دانلود تحقیق ننوتکنولوژی و صنعت سیمان و کربن ننوتیوب ها

Word 32 KB 31679 6
مشخص نشده مشخص نشده محیط زیست - انرژی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده در مقاله حاضر ابتدا به پدیده هزاره سوم – ننوتکنولوژی- بطور اجمالی پرداخته خواهد شد، پس از معرفی و آشنایی با این پدیده و اشاره مختصر به کاربردهای آن در کلیه علوم و فنون، منحصراً زمینه‌های کاربردی آن در صنعت سیمان بررسی خواهد شد.

    یکی از مهمترین مباحث روز در مورد سیمان و ننوتکنولوژی، مسئله کامپوزیتهای سیمان و کربن ننوتیوبها می‌باشد.

    در مجموعه تحقیق حاضر پس از معرفی این پدیده و ذکر مختصر کاربردهای آن در کلیه زمینه‌های مختلف موجود و زمینه‌هایی که کاربردهای آن هنوز در حد بحث و بررسی می‌باشد، کربن، کربن ننوفایبرز و کربن ننوتیوبها و طیف وسیع کاربردهای آن بخصوص در صنعت سیمان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

    اثر تغییر ترکیب بر خواص سیمان‌های بیواکتیواستخوان بر پایه شیشه و شیشه – سرامیکهای بیواکتیو سیستم Mgo- CaO- P2O5- SiO2 زهرا محمدی – عبدالرضا مسگر دانشگاه علم و صنعت ایران چکیده در این مقاله، امکان تشکیل سیمان از شیشه و شیشه- سرامیکهای سیستم Mgo- CaO- P2O5- SiO2 و همچنین اثر جایگزینی SiO2 به جای بر رفتار گیرش و استحکام فشاری سیمانهای تهیه شده مورد مطالعه قرار گرفته است.

    با افزودن محلول فسفاتی به پودر شیشه و شیشه- سرامیکهای تهیه شده خمیری بدست می‌آید که بر اساس جزء تشکیل دهنده قسمت جامد سیمان در مدت 14- 2 دقیقه دچار گیرش (اولیه و نهایی) می‌شود.

    واکنش گیرش به تشکیل فاز کلسیم آمونیوم فسفات هیدراته نسبت داده می‌شود.

    با غوطه‌وری سیمانهای حاصل از شیشه و شیشه- سرامیکهای مورد بررسی در محلول شبیه‌سازی شده بدن (SBF)، استحکام فشاری سیمان به دلیل تشکیل هیدروکسی آپاتیت می‌باشد.

    فوق اشباع بودن SBF نسبت به تشکیل فاز هیدروکسی آپاتیت و همچنین وجود مواضع مناسب جوانه‌زنی روی سطوح شیشه و شیشه سرامیکها سبب می گردد تا در اثر غوطه‌وری سیمان در SBF، نسبت به تشکیل فاز هیدروکسی آپاتیت و همچنین وجود مواضع مناسب جوانه‌زنی روی سطوح شیشه و شیشه سرامیکها سبب می‌گردد تا در اثر غوطه‌وری سیمان در SBF ، فاز هیدروکسی آپاتیت تشکیل گردد.

    با عملیات حرارتی پودر شیشه‌ها، دو نوع شیشه- سرامیک حاوی فازهای بلوری آپاتیت و آپاتیت/ ولاستونیت حاصل می‌شود.

    جایگزینی به جای تأثیری بر زمان گیرش اولیه و نهایی سیمانهای حاصل از شیشه و شیشه سرامیکهای مورد بررسی ندارد.

    کاهش میزان فاز شیشه، پایین‌تر بودن استحکام فشاری قبل از غوطه‌وری در SBF را به دنبال دارد.

    سرعت افزایش استحکام فشاری سیمانها در زمانهای اولیه غوطه‌وری در، SBF را به دنبال دارد.

    سرعت افزایش استحکام فشاری سیمانها در زمانهای اولیه غوطه‌وری در، در سیستم شیشه سرامیکها کندتر از سیستم شیشه‌ها است هر چند که پس از گذشت یک هفته، میزان استحکام فشاری شیشه سرامیکها به دلیل حضور فاز و لاستونیت، بالاتر از شیشه‌ها قرار می‌گیرد.

    سیمانهای تهیه شده از شیشه برای کاربردهای نیازمند گیرش و سخت‌شدن نسبتاً سریع و انواع شیشه‌ سرامیک برای کاربردهای نیازمند استحکام بالاتر در زمانهای طولانی‌تر مناسب خواهد بود.

    کلمات کلیدی: سیمان بیواکتیو استخوان، شیشه و شیشه سرامیکهای بیواکتیو، رفتار گیرش، استحکام فشاری استفاده از جریان جانبی رانش دهنده و پرتاب کننده ذرات در غبارگیری از کانال‌ها ذرات در غبارگیری از کانال‌ها منصور شیروانی- سید ابوالفضل سید سجادی دانشگاه علم و صنعت ایران- مرکز تحقیقات سیمان چکیده در این مقاله سیستم جدیدی برای غبارزدایی از کانالهای صنعتی حاوی ذرات غبار ارائه شده است.

    این سیستم بخوبی می‌تواند در کنار سیکلوتهای مرحله اول در یک واحد صنعتی کارایی آنها را با هزینه‌های سرمایه‌ای و عملیاتی کمتری تا حد سیلکونهای مرحله دوم بالا ببرد.

    در این سیستم از یک جریان متقاطع هوای ورودی پرتاب کننده ذرات برای رانش و یا پرتاب آنها به یک سمت کانال استفاده می‌گردد.

    قسمت عمده ای از غبارهای تغلیظ شده در کنار کانال براحتی توسط یک جریان مقاطع خروجی از کانال خارج شده و پس از تصفیه در یک مجموعه مولتی کلون مجدداً بصورت جریانت برگشتی به داخل کانال بازگشت داده می‌شود.

    در عین حال این جریان تصفیه شده را می‌توان برای تخلیه به هوای آزاد از فیلتر کیسه‌ای عبور داد.

    در این مقاله سیستم جدیدی برای غبارزدایی از کانالهای صنعتی حاوی ذرات غبار ارائه شده است.

    بررسی وضعیت مصرف انرژی و اثرات زیست محیطی ناشی از آن در صنعت سیمان کشور محمد حسن زربخش چکیده حرکت بهینه‌سازی مصرف انرژی که از اوایل دهه 1970 در دنیا شروع شد، همواره حامل سه موضوع انرژی، اقتصاد و محیط زیست به عنوان ارکان اصلی بوده است.

    کشورهای صنعتی در نتیجه این حرکت سودهای قابل توجهی عاید کشور خود نموده‌اند.

    امروزه کشورهای صنعتی به مدیرت مصرف انرژی به عنوان یک منبع جدید انرژی می‌نگرند و اعمال این مدیریت منجر به شکوفائی صنعت، اقتصاد و بروز فرهنگ مصرف منطقی شده است و نسل جدیدی از تکنولوژیهای پاک پا به عرصه وجود گذاشته است.

    آمار و ارقام مصرف انرژی در سه دهه گذشته در کشورهای صنعتی نشان می‌دهد که علیرغم کاهش رشد مصرف انرژی، تولید ناخالص ملی آنها رشد داشته و هر روز از شدت مصرف انرژی آنها کاسته شده است.

    در حالیکه در کشور ایران عکس این موضوع اتفاق افتاده است.

    به عبارت دیگر در مقایسه با 30 سال گذشته برای تولید یک واحد معینی کالا و خدمات 3/4 برابر انرژی در ایران مصرف می‌شود.

    این مصرف بی‌رویه خود عواقب بسیار وخیم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و اثرات مخرب زیست محیطی در برخواهد داشت.

    بنابراین صنعت سیمان کشور با توجه به حدود 35 کارخانه در حال بهره‌برداری که دارای 60 خط تولید می‌باشند مصرف انرژی بالغ بر 19 میلیون بشکه معادل نفت خام انرژی حرارتی و 6 میلیون بشکه معادل نفت خام مصرف انرژی الکتریکی دارند که این میزان انرژی الکتریکی به تنهایی معادل 3 میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی برآورد شده و فقط از دیدگاه نیروگاهی به ازای تولید این میزان انرژی الکتریکی بالغ بر 169 گرم کربن به ازای هر کیلو وات ساعت برق تولیدی است و در مجموع بیش از 500 میلیون تن گاز دی‌اکسید کربن به محیط منتشر میشود و در نهایت برآورد می شود که به ازای مقدار حدود 30 میلیون تن سیمان تولیدی در سال در کشور بالغ بر 30 میلیون تن گاز دی‌اکسید کربن و دیگر آلاینده‌ها به وجود می‌آید که هزینه های اجتماعی ناشی از این میزان برق مصرفی معادل 600 میلیارد ریال برآورد می شود و در نهایت به ازای هر تن سیمان تولیدی تقریباً معادل یک تن گاز دی‌اکسید کربن تولید می‌شود به هر حال، در این مقاله سعی بر‌ آن شده است که وضعیت انرژی بیشتر در این صنعت نسبت به کشور های دیگر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد و در ادامه ارائه راه کارها و تکنولوژی‌های نوین جهت کنترل این میزان آلاینده ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

    واژه های کلیدی: انرژی، محیط زیست، گازهای گلخانه ای، تکنولوژی‌های نوین.

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

هدف پروژه : گردآوری اطلاعات و دسته بندی نیروگاه های انرژی های تجدیدپذیر در کشورهای عضو شورای جهان انرژی. نیروگاه های انرژی های تجدیدپذیر به عنوان نیروگاه های پیشرفته و نوین در حال توسعه بوده و بسرعت با افزایش میزان قدرت منصوبه و کاهش قیمت روبرو می باشد. بهره برداری از تجربیات کشورهای توسعه یافته منجر به استفاده از انرژیهای نوین در کشورهای در حال توسعه خواهد شد پیشگفتار : محدودیت ...

دهه هشتاد به جهانیان نشان داد که محیط زیست بشر چنان دچار تخریب شده و رشد جمعیت و افزایش روزافزون قدرت تولید بشرآنچنان ابعادی به این تخریب داه است که قابلیت سکونت کره خاکی، مورد تهدید قرار گرفته و حیات افراد بشر به خظر افتاده است. پژوهش‌هایی که در این دهه صورت گرفت و تغییرات عظیمی که در شرایط طبیعی کره زمین به وقوع پیوست، بیانگر آن بود که کره زمین در حال گرم شدن است. گرم شدن کره ...

مقدمه: در حال حاضرتولید انرژی الکتریکی در دنیا به مقدار زیادی بر ذغال سنگ، نفت و گاز طبیعی تکیه دارد. سوخت های فسیلی تجدید ناپذیرند، آنها بر منابع محدودی که رفته رفته به پایان  می رسند ، بنا شده اند. در مقابل انرژیهای تجدید پذیر مانند باد و انرژی خورشیدی، پیوسته جایگزین می شود و هیچ گاه به پایان نمی رسند. اغلب انرژی های تجدید پذیر به دو صورت مستقیم یا غیر مستقیم از خورشید ...

مقدمه :   امروزه با توجه به رشد جمعیت وپیشرفت های صنعتی نیاز روزافزون به انرژی  مخصوصا انرژی  برق که از پاکترین  انرژیها می باشد و به راحتی قابل تبدیل به انرژی های دیگر و قابل انتقال و توزیع واستفاده  می باشد و ازطرفی پایه و اساس پیشرفت وصنعت  در جهان می باشد  بیشتر احساس می شود به گونه ای که بشرامروزی انرژی برق را با  زندگی  خود عجین ...

مقدمه : نانو تکنولوژی یک رشته جدید نیست ، بلکه رویکردی جدید در تمام رشته‌ها است. در سالهای اخیر تحقیقات زیادی در خصوص افزودن نانو ذرات به سیمان انجام گرفته است. فناوری نانو کاربردهای وسیعی در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع غذایی ، دارویی ، پزشکی ، بیوتکنولوژی ، الکترونیک و کامپیوتر و ارتباطات و حمل و نقل و انرژی و محیط زیست و هوا فضا و ... دارد. تغییر مقیاس ساخت باعث تغییراتی ...

کریستال سیلیکون سی-اس آی سی اس آی، اصلی‌ترین ماده تجاری در تولید سلولهای خورشیدی است و به اشکال مختلفی استفاده می شود: سیلیکون های تک کریستالی ، سیلیکون های چند کریستالی و سیلیکون لایه نازک .تکنیکهای مرسوم برای تولید کریستالین سیلیکون شامل : روش چوکرالسکی، روش محدوده شناور و روشهای دیگری نظیر ریخته‌گری می باشد. زدودن ناخالصیها از سیلیکون اهمیت بسیاری دارد. این عمل با کمک ...

پیشگفتار: دو دهه پایانی قرن بیستم به دلیل رشد سریع علم و تکنولوژی در همه زمینه ها و اثر بر همه شئون زندگی، دوران انفجار فن آوری اطلاعات و ارتباطات نام گرفت. گرچه اثرات اولیه چنین تحولی در واپسین سالهای قرن بیستم مشهود گشت ولی اثرات اصلی آن در قرن بیست و یکم ظاهر شد بطوریکه قرن حاضر را (قرن تغییرات شدید) نام نهاده اند. کشورها، مجامع و سازمانهائی که از درک صحیح و سریع چنین ...

پیشگفتار: دو دهه پایانی قرن بیستم به دلیل رشد سریع علم و تکنولوژی در همه زمینه ها و اثر بر همه شئون زندگی، دوران انفجار فن آوری اطلاعات و ارتباطات نام گرفت. گرچه اثرات اولیه چنین تحولی در واپسین سالهای قرن بیستم مشهود گشت ولی اثرات اصلی آن در قرن بیست و یکم ظاهر شد بطوریکه قرن حاضر را (قرن تغییرات شدید) نام نهاده اند. کشورها، مجامع و سازمانهائی که از درک صحیح و سریع چنین ...

چکیده به دلیل اهمیت و تاثیر اقلیم بر شرایط محیطی و اقتصادی – اجتماعی، و همچنین نقش آن در برنامه ریزی های خرد و کلان، تغییرات رفتار اقلیم جهانی در بازه های زمانی طولانی (روند) و کوتاه مدت (فازها و چرخه ها) به ویژه در سالهای اخیر و مولفه های گوناگون اقلیمی با توجه به ویژگیهای زمانی – مکانی مورد توجه محافل علمی بوده است. در این میان نقش انسان در تغییر اقلیم به دلیل شدت و سرعت اثر ...

RSS 2.0 عمران-معماری خاکبرداری آغاز هر کار ساختمانی با خاکبرداری شروع میشود . لذا آشنایی با انواع خاک برای افراد الزامی است. الف) خاک دستی: گاهی نخاله های ساختمانی و یا خاکهای بلا استفاده در محلی انباشته (دپو) می¬شود و بعد از مدتی با گذشت زمان از نظر ها مخفی میگردد. معمولا این خاکها که از لحاظ یکپارچگی و باربری جزء خاکهای غیرباربر دسته بندی میشوند در زمان خاکبرداری برای ...

مقدمه استفاده از منابع انرژی فسیلی و هسته ای، مستلزم هزینه زیاد و افزایش آلودگی محیط زیست و عوارض مخرب ناشی از آن است، از این رو با بروز پدیده بحران انرژی در دنیا و از طرف دیگر پیشرفت تکنولوژی تبدیل انرژی باد، به انرژی الکتریکی که به کاهش قیمت آنها منجر شده، استفاده از انرژی باد اجتناب ناپذیر شده است. سیستم های مبدل انرژی باد، به انرژی الکتریکی از سال 1975 به شکل تجاری و در سطح ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول