دانلود مقاله راندمان (بارده) و آب

Word 82 KB 24142 14
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: آب - بارده - راندمان
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • راندمان (بارده) و آب
    کاربرد آب و تراکم طول ریشه گیاه cupheqspp تحت تاثیر فواصل ردیف ریشه و زمان بذر افشانی.


    چکیده:
    Cupheauiscosissima jaog.

    Xc lanceolata caphea f.

    srlnoides E.

    T Aiton
    این محصول در مناطق با آب و هوای معتدل بسیار کم شناخته شده است یک رشته مطالعات و تحقیقات در ایالت مینوسوتا برای مشخص کردن تاثری زمان بذر افشانی فواصل ردیف در مصرف آب خاک و خصوصیات ریشه زایی گیاه cuphea spp آغاز شد.


    گیاه cuphea spp در روزهای 4 و 18 و 30 ماه می سال 2001 و روز سی ام آپریل، 14 ماه می، و 28 ماه می سال 2002 در ردیفهای با فاصله 200 و 400 و 600 میلی متری بذر افشانی می شد.

    توده های زیستی بالای سطح زمین و عملکرد دانه دا؟

    و کاربرد مصرف آب بخاطر بذر افشانی بیوماس قسمتهای هوایی گیاه cuphea spp در اواخر ماه آپریل یا اوایل ماه می نخست به اواخر ماه می تقویت شد.

    کاربرد آب برای اولین بذرافشانی می و آخرین بذر افشانی گیاه cuphea spp به ترتیب 366 میلی متر و 311 میلی متر بود.


    زمان(تاریخ) بذر افشانی همچنین راندمان (بازه) کاربرد آب (WUE) را تحت تاثیر قرار داد.

    اما فقط در سال 2002 که راندمان کاربردآب (WUE) اولین بذر افشانی و آخرین بذر افشانی گیاه cuphea spp به ترتیب 87/1 و 64/1 kgha -1 mm-1 بود.

    اولین بذر افشانی در فصل بهار همچنین رشد ریشه را تقویت کرد زمانی که تراکم طول ریشه در بالای 2/0 متری پروفیل خاک kmm-3 24 برای اولین بذر افشانی و kmm-3 17 برای آخرین بذر افشانی بود.

    فاصله گذاری ردیف بذر روی محصول دانه، کار سرد آب، یا طول ریشه تاثیر نمی گذارد.

    این مطالعه و تحقیق نشان می دهد که بیوماس عملکرد دانه کاربرد آب و رشد ریشه گیاه cuphea spp در اولین بذر افشانی در فصل بهار تقویت می شوند.

    گر چه اولین بذر افشانی منجر به کاربرد بیشتر آب، می شود.

    گیاه cuphea spp یک تمایل و گرایش برای استفاده آب با راندمان بالا درتولید دانه دارد، زمانیکه اولینبذر افشانی در فصل بهار باشد.


    کاربرد صنعتی شیمیایی اسید های چرب با زنجیره متوسط (MCFA) برای تولید صابون ها، پاک کننده هاو محصولات خوراکی و رژیمی و روان کننده ها اسید های چرب با زنجیره متوسط نظیر coprhlic (c8:0)، لوریک (c12:0) و میرنیستیک (c14:5) که برای تولید این فرآورده ها استفاده می شوند، در حال حاضر از نارگیل از (cocos huciferal) و درخت نخل (Elaeis guineehsis jacq) روغن کارنل و مواد شیمیایی نفتی (پترو چمیکال) استخراج می شود.


    تقریبا هر سال به ترتیب Tg 5/1 و Tg 8/0 روغن نارگیل و روغن کارنل نخل در ایالات متحده امریکا و دیگر کشورهای پیشرفته جهان برای تامین نیازهای صنعتی به اسید های چرب بازنجیره متوسط (MCFA) وارد می شود (برگرفته شده از اطلاعات Fao سال 203 هیچ گونه ذخایر قابل تجدید و ذخایر بومی از اسید های چرب با زنجیره متوسط (MCFA) در ایالات متحده امریکا وجود ندارد.


    گیاه cuphea spp (در خانواده (ythraceae دانه های سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFA) تولید می کندGraham 1989 و Miller 1964 و دیگران).


    گیاه cuphea spp بومی آمریکای شمالی، جنوبی و مرکزی است و تا اخیرا بصورت وحشی باقی مانده است.

    (knapp 1993)
    چندین عدداز 260 گونه گیاه cupeq که تا کنون شناخته شده اند در مناطق با آب و هوای معتدل پیدا شده اند.

    (Graham 1989) که خصوصیات زراعتی مطلوبی را نشان داده اند (Hir singer 1985) که می تواند منجر به یک منبع ذخیره قابل تجدید یا بومی از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFA) شود.


    گیاه cuphea spp بطور وسیعی در مناطق با آب وهوای حاره ای (گرمسیری) می روید اما همچنین بسیاری از گونه ها به خوبی با مناطق با آب و هوای معتدل ومرطوب سازگار شده اند.

    در واقع خصوصیت دارا بودن ریشه اصلی و ctproot کوچک این گونه ها احتمالا تطابق و سازگاری آنها را به محیطهای مرطوب تر محدود کرده است و این شاید یکی از خصوصیات مرفورلوژیکی (ریخت شناسی این گیاه باشد که موجب پژمردگی این گیاه در غیاب آب می شود (Graham 1989) تعداد کمی از گونه های گیاه caphen در نواحی باآب و هوای خشک پیدا شده اند.


    برگ های ضخیم و ریشه های اصلی با (toproot) بزرگ به این گونه ها اجازه می دهد که با استرسهای خشکسالی مواجه شوند (Graham 1989).


    سایر ویژگیهای مورفولوژیکی (ریخت شناسی) نظیر متلاشی شدن دانه و دوران خواب خصوصیات بیابانی هستند که تولید تجاری cuphea spp جلوگیری می کند.

    بهره خطوط gerplasm گیاه cuphea که غیر متلاشی شدنی و غیر غیر فعال است خصوصیات پیوند پذیری اش در طی دهه گذشته توسعه یافته اند.

    (1993 (knnap
    در یکی از دو شیوه آزمایش که بهترین تجربیات مدیریت کشاورزی برای تولید گیاه )(knnap را مشخص می کند.

    Gesch و دیگران (2003 و 2002) تاثیر زمان تاریخ بذر افشانی و فاصله گذاری ریشه ای بر رشد و محصول دانه گیاه cuphea spp در corh Bolt شمالی ایالات متحده مورد بررسی قرار گرفته است.

    هر چند جمعیت گیاهی نتایج مطالعات و تحقیقات آنها را سر در گم کرده است گیاه cuphea spp وقتی که در ماه می بذر افشانی می شود محصول بیشتری می دهد نسبت به زمانی که در ماه ژوئن یا آپریل بذر افشانی شود.

    emergence (بر آمدگی ساقه) ضعیف منجر به کاهش محصول گیاه cuphea spp بذر افشانی شده در اواسط ماه آپریل می شود درحالیکه رقابت بین گیاهی (interplant) را به منظور دست یابی به نور، آب و مواد غذایی را افزایش می دهد و باعث کاهش محصول cuphea spp می شود بذر افشانی در ردیفهای وسیع برای محصول دانه خسارت آور (زیان آوری) است بخاطر تولید شاخه ها و بذرهای دانه ای بیشتر نسبت به آنهایی که در ردیفهای باریک بذر افشانی می شوند.

    سایر آزمایشات و روشهای شناخته شده
    در یکی از دو شیوه آزمایش که بهترین تجربیات مدیریت کشاورزی برای تولید گیاه )(knnap را مشخص می کند.

    سایر آزمایشات و روشهای شناخته شده تاثیر عمیق و سرعت بذر افشانی را بر emeryence (برآمدگی ساقه) نهال و محصول دانه گیاه cuphea spp در ایالت Iwa مورد بررسی قرار می دهد.

    (Rooth 1998) Emergerce (برآمدگی ساقه) و بنابراین محصول دانه توسط بذر افشانی با سرعت بالاتر و عمق کمتر مطلوب تر می شود.

    محصول دانه بطور قابل ملاحظه ای در طول سالها تغییر می کند.

    نقصان و کاستی محصول منجر به عدم تولید دانه در طی 2 یا هفت سال از مطالعه (تحقیق) شد.

    برای 5 سال دیگر که در این 5 سال گیاه cuphea spp دانه تولید کرده محصول از کل تیمار ها میانگین گرفته شده است بین 52 تا 705 kg ha-1 در تغییر بود.

    هیچ مثالی ونمونه ای برای این انحراف میان سالی در ارتباط با محصول دانه ارائه نشده است.Roath (1988) پیشنهاد کرده که شدت بارندگی بعد از بذر افشانی از بهم پاشیدن و متلاشی شدن دانه در اواخر فصل باعث محصول ضعیف دانه می شود هر چند گیاه cuphea spp بطور موفقی در منطقه corn Belt رشد کرده بود این طور به نظر می رسد که قابلیت در دسترس بودن آب یکی از عواملی باشد که ممکن است رشد و تولید دانه گیاه cuphea spp را محدود کند (Ardnt , 1985 , Graham 1989) بهر حال اطلاعات اندکی وجود دارد که خصوصیات ریشه زایی و کاربرد آب گیاه cuphea spp را توضیح می دهد بنابراین هدف از این مطلاعه و تحقیق تکوین تاثیر زمان (تاریخ) بذر افشانی و فاصله گذاری ردیفی بر روی کاربرد آب خاک وخصوصیات ریشه زایی گیاه cuphea spp بود شیوه ها و مواد این مطالعه و تحقیق در بخشی واقع در 24 کیلومتری شمال، شمال شرقی موریس با مختصات جغرافیایی انجام گرفته است که بین ناحیه Praiie[othole و شمال آمریکا واقع است این منطقه توسط نقش توپوگرافی و فشارهای زمین لغزش که طی دوران بخچالی ؟

    شکل گرفته ویژه می شود .

    قطعات زمین های آزمایش بر روی خاک های لومی منطقه (لوم ریز دانه، مخلوط شده با یخچالهای بسیار یخزده (منجمد شده) با یک شیب 5/0 تا 4/0 در سال 2001 و شیب کمتر یا مساوی 5/0% و 2002 مستقر شده است.

    field site قبلا گیاه capheo spp و سویا بود قبل از اینکه به ترتیب در سالهای 2001 و 2002 مستقر شود.

    یک روز قبل از بذر افشانی به وسیله 10 kg N ha -1 و 12 kh pha-1 و 30kg kha-1 تقویت شدند و در طول site در آمیخته شوند گیاه cuphea spp در روزهای 4 و 8 و 30 ماه می سال 2001 و 30 آپری و 18 ماه می 2002 بذر افشانی شد این تاریخها نمایشگر یک تایخ اولیه، عادی و نرمال و تاریخ (زمان) آخری برای بذر افشانی محصولات است که بطور تیپیک در منطقه رشد یافته اند دانه های در عمق 13 میلیمتری و فضاهای بلین ردیفی 400 و 200 و 600 میلی متری با استفاده از یک graindrill (دستگاه حفاری که برای سوراخ کردن به منظور کشت دانه استفاده می شود) بذر افشانی شدند دانه بصورت g 85/0 دانه در هر ردیف یا با سرعت برابر 42 ، 21 و 14 kgha-1 به ترتیب برای Treatment های با فاصله گذاری ردیفی 200 و 400 و 600 میلی متر بذر افشانی شد.

    سطح خاک به وسیله یک دستگاه packer بعد از مرحله بذر افشانی به منظور اطمینان از ایجاد تماس و کنتاکت بهترین دانه و خاک فشرده شد.

    مهمترین Treatment ها (در زمان بذر افشانی) در قطعات (کرتهای) 6 تا 18 متری قرار داشت و به منظور فراهم کردنT era tment دوم (فاصله گذاری ردیفی) شکافته شده اند قطعات (کرت های ) منفرد 6 تا صد متری بودند سه تا شدگی (tcplication) در این برنامه و طرح آزمایش وجود دارد در زمان emergence (برآمدگی ساقه بعبارت دیگر، هیچ تغییری در تعداد گیاهان بر طبق مشاهدات وملاحضات انجام شده در هر کدام ازسایر روزها روئت شده است) هرقطعه (کرت)بوسیله دست برای مستقرکردن تعداد ha 100000گیاه یا ایجاد یک فاصله گذاری گیاهی بین ردیفی حدود 120،60و40میلی متری به ترتیب برای Treatmentهای فاصله گذاری ردیفی 200و400و600 میلی متری تنک می شد.ابزار و دستگاهی به منظور اندازه گیری محتوای آب خاک وپتانسیل (ذخیره)آب خاک بلافاصله بعداز عمل بذزافشانی درهرقطعه (کرت)نصب شد محتوای آب خاک درهر قطعه (کرت)بخاطر رقیق شدگی نوترونی ودرآغاز وانتهای فصل بدلیل نمونه برداری gravimetric (اندازه گیری نیروی گراویته)بطور ضعیفی بررسی شد.

    تیوبهای ورودی نوترن در بین وداخل ردیفهای دانه ای نصب شد.

    محتوای آب در عمق 3/0 متری با 9/0 متری مشخص شد پتانسیل (ذخیره) matric خاک با استفاد از تسیومترهای جای گرفته در عمق 1 و 25/1 متری در یک از تاشدگی های (repli catioh) هر Treat ment زمان بذر افشانی و همه قطعات (گرت های) با فضای بین ردیفی 400 میلی متری (در کل 15 قطعه کرت) اندازه گیری شد این اندازه گیری ها که به طور ضعیفی انجام شده بودند برای مشخص کردن جهت و شدت جریان آب در زیر زون ریشه کمک کردند.

    کاربرد آن (WU) به شیوه زیر تعیین می شود.

    که P میزان بارندگی تغییرات محتوای آب خاک و RO از دست دادن آب بخاطر جریان آب سطحی جانبی (بعبارت دیگر جاری شدن) و WFBR جریان آب در زیر زون ریشه می باشد.

    جاری شدن (runoff) بخاطر رویدادهای بارش شدید (سه رویداد در سال 2001 و چهار رویداد در سال 2002 بیشتر از 30 میلی متر در روز بارندگی داشت) جوی باریک غیر قابل دیدن و شسته شدن واریزه ها در سطح خاک بالافاصله بعد از این رویداد های بارندگی و توپوگرافی سطحی نزدیک بصورت نا چیز و اندکی بر آورد شده است.

    بارندگی محتوای آب خاک و جریان آب در زیرزون ریشه از زمان emetgence (برآمدگی ساقه) تا زمان برداشت اندازه گیری شده است.

    بارندگی بصورت روزانه در نزدیکی یک ایستگاه هوا شناسی کوچک (در فاصله 100 متری قطعات (کرتها) آزمایش اندازه گیری شد جریان آب در زیر زون ریشه بر طبق معادله زیر تعیین می شود.

    که k هدایت هیدرولیکی بر حسب cms-1 تفاوت پتانسیل هیدرولیک بر حسب سانتیمتر در طول عمق اینتروالی بر حسب cm می باشد.

    هدایت هیدرولیکی بصورت متغیری همراه با پتانسیل Matric خاک بر طبق معادله compbell (1985) برآورد می شود که ks هدایت هیدرولیکی اشباع شده بر حسب پتانسیل Matric ورودی هوا بر حسب cm برابر با مختصات لگاریتم طبیعی منحنی ابقاء (نگهداری) آب پتانسیل Matric بر حسب cm و b شیب لگاریتم طبیعی منحنی نگهداری (ابقاء) آب می باشد.

    قابلیت هدایت هیدرولیکی اشباع شده با استفاده از یک روش اصلی ثابت (klater, Drolsem 1989) برر وی نمونه های مغز (core) خاک استخراج شده از عمق 1 تا 05/1 و 2/1 و 25/1 در تمام قطعات (کرت های) بذر افشانی شده در اواسط ماه می مشخص و تعیین شده این نمون های مشابه برای تعیین و یژگیهای نگهداری و بقاء آب با استفاده از یک روش پلات کردن فشار، مورد استفاده قرار می گیرند.

    1986 klute تراکم طول ریشه در 26 ژولای 2001 و 5 آگوست 2002 برای اولین بذر افشانی ف 9 آگوست 2001 و 9 آگوست 2002 برای بذر افشانی میانی ماه می و 15 آگوست 2001 و 16 آگوست 2002 برای آخرین بذر افشانی ماه می بررسی و ارزیابی شد.

    این زمانها (تاریخها) با شروع دانه کاری (seed filling) دانه ها در غلاف های قدیمی قابل دیدن هستند.

    مطابقت دارند.

    نمونه های مغزه خاک (با قطعه 33 میلی متر) از عمق 6/0 متری استخراج شده اند.

    حفاریهای انجام شده در سال 2002 (سال قبل از ‌آغاز این تحقیق) نشان داده شده که گیاه capheaspp یک ریشه اصلی (Toproot) کوچک با ریشه های اندکی دارد که در زیر نمونه های مغزه 04/0 متری خاک نفوذ کرده اند.

    نمونه های مغزه خاک از داخل و بین ردیف ها از چهار نقطه هر قطعه کرت جمع آوری شده اند.

    نمونه ها برای تراکم طولی ریشه معلوم در عمقهای 0- 100، 100-200، 200-30،200-400 و 400-600 میلی متر تقسیم شده اند در نمونه های داخلی و ردیفی و بین ردیفی که از هر کرت (قطعه) تهیه شده اند به منظور ایجاد یک نمونه داخل ردیفی و یک نمونه بی ردیفی مخلوط شده اند تراکم طولی ریشه توسط یک روش مختصات بر خورد خطی (Bohn 1979) تعیین می شود.

    این روش احتیاج به خیس کردن نمونه ها در یک آب ملایم و استخراج مواد ریشه ای با استفاده از شستشوی آرام و ملایم موادی که در بین غربالها جای گرفته اند دارد.

    (سوراخهای کوچک 1/0 و 5/0 ملی متری) ریشه ودیگر مواد ارگانیکی توسط غربالهایی که در ظروف شیشه ای پر آب شده قرار دارند نگهداری و حفظ می شوند یک شبکه در زیر ظروف قرار دارد و پس طول ریشه توسط شمردن تعداد ریشه هایی که هر خط شبکه را قطع کرده اند مشخص می شود.

    گیاه cuphea spp در 9 اکتبر 2001 و 8 اکتبر 2002 برداشت شده اند که به ترتیب سه روز بعد از واریز قبل از اولین بخ زدگی کشنده (کمتر از 2 درجه زیر صفر) در فصل پائیز می باشد نمونه های 1m-2 در سطح خاک بریده (clipped)، بسته بندی و در دمای 60 درجه تا وزن ثابت خشک شده اند، وتوسط ماشین خرمن کوبی شدند.

    دانه های جدا شده توسط خرمن کوب در دمای 0C 60 خنک شدند و با استفاده از یک تمیز کننده دانه تمیز شدند و پس وزن شدند.

    تعداد نهایی گیاهان از روی مساحت برداشت شده داخل هر قطعه کرت به دست آمد.

    اطلاعات آزمایشی توسط یک برنامه split plot آنالیز واریانس مورد بررسی قرار گرفت تفاوت مهم کوچک LDS برای جدا کردن تاثیرات Treatment زمانیکه میزان F مشخص (p نتایج و بحثها محصول cuphea spp میانگین گرفته شده در طول تمام Treat ment ها در سال 2001 نسبت به سال 2002 کمتر بود توده های زیستی بالای زمین، بعنوان مثال در سال 2001 برابر kg ha-1 6779 و در سال 2002 برابر kg ha-1 7491 بود.

    بعلاوه، محصول دانه در سال 2001 برابر kg ha-1 537 و در سال 2002 برابر kg ha-1 653 بود.

    محصول کمتر سال 2001 با دوام کمتر و بارش پایینتر سال 20001 نسبت به سال 2002 هم خوانی دارد از زمان emergence (برآمدگی ساقه) تا برداشت محصول و میانگین گرفته شده در طی زمانهای بذر افشانی بارش (بیشتر از 2 میلی متر در روز) در 29 روز از سال 2001 و 42 روز از سال 2002 اتفاق افتاد.

    بعلاوه بارش برابر 304 میلی متر در سال 2001 گزاش شده است در حالیکه این میزان در سال 2002 برابر 354 میلی متر بوده است میانه درجه حرارت هوا از زمان emergence (برآمدگی ساقه) تا زمان برداشت در هر دو سال همانند هم بود c 5/9 همچنین میزان کمتر توده های زیستی بالای سطح زمین و محصول دانه در سال 2001 با بقای کمتر گیاهان در طی سال 2001 نسبت به فصل رشد 2002 همخوانی دارد.

    هر چند موضوع های گیاه cuphea spp در زمان eergene (برآمدگی ساقه) در هر دو سال به تعداد 4000000 گیاه ha-1 تنک شده بود، تعداد گیاهان برداشته شده در سال 2001 برابر با ha-1 297710 گیاه و در سال 2002 برابر ha-1 344866 بود.

    توده های زیستی بالای سطح زمین به تاخیر افتادند زمانیکه زمان بذر افشانی در فصل بهار به تاخییر افتاد.

    (جدول 1) هر چند تولید توده زیستی توسط فاصله گذاری بین ردیفی تحت تاثیر قرار نمی گیرند.

    در زمانی که احتمال خطای نوع 1 (احتمال رد کردن غیر قانونی همانندی وسایل Treatment) برای 65/0 در سال 2001 و برای 24/0 در سال 2002 بود.

    این عدم پاسخگویی در تولید در فاصله گذاری ردیفی توسط 2003 Gesch و دیگران مشاهده شده است که گزارش کرده است گیاه cuphea spp رشد کرده در ردیفهای وسیع به خاطر تولید شاخه ها و انشعابات بیشتر از لحاظ تولید محصول دچار خسارت شده است توده های زیستی (Biomass) گیاه cuphea spp از میزان برابر 8055 kg ha-1 در بذر افشانی اوایل ماه می و 7068 kg ha-1 برای بذر افشانی اواسط ماه می به میزان برابر با kg ha-1 3/52 در آخرین بذر افشانی ماه می کاهش یافت.

    Kg ha -1 1384=LSD).

    در سال 2002 میزان تولید توده دهای زیستی یک رنج kg ha-1 برای آخرین بذر افشانی در ماه آپریل kgha-1- 7879 برای بذر افشانی در اواسط ماه می به میزان برابر با kg ha-1 6777 برای آخرین بذر افشانی ماه می دارد.

    kg ha -1 905LSD= هیچ تفاوتی بین تولید توده زیستی مشاهده شده است زمانی که بذر افشانی بین اواخر آپریل و اواسط ماه می در هر دو سال انجام گرفته است مشابه توده های زیستی بالای سطح زمین، میزان دانه برای گیاه cuphea spp که در اواخر آپریل یا اوایل ماه می بذر افشانی شده نسبت به آن گیاه cuphea spp که در اواخر ماه می هر دو سال بذر افشانی شده، بیشتر می باشد در سال 2001 میزان محصول دانه برار kg ha-1 647 برای بذر افشانی در اوایل ماه می، میزان برابر kg ha-1 539 برای بذر افشانی در اواسط ماه می و برابر با kg ha-1424 در بذر افشانی اواخر ماه می می باشد.

    118kg ha -1 LSD= محصول دانه در سال 2002 از حدود kg ha-1 710 برای بذر افشانی اواخر آپریل و اواسط ماه می به میزان برابر با kg ha -1 524 برای بذر افشانی در اواخر ماه می در تغییر است.

    Kg ha-1 72LSD=).

    فاصله گذاری بین ردیفی تولید دانه گیاه cuphea spp را زمانیکه میزان خطای نوع I برابر 79/0 در سال 2001 و 38/0 در سال 2002 بود، تحت تاثیر قرار ندارد شاخص برداشت یا نسبت محصول دانه به توده های زیستی با زمان (تاریخ) بذر افشانی یا فاصله گذاری ردیفی در این مطالعه تغییر نمی کند.

    (احتمال خطای نوع I برای زمان (تاریخ) بذر افشانی برابر با 15/0 و برای فاصله گذاری ردیفی برابر 22/0 در سال 2002 بود.

    شاخص برداشت (محصول) بین 080/0 در سال 2001 تا 01087 در سال 2002 در تغییر وبد این شاخصهای شبیه آنهایی هستند که از اطلاعات ارائه شده توسط (2002) Gesch ودیگران استنتاج شده اند این استنساحات نشان میدهد که شاخص محصول برای گیاه cuphea spp که در ایالت مینوسیتا Minnesota رشد کرده دارای یک رنجی بین 056/0 تا 081/0 می باشد.

    تفاوتها در تولید توده های زیستی و محصول دانه در بین زمانهای بذر افشانی به نظر می رسد که در ارتباط با تفاوت بین بقای گیاه در طی فصل رشد باشد.

    در زمان برداشت محصول در سال 2001 تعداد گیاهان برابر ha -1 375710 برای بذر افشانی در اوایل ماه می، و ha-1 230178 گیاه برای بذر افشانی در اواخر ماه می بود.

    ha-1 73437LSD= در سال 2002، تعداد گیاهان بین ha-1 377915 گیاه برای بذر افشانی در اواخر ماه آپریل و ha 369784 گیاه برای بذر افشانی در اواسط ماه آپریل تا ha-1 288665 گیاه برای بذر افشانی در اواخر ماه می .

قارچ خوراکی صدفی Oyster mushroom) ) محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان . دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راکلونیزه می سازد . دارای رنگهای مختلف کلاهک از قبیل سفید ، آبی ، خاکستری ، طلایی ، قهوه ای و … قارچ صدفی درختی Pleurotus osteratus در جنگهای درختان سخت چوب گسترش فراوانی دارد . گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ ...

خاک خاکها از سه نظر فیزیکی ، شیمیایی و حیاتی ( بیولوژیکی ) در رشد و نمو و باروری گیاه اثر می گذارند . 1 بهترین خاک از نظر شرایط فیزیکی برای پرورش گردو ، خاکهایی با بافت متوسط ، ساختمان مناسب با تحلخل کافی ، عمق حدود 5/1 – 1 متر ، نفوذ پذیری متوسط ( 2 – 5/1 متر در روز ) ، تهیه مناسب و زهکشی مطلوب می باشد . - خاکهای خیلی سبک و سنگریزه دار ، خاکهای سنگین رسی ، خاکهای کم عمق ، ...

مقدمه نیروگاه گازی ری در زمینی به مساحت 525000 متر مربع در جاده قم شهرک باقرشهر واقع در جنوب پالایشگاه تهران و به فاصله تقریبی 7 کیلومتری شهر ری قرار گرفته است در اواسط سال 1355 کار نصب 14 واحد آن شروع شد ( 6 واحد آسک خریداری شده برای اهواز و و 8 واحد هیتاچی خریداری شده برای بندرعباس ) در کمتر از 8 ماه اولین واحد آن به مدار آمده و 13 واحد دیگر در ظرف سه ماه بعد به مدار آمدند . ...

متاسفانه به علت عدم آشنایی برخی از فعالان بخش تولید قارچ صدفی به فنون بازاریابی صحیح و ارایه نامناسب قارچ، ویا ارایه قارچهایی با کیفیت پایین به بازار و همچنین وجود رقابت ناسالم در بین تولید کنندگان قارچ صدفی، درحال حاضرتولید قارچ به صورت صنعتی علیرغم نیاز بازار، سودآوری پایینی دارد. عدم اطلاع رسانی صحیح وبعضا ارایه اطلاعات غلط و ناکافی و خودداری از تصویر وضعیت حال و آینده بازار ...

تولید و پرورش قارچ صدفی متاسفانه به علت عدم آشنایی برخی از فعالان بخش تولید قارچ صدفی به فنون بازاریابی صحیح و ارایه نامناسب قارچ، ویا ارایه قارچهایی با کیفیت پایین به بازار و همچنین وجود رقابت ناسالم در بین تولید کنندگان قارچ صدفی، درحال حاضرتولید قارچ به صورت صنعتی علیرغم نیاز بازار، سودآوری پایینی دارد. عدم اطلاع رسانی صحیح وبعضا ارایه اطلاعات غلط و ناکافی و خودداری از تصویر ...

وجود گرما و هوای مرطوب در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری محدودیتهای عمده ای در امر کشت و پرورش بسیاری از قارچهای خوراکی متداول، مانند قارچ دکمه ای agaricus bisporus و شی تاکه Lentinula edodes ایجاد میکند. قارچ چینی با رشد بر روی کاه برنج، قارچی مناسب برای مناطق گرمسیری بوده و در این مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت و پرورش قارچهای صدفی، نسبت به سایر قارچهای خوراکی، بسیار ...

آفات و بیماریهای زیتون 1- آفات زیتون 1-1- شپشک سیاه زیتون saiaaetiaOleae Bernard 1-1-1- شکل شناسی: بدن شپشک ماده کامل، کروی و کمی کشیده به طول 5/5 -3 و عرض 5/4 -1 و بلندی 4-5/2 میلیمتر است. رنگ آن قهوه ای متمایل به سیاه، کوتیکول یا پوست پشتی حشره سفت و دارای نقش برجسته آشکاری مثل H است. بدن ماده جوان دارای برآمدگی کمتر و به رنگ خاکی یا قهوه ای روشن بوده که با آغاز تخمریزی کم کم ...

قارچ خوراکی صدفی Oyster mushroom) ) محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان . دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راکلونیزه می سازد . دارای رنگهای مختلف کلاهک از قبیل سفید ، آبی ، خاکستری ، طلایی ، قهوه ای و … قارچ صدفی درختی Pleurotus osteratus در جنگهای درختان سخت چوب گسترش فراوانی دارد . گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ ...

متاسفانه به علت عدم آشنایی برخی از فعالان بخش تولید قارچ صدفی به فنون بازاریابی صحیح و ارایه نامناسب قارچ، ویا ارایه قارچهایی با کیفیت پایین به بازار و همچنین وجود رقابت ناسالم در بین تولید کنندگان قارچ صدفی، درحال حاضرتولید قارچ به صورت صنعتی علیرغم یاز بازار، سودآوری پایینی دارد. عدم اطلاع رسانی صحیح وبعضا ارایه اطلاعات غلط و ناکافی و خودداری از تصویر وضعیت حال و آینده بازار ...

وجودگرما و هوای مرطوب در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری محدودیت های عمده ای در امر کشت و پرورش بسیاری از قارچ های خوراکی متداول، مانند قارچ دکمه ای Agaricus bisporus و شی تا که Lentinula ایجاد می کند. قارچ چینی با رشد برروی کاه برنج، قارچی مناسب برای مناطق گرمسیری بوده و در این مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت و پرورش قارچ های صدفی، نسبت به سایر قارچهای خوراکی، بسیار ارزان و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول