دانلود مقاله وجه نقد ، سرمایه و درآمد

Word 121 KB 3255 87
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • .گردش وجه نقد(نوامبر1977 شماره5 بخشc) نتایج وملاحظات شیوه ی کاری در نظر گرفته شده درنوزدهمین نظر شورای قواعد حسابداری درمورد مانده های هفت حساب، پیرامون آماده سازی صورت حساب تغییرات وضعیت مالی با استفاده از مفهوم حساب وجه نقد به صورت زیراست: 1-حساب های دریافتی تجاری به عنوان نتیجه ای ازفروش های اعتباری به وجودآمده اند ومانده ی حساب های دریافتی تجاری نشان دهنده میزان فروش می باشد،و با میزان وجه نقدی مشخص نمیشود .

    افزایش در، مانده ی حساب های دریافتی تجاری نشان دهنده این است که، پول نقد واقعی تولید شده از افزایش موجود در مانده ی حساب های دریافتی تجاری جداست، و برابر با میزان فروش گزارش شده در صورتحساب حاصل از درآمداست.

    و بر عکس کاهش خالص در، مانده ی حسابهای دریافتی باید به میزان فروش گزارش شده در صورتحساب های درآمدی اضافه شود، تا به وجه نقدی به وجود آمده برسیم.در آماده کردن یک صورتحساب از تغییرات وضعیت مالی افزایش(کاهش)به وجود آمده دراین مانده ی حساب بین دو دوره مقدار استفاده ازوجه نقد (منابع نقد )را نشان میدهد.

    2- موجودیها یک بخش سازنده قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده می باشند .

    به طوری که یک تغییرخالص در موجودی ها ،پول نقداستفاده شده برای قیمت تمام شده کالاهای فروخته نشد را تحت تاثیر قرار می دهد.

    و ظهور یک افزایش درموجودی های پایان دوره نسبت به موجودیهای اول دوره باعث کاهش قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده می شود .

    بهرحال وجه نقد را اینگونه فرض کردیم که برای افزایش مانده ی موجودیها استفاده شد.

    وقتی در، مانده ی موجودی ها یک افزایش ایجاد شود، وجه نقد استفاده شده برای بهای تمام شده کالای فروخته شده همان قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده می باشد که درصورتحساب فعلی به صورت یک افزایش در مانده ی موجودی ها ظاهر شده.یک تحلیل مشابه به این نتیجه منجر شد که به وجود آمدن یک کاهش در، مانده ی موجودی های پایان دوره با توجه به موجودی های ابتدای دوره، همان طور که در صورتحساب کنونی نشان داده شد،باعث ایجاد رشد در افزایش خالص هزینه های کالا فروخته شده می شود، امادر حالیکه یک کاهش دروجه نقد مورد استفاده قرار گرفته است .

    3- هزینه استهلاک نشان دهنده تخصیص سیستماتیک هزینه های دارایی های ثابت به دوره های سود دهی حاصل ازدارایی ثابت است.

    فرایند تشخیص استهلاک روی وجه نقد تاثیر نمی گذارد.

    و با استفاده از هزینه استهلاک به عنوان یک هزینه می توان سود حاصل از فعالیت عملیاتی راتعیین کرد،بنابراین در تشخیص وجه نقد حاصل از فعالیت عملیاتی بایستی استهلاک را به سود حاصل اضافه نمود.

    4-مالیات های درآمدی انتقالی به دوره های آتی تفاوت میان مالیات های تطبیق داده شده با سودهاومقدار پول پرداخت شده در دوره است.

    برای مثال اگرمابین دو دوره مانده ی قسط های مالیتهای در آمد منتقل شده به دوره های بعدی افزایش یابد،مبلغ مالیات درآمد پرداخت شده کمتر از هزینه مالیات درآمد مشخص شده می باشد.و بنابراین یک افزایش در قسط های مالیات در آمد منتقل شده به دوره های بعدی هزینه ای را نشان می دهد که نیازمند پول نقد نیست وبایدبه روشی مشابه با (استهلاک)به درآمد خالص اضافه شود.

    وبرعکس اگر قسط های مالیات درآمد منتقل شده کاهش یابند، مبلغ پرداخت شده بیشتر از هزینه مالیات بر درآمد است و استفاده از وجه نقد را نشان می دهد.

    5-خرید ساختمان با صدور وام های بلند مدت نیازمند استفاده از بودجه به معنای پول نقدنیست، بهر حال نوزدهمین نظر شورایAPB آشکار ساختن تمام تغییرات مهم را در وضعیت اقتصادی ضروری می داند.

    وخرید ساختمان باید به عنوان استفاده ای از وجوه نقد و صدور وام های بلند مدت نیز باید به عنوان منبع وجه نقد نشان داده شود.

    6-پرداخت بخشی از بدهی های جاری با استفاده از مفهوم نقدی بودجه ها یک استفاده از وجه نقد رانمایش می دهد.

    7-در فروش یک دارایی ثابت دو بخش مهم وجود دارند که باید درمعامله مد نظر قرار داد،(1)بازیابی ارزش دفتری (2)سود یا ضرر نهایی در معامله.

    سود و ضرر نهایی فقط در درآمد های خالص منعکس می شود، و نتیجه فعالیت های معمولی برای تغییرات درصورتحساب اهداف وضعیت مالی نیست(اگر چه بخشی از فعالیت های معمولی برای صورتحساب اهداف درآمدی است).

    سود(ضرر)باید از درآمد خالص کسر (اضافه) شود،و تمام اقدامات فروش باید به عنوان منبع پول نقد مشخص شوند.درشیوه های رایج نتیجه درآمدها در سمت چپ مبلغ در آمدهای خالص قراردارد و تنها بارزش دفتری به عنوان منبعی از وجه نقد به این مبلغ اضافه می شود.

    4.سخت افزار اریک ریتیل(نوامبر1972 .شماره سوم) الف."مبنای نقدی" واژه ایست که برای افراد متفاوت معانی متفاوتی را می دهد.اما در وسیع ترین مفهوم آن، وقتی یک شرکت تجاری از مبنای نقدی استفاده می کند و پول نقدی را از منابع دیگر به جز فعالیت های تجاری بدست می آورد بایدهزینه هایی را بپردازد،و وقتی برای اهدافی غیر از فعالیت های تجاری پرداخت های نقدی انجام می دهد.یک سری هزینه های را نیز متحمل می شود.

    به عبارت دیگر درآمد بر مبنا نقدی، پول نقد حاصل از فعالیت های تجاری است.

    اگرچه درآمد وهزینه ها به سادگی وبی هیچ غرضی اندازه گیری می شوند، این رویکرد دارای ارزش مفهومی کمتریست زیرا که قادر نیست درآمد را با هزینه ها تطابق دهد.

    وبنا براین درآمد بر مبنای نقدی در یک دوره ممکن است اندازه گیری ضعیفی از میزان عملکرد آن دوره باشد، وترازنامه (بیلان)مالی در صورتی که شرکت تجاری اقدام به گرفتن وام نموده باشد، پول نقد را به اضافه، حقوق صاحبان سهام و بدهی ها آشکار می سازد.ودر صورتی که شرکت تجاری مقادیر عظیمی از دارایی ها و بدهی ها را داشته باشد، این قبیل گزارشات(بررسی ها ) بسیار ناکافی خواهد بود.

    نظر وبررسی حسابداران نسبت به مبنای نقدی نوعی از بررسی های تعدیل یافته است، که در آن موجودی ها ، دارایی های ثابت، بدهی های مربوطه وهمچنین حقوق صاحبان سهام تشخیص داده میشوند ، و برای مبنای تعهدی محاسبه می شوند.

    وبنابراین این رویکرد ارزش مفهومی تری را داراست، زیرا حداقل یک تطبیق نسبی ما بین هزینه ها و درآمد ها وجود دارد.ودر نتیجه درآمد بدست آمده می تواند یک اندازه گیری منطقی از فعالیت تجاری را به ما بدهد.

    و از آنجایی که موجودی ها ودارایی های ثابت شرکت(کارخانه) بخش عظیمی از سرمایه یک شرکت را تشکیل می دهند،نسبت به دیگر اقلام مادی آشکارتر خواهند بود.

    دیدگاه(نظر) دیگر حسابداران نسبت به مبنای نقدی این گونه است، که زمانی درآمد ها شناسایی شوند که پول نقد دریافت شده باشد.

    هزینه برای مبنای تعهدی محاسبه شوند.

    وچون این رویکرد تطابق بهتری را میان هزینه و درآمد به وجود می آورد ومنجر به یک تشخیص بهترو کامل تری از دارایی های ثابت وبدهی ها می شود ، نسبت به رویکرد هایی که قبلا بحث کردیم بهتر می باشد.

    این رویکرد مانند روش محاسبه اقساط،یک روش قابل قبول در محاسبه درآمد، آن هم زمانی که مجموع ارزش فروش کاملا تضمین نشده مورد توجه قرار گرفت.

    ب.1.تفاوت بهره ناخالص بریک پایه نادرست محاسبه می شود.

    واز این اطلاعات ارائه شده، تفاوت بهره ناخالص بر مبنای نقدی در سال 1970 به صورت زیر است: پول نقد دریافت شده 164000 دلار پول نقد پرداخت شده برای خرید کالاهای تجاری: حسابهای پرداختی 1 ژانویه1970 13000 دلار + خریدهای انجام شده درسال 1970 102000 دلار 115000 دلار حساب های پرداختی 31 دسامبر1970 20000 دلار 95000 دلار مازاد(اضافه) رسید های دریافت شده نقدی در پرداخت های انجام شده برای کالاهای تجاری 69000 دلار تفاوت بهره ناخالص موجود در پول نقد تعدیل یافته،و مبنا (پایه)پول نقدی وصول شده به صورت زیر است: پول نقد دریافت شده 164000 دلار بهای کالای فروخته شده (164000*6.

    ) 98400 دلار حاشیه فروش 65600 دلار محاسبه نسبت میانگین ارزش کالاهای فروخته شده فروش های نقدی 147000 دلار فروشهای نسیه 18000 دلار مجموعه فروش کلی 165000 دلار بهای کالاهای فروخته شده: موجودی ابتدا دوره (11000+13000+5000 دلار) 19000 دلار خریدها 102000 دلار ارزش کالاهای موجود برای فروش 121000 دلار موجودی پایان دوره (8000+20000+6000 دلار) 22000 دلار بهای کالاهای فروخته شده 99000 دلار بهای کالاهای فروخته شده مجموعه فروش ها نسبت= = 0.6 رویکرد حاشیه سود آقای اریک با ایجاد تعدیل های مستقیم و ساده به یک مبنای نقدی خالص قابل تبدیل نخواهد بود.و درعوض پرداخت های نقدی بایستی با تجدید حساب های پرداختی مانند آنچه که در بالا بیان شد، محاسبه شود.

    اما رویکرد حاشیه سود آقای اریک با ایجاد دو اصلاح ساده به یک مجموعه نقدی ویا مبنای نقدی تعدیل یافته تبدیل می شود،ابتدا مانده های حساب های پرداختی در ابتدا وانتهای هر دوره بایستی به مبلغ موجودی اضافه شوند، دوم حاشیه سود منعکس شده در مانده حسابهای دریافتی در ابتدا وانتهای هر دوره بایستی کسر شود.

    بنابراین مبالغ ابتدای دوره و انتهای دوره موجودیها به بهای تاریخی ارزیابی می شود.

    از سال 1970 این رویکرد اینگونه محاسبه می شود: محاسبه موجودیها وحساب های دریافتی در بهای تمام شده : 31 دسامبر 1970 1 ژانویه 1970 موجودی (خالص ) 8000 دلار 11000 دلار به اضافه مانده حسابهای پرداختنی 20000 دلار 13000 دلار کسر می شود : حاشیه سود در مانده حسابهای دریافتنی 28000 دلار 24000 دلار 2400 دلار 2000 دلار 25600 دلار 22000 دلار محاسبه حاشیه سود در سال 1970 پول نقد دریافت شده 164000 دلار بهای تمام شده کالاهای فروخته شده: موجودی اول دوره به اضافه حساب های دریافتنی اول ژانویه 22000 دلار خریدها 102000 دلار هزینه کالا 124000 دلار موجودی های پایان دمسامبر به اضافه حساب های در یافتنی 31 دسامبر 25600 دلار 98400دلار تفاوت حاشیه سود 65600 دلار تبدیل حاشیه سود آقای اریک به یک مبنای فروش نیازمند این است که، فروش های این دوره را که برای آنها پول نقدی وصول نشده به پول نقد دریافت شده برای فروش های این دوره اضافه شود.

    وهمچنین قیمت تمام شده کالای فروخته شده که مبنای پول نقد وصول شده محاسبه شده است ، تعدیل یابد.

    بنابراین مانده حساب های دریافتی از حساب موجودیها کسر می شود، و نتیجه حاصل شده برابر با آنچه را که در بالا محاسبه شد می باشد،تحت عنوان محاسبه نسبت میانگین قیمت فروش کالاها.

    2.حاشیه سود ارائه شده بخاطر روش محاسبه نادرست، کاهش های به وجود آمده در طول فروش و هم چنین افزایش رسید های نقدی را آشکار می سازد.

    و اگر آقای اریک بخواهد محاسبه حاشیه سود را روی مبنای نقدی تعدیل یافته ویا مبنای وصول شده نقدی انجام دهد.افزایش مانده حساب های دریافتی تنها با تاثیر مبلغ یکی از عناصر سود ،که 40درصد قیمت فروش است،منجر به یک هزینه بسیار بزرگتر از مقدار واقعی می شود.

    و آقای اریک نتوانست نتایج عنصر سود را کسر کند.

    من الجمله در یک صورتحساب بیش از حد واقعی، که در آن هزینه کلی کالای موجود در کنار کالای فروخته شده به مشتریان در مانده ی حساب های دریافتی در ابتدا وانتهای دوره منعکس شده بود ، نتوانست نتایج حاصل از بخش سود را کسر نماید.

    واگر مانده حساب های در یافتی ثابت باشد بخاطر این مشکل یک اختلال کوچک در حاشیه سود به وجود می آید.

    بیشترین اختلال حاصل از کسر نمودن مانده های حساب های پرداختنی برای رسیدن به مبالغ خالص فهرست موجودیهاست.

    افزایش مانده ها در اینجا حاصل از مبالغ نزولی موجودی اند، وبه عنوان یک نتیجه بیش از حد واقعی از قیمت فروش کالاهاست.

    اگر آقای اریک بخواهد حاشیه سود بر مبنای نقدی ویژه محاسبه کند او می باید، میزان پول نقدپرداخت شده برای کالای تجاری در یک دوره را تعیین کند، وبرای این کار باید حساب، حساب های پرداختنی برای یک دوره را همانند آنچه را که در بخش b.1 بیان شد، بازسازی کند.وکسر نمودن مانده حسابهای پرداختنی حساب ها اشتباه است، زیرا که این روش ارتباط میان حساب ها را آشکار نمی کند.

    5- سود حسابداری در مقایسه با سود اقتصادی پاسخ به اینگونه مسائل از موضوعی(عنوانی) شبیه همین مسائل نتیجه می شود.

    مانند مفاهیم سود ، حسابداری واقتصادی دیوید سولومونز.

    a .این غیر ممکن است که بگوییم یک سرمایه دار موفق تر از دیگریست، به گونه ای که مثلا یکی از آنها به عنوان سود حسابداری، سودی برابر با 1000 دلار داشته ودیگری اصلا هیچ سودی حسابداری نداشته.

    b .این" نتیجه نا معقول توسط آقای سیدنی الکساندر بیان شد..........که با توجه به تغییرات در دارایی های مشهود (فقط یک بخش از آن)در حالیکه سرقفلی را نادیده بگیریم سود حسابداری با نسبت غیر معقولی از موفقیت مدیریتی به وجود می آید.

    از دیگر روش های بیان این موضوع این است که فرض کنیم، اگر افزایش سود یک هدف تجاری باشد، در صورتی منطقی است که سود به معنای سود اقتصادی باشد نه سود حسابداری." b .این" نتیجه نا معقول توسط آقای سیدنی الکساندر بیان شد..........که با توجه به تغییرات در دارایی های مشهود (فقط یک بخش از آن)در حالیکه سرقفلی را نادیده بگیریم سود حسابداری با نسبت غیر معقولی از موفقیت مدیریتی به وجود می آید.

    از دیگر روش های بیان این موضوع این است که فرض کنیم، اگر افزایش سود یک هدف تجاری باشد، در صورتی منطقی است که سود به معنای سود اقتصادی باشد نه سود حسابداری." C ."این مثال عجیب تر از اوراق بهادار سابق بریتانیایی است که تا سال 1956 صادر می شدند.

    در آن اوراق سرمایه، سرمایه گذاران نگهداری می شد، و هیچ بهره ای به آنان داده نمی شد فقط در حالت عمومی بعد از هر دوره شش ماه سرمایه گذاری به آنها در قرعه کشی ها جوایزی اهدا می کردند.مبلغ وجوه برای جایزه از هر زمان تا زمان دیگر، از طریق بهره محاسبه شده با نسبت مقرر شده روی اوراق قابل قبول برای برداشت، تعیین می شد.

    در این روش اوراق ارزش ثابت 100 دلار را حفظ می کنند، اگر چه نتایج حاصل از سرمایه گذاری برای داشتن شانس برد 10 دلار یا هیچی، از این سال تا سال آینده در حال تغییر است.

    این نتایج برابر با انتظار دریافت 5 دلار در هر سال در برابر سرمایه گذاری کردن 5 درصد 100 دلار است.

    به عنوان یک حقیقت بر اساس قدرت غریزه قماربازی در جامعه ای که مورد پرسش است، اوراق ارزشی کمتر یا بیشتر از 100 دلار دارند.

    اما چون ارزش آن به علت مستقل بودن از نتایج شیر یا خط(بالا وپایین آمدن سکه در قمار) قابل قبول است اصلا اهمیت ندارد که مقدار آن چقدر است.

    والبته چون هر شیر یا خط (بالا وپایین آمدن)یک اتفاق مجزاست فرصت برد در بار بعد تحت تاثیر نتایج قبلی نیست.

    بنابراین هیچ دلیلی ندارد که ارزش اوراق تحت تاثیر وقوع شیر یا خط ها باشد.

    درآمد منتجه از اوراق در هر سال برای صاحبان آنها همان رسیدهای نقدی دریافتی 10دلاری یا صفر دلاری است که حاصل از نتیجه شیر یا خط ها ست." d .

    این اوراق در وهله اول قیمت اولیه 62.70 دلار را دارا خواهند بود.این مقدار 5 درصد ارزش فعلی 20 ساله ،با پرداخت 5 دلار در هر سال می باشد.

    و یک سال بعد بدون در نظر گرفتن نتیجه شیر یا خط ها(بالا وپایین آمدن ها) ارزش فعلی 19 ساله با پرداخت 5 دلار در هر سال باید 60.42 دلار باشد.

    و هر سال که انتظار طول مدت اوراق کاهش می یابد ارزش آن نیز افت می کند.در این حالت صاحب اوراق از درآمدی که اغلب کمتر از مبلغ رسیدهای نقدی دریافتی اوراق بهادار اوست برخوردار است.

    ضرر در سرمایه اولیه سال اول 2.28 دلار است، و اگر سکه به رو (شیر) پایین بیاید، رسید های نقدی دریافتی وی 10 دلار ودر آمد وی2.28 دلار می شود.

    این توضیحات از آنجاییکه برای درآمد های اوراق بهادار بکار می رود ما را مستقیما به اولین نظریه الکساندر در مورد درآمد متغییر هدایت می کند.که آن درآمد متغیر، برابر با اوراق بهادار خالص به اضافه یا منهای هر تغییری در مقدارش می باشد، که یااین تغییر در ابتدای دوره بوده یا وقوع آن در طول دوره روی می دهد .

    e .این آگهی در 5 درصد ضریب بهره ارزش اوراق را از100دلار به 120 دلارمی رساند، و یک سود غیر منتظره به ارزش20دلارکه کاملا مجزای از هر درآمد متغیر در طول سال است را به وجود می آورد.

    اگر سکه به رو پایین بیاید(شیر بیاید) سود حسابداری گزارش شده در هر سال 10 دلار خواهد بود.وهر گونه تغییری را که در شرایط اوراق پیش آید، ارتباطی با تعیین درآمد جاری ندارد.

    و براساس رسید های دریافتی نقدی هر دوره در کنار افزایش ایجاد شده در قیمت اوراق ،سود اقتصادی گزارش شده 30دلار خواهد بود.نظریه الکساندر این است که ماباید درآمد متغیر 10دلار ویک سود غیر منتظره 20دلاری را اعلام کنیم.

    این یکی از حالت هایی است که در هر دو مفهوم این کلمه، واقعیت از هنر پیروی کرده است.

    این حالت در ابتدا بر پایه یک روش سود وبهره که پرینتز درس نامیده شد، قرار گرفت.

    ودر متن حسابداری ریس وآنتونی ظهور کرد.تغییر یک واحد کامل قیمت در اوراق این روش وآن روش تفاوت میان سود حسابداری وگردش وجه نقد خالص می باشد.

    بعد از تدوین این روش من در دانشگاه خود در یک موقعیت کاملا واقعی گرفتار شده بودم که این موضوع بعد ها در بحث های کلاسی آشکار شد.

    دانشگاه من در در یک حالت واقعی سرمایه گذاری کرد که در تگزاس بسیار شهرت پیدا کرد.

    سرمایه گذاری ما با سفارش 50 میلیون دلاری با داشتن مبنای نقدی 200 میلیون دلار بر قیمت بازار افزایش پیدا کرد، اما از طرف دیگر سود نقدی ما ازسرمایه گذاری نسبتا اسف بار بود ودر حدود 5 درصد بود که این فقط سود نقدی حاصل از 10 میلیون دلار محسوب می شد.

    ودانشگاه برآن شده بود تا شهریه را در حدود 10 درصد برای تعادل قیمت دفتری بالا ببرد.

    حال چه درآمد ما 10میلیون دلار بود یا 50 میلیون دلار ؟دانشجویان می بایستی شهریه بیشتری را بپردازند.

    و یک پروژه عملی دانشگاهی به زندگی دانشجویان ارتباط پیدا کرد.و هر چه مشکلات مالی دانشگاه ها عمیق تر می شد وبهتر نمی شد.

    این روش به عنوان یک موضوع بحث برانگیز در دانشگاه باقی ماند.

    یک ناهنجاری دیگر این است که در بعضی ایالت ها، دانشگاه ها سود های سرمایه گذاری را به عنوان درآمد محسوب نمی کنند.

    ودر دیگر ایالت ها دانشگاه ها می بایستی سود های سرمایه گذاری را به عنوان درآمد به حساب آورند.

    ودر سایر نقاط این قانون اجرا نمی شد.

    دانشگاه ما از آن دسته ای بود که درآن اجرا نمی شد.

    اما رئیس دانشگاه ما به خاطر ترس از دادخواهی وکیل سیاسی ایالت تصمیم گرفت که به اهداکنندگان این اجازه را بدهد، که از سودهای سرمایه گذاران به عنوان درآمد استفاده کنند.

    وسرانجام هیئت سرپرستان این نتیجه را گرفت درصد بیشتری از مبالغ اهدا شده به دانشگاه را به عنوان درآمد استفاده کنند.

    امیدوارم این چند اظهارات اولیه این موضوع را به شما قبولانده باشد که این روش با همه نوع احتمالی پشتیبانی می شود.و شما می توانید با آن مثل یک تمرین فنی وتکنیکی برخورد کنید، وبه شما این فرصت را می دهد که با جالبترین نتایج مالی وسیاسی درگیر شوید،نتایجی که دانشجویان با آن درگیر خواهند بود تا جایی است که حتی کتاب های درسی وجیبی آنها نیز درگیر موضوع می شود.

    از آنجا که با اکثر این حالت ها ،هیچ راه حل قطعی برای آنچه را که درآمد نامیده می شود، وجود ندارد.یکی از این راه حل های احتمالی به صورت زیر است: گروهA در ستون دوم درک ما از ترازنامه سال 1986 است، و ستون سوم تفاوت میان دو سال را نشان می دهد.

    وتغییرات می توانند به صورت زیر خلاصه شوند: پول نقد پول نقد کاهش یافته280000 دلار شهریه شهریه قابل دریافت 80000 دلار افزایش یافت مبالغ اهدا شده وثیقه گذاری 1 میلیون دلاری 000/350 دلار پول نقد جمع آوری شد موجودی ها موجودیها از 110000 دلار عبور کرد مبالغ اهدا شده خرید000/30 دلار ساختمان سازی بدون تغییر رسید های پرداختی به 575000 دلار رسید سفته ها(اسناد بهادار) گردش وجه نقد (بدهی)را حدود 400000 دلار نشان میدهد وجوه حساب باقیمانده گروه A 1985 1986 پول نقد 1.610 1.330 (280) شهریه قابل دریافت 60 140 80 مبالغ اهداشده(بورس های دریافتی) 400 1.050 650 موجودی ها 280 170 (110) ساختمان و تجهیزات 15.500 15.500 0 جمع دارایی های 25.850 27.490 1.640 حساب های پرداختنی 375 575 200 اسناد پرداختنی 2.790 3.190 400 مانده وجوه 22.685 23.725 1.040 جمع بدهی ها 25.850 27.490 1.640 من با ارتباط این تغییرات به صورتحساب گردش وجه نقد، به صورتحساب درآمدی زیر رسیدم.

    دریافتهای های نقدی عوارض مالیاتی شهریه 3.520 80 3.600 بورس های دولتی 1.500 1.500 رسید های دریافتی اهداییه ها 650 1000+300 1.950 مبالغ اهدایی دریافتنی 350 650 000/1 اسناد پرداختی 400 جمع مخارج 420/6 050/8 اسناد بهادار(سفته ها)پرداختنی کلی 6.700 7.010 تغییر در ارزش پول نقد (280) 1.040 به طور خلاصه داستان از این قرار است که هنگامی گردش پول نقد منفی است، درآمد به طور قطع مثبت می باشد.وبنابراین روش افزایش هزینه به طور قابل ملاحظه ای تضعیف شده است.

    صورتحساب سود و زیان می تواند تغییر یابد.

    بعضی ها ممکن است نخواهند بهره ای غیر واقعی معادل یک میلیون را داشته باشند، وبعضی نیز ممکن است تمایل داشته باشند که از گذاشتن وثیقه ی یک میلیونی جلوگیری کنند.

    اثر حاصل از هر دوی این تغییرات، درآمد را به سمت یک افت بزرگ پیش میبرد.

    هنوز عده ای هستند که می خواهند شرکت های تجاری را کم ارزش کنند.

    من اغلب این موضوع را بحث کرده ام که، که هیچ کس نمی تواندبا استرداد(بازگردانی) به عنوان یک هزینه برخورد کند، وباعث ایجاد استهلاک شود.

    بنابراین من آنها را تشویق می کنم که در ابتدا سرمایه تهیه کنند وبعد هزینه کنند.

    هیچ گونه اطلاعاتی برای انجام این کار ارائه نشده است و بنابراین ما یک مجموعه اعداد تصادفی را برای توضیح اهداف برمی گزینیم.

    واثر آن افزایش درآمد است.

    یادداشت های آموزشی ماروین کارلسون A .ارزش فعلی شرکت در ابتدا سال اول برابراست با172.470 دلار .

    وبه صورت زیر محاسبه می شود: 5-1 10-6 13-11 40-31 رسید های نقدی 60.......40 60......60 50.....50 هزینه اجاره (15)............................................................................................(15) هزینه های اضافی (4).(4) (6).................................................................(6) pv@8% (75.86) (19)....(19) 51.63 19.........19 177.36 39.........39 19.34 29......29 172.47 و یا با استفاده نمودن از ماشین حساب در گردش وجه نقد که خطاهای گرد کردن اعداد را حذف می کند برای رقم بالا "NW0 "ارزش خالص ابتدای سال اول 172.647 دلار می شود.

    B .

    I )سریعترین رویکرد : Y+i NW0 (8.)(172.467)=13.797 منشآ فرمول بالا Y=NW1 -NW0+ D – I و با فرض اینکه تمام گردش ها در پایان سال رخ می دهد NW1 به صورت زیر تعریف می شود: NW1=(1+i) (NW0) -D +I با جایگزینی NW1 در فرمول اولیه داریم: Y=[(1+i) (NW0) – D+I]- NW0 +D-I با ضرب وساده سازی داریم: Y=i NW0 (این فرمول بالا نشان می دهدکه فقدان تغییرات در انتظارات و درآمد های اقتصادی به طور ساده "بهره سرمایه" می باشد) وما نیز می توانیم NW1 را محاسبه کنیم واستفاده کنیم: Y=NW1 -NW0 +D –I NW1 ارزش فعلی شرکت در پایان سال اول است که 205.270 دلارمی باشد وبه صورت زیر محاسبه می شود: 4-1 9-5 29-10 39-30 رسید های دریافتی 40...........40 60-60 50-50 هزینه اجاره (15)..............................................................................................(15) هزینه های اضافی (4).....(4) (6).................................................................(6) pv@8% (19)..........(19) 55.76 19..........19 191.55 39.........39 20.89 29.........29 205.27 و یا با استفاده نمودن از ماشین حساب در گردش وجه نقد که خطاهای گرد کردن اعداد را حذف می کند برای رقم بالا "NW1 "ارزش خالص ابتدایی سال اول 205.264 دلار می شود.

    سپس درآمد برابراست با Y=NW1 + NW0 +D –I 19.000 -0+172.467-205.264=13.797 (دانشجویان باید به این حقیقت پی ببرند که تا زمانی که شرکت هیچ پول نقدی ندارد، هزینه های نگهداری واجاره 19000 دلاری باید با وام ها ودیگر سرمایه گذاری های صاحبان جمع زده شود ) II )درآمد حسابداری ممکن است مجموع هزینه های اجاره ونگهداری را برابر با یک ضرر19000 دلاری نشان دهد III )درآمد اقتصادی 13.797دلار کسرمی شود :افزایش ایجاد شده در قیمت اجاره (که اقتصاددانان آنرا قبول دارند ولی حسابداران به آن باورندارند) (13.797) کسرمی شود :هزینه های اجاره ونگهداری که توسط اقتصاددانان سرمایه گذاری به حساب می آیند وتوسط حسابداران هزینه محسوب می شوند (19000 دلار) سود حسابداری (19000دلار) i .برای مثال درآمد اقتصادی اولیه در B 13.797 کسرمی شود :هزینه های پیش بینی نشده (2.000) درآمد اقتصادی نهایی 11.797دلار وهم چنین درآمد اقتصادی نهایی را میتوان اینگونه محاسبه کرد: Y=NW1 – NW0 +D –I 21.000-0+172.467-205.264=11.797 (دانشجویان باید بدانند که سرمایه گذاری مالکان اکنون 21000 دلار...مجموعه هزینه های نگهداری واجاره 19000 دلار...ودستمزد وکیل 2000 دلار می باشد) ii.

    تا زمانیکه وکیل بتواند تجدید نظر انجام دهد می توان اینگونه فرض کرد که ابهام ایجاد شده خطای وکیل نیست،آیا این ابهام در اثر اشتباه مدیریتی است ؟و آیا ما باید این مشکل را در و یا قبل از اعمال هزینه اجاره جستجو کنیم؟

    اگر جواب به پرسش بالا "بله" باشد سپس درآمد اقتصادی کلی 11.797 دلار، درآمد اقتصادی متغیر می باشد.

    واگر جواب این پرسش "نه" باشد سپس داریم: درآمد متغیر 13.797 دلار ضرر های غیر منتظره 2000 دلار درآمد اقتصادی 11.797 دلار مفاهیم درامد برای گزارشات مالی مبحث مسائل تغییرات حسابداری (مه1988 .شماره 30) (الف) یک تغییر از روش مجموع سنوات به خط مستقیم جهت استهلاک دارایی های ثابت یک تغییر در اصول حسابداری به شمار می اید هر دو سبک مجموع سنوات وخط مستقیم قابل قبول می باشند.

    تغییر در اصول حسابداری از پذیرش اصولی پذیرفته شده حسابداری حاصل می شود که جهت گزارش اهداف مورد استفاده قرار گرفته باشد.

    (ب) تغییری که درطول عمر مورد انتظار یک دارایی و در نتیجه استفاده از دارایی حاصل می شود.

    تغییری در تخمین حسا بداری است .تغییری که در تخمین حسابداری ، بواسطه رویدادهای اینده و تغییرات انها رخ می دهد را نمی توان به طور قطع محاسبه کرد .

    براوردها بخش تفکیک ناپذیری از فرایند حسابداری هستند.

    بنابراین ، حسابداری و گزارش جهت برخی عناصر مالی به عمل قضاوت و همچنین بررسی منطبق بر تجربه نیاز دارد .

    (س)1- تاثیر روبه افزایش یک تغییر در اصول حسابداری ناشی می شود از تفاوت بین 1- میزان درآمدهای مورد انتظار در آغاز دوره تغییر و 2- میزان درآمدهایکه در آن تاریخ گزارش شده است اگر چه اصول حسابداری جدید در دوران قبلی مورد استفاده بوده است.

    2- تاثیر روبه افزایش، خالص مالیات بر درامد ،را باید بعنوان یک رقم جداگانه در صورت حساب سود و زیان برای دوره تغییر نشان داد بین " ارقام غیر مستمر " و " سود خالص " (د) 1- کاربرد هماهنگ اصول حسابداری از یک دوره حسابداری به دوره دیگر استفاده صورت حسابهای مالی برای استفاده کنندگان اقلام را بهبود می بخشد 2- اگر تغییری در اصول حسابداری صورت گیرد .

    ماهیت و تاثیر این تغییر در اصول حسابداری را باید ضمیمه کرد تا از گمراهی استفاده کنندگان گزارشات مالی جلوگیری شود .در این مورد یک فرض وجود دارد و آن اینکه اصل حسابداری که یک بار در موردی اتخاذ شده را نباید در حسابداری برای رویدادها ی از نوع مشابه تغییر داد.

    (2) عملکردها ی متفاوت و مواردخاص الف- لاین باید نتایج عملکردهایمتفاوت را به صورت جداگانه از عملکردهای دیگرگزارش دهد فعالیتهای غیر عملیاتی را باید فورآ روی صورت حساب درآمد لاین و آن هم زیر بخش فعالیتهای عملیاتی نشان داد .

    فعالیتهای غیرعملیاتی گزارش شده در صورت حساب درآمد باید از دو گروه جداگانه تشکیل شده باشد و در هر گروه باید خالص مالیاتهای درآمد را نشان داد.

    زیان عملکردهایغیرعملیاتی از آغاز سال تا تاریخ اندازه گیری .

    زیان در انهدام بخشغیر عملیاتی که شامل تهیه و تدارکات جهت اداره زیانها در طول دوره .

    ب- هر دو معیار زیر را باید در طبقه بندی به عنوان یک مورد " فوق العاده " برآورد کرد.یک مورد استثتایی باید درماهیت و تکرار وقوع غیر معمول باشد .

    پ- ابتدا زیان غیر مترقبه را باید به عنوان یک مورد جداگانه در صورتحساب در آمد نشان دارد و آن هم در زیرفعالیتهای عملیاتی و بالای تاثیر روبه افزایش تغییرات حسابداری .

    ثانیآ این زیان فوق العاده باید نشان دهنده خالص مالیاتهای درآمد باشد.

    شیفردرها : در این مورد راه حل قطعی را میتوان در تحصیلات حسابداری " نقطه نظر بازیها در معرفی حسابداری " جستجو کرد : در موضوع مسائل و دیدگاها " نوشته جیمزدان ادواردز (درکتاب : انجمن حسابداری امریکا 1974 ) صفحات 365 تا 369 در آن مقاله مولفان کابرد آن را بعنوان یک نمونه مقدماتی در حسابداری پیشنهاد و گسترش دادند.

    من ازآن در کلاسهای نظری بعنوان مبنای بحث و تحقیق در فرضیات اساسی حسابداری با موفقیت زیادی استفاده کرده ام .

    3-10 در هر روش احتمالابه جلسات یکی دو ساعته نیازمندیم .

    جلسه اول ،به بخشΙ اختصاص داشته وجلسه دوم به بخش.ΙΙ و آن بعنوان نمونه در کلاس برای تکلیف و تمرین برگزار می شود.

    به نحوه مطلوب شخص باید کلاس را به گروههای کوچکتر تقسیم کرده وآنرا بصورت تمرین گروهی انجام دهد و سپس از گروهی خواسته می شود که راه حلها را به کلاس ارسال کنند.

    راه حلهای عددی که مولفان در مقاله هایشان گردآوری کرده اند در پایین ذکر شده اند راه حل بخش Ι ترازنامه ( همه ارقام در کاغذ ذ کرشده است بصورت معادل ) BATONNE DEYONNE دارائیها گوسفند 400 360 زمین 80 120 جایگاه 12 8 گاری 4 2 شخم زدن 3/2 0 گاو 5 3 بز 0 3/1 3 مجموع دارائیها 3/2 501 3/1 496 گوسفندان متعلق به دیگران 35 حسابهای پرداختنی 3 ارزش خالص 3/2 463 3/1 496 راحلهای بخش ΙΙ بخش ΙΙ را می توان با دو روش حل کرد.

    روش اول را می توان تحت عنوان مفهوم « تغییر در ارزش و بهای خالص » عنوان کرد .

    (روش دوم ) دیدگاها و راه حل های دیگری به عنوان نتایج برخی تدابیر و منابعی است که در طول دوره رخ می دهند.

    در این مورد تعریف هیک این چنین مساله را روشن می سازد که درآمد یک شخص معادل تغییر ارزش خالص در طول دوره به اضافه میزان مصرف دوره آن است و یا اینکه Y=NW1 – NW0 + C که درآنY=درآمد NW1= ارزش خالص در انتهای دوره NW0=ارزش خالص درابتدای دوره C=میزان مصرف در طول دوره 4-10 ترازنامه اطلاعات قسمت 2 (همه ارقام در تراز یکسان بیان می شود)(گوسفندهای یکسان) BATONNE BEYONNC دارائیها گوسفند 480 380 زمین 80 160 کلبه 12 8 گاری 4 2 گاوآهن 3/2 0 گاو نر 0 3 بزغاله 0 3/1 11 جمع دارائیها 3/2 576 3/2 564 بدهی ها گوسفندهای متعلق به دیگران 35 0 ارزش خالص 3/2 541 3/2 564 در امد برای قسمت 2 می تواند محاسبه شود.

    محاسبه درآمد شیوه " تغییر در ارزش خالص " NW1-NW0+C =Y DEYONNE = 541 2/3 – 463 2/3 + 7 = 85 BATONNE= 564 2/3 – 495 1/3 +18 = 86 1/3 این ارقام درآمد به دست امده در بالا همچنین می تواند به وسیله محاسبه هزینه های درونی و خروجی های شرکت در طول دوره مشخص شده بدست آمده شود.

    یعنی با محاسبه جریانهای ورودی و خروجی منابع در طول یک دوره مشخص می توان درآمد را بدست آورد .

    بیشتر دانشجویان فهمیده اند که این روش محاسبه درآمد را روشنتر خواهد کرد.

    این روش راه خوبی برای محاسبه درآمد بدست آمده است و بهتر از روش تغییرات ارزش خالص است.

    5-10 بیانیه های درآمد شیوه جاری ما بهتر از که به وسیله بدست آوردن حیوانات محاسبه را شروع کنیم.

    BATONNE DEYONNE گوسفند افزایش خالص در گله گوسفند 80 20 بعلاوه:معامله گوسفند در طول سال برای مشتریان 7 18 3 0TYRONE برای پرداخت خرید سرزمین 0 40 مجموع داد وستد گوسفند 10 58 افزایش خالص در گوسفندان

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

طبق قواعد حسابداری تعهدی ، جریانهای نقدی آزاد ناشی از عملیات ارزش دفتری عملیات را کاهش می دهد اما بر ارزش دفتری حقوق صاحبان سهام تاثیری ندارد . از طرف دیگر سود ناشی از عملیات هم ارزش دفتری عملیات و هم ارزش حقوق صاحبان سهام را افزایش می دهد . در نتیجه قواعد حسا بداری تعهدی تجویز می کند که سود به ارزش سهامدار می افزاید اما جریانهای نقدی آزاد برای ارزیا بی حقوق صاحبان سهام نا مربوط ...

حسابداری صنعتی 1: منبع حسابداری صنعتی جلسه اول نشریه شماره 26 سازمان حسابرسی بارم : 5 نمره میان ترم ، 12 نمره پایان ترم ، 3 نمره کلاسی گزارشات صورتهای مالی : پردازش گزارشات صورتهای مالی بارخورد اطلاعات اولیه خام سیستم حسابداری مالی استفاده کنندگان : مدیران شرکت ، مردم ، حسابداران شرکت ، اعتبار دهندگان (بانک ) بستانکاران ، سهامداران دولت ، سرمایه گذاران بالقوه . صورتهای مالی ، ...

بخش اول دانش و سیستم حسابداری حسابداری را می توان فرآیند شناسایی ، اندازه گیری ، طبقه بندی و گزارشگری اطلاعات مالی بمنظور فراهم آوردن امکان قضاوت آگاهانه و اتخاذ تصمیمات منطقی توسط استفاده کنندگان اطلاعات مالی تعریف کرد . بعبارت دیگر ، حسابداری یک سیستم پردازش اطلاعات می باشد که رویدادهای مالی موثر بر سازمانها را شناسایی نموده و اثرات اینگونه رویدادها را به تصمیم گیرندگان گزارش ...

شفاف‌سازی حساب‌ها و ارائه گزارش‌های مالی جامع از طریق : * محاسبه بهای تمام شده خدمات و مدیریت بر هزینه‌های . * تهیه صورت‌های مالی تجمیعی و تلفیقی کل و گزارش‌های عملکرد دوره‌ای . اهداف جانبی استقرار سیستم حسابداری تعهدی • ایجاد بستر مناسب در استقرار بودجه جامع . • تأمین، توسعه، تکمیل و یکپارچه‌سازی نرم‌افزارهای کاربردی مرتبط . • ایجاد طبقه‌بندی و کدینگ یکنواخت در کلیه واحدهای ...

مدیریت فرآیند تصمیم گیری است و تصمیم گیری نیازمند اطلاعات است. از میان اطلاعات گوناگونی که مدیران برای اخذ تصمیمات خود بدان نیازمندند، اطلاعات مالی جایگاه ویژه ای دارد، چرا که اکثر قریب به اتفاق تصمیمات مدیران مستقیما آثار و پیامدهای مالی داشته و یا بطور غیر مستقیم وضعیت مالی موسسه را تحت تاثیر قرار می دهند. اطلاعات مالی و حسابداری ابزار ارزشمندی جهت تصمیمات مربوط به تامین، ...

هدف حسابداری چیست؟ در زمان تمدن های قدیمی که تاریخچه آن ها به هزاران سال پیش از میلاد مسیح بر می گردد، فعالیت های اقتصادی بسیار ساده و در جهت امرار معاش بوده،تا به امروزکه روابط تجاری بسیارگسترده شده اند،کنترل حسابها و دخل و خرج و نوعی ثبت و نگهداری دفاتر وجود داشته است در ضمن عصرحاضر به عنوان عصر اطلاعات نامیده شده است،بنابر این کسانی در این عصر موفق هستند که به اطلاعات بیشتری ...

مقدمه: مفهوم فروش اقساطی، در بادی املاک و مستغلات و کالاهای با دوام گران قیمت به کار می رفت، اما امروزه، تقریباً در تمام بخش های اقتصادی و تولیدی توسعه پیدا کرده است. به طور تقریبی محل سکونت اکثر خانواده ا به صورت فروش اقساطی با پرداخت هایی ماهانه به اقساط حداکثر 20 ساله فروخته می شود، لوازم منزل، اتومبیل، اثاثه و تجهیزات و ادوات کشاورزی نیز به صورت فروش اقساطی با پرداخت اقساط ...

مدیریت بهای تمام شده هدف، به فرایند منظم برنامه ریزی عرضه کالا و خدمات، قیمت گذاری، تعیین هزینه های چالش انگیز هدف و ترغیب کارکنان به بررسی مداوم راهکارهای منطقی کاهش هزینه ها اطلاق می شود. براساس مدیریت بهای تمام شده هدف، هر سازمانی به دنبال ایجاد توازن میان کیفیت و کارایی محصول خود با قیمتهایی است که هم نیازهای مشتری و هم سودآوری سازمان را تامین کند. برخلاف نظامهای سنتی مدیریت ...

کندی روند سرمایه گذاری ، نبود قوانین کار آمد و بروز شده در ایران و همچنین تورم بیش از اندازه و رشد نقدینگی که در سالهای اخیر رشد فزایده ای نیز داشته است و همچنین افزایش فعالیتهای واسطه گری و نبود بازار سرمایه کار آمد ما را بر آن داشت تا بررسی هرچند کوتاه در خصوص عوامل بروز چنین مشکلاتی را در جامعه ایران اسلامی داشته باشیم در این مقال سعی شده با تحقیق کتابخانه ای کتب مختلف اقتصاد ...

مقدمه : واحدهای تجاری به منظور تولید وفروش کالا خدمات ، در انواع مختلف دارائیها پولی (وجوه نقد، حسابها واسناد دریافتی)، دارائیهای مولد مشهود (ماشین آلات و تجهیزات زمین ) ودارائیهای نامشهود (حق اختراع، حق امتیاز، علائم تجاری وسرقفلی‌) سرمایه گذاری می کنند. علاوه بر این، واحدهای تجاری ممکن است وجوهی را صرف خرید سهام واوراق بهادار سایر واحدهای تجاری نمایند که حسب مورد به سرمایه ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول