دانلود تحقیق آشنایی انجمن روانشناسی ایران

Word 553 KB 28200 21
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اساسنامه

    فصل اول   کلیات و اهداف

    ماده 1 :‌ به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم روانشناسی و توسعه کمی و کیفی نیروهای تخصصی و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های مربوط انجمن روانشناسی ایران که از این پس در این اساسنامه انجمن نامیده می‌شود تشکیل می‌گردد .

    ماده 2 : موضوع انجمن :‌ انجمن بنیادی غیر انتفاعی است و در زمینه‌های علمی ، پژوهشی ، کاربردی ، خدماتی ، حرفه‌ای و فنی فعالیت می‌کند و از تاریخ ثبت دارای شخصیت حقوقی است و رئیس هیات مدیره آن نماینده قانونی انجمن می‌باشد .

    ماده 3 : مرکز انجمن در ایران تهران ‌ اوین ‌ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گروه روانشناسی بالینی می‌باشد ، و پس ازموافقت کمیسیون انجمن های علمی می‌تواند در هر منطقه از کشور تشکیل شود .

    ماده 4 :‌ انجمن از تاریخ تصویب این اساسنامه برای مدت نا محدود تشکیل می‌شود و ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی می‌باشد .

     

    فصل دوم :‌ وظایف و فعالیت‌ها ‌

    ماده 5 :‌ به منظور نیل به هدف‌های مذکور در ماده (‌1 )‌ این اساسنامه ، انجمن اقدامات زیر را به عمل خواهد آورد :

    15 )‌ ایجاد و تحکیم روابط علمی و تحقیقاتی در سطح ملی و بین‌المللی بین محققان و متخصصانی که به گونه‌ای با علم روانشناسی سروکار دارند .

    25 )  همکاری با نهادهای اجرایی ، علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری طرح‌ها و برنامه های مربوط به امور آموزش وپرورش در زمینه علمی موضوع فعالیت انجمن .

    35 ) ترغیت و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز

    45 )‌ ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی

    55 )‌ تشکیل گردهمایی‌های علمی در سطح ملی ، منطقه‌ای و بین‌المللی

    65 )‌ انتشار کتب و نشریات علمی

     

    ·        فصل سوم :‌ انواع و شرایط عضویت‌

    ماده 6 :  انواع و شرایط عضویت در انجمن عبارتست از :

    1-6 ) عضویت پیوسته :‌

    مؤسسان انجمن و کلیه افرادی که حداقل دارای درجه کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی و رشته‌های وابسته باشند می‌توانند به عضویت پیوسته انجمن درآیند .

    2-6 ) عضویت وابسته :‌

    افرادی که دارای شرایط زیر هستند می‌توانند به عضویت وابسته انجمن درآیند .

    الف )‌ کلیه کسانی که دارای درجه کارشناسی در یکی از رشته‌های مذکور در بند  باشند .

    ب ) کلیه افرادی که دارای درجه کارشناسی هستند و مدت 5 سال به نحوی دریکی از رشته ‌های مذکور در بند  شاغل باشند .

    36 ) عضویت دانشجویی :

    کلیه دانشجویانی که در رشته‌های روانشناسی به تحصیل اشتغال دارند .

    46 ) عضویت افتخاری :

    شخصیت‌های ایرانی و خارجی که مقام علمی آنان در زمینه‌های روانشناسی و علوم تربیتی و علوم رفتاری و روانپزشکی و  سایر علوم حائزاهمیت خاص باشد و یا در پیشبرد اهداف انجمن کمک‌های موثر و ارزنده‌ای نموده باشند .

    56 ) اعضای مؤسساتی ( حقوقی )‌ :‌

    سازمان‌هایی که درزمینه‌های علمی و پژوهشی مربوط فعالیت دارند می‌توانند به عضویت انجمن درآیند .

       تبصره 1 :‌ افرادی که دارای درجه کارشناسی دریکی از رشته‌های مذکور در بند 16  می‌باشند با تصویب هیات مدیره می‌توانند به عضویت پیوسته انجمن درآیند.

       تبصره 2 :  اعضای افتخاری کلیه مزایای اعضاء پیوسته انجمن بجز حق انتخاب شدن به عضویت هیات مدیره را دارا هستند .

       تبصره 3 :  اعضاء موسساتی به مثابه عضو وابسته انجمن محسوب می‌شوند .

    ماده 7  : هر یک از اعضاء سالانه مبلغی را که میزان آن توسط مجمع عمومی تعیین می‌گردد ، به عنوان حق عضویت پرداخت خواهد کرد .

       تبصره 1‌ :‌ پرداخت حق عضویت هیچگونه حق و ادعایی نسبت به دارایی انجمن برای عضو ایجاد نمی‌کند ،

       تبصره 2 :‌ اعضای افتخاری انجمن از پرداخت حق عضویت معاف هستند ،

    ماده 8 :‌ عضویت دریکی از موارد زیر خاتمه می یابد :

    18 ) استعفای کتبی

    28 ) عدم پرداخت حق عضویت سالانه

       تبصره :‌ تایید خاتمه عضویت با هیات مدیره است .

     

    ·        فصل چهارم :‌ ارکان انجمن

    ماده 9 :‌ ارکان اصلی عبارتند از :

     الف )‌ مجمع عمومی        ب )‌ هیات مدیره (‌شورای اجرایی )‌         ج )‌ بازرس ( یابازرسان )‌

     

    الف )‌ مجمع عمومی

    ماده 10 : مجمع عمومی از گردهمایی اعضای پیوسته به صورت عادی یا فوق‌العاده تشکیل می‌شود .

    110 ) مجمع عمومی عادی سالی یک بار تشکیل می‌شود و با حضوریا رأی کتبی نصف به علاوه یک کل اعضای انجمن رسمیت می‌یابد و تصمیمات اکثریت آراء معتبر است .

    210 )‌ در صورتیکه در دعوت نخست مجمع عمومی رسمیت نیافت .

    جلسه دوم به فاصله حداقل بیست روز بعد تشکیل می‌شود و با هر تعداد حاضر در جلسه رسمیت خواهد یافت ،

    310 ) مجمع عمومی فوق‌العاده در موارد ضروری با دعوت هیات مدیره یا بازرس ( بازرسان ) ویا با تقاضای کتبی یک سوم اعضای پیوسته تشکیل می‌شود .

    شرایط رسمیت جلسه مجمع فوق‌العاده همانند شرایط مجمع عمومی عادی مذکور دربندهای 1-10 و 210 می باشد و تصمیمات آن با دو سوم آراء معتبر است  .

       تبصره : دعوت برای تشکیل مجامع عمومی کتبی است و باید حداقل پانزده روز قبل از تشکیل مجمع به اطلاع اعضاء برسد .

    ماده 11 : وظایف مجامع عمومی ، عادی و فوق‌العاده

    111 ) انتخاب اعضای هیات مدیره و بازرس یا بازرسان 

    1ـ11 ) انتخاب اعضای هیات مدیره و بازرس یا بازرسان 2ـ11 ) تصویب خط‌مشی انجمن 3ـ11 ) بررسی و تصویب پیشنهادات هیات مدیره و بازرس ( ‌یا بازرسان )‌ 4ـ11 ) تعیین میزان حق عضویت و تصویب ترازنامه و بودجه انجمن 5ـ11 ) تصویب تعییرات در مفاد اساسنامه 6ـ11 ) عزل هیات مدیره ( شورای اجرایی ) و بازرس (‌ بازرسان ) 7ـ11 ) تصویب انحلال انجمن تبصره 1 : مجامع عمومی توسط هیات رئیسه‌ای مرکب از یک رئیس ، یک منشی و دو ناظر اداره می‌شوند ، تبصره 2 :‌ اعضای هیات رئیسه با اعلام و پذیرش نامزدی خود در مجمع انتخاب می‌شوند ، تبصره 3 : اعضای هیات رئیسه نباید از بین کسانی باشند که خود را در انتخابات هیات مدیره و بازرس کاندیدا کرده‌اند ، تبصره 4 : مجمع عمومی فوق‌العاده فوق به منظور تصمیم‌گیری در مواد بندهای 5ـ11 و 6ـ11 و 7ـ11 تشکیل می‌شود .

    ب ) هیات مدیره (‌شورای اجرایی )‌ ماده 12 :‌ هیات مدیره انجمن مرکب از 7 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی‌البدل می باشد .

    که هر دو سال یکبار با رأی مخفی از میان اعضاء پیوسته انجمن انتخاب می‌شوند .

    1ـ 12 ) هیچ یک از اعضا نمی‌تواند بیش از دو دوره متوالی (‌ چهار سال ) به عضویت هیات مدیره انتخاب شود .

    2ـ12 ) عضویت در هیات مدیره افتخاری است .

    3ـ12 ) هیات مدیره حداکثرتا یک ماه پس از انتخاب شدن تشکیل جلسه داده و با رأی کتبی نسبت به تفکیک وظایف خود اقدام می نماید .

    4ـ12 ) کلیه اسناد تعهدآور و اوراق بهادار با امضای رئیس هیات مدیره و خزانه‌دار همراه با مهر انجمن و نامه‌های رسمی با امضای رئیس هیات مدیره یا نایب رئیس معتبر است .

    5ـ12 ) هیات مدیره موظف است حداقل ماهی یکبار جلسه خود را تشکیل دهد ، 6ـ12 ) جلسات هیات مدیره با حضور اکثریت اعضاء رسمیت می‌یابد و تصمیمات متخذه با اکثریت آراء موافق ،‌ معتبر است .

    7ـ12 ) کلیه مصوبات هیات مدیره ثبت و پس از امضای اعضاء در دفتر صورت جلسات هیات مدیره نگهداری می‌شود ، 8ـ12 ) شرکت اعضای هیات مدیره درجلسات ضروری است و غیبت هر یک از اعضاء بدون عذر موجه به تشخیص هیات مدیره تا سه جلسه متوالی و پنج جلسه متناوب در حکم استعفای عضو غایب خواهد بود .

    9ـ12 ) در صورت استعفا ، برکناری یا فوت هریک از اعضاء هیات مدیره ، عضو علی‌البدل برای مدت باقیمانده دوره عضویت به جانشینی وی تعیین خواهد شد .

    10ـ12 ) شرکت بازرس (‌ بازرسان ) در جلسات هیات مدیره بدون داشتن حق رأی مجاز است .

    11ـ12 ) هیات مدیره موظف است ظرف حداکثر 4 ماه پیش از پایان تصدی خود نسبت به فراخوانی مجمع عمومی و انتخاب هیات مدیره جدید اقدام و بلافاصله نتایج را همراه با صورت جلسه مجمع عمومی برای بررسی به کمیسیون انجمن‌های علمی ارسال نماید .

    تبصره : هیات مدیره پیشین تا تایید هیات مدیره جدید از سوی کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت فرهنگ و آموزش عالی مسئولیت امور انجمن را به عهده خواهد داشت .

    ماده 13 : هیات مدیره نماینده قانونی انجمن می‌باشد و وظایف و اختیارات آن به شرح زیر است : 1ـ13 ) اداره امور جاری انجمن طبق اساسنامه و مصوبات مجمع عمومی 2ـ13 ) تشکیل گروه‌های علمی انجمن ، تعیین وظایف و نظارت بر فعالیت آنها .

    3ـ13 ) حفظ و نگهداری اموال منقول و غیر منقول انجمن 4ـ13 ) تدوین و تصویب آیین‌نامه‌های اجرایی 5ـ13 ) تهیه گزارش سالیانه و تنظیم تراز مالی برای طرح در مجمع عمومی 6ـ13 ) اقامه دعوی و پاسخگویی به دعاوی اشخاص حقیقی یا حقوقی درتمام مراجع و مراحل دادرسی با حق تعیین وکیل و حق توکیل غیر .

    7ـ13 ) انتخاب و معرفی نمایندگان انجمن برای شرکت در مجامع علمی داخلی و خارجی 8ـ13 ) اجرای طرح‌ها و برنامه‌های علمی در چهار چوب وظایف انجمن 9ـ13 ) جلب هدایا و کمک‌های مالی 10ـ13 ) اهداء بورس‌های تحقیقاتی و آموزشی 11ـ13 ) اتخاذ تصمیم در مورد عضویت انجمن در مجامع علمی داخلی و خارجی با رعایت قوانین و مقررات جاری کشور 12ـ13 ) ارسال گزارش‌های لازم به کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ج ) بازرس یا بازرسان ماده 14 :‌ مجمع عمومی عادی یک نفر را به عنوان بازرس اصلی و دو نفر را به عنوان علی‌البدل برای مدت دو سال انتخاب می‌نماید .

    تبصره :‌ انتخاب مجدد بازرس یا بازرسان بلامانع می‌باشد ، ماده 15 :‌ وظایف بازرس یا بازرسان به شرح زیر می‌باشد : 1ـ15 ) بررسی اسناد و دفاتر مالی انجمن و تهیه گزارش برای مجمع عمومی .

    2ـ15 ) بررسی گزارش سالانه هیات مدیره وتهیه گزارش از عملکرد انجمن برای اطلاع مجمع عمومی .

    3ـ15 ) گزارش هرگونه تخلف هیات مدیره از مفاد اساسنامه به مجمع عمومی .

    تبصره : کلیه اسناد و مدارک انجمن اعم از مالی و غیر مالی در هر زمان و بدون قید و شرط باید از سوی هیات مدیره برای بررسی در دسترس بازرس یا بازرسان قرار گیرد .

    · فصل پنجم : گروه‌های انجمن ماده 16 :‌ انجمن می‌تواند گروه‌ها و کمیته‌های زیر را تشکیل دهد که بر اساس شرح وظایفی که از سوی هیات مدیره تعیین می‌شود به فعالیت می‌پردازد .

    1 ) گروه‌های تخصصی 2 ) کمیته آموزش و پژوهش 3 ) کمیته انتشارات 4 ) کمیته آمار و اطلاعات 5 ) کمیته پذیرش و روابط عمومی 6 ) کمیته گردهمایی‌های علمی 1ـ16 ) تهیه و تصویب آئینامه ، تشکیل گروه‌ها و کمیته‌ها با هیات مدیره انجمن است .

    فصل ششم : بودجه و مواد متفرقه ماده 17 : منابع مالی انجمن عبارتند از : 1ـ17 ) حق عضویت اعضاء 2ـ17 ) درآمدهای ناشی از ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و مشاوره‌ای 3ـ17 ) دریافت هدایا و کمک ها ماده 18 : درآمدها و هزینه‌های انجمن در دفاتر قانونی ثبت و شرح آن هر سال پس از تصویب در مجمع عمومی به کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ارسال می‌شود .

    ماده 19 :‌ کلیه وجوه انجمن در حساب مخصوص بنام انجمن نزد بانک‌های کشور نگهداری می‌شود .

    ماده 20 : کلیه مدارک و پرونده‌های مالی و غیرمالی در دفتر مرکزی انجمن نگهداری می‌شود .

    ماده 21 : هرگونه تغییر در مفاد اساسنامه ، پس از تصویب کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت فرهنگ و آموزش عالی معتبر است ، ماده 22 : انجمن تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارد و اعضای آن بنام انجمن حق فعالیت سیاسی یا وابستگی به گروه‌ها و احزاب سیاسی را ندارند .

    ماده 23 : در صورت تصویب انحلال انجمن توسط مجمع عمومی ، همان مجمع هیات تصفیه‌ای را برای پرداخت دیون و وصول مطالبات انجمن انتخاب خواهد کرد .

    هیات تصفیه موظف است پس از وصول مطالبات و پرداخت بدهی‌ها کلیه دارایی های منقول و غیر منقول انجمن را با نظر وزارت فرهنگ و آموزش عالی به یکی از مؤسسات آموزشی یا پژوهشی کشور واگذار کند .

    ماده 24 : این اساسنامه مشتمل بر شش فصل و بیست و چهار ماده ، پنجاه وسه زیر ماده وسیزده تبصره در جلسه مورخ 30/6/74 مجمع عمومی انجمن به تصویب رسید .

    موسسان : آمار اعضای انجمن روانشناسی ایران ملاک نوع عضویت، مدارک ارایه شده به هنگام عضویت می باشد.

    بر این اساس به اعضای محترم توصیه می شود در صورت اخذ مدرک تحصیلی جدید آن را به دفتر انجمن ارایه نمایند تا نحوه عضویت به صورت دقیق ثبت و نیز گزارش شود.

    آمار اعضای انجمن روانشناسی ایران تا تار یخ 3 مهرماه 1384 آمار اعضای انجمن روانشناسی ایران تا تار یخ 24 شهریور 1382 آمار اعضای انجمن روانشناسی ایران تا تار یخ 20 اردیبهشت 1382 آمار اعضای انجمن روانشناسی ایران تا تار یخ 12 اسفند 1381 آمار اعضای انجمن روانشناسی ایران تا تاریخ 13 آبان 1381 فرم عضویت در انجمن : گروههای تخصصی : آیین نامه شعبه ها و نمایندگی های انجمن روانشناسی ایران الف – شعبه ها : ب – نمایندگی ها : فهرست نمایندگان محترم انجمن روانشناسی ایران در شهرستان ها اعضاء اولین هیات مدیره : اعضاء دومین هیات مدیره : اعضاء سومین هیات مدیره : اعضاء چهارمین هیات مدیره : اعضاء پنجمین هیات مدیره : مرجع: سایت انجمن روانشناسی ایران http://www.iranpa.org عنوانصفحهاساسنامه2موسسان10اعضای انجمن روانشناسی ایران11فرم عضویت در انجمن13گروههای تخصصی14آیین نامه شعبه ها و نمایندگی های انجمن روانشناسی ایران15شعبه ها نمایندگی ها16اعضاء هیات مدیره17مرجع20 به ترتیب حروف الفباin alphabetical orderدکتر حسن احدیHasan Ahadi, Ph.D.دکتر محمود ایروانیMahmood Iravani, Ph.D.دکتر محمد نقی براهنیMohammad-Naghi Barahani.

    Ph.D.دکتر علیرضا جزایریAli-Reza Jazayeri, Ph.D.

    see moreدکتر محمود دژکامMahmood Dezhkam, Ph.D.دکتر رضا زمانیReza Zamani, Ph.D.دکتر سعید شاملوSaid Shamlu, Ph.D.دکتر علی شریعتمداریAli Shariatmadari, Ph.D.دکتر حسین شکرکنHossein Shokr-kon, Ph.D.

    see moreدکتر سیما فردوسیSima Ferdosy, Ph.D.دکتر حبیب الله قاسم زادهHabibollah Ghassemzadeh, Ph.D.دکتر مهرداد کلانتریMehrdad Kalantary, Ph.D.دکتر محمود مینا کاریMahmoud Minakari, Ph.D.دکتر ابوالقاسم نوریAbolghassem Noori, Ph.D.دکتر کیانوش هاشمیانKianoosh Hashemian, Ph.D.

    توع عضویتتعداد عضوعضو دانشجویی2484 نفرعضو وابسته ( دارای مدرک کارشناسی و دانشجوی کارشناسی ارشد )2214 نفرعضو پیوسته (دارای مدرک کارشناسی ارشد - دکتری تخصصی )619 نفرجمع کل اعضاء5317 نفر توع عضویتتعداد عضوعضو دانشجویی3180 نفرعضو وابسته ( دارای مدرک کارشناسی و دانشجوی کارشناسی ارشد )837 نفرعضو پیوسته (دارای مدرک کارشناسی ارشد - دکتری تخصصی )457 نفرجمع کل اعضاء4474 نفر توع عضویتتعداد عضوعضو دانشجویی3013 نفرعضو وابسته ( دارای مدرک کارشناسی و دانشجوی کارشناسی ارشد )799 نفرعضو پیوسته (دارای مدرک کارشناسی ارشد - دکتری تخصصی )441 نفرجمع کل اعضاء4253 نفر توع عضویتتعداد عضوعضو دانشجویی2968 نفرعضو وابسته ( دارای مدرک کارشناسی و دانشجوی کارشناسی ارشد )789 نفرعضو پیوسته (دارای مدرک کارشناسی ارشد - دکتری تخصصی )433 نفرجمع کل اعضاء4190 نفر توع عضویتتعداد عضوعضو دانشجویی2876 نفرعضو وابسته ( دارای مدرک کارشناسی و دانشجوی کارشناسی ارشد )765 نفرعضو پیوسته (دارای مدرک کارشناسی ارشد - دکتری تخصصی )424 نفرجمع کل اعضاء4065 نفر انجمن روانشناسی ایران « برگ در خواست عضویت » اینجانب .................................................

    دانشجوی دوره کارشناسی دارای درجه کارشناسی کارشناسی ارشد دکتری در رشته روانشناسی ضمن پرداخت مبلغ ...................بابت حق عضویت سالیانه طی فیش بانکی شماره ..........

    مورخ ..............

    درخواست عضویت در آن انجمن را دارم .

    خواهشمند است از تصمیمی که در مورد این تقاضا اتخاذ می‌شود اینجانب را مطلع فرمایید .

    امضاء متقاضی تاریخ عنوان رشته تحصیلی در مقاطع مختلف .......................................................................................

    کارشناسی ........................

    کارشناسی ارشد ................................دکتری ....................................

    نشانی منزل ........................................................................................................................

    نشانی محل کار : ...................................................................................................................

    تلفن تماس :........................................................................................................................

    آدرس الکترونیکی :................................................................................................................

    نماینده انجمن برای دریافت حق عضویت : نام ...................

    نام خانوادگی ..........................................

    امضاء تاریخحق عضویت سالیانه : 1ـ عضویت پیوسته ( دکترای روانشناسی ) 5000 تومان 2ـ عضویت پیوسته ( کارشناس ارشد روانشناسی ) 3000 تومان 3ـ عضویت وابسته )کارشناس روانشناسی ودانشجوی کارشناسی ارشد) 1000 تومان 4ـ عضویت دانشجویی ( دانشجوی کارشناس روانشناسی ) 500 تومان 5ـ عضو موسساتی با نظر هیئت مدیره انجمن نشانی انجمن روانشناسی ایران تهران ـ اوین ـ خیابان کودکیار ـ روبروی دانشگاه شهید بهشتی ـ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ـ گروه روانشناسی بالینی ـ کد پستی 19834 تلفن 2400036 – 2402070 داخلی 359 وب سایت انجمن روانشناسی ایران www.iranpa.org شماره حساب بانکی انجمن : بانک صادرات ایران ، شعبه مقدس اردبیلی ( کد 1911 ) حساب جاری شماره 1080 قابل پرداخت در کلیه شعب بانک صادرات ( از دریافت وجه نقد جهت حق عضویت معذوریم )‌مدارک لازم برای ثبت نام - فرم عضویت تکمیل شده - اصل فیش پرداخت حق عضویت - کپی مدرک تحصیلی یا کارت دانشجویی - دو قطعه عکس - کپی شناسنامه آزمایشیExperimentalاستثناییExceptionalبالینیClinicalتربیتیEducationalرشدDevelopmentalروانسنجیPsychometricصنعتی_سازمانیIndustrial & OrganizationalمشاورهCounseling آذربایجانAzarbaijanگیلانGuilanکرمانKermanقزوینGhazvin citynameنام نمایندهشهر / استانAzarbaijan_EstParviz Sarandi Ph.D.دکتر پرویز سرندی (ریاست شعبه)آذربایجانشرقیBonabGholamhossein Javanmard, M.A.آقای غلامحسین جوانمردبنابRoodhen ( )Shahram Vaziry, M.A.آقای شهرام وزیریرودهنIlamPrviz Salehiآقای پرویز صالحیایلامGazvinHassan Shams Esfand Abad Ph.D.دکتر حسن شمس اسفندآباد (ریاست شعبه)قزوینAbolghassem Noori, Ph.D.دکتر ابوالقاسم نوریاصفهانKhozestan ()Abdolzahra Naame Ph.D.دکتر عبدالزهرا نعامیخوزستان (اهواز)(Arsanjan)Hojatollah Javidi, Ph.D.دکتر حجت الله جاویدیفارس ( ارسنجان)DezfoulHamid Kamarzarin, M.A.

    see moreآقای حمید کمرزریندزفولGilanSirous Salehi Ph.D.دکتر سیروس صالحیگیلانAzarbaijan_WestMirAli SeidMostafaei M.Aمیرعلی سید مصطفاییآذربایجانغربی (ارومیه)TonekabonJavad Khalatbari M.Aآقای جواد خلعتبریتنکابنFariborz Dortaj Ph.D.دکتر فریبرز درتاجکرمانBabolsarAdolali Yaghobi M.Aآقای عبدالعلی یعقوبیبابلسرKordestanFaegh Yousefi M.Aآقای فائق یوسفیکردستانRoodhenReza Khakpour M.Aآقای رضا خاکپوررودهن (دانشگاه آزاد – مشاوره)HormozghanMahin Asgari M.Aخانم مهین عسگریهرمزگان اعضاء :Members:دکترسعید شاملو ( رئیس )Said Shamlu, Ph.D.

    (chairperson)دکتر رضا زمانی ( نایب رئیس)Reza Zamani, Ph.D.

    (deputy chairperson )دکتر محمود میناکاری ( خزانه دار )Mahmoud Minakari, Ph.D.

    (treasurer )دکتر حسین شکرکنHossein Shokr-kon, Ph.D.

    see moreدکتر محمد نقی براهنیMohammad-Naghi Barahani.

    Ph.D.دکتر حبیب الله قاسم زادهHabibollah Ghassemzadeh, Ph.D.دکتر سیما فردوسیSima Ferdosy, Ph.D.اعضای علی البدل :Substitute members:دکتر حسن احدیHasan Ahadi, Ph.D.دکتر محمود دژکامMahmood Dezhkam, Ph.D.بازرس:Inspector:دکتر محمود ایروانیMahmood Iravani, Ph.D.

    اعضاء :Members:دکترسعید شاملو ( رئیس )Said Shamlu, Ph.D.

    (chairperson)دکتر رضا زمانی ( نایب رئیس )Reza Zamani, Ph.D.

    ( deputy chairperson )دکتر محمد نقی براهنیMohammad-Naghi Barahani.

    Ph.D.دکتر محمود میناکاری ( خزانه دار )Mahmoud Minakari, Ph.D.

    (treasurer )دکتر مهرناز شهر آرایMehrnaz Shahraray, Ph.D.دکتر کیانوش هاشمیانKianoosh Hashemian, Ph.D.ابراهیم مداحیEbrahim Maddahi, M.A.اعضای علی البدل :Substitute members:دکتر محمود دژکامMahmood Dezhkam, Ph.D.دکتر حسین شکرکنHossein Shokr-kon, Ph.D.

    see moreبازرس:Inspector:دکتر سید احمد جلالیSeiyed Ahmad Jalali, Ph.D.محمود جمارانMahmood Jamaran, M.A.دکتر الهه حجازیElahe Hejazi, Ph.D.

    اعضاء :Members:دکتر بهروز بیرشک (رئیس)Behrooz Birashk, Ph.D.

    (chairperson)دکتر شهریار شهیدی (نایب رئیس)Shahryar Shahidi, Ph.D.

    ( deputy chairperson )دکتر محمدحسین سروریMohammad Hossein Sorouri, Ph.D.دکتر غلامرضا نفیسی (خزانه دار)Gholamreza Nafisi, Ph.D.

    (treasurer)دکتر محمود ساعتچیMahmood Saatchi, Ph.D.دکتر شکوه السادات بنی جمالیShokohossadat Banijamali, Ph.D.دکتر قاسم قاضیGhasem Ghazi, Ph.D.اعضای علی البدل :Substitute members:فرهاد طارمیانFarhad Taremian, M.A.عباس پورشهبازAbbas Pourshahbaz, M.A.بازرس:Inspector:مهدی درویشMehdi Darvish, M.A.

    اعضاء :Members:دکتر علی شریعتمداری (رئیس)Ali Shariatmadari, Ph.D.

    (chairperson )دکتر محمدحسین سروری (نایب رئیس)Mohammad Hossein Sorouri, Ph.D.

    ( deputy chairperson )اسماعیل کبیر (خزانه دار )Esmaeil Kabir, M.A.

    (treasurer)حمید پورشریفیHamid Poursharifi, M.A.دکتر نرگس طالقانیNarges Taleghani, Ph.D.دکتر شکوه السادات بنی جمالیShokohossadat Banijamali, Ph.D.دکتر فرح لطفی کاشانیFarah Lotfi-Kashani, Ph.D.اعضای علی البدل :Substitute members:محمود جمارانMahmood Jamaran, M.A.لادن محمدیانLadan Mohammadian, M.A.بازرس:Inspector:دکتر غلامرضا نفیسیGholamreza Nafisi, Ph.D اعضاء :Members:دکتر محمود میناکاری (رئیس)Mahmoud Minakari, Ph.D.

    (chairperson )دکتر مهرناز شهر آرای(نایب رئیس)Mehrnaz Shahraray, Ph.D.( deputy chairperson )دکتر غلامرضا نفیسی (خزانه دار )Gholamreza Nafisi, Ph.D (treasurer)دکتر محمود ساعتچیMahmood Saatchi, Ph.D.دکتر تورج مرادیToraj Moradi, Ph.D.دکتر نرگس طالقانیNarges Taleghani, Ph.D.لادن محمدیانLadan Mohammadian, M.A.بازرس:Inspector:شهرام وزیریShahram Vaziry, M.A.بازرسین علی البدل:Substitute Inspectors:مهدی درویشMehdi Darvish, M.A.اسماعیل کبیرEsmaeil Kabir, M.A.

  • اساسنامه

    2

    موسسان

    10

    اعضای انجمن روانشناسی ايران

    11

    فرم عضویت در انجمن

    13

    گروههای تخصصي

    14

    آيين نامه شعبه ها و نمايندگي هاي انجمن روانشناسي ايران

    15

    شعبه ها                   نمايندگي ها     

    16

    اعضاء هيات مديره

    17

    مرجع

    20

     

اساسنامه فصل اول کلیات و اهداف ماده 1 :‌ به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم روانشناسی و توسعه کمی و کیفی نیروهای تخصصی و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های مربوط انجمن روانشناسی ایران که از این پس در این اساسنامه انجمن نامیده می‌شود تشکیل می‌گردد . ماده 2 : موضوع انجمن :‌ انجمن بنیادی غیر انتفاعی است و در زمینه‌های علمی ، پژوهشی ، کاربردی ، خدماتی ، حرفه‌ای و ...

مقدمه و تاریخچه عقب ماندگی ذهنی یا باصطلاحخ دیگر نارسایی رشد قوای ذهنی موضوع تازه و جدیدی نیست بلکه در هرد دوره و زمان افرادی در اجتماع وجود داشته اند که از نظر فعالیت های ذهنی در حد طبیعی نبوده اند. بخصوص از روزی که بشر زندگی اجتماعی را شروع کرده موضوع کسانی که به عللی قادر نبودند خود را با اجتماع هماهنگ سازند مطرح بوده است. اجتماع برای مصلحت، تعصب یا سالم سازی بعضی از این ...

روان شناسی بلوغ به بررسی تغییرات و ویژگیهای مربوط به بلوغ در جنبه‌های مختلف جسمی ، روانی و اجتماعی می‌پردازد و فرآیند بلوغ را به عنوان پدیده مهم در انتقال از کودکی به بزرگسالی مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد. تاریخچه روان شناسی بلوغ در مطالعه تغییرات مربوط به بلوغ "ارسطو" تغییرات خاص از بلوغ جنسی را شرح داده و همچنین به تغییرات روانی همزمان با این تغییرات اشاره کرده است. "ژان" ...

مقدمه و تاریخچه عقب ماندگی ذهنی یا باصطلاحخ دیگر نارسایی رشد قوای ذهنی موضوع تازه و جدیدی نیست بلکه در هرد دوره و زمان افرادی در اجتماع وجود داشته اند که از نظر فعالیت های ذهنی در حد طبیعی نبوده اند. بخصوص از روزی که بشر زندگی اجتماعی را شروع کرده موضوع کسانی که به عللی قادر نبودند خود را با اجتماع هماهنگ سازند مطرح بوده است. اجتماع برای مصلحت، تعصب یا سالم سازی بعضی از این ...

چکیده این رساله، با عنوان «آموزه‌های تربیتی در مثنوی و تطبیق آن با روانشناسی نوین و معاصر» در یک مقدمه و چهار بخش تنظیم شده است. مقدمه مشتمل است بر اشاره‌ای به جایگاه رفیع مثنوی در میان آثار ادب فارسی و عظمت اندیشه‌های ژرف مولانا جلال الدین محمد مشهور به مولوی. همچنین شرح مختصر زندگینامه به آن بزرگ از آغاز حیات تا واپسین دم حیات. بخش اول اختصاص دارد به بررسی تعلیم و تربیت از ...

  پیشگفتار:        مسئله بزهکاری از جمله عواملی است که توجه اغلب متخصصین در رشته های گوناگون زیست شناسی، روان شناسی روانپزشکی را به خود جلب نموده اتس. بزهکاری یکی از معضلات مهم اجتماعی است که درباره این گونه افراد موسسات مختلفی از جمله کانون های به ترتیب تا زندان ها به وجود آورده‌اند تا بزهکاران را مورد اصلاح قرار دهند. همه این مسائل و علاقه شخصی ...

مقدمه خانواده‌ اولین و مهم‌ترین نهاد درتاریخ فرهنگ و تمدن انسانی است واولین مدرسه ای است که انسان درآن تعلیم می‌یابد و با اصول زندگی اجتماعی وروش تفاهیم بادیگران آشنا می‌شود. خانه، فضایی است که درزیر سقف آن ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی ازنسلی به نسل دیگر منقل می‌شود و اسباب رشد عاطفی، اخلاقی، اجتماعی افراد فراهم می‌گردد. درجهان امروز متأسفانه به رغم تعالیم حیات‌بخش انبیاء‌ بنیان ...

چکیده : همانطور که می دانیم افسردگی و مانیا یکی از اختلالت خلقی شایع می باشند که بیشتر اختلالات عاطفی نامیده می شوند . اختلالات خلقی گروهی از بیماریهای روانپزشکی می باشند که به شکل خلق پایین و تصورات ذهنی ناهنجار بروز می نمایند . نمای بالینی افسردگی می تواند بصورت خلق افسرده ، احساس ناامیدی ، احساس غم ، بی ارزشی ، آشفتگی خواب و اشتها و یا فقدان انرژی و میل جنسی بروز کند . این ...

مقدمه: مدیریت و سرپرستی در سازمان زندان ها با توجه به شرح وظایف قانونی از پیچیدگی‌ها و اهمیت خاص خود برخوردار می باشد. لذا مرکز آموزشی و پژوهشی با وقوف کامل به این مطلب برنامه‌های متعددی را برای افزایش و ارتقاء سطح دانش و آگاهی مدیران و سرپرستان سازمان اجراء نموده است که از‌آن جمله برگزاری دوره های آموزشی متعدد و متنوع می باشد. در کنار این فعالیت‌ های‌آموزشی در سال 1377 از سوی ...

چکیده: ربط و نسبت دو مقوله دین و پیشگیری از انحرافات اجتماعی هم برای کسانی که دغدغه دین و اجتماع دارند به خصوص آنان که در جامعه دینی زندگی می‏کنند، از اهمیت زیادی برخوردار می باشد، اینکه دین در این زمینه چه وظیفه ای دارد و از چه ظرفیت‏های و کارکردهای در قبال این موضوع برخوردار است و اینکه انحرافات اجتماعی چه جایگاهی دارند و چه نسبتی میان آنها و گناه شرعی و انحرافات اخلاقی برقرار ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول