "False" Then Label2(0).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(3)) = "False" Then Label2(1).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(4)) = "False" Then Label2(2).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(5)) = "False" Then Label2(5).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(6)) = "False" Then Label2(3).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(7)) = "False" Then Label2(4).Enabled = False End If منوی انبار '''''''''''''''' If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(8)) = "False" Then Label6(0).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(9)) = "False" Then Label6(1).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(10)) = "False" Then Label6(2).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(11)) = "False" Then Label6(3).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(12)) = "False" Then Label6(4).Enabled = False End If منوی گزارشات '''''''''''''''' If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(13)) = "False" Then Label4(0).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(14)) = "False" Then Label4(1).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(15)) = "False" Then Label4(2).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(16)) = "False" Then Label4(3).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(17)) = "False" Then Label4(4).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(18)) = "False" Then Label4(5).Enabled = False End If منوی امکانات '''''''''''''''' If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(19)) = "False" Then Label5(0).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(20)) = "False" Then Label5(1).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(21)) = "False" Then Label5(2).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(22)) = "False" Then Label5(3).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(23)) = "False" Then Label5(6).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(24)) = "False" Then Label5(7).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(25)) = "False" Then Label5(4).Enabled = False End If If Trim(Adodc1.Recordset.Fields(26)) = "False" Then Label5(5).Enabled = False End If End If TblpazershTblpazershTblpazershTblpazershردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codepintشماره پذیرش2Customercodeintکد مشتری3Customernamecharنام مالک خودرو4familycharنام خانوادگی مالک5Telcharتلفن6mobalcharتلفن همراه7Addresscharآدرس8Datepcharتاریخ پذیرش9steatcharوضعیت ورود به تعمیرگاه TblhesabTblhesabTblhesabTblhesabردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codepintشماره پذیرش2namecharنام مالک خودرو3familycharنام خانوادگی مالک4pricecharقیمت5Kindcharنوع پرداختی6Datetcharتاریخ تصویه حساب tblpazershnewtblpazershnewtblpazershnewtblpazershnewردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codepintشماره پذیرش2Customercodeintکد مشتری3kindmcharنوع خودرو4shasicharشماره شاسی خودرو5Motorcharشماره موتور خودرو6Pelak1charشماره سریال پلاک خودرو7Pelak2charکداستان پلاک خودرو8rangcharرنگ خودرو9meatercharکیلومتر پذیرش10garantycharوضعیت گارانتی خودرو TbltarkhesTbltarkhesTbltarkhesTbltarkhesردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codepintشماره پذیرش2Customercodeintکد مشتری3Customernamecharنام مالک خودرو4familycharنام خانوادگی مالک5Telcharتلفن6Addresscharآدرس7Datepcharتاریخ پذیرش خودرو8Datetcharتاریخ ترخیص خودرو TblgeekTblgeekTblgeekTblgeekردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codepintشماره پذیرش2Customercodeintکد مشتری3namecharنام مالک خودرو4familycharنام خانوادگی مالک5codeheabcharشماره حساب6codegeekcharشماره جک7Bankcharنام بانک8shoabecharنام شعبه بانک9Pricecharمبلغ چک10dategeekcharتاریخ چک11datesodorcharتاریخ صدور چک TblkalaTblkalaTblkalaTblkalaردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codekalaintکد کالا2namekalacharنام کالا3markcharنام شرکت سازنده4pricebigintقیمت واحد5V1charواحد شمارش اصلی6V2charواحد شمارش فرعی7tedadvintتعداد کالا در هر کارتن TblenterkalaTblenterkalaTblenterkalaTblenterkalaردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Resedbigintشماره رسید انبار2factoridintشماره فاکتور کالاهای خریداری شده3Codekalaintکد کالا4namekalacharنام کالا5markcharنام شرکت سازنده6tedadintتعداد ورودی7Pricebigintقیمت واحد8vahedcharواحد شمارش9garantycharوضعیت گارانتی کالا10dateentercharتاریخ ورود کالا به انبار11addresscharآدرس محل ارسال کالاها Factor2Factor2Factor2Factor2ردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1factoridintشماره فاکتورفروش2Codekalaintکد کالا3namekalacharنام کالا4garantycharوضعیت گارانتی5Pricebigintقیمت واحد6tedadintتعداد کالای خروجی7vahedcharواحد شمارش8gambigintجمع TblpersonelTblpersonelTblpersonelTblpersonelردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1namecharنام کارمند2familycharنام خانوادگی کارمند3numbercharشماره شناسنامه4Codemelycharکد ملی5dateberthcharتاریخ تولد6City1charمحل تولد7Sodorcharمحل صدور شناسنامه8madrakcharمدرک تحصیلی9womancharوضعیت تاهل10sematcharسمت کارمند در نمایندگی11telcharتلفن12addresscharآدرس منزل13axcpersonelimageعکس کارمند TblcustomerTblcustomerTblcustomerTblcustomerردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1customercodeintکد مشتری2customernamecharنام مشتری3familycharنام خانوادگی4telcharتلفن5mobalcharموبایل6addresscharآدرس TbleabTbleabTbleabTbleabردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1codeeabintکدعیب خودرو2nameeabcharشرح عیب خودرو3KindCharوضعیت گارانتی4pricecharقیمت دستمزد تعمیر عیب TblnaghsTblnaghsTblnaghsTblnaghsردیفنام فیلدنوع فیلدتوصیف1Codepintشماره پذیرش2radifsmallintردیف3codeeabintکدعیب خودرو4nameeabcharشرح عیب خودرو5KindCharوضعیت گارانتی6pricecharقیمت دستمزد تعمیر عیب7Personelnamecharنام تعمیرکار ازبهنام خطوط جریان دادهشرح جریان دادهM1_تقاضا ویا تعمیرمشتری تقاضای خرید کالا ویا تعمیر خودرو از نمایندگی می کند._M1تحویل ویا انجام خدماتنمایندگی کالا رابه مشتری تحویل می دهد و یا انجام خدمات خودرو برای مشتریM2_تقاضای نرخنمایندگی از سایر نمایندگی ها گزارش قیمتها یا قطعات را درخواست می کند_M2ارائه ی لیست قیمتهاسایر نمایندگی ها لیست قیمتها وقطعات درخواست شده را ارائه می کنند.M3_سفارش خودرونمایندگی به کارخانه سفارش تولید خودرو ویا قطعات را می دهد._M3تحویل خودروکارخانه خودروهاوقطعات سفارش داده توسط نمایندگی را تحویل می دهد.

    نام موجودیتکدشرح موجودیت های خارجیM1مشتریشخصی است که تقاضای خرید کالا ویا تعمیر خودرو را از نمایندگی دارد.M2سایر نمایندگی هاM3کارخانهمحل تولید خودرو وقطعات یدکی می باشد.

  • فهرست:

    مقدمه   ....................................................................................................   5

    کار با نرم افزار   ........................................................................................   6

    طراحی فیزکی  ...........................................................................................  38

    بانک اطلاعاتی وجداول آن  ............................................................................  40

    نمودار ER  ..............................................................................................  47

    تجزیه وتحلیل سیستم  ..................................................................................  48

                دیاگرام متن  ..................................................................................  49

                دیاگرام جریان داده ها در سطح کلی  ....................................................  51

               DFD   پذیرش خودرو  .....................................................................  52

               DFD   ترخیص خودرو  ....................................................................  53

                DFD  انبار  ..................................................................................   54

                DFD  جستجو  ..............................................................................    55

    کد نویسی  .................................................................................................    56

     

    منبع:

    ندارد.

سیستمهای داخلی ·  سیستم استارت الکترونیکی : ضد سرقت ·  صندلی راننده : با تنظیم دستی ارتفاع    ایمنی : ·  سپرها : تزریقی همرنگ بدنه با چراغ مه شکن ·  ترمز دستی : کابلی ·  پشت سری جلو : با تنظیم ارتفاع ·  پشت سری صندلی عقب : 1/3 & 2/3 ·  کمربند : با سیستم کش ·  درها و در صندوق : قفل مرکزی ...

بخش 1 : مقدمه 1-1 مقدمه ای بر بانک اطلاعاتی دادِگان (پایگاه داده‌ها یا بانک اطلاعاتی) به مجموعه‌ای از اطلاعات با ساختار منظم و سامانمند گفته می‌شود. این پایگاه‌های اطلاعاتی معمولاً در قالبی که برای دستگاه‌ها و رایانه‌ها قابل خواندن و قابل دسترسی باشند ذخیره می‌شوند. البته چنین شیوه ذخیره‌سازی اطلاعات تنها روش موجود نیست و شیوه‌های دیگری مانند ذخیره‌سازی ساده در پرونده‌ها نیز ...

شرح پروژه تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند. یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است. در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه ...

یک داستان واقعی: با مدیر عامل شرکت معروفی در تهران وعده دارم. در راه متوجه میشوم که نشانی دقیق را همراه ندارم اما شماره تلفن شرکت را در حافظه موبایل ذخیره کرده ام. از متصدی تلفنخانه میخواهم که نشانی شرکت را بگوید که امتناع میکند و میپرسد که هستم و برای چه نشانی را لازم دارم. توضیح میدهم که با آقای ... مدیر عامل شرکت وعده ملاقات دارم اما قانع نمیشود و مرا به دفتر مدیر عامل وصل ...

1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاریهای علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...

چکیده: این رساله که پایان نامه تحصیلی می باشد، مشتمل بر بخشهایی است که توصیفهایی از واحد درسی پروژه عملی، تحت عنوان (مکانیزاسیون تولید مجله تحت وب) را به دست می‌دهد و شامل فصول اصلی: ابزار و روش ها، تحلیل و طراحی، پیاده سازی می باشد. در هر فصل قسمت خاصی از این پروژه مورد بحث قرار گرفته است. موضوع انتخاب شده برای پروژه پایان نامه ای که شرح آن را پیش رو دارید،‌مکانیزاسیون تولید ...

1- مقدمه : انسان از بدو پیدایش خود پیوسته در حال مسافرت و جابجایی از یک مکان به مکانی دیگر بوده است بدین منظور ازچهارپایانی همچون اسب و شتر و غیره استفاده می‌کردکه متأسفانه مستلزم صرف وقت و هزینه های فراوان بود و خطرات فراوانی را به همراه داشت . لذا باتوجه به اهمیت این سه موضوع یعنی : 1- نیاز به جابجایی،2- ارزش زمان، 3- آسایش و راحتی، به طراحی وسیله‌ای پرداخت که بعدها خودرو نام ...

مقدمه شرکت ایران خودرو دیزل ، بزرگترین تولید کننده اتوبوس های شهری و بین شهری در ایران با مساحت 70 هکتار و اشتغال 6000 نفر نیروی انسانی ، تولید کننده انواع اتوبوس ، کامیون ، و ... است . محصولات تولیدی ایران خودرو دیزل در کشور آلمان طراحی شده و خط تولید و پروسس تولید محصولات و همچنین کد قطعات و نقشه های فنی از شرکت آلمانی بنز برگرفته شده است . با توجه به اینکه BOM مهندسی به عنوان ...

تعریف حسابها» 1 دارایی ها: داراییها منابع اقتصادی هستند که برای بلند مدت به وسیله شخصیت حسابداری کنترل می‌شود و بهای تمام شده آن در زمان تحصیل به طور عینی یا واقعی قابل اندازه گیری است: اقلام هنگامی منبع اقتصادی محسوب می‌شوند که منابع آتی برای شخصیت حسابداری داشته باشند. منابع معمولاً در صورت داشتن یکی از سه شرط زیر دارای منابع آتی هستند: 1 پول نقد یا قابل تبدیل به پول نقد ...

چکیده هدف این مقاله بهبود درک مفاهیم فناوری، داد و ستد سنتی و الکترونیکی سهام در بازار بورس ایران می باشد. این مقاله، تاثیر فناوری اطلاعات در توسعه بازار سرمایه را مورد بررسی قرار می دهد. بکار گیری صحیح این‌ فناوری موجب توسعه فرایند دادوستد الکترونیک سهام خواهد بود. بدون شک فرهنگ سازی و درک مفاهیم تکنولوژی اطلاعات و بکار گیری آن در زمینه فوق الذکر موجبات افزایش کارایی بازار بورس ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول