دانلود مقاله رتبه بندی صفحات یا پیج رنک

Word 108 KB 18861 20
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در این سری مقالات سعی بر اینست که بطور کلی و تخصصی راجع به الگوریتم پی آر گوگل و اهمیت آن از لحاظ بهینه سازی و بازاریابی موتورهای جستجو صحبت کنیم و تکنیک های لازم جهت بهبود سایتها را در اختیار خوانندگان قرار دهیم.
    پی آر یک متغیر عددی است که نشان می دهد یک سایت در دنیای اینترنت از چه اهمیتی برخوردار است.

    گوگل این اهمیت را از طریق لینک ها تشخیص می دهد و وقتی یک سایت به سایت دیگری لینک می شود، از لحاظ گوگل بدین معنی است که آن سایت یک رای به سایت دیگر داده است.

    هرگاه رای های زیادی از طریق سایتهای دیگر به یک سایت می رسد این بدین معنی است که آن سایت از اهمیت بالاتری برخوردار است.

    همچنین سایت رای دهنده اهمیت رایش به اهمیت خودش بستگی دارد بدین معنی که هرچه اهمیت بالاتری داشته باشد ، رای های آن نیز پر اهمیت تر است.

    گوگل اهمیت صفحات وب را از روی همین رای ها و اهمیت آنها حساب می کند.
    پی آر روشی است که گوگل به واسطه آن اهمیت صفحات وب را تا یین میکند.

    این امر از این لحاظ برای گوگل مهم است زیرا که بواسطه این اهمیتو رای ، گوگل رتبه بندی صفحات وب را تایین میکند و صفحه ای که رتبه پی آر بالاتری دارد از صفحه همتای خود رتبه بالاتری خواهد داشت و این به خاطر پی آر است.

    در حالی که این تنها فاکتور رتبه بندی نیست ولی جزو فاکتورهای مهم موتور جستجوی گوگل است و اخیرا تمام موتورهای جستجو به نوعی از این فاکتور پراکندگی برای رتبه بندی های خود استفاده می کنند.
    در اینجا باید خاطر نشان کنم که همه لینکهایی که به یک سایت بر میگردد، توسط گوگل به حساب نمی آید و فقط تعداد محدودی از آنها را به شمار می آورد.

    در حال حاضر گوگل اکثر لینکهایی را که از مزرعه لینکهای شناخته شده می آید فیلتر می کند.

    مزرعه لینکها سایتهایی هستند که فقط لینک در خود نگه داری می کنند و خاصیت مثبتی در اینترنت ندارند و چون این عمل ماهیت اهمیت سایتها را برهم می زند ، گوگل آنها را فیلتر می کند.

    بعضی از این لینکها حتی می تواند منجر به جریمه شدن سایت شما در گوگل شود.

    گوگل می داند که صاحبان سایت نمی توانند لینکهایی را که به آنها می شود کنترل کنند ولی می توانند اینکه به چه سایتی لینک شوند را کنترل کنند ، پس خیلی دقت کنید به چه سایتهایی لینک می دهید.
    رتبه بندی صفحات یا پیج رنک قسمت دوم
    پیج رنک چگونه محاسبه می شود ؟
    برای محاسبه پی آر یک صفحه ، تمامی لینکهایی که به آن صفحه بر میگردند مورد محاسبه قرار می گیرند.

    و این هم لینکهایی که از داخل سایت به آن متصل میشوند را در بر می گیرد و هم لینکهای خارجی.
    PR(A) = (1-d) + d(PR(t1)/C(t1) + ...

    + PR(tn)/C(tn))
    این تساوی است که طی آن پی آر یک صفحه محاسبه می شود.

    این الگوریتم پی آر است که هنگام راه اندازی ابتدایی پی آر انتشار یافت.

    و احتمال اینکه گوگل نیز از مشابه همین فرمول استفاده کند وجود دارد ولی آنها راجع به الگوریتم هایشان صحبتی نمی کنند و ما اطلاع دقیقی از آن نداریم ولی این مسئله مهمی نیست زیرا که این الگوریتم به اندازه کافی خوب می باشد.
    در این تساوی 't1 - tn' صفحاتی هستند که به صفحه A لینک شده اند و ‘C’ تعداد لینکهای بیرونی که یک صفحه دارد و در نهایت ‘d’ فاکتور اشباع شدن است که معمولا آنرا 0.85 در نظر می گیریم.
    اگر بخواهیم بطور ساده آنرا بررسی کنیم می توان به صورت زیر آنرا بررسی کرد ؛
    پی آر = 0.15 + 0.85 * ( سهمی از پی آر هر سایتی که به آن متصل می شود )
    سهم ؛ پی آر صفحه لینک شونده تقسیم بر تعداد لینکهای خروجی بروی آن صفحه !
    جالب است نه ؟

    در واقع هر صفحه با لینکی که به صفحات دیگر می دهد ، به آنها رای می دهد و مقدار این پی آر کمی کمتر از مقدار پی آر خود آن صفحه است (مقدار پی آر خود صفحه * 0.85 ).

    این مقدارتقریبا بطور مساوی بین تمامی صفحاتی که به آنها لینک شده است ، تقسیم می شود.


    از این فرمول اینگونه بدست می آید که یک لینک از یک سایت با پی آر 4 و 5 لینک خروجی با ارزش تر از گرفتن لینک از یک سایت با پی آر 8 و 100 لینک خروجی است.

    پی آر صفحه ای که از آن لینک می گیرید مهم است ولی به همان اندازه تعداد لینکهای خروجی آن صفحه نیز مهم است.

    هر چقدر تعداد لینکها در صفحه لینک دهنده بیشتر باشد ، پی آر کمتری به صفحات لینک شده تعلق می گیرد.
    پیج رنک چگونه محاسبه می شود ؟

    برای محاسبه پی آر یک صفحه ، تمامی لینکهایی که به آن صفحه بر میگردند مورد محاسبه قرار می گیرند.

    و این هم لینکهایی که از داخل سایت به آن متصل میشوند را در بر می گیرد و هم لینکهای خارجی.

    PR(A) = (1-d) + d(PR(t1)/C(t1) + ...

    + PR(tn)/C(tn)) این تساوی است که طی آن پی آر یک صفحه محاسبه می شود.

    و احتمال اینکه گوگل نیز از مشابه همین فرمول استفاده کند وجود دارد ولی آنها راجع به الگوریتم هایشان صحبتی نمی کنند و ما اطلاع دقیقی از آن نداریم ولی این مسئله مهمی نیست زیرا که این الگوریتم به اندازه کافی خوب می باشد.

    در این تساوی 't1 - tn' صفحاتی هستند که به صفحه A لینک شده اند و ‘C’ تعداد لینکهای بیرونی که یک صفحه دارد و در نهایت ‘d’ فاکتور اشباع شدن است که معمولا آنرا 0.85 در نظر می گیریم.

    اگر بخواهیم بطور ساده آنرا بررسی کنیم می توان به صورت زیر آنرا بررسی کرد ؛ پی آر = 0.15 + 0.85 * ( سهمی از پی آر هر سایتی که به آن متصل می شود ) "سهم" ؛ پی آر صفحه لینک شونده تقسیم بر تعداد لینکهای خروجی بروی آن صفحه !

    جالب است نه ؟

    از این فرمول اینگونه بدست می آید که یک لینک از یک سایت با پی آر 4 و 5 لینک خروجی با ارزش تر از گرفتن لینک از یک سایت با پی آر 8 و 100 لینک خروجی است.

    هر چقدر تعداد لینکها در صفحه لینک دهنده بیشتر باشد ، پی آر کمتری به صفحات لینک شده تعلق می گیرد.

    اگر تفاوت بین پی آر های 1 تا 10 ثابت و مساوی بود ، فرض بالا قوت بیشتری می داشت اما بسیاری بر این عقیده هستند که مقادیر بین پی آر های 1 تا 10 بصورت لگاریتمی تغییر می کنند و دلایل قانع کننده ای برای باور کردن این تصاعد لگاریتمی وجود دارد.

    هیچ کس خارج از گوگل نمی داند که گوگل از چه الگوریتمی برای پی آر استفاده می کند ولی احتمال استفاده گوگل از مقیاس لگاریتمی و یا مشابه آن زیاد است.

    با توجه به این مطلب ، بدست می آید که پی آر بسیار بیشتری در مقایسه با پی آر لازم برای پی آری که بدست آمده لازم است تا از یک پی آر به پی آر بعدی برسیم.

    نتیجه این می شود که فرض قبلی می شود ، پس یک لینک از سایتی با پی آر 8 که لینکهای خروجی زیادی دارد باارزش تر از صفحه ای با پی آر 4 و لینکهای خروجی کمتر خواهد بود.

    هر کدام از این الگوریتمها را که گوگل استفاده کند ، ما می توانیم از یک چیز مطمئن باشیم.

    لینک هایی که از سایتهای دیگر می آیند باعث افزایش پی آر سایت ما می شوند.

    فقط در خاط داشته باشید که باید از قرار دادن لینکهای خود در مزرعه های لینکها و سایتهایی که لینک جمع می کنند و خاصیت دیگری ندارند خودداری کنید.

    در نظر داشته باشید که اگر صفحه ای لینک به صفحه دیگری بدهد ، پی آر خودش کم نمی شود و چیزی از دست نمی دهد بلکه فقط رای می دهد.

    پس دادن رای ، جابجا شدن پی آر نیست ، بلکه بطور ساده فقط دادن یک رای است که قوت آن به مقدار پی آر آن صفحه بستگی دارد.

    این مسئله مانند مجمع سهام داران است.

    وقتی سهام داران جمع می شوند و هر کس به ازای درصد سهمش رای می دهد ، از تعداد سهامشان کم نمی شود و این قضیه کاملا مشابه است.

    با این حال ، صفحات گاهی تحت شرایطی بطور غیر مستقیم ، پی آر از دست می دهند که جلوتر راجع به آن صحبت می کنیم.

    خوب اکنون به نحوه انجام شدن محاسبات می پردازیم.

    برای محاسبه یک صفحه ، ابتدا پی آر آن ، اگر پی آری داشته باشد ، کاملا کنار گذاشته می شود و یک محاسبه کاملا جدید که فقط بر پایه لینکها و رای هایی که پس از آخرین محاسبه پی آر به آن داده شده و ممکن است تغییر کرده باشد انجام می شود.

    ولی آنچه در این ابتدا مشخص نیست اینست که این کار انجام شدنی نیست اگر این محاسبات یکبار انجام شوند.

    توضیح بیشتر آنکه فرض کنید ما دو صفحه آ و ب داشته باشیم که به یکدیگر نیز لینک شده باشند و هیچ لینک دیگری در این دو وجود نداشته باشد.

    آنچه اتفاق می افتد ، از قرار زیر است ؛ قدم اول ؛ محاسبه پی آر صفحه اول از مقدار لینکهای ورودی به آن صفحه آ اکنون یک مقدار پی آر دارد.

    برای این محاسبه از لینک ورودی از صفحه ب استفاده شد ، اما صفحه ب یک لینک ورودی از صفحه آ دارد و پی آر جدید آن هنوز محاسبه نشده پس آنچه به عنوان پی آر برای صفحه آ بدست آماده بر اساس پی آر غیر دقیق صفحه ب است که در کل دقیق نمی باشد.

    قدم دوم ؛ محاسبه پی آر صفحه ب با توجه به مقدار لینکهای ورودی صفحه ب اکنون پی آر جدیدی دارد اما نمی تواند دقیق باشد زیرا که محاسباتی که به کار گرفته شده ، با استفاده از پی آر غیر دقیق صفحه آ است پس کل این دو محاسبه غیر دقیق است.

    از آنجایی که ایندو محاسبه به یکدیگر وابسطه هستند ، ما نمی توانیم هیچکدام از این پی آر ها را بطور دقیق محاسبه کنیم تا زمانی که پی آر دقیق یکی را جلوتر از دیگری داشته باشیم.

    اما حالا که دو مقدار پی آر جدید خالص هرکدام را داریم ، آیا می توان دوباره این محاسبات را انجام داد تا جوب دقیق گرفت ؟

    خیر ما میتوانیم این محاسبات را مجدد انجام دهیم و نتایج دقیق تر نیز می شوند ولی ما همیشه جوابهای غیر دقیق را برای محاسبه های بعدی استفاده می کنیم پس نتایج ما همیشه غیر دقیق می باشند.

    این مشکل با تکرار کردن بسیار محاسبات حل می شود.

    هر بار نتایج کمی دقیقتر از بارهای قبل می باشد اما دقت محض در این محاسبات وجود ندارد.

    40 تا 50 بار محاسبه کافی است زیرا از آن به بعد نتایج تغییر چشم گیری نمی کنند.

    اینست آنچه گوگل در هر بار بروزرسانی انجام می دهد و دلیل طولانی بودن بروزرسانی های پی آر در گوگل می باشد که معمولا 70 روزمی باشد.

    پیج رنک ( برین و پیج ، سال 1998 ) توضیح مفصل و باز کردن این الگوریتم را از دیدگاه بهینه سازی و مارکتینگ در اینجا مقتنم نمی دانم.

    ولی لازم است که در انجا راجع به پیج رنک صحبت کنیم چرا که نشان می دهد همیشه لازم نیست رتبه بندی بر اساس وزن لغات بکار رفته در متن باشد ، بلکه می تواند بر اساس وزن و ارزش لینکها و پیوندها نیز باشذ.

    اولین باری این الگوریتم ظاهر شد و دنیای بهینه سازس صفحات وب را عوض کرد ، با بهره گرفتن از طبیعت اجتماعی و متعحد وب و ساختار متصل لینکها توانست به دنیای وب بصورت یک وب واحد نگاه کرده و موقعیت هر صفحه تنها را ارزش گذاری کند.

    رتبه بندی صفحات که طی این قانون PR نام گرفته است از لحاظ عددی مقداریست بین صفر و یک که گوگل آنرا در نرم افزار خود ععدی بین یک تا ده نشان میدهد ، زیرا که تمامی لینکها در یک ماتریس جای داده می شود.

    حال آنچه مسلم است اینکه دنیای وب دیگر محیطی اجتماعی نیست و لینک دادن سایتی به سایت دیگر با هزاران حساب و کتاب انجام میشود و این به واسطه همین PR است که خود نابودی خود را در آینده رقم زده است.

    عضویت در دایرکتوری های معتبر دایرکتوری های بسیاری وجود دارند که از ارزش لینک رسانی مناسبی نیز برخوردار می باشند.

    اما دایرکتوری های مرجعی که بطور قطع کیفیت آنها از لحاظ جستجوگرها برسمیت شناخته شده است ، عبارتند از: http://www.dmoz.org http://directory.yahoo.com برای استفاده فارسی ، تنها می توان DMOZ را در نظر گرفت که همه زبانها را پشتیبانی می کند ، اما عضویت در آن گاهی سالها طول کشیده و بعضا در طول زمان به تحقق نمی پیوندد.

    :: افزایش ترافیک سایت در موتورهای جستجو متعلق به داخل صفحات سایت بررسی url ها و Domain Name و اعمال نظر جهت ارتقاء رتبه بندی در جستجو گرها بررسی title صفحات جهت ارتقاء رتبه بندی مرتبط با کلمات کلیدی مورد نظر بررسی اطلاعات متا meta data و اعمال نظر جهت ارتقاء رتبه بندی بررسی کد HTML سایت و بهینه سازی استفاده از تگ های مناسب HTML جهت ارتقاء رتبه بندی سایت بررسی ALT ها و Title ها در عکس ها و لینکها جهت بالا بردن کلمات کلیدی بررسی معتبر بودن ساختار (Validity) HTML جهت اطمینان از خوانده شدن کل سایت توسط جستجو گرها بررسی متن بدنه سایت (Body Text) و تراکم لغت و نحوه پخش لغت در سایت نحوه القاء Unicode و بررسی اطمینان از عدم دوگانگی در ساختارهای فارسی ساختار SiteMap و نحوه بهره وری از آن نحوه لینک رسانی به صفحات داخلی و بررسی بهینه سازی آنها جهت ارتقاء PR یا پیج رنک در صفحات داخلی بررسی لینکهای برگردان جهت ارتقاء صفحه یا صفحات ورودی و اصلی (Doorway Pages & Home) خدمات تهیه سایت مپ برای موتورهای جستجوی گوگل و یاهو برای سایتهای استاتیک و پویا بهینه سازی URL و ساختار سایت جهت افزایش رتبه در جستجوگرها بررسی ساختار لینکهای درونی و نحوه لینک رسانی سایت جهت ارتقا رتبه تست درصد عمق لینک برگشتی و متدهای افزایش آن جهت ارتقا رتبه آنالیز رقبا توسط بروزترین نرم افزارهای بهینه سازی بررسی و آنالیز ترافیک و پیشنهاد راهکار جهت ارتقا درصد تبدیل بازدیدکنندگان معرفی سایت به موتورهای جستجو در کمتر از یک هفته توسط تکنولوژی های جدید بکاربردن متدهای جدید جهت متغیر نگاه داشتن محتوا و سرعت بخشیدن به زمان بروزرسانی جستجوگرها بکاربردن تکنیکهای جدید جهت عضو شدن محتوای سایت به داخل بخش خبری گوگل و یاهو جهت سایت های خبری و اطلاع رسانی آیا صفحات جدید در SiteMap درج می شوند ؟

    بررسی روند بروز رسانی سایت مپ و نحوه آن ارسال خبر رسانی (Public Release) جهت اطلاع رسانی و بالا بردن تعداد لینکهای بر گشتی به سایت ثبت سایت در دایرکتوری ها و مواخذ معتبر اشاعه فعالیتهای سایت درForum های مرتبط ایجاد فعالیت لینکی دو طرفه جهت بالا بردن اشباع لینکی در اینترنت از دیدگاه جستجو گرها Reciprocal Links به وجود آوردن لینکهای خارجی به صفحات اصلی و داخلی از سایتهای معتبر و مرتبط ارتقاء پیج رنک در موتور جستجوی گوگل :: ارتقاء صفحات وب بدون انجام خدمات خارج از صفحات وب (Off Page Factors) منجر به ضعف در ارتقاء صفحات در جستجو گرها میشود و لازم است که در بازاریابی صفحات وب لحاظ شود .

    خدمات فوق بر حسب انتخاب پیج رنک مورد نظر متفاوت است .

    از آنجایی که اضافه کردن صفحات به دایرکتوری ها و اکثر لینک سازی ها هزینه بر می باشد قیمتها نیز متفاوت است .

    افزایش رتبه بندی و ترافیک توسط لینکها

درباره ی گوگل ماموریت گوگل ارائه بهترین تجربه جستجو دراینترنت بوسیله در دسترس و مورد استفاده قراردادن عمومی اطلاعات جهان است. گوگل، ایجادکننده بزرگترین ماشین جستجوی جهان، سریعترین و آسانترین راه پیدا کردن اطلاعات روی اینترنت راارائه می کند. با دستیابی به بیش از 1.3 میلیارد صفحه گوگل نتایج را در ظرف کمتر از یک دوم ثانیه به کاربران در سراسر جهان ارائه می کند. اکنون، گوگل روزانه به ...

قالب‌بندی : در ساختمان ها و ابنیه بتنی قالبها، که در حقیقت ظروف موقتی با شکل و فرم مورد نظر برای نگهداری میل‌ گردها (آرماتور) و بتن خیس تازه هستند، نقش مهمی به عهده دارند. قالب‌بندی قسمت عمده‌ای از مخارج سا خت و اجرای اسکلت‌های بتنی و اجزای بتنی ساختمان را به خود اختصاص می‌دهد. هزینه مصالح، ساخت و اجرای قالبهای بتنی بستگی به شکل قالب و دشواری ساخت آن و نوع مصالح مصرفی دارد. در ...

گوگل؛ جستجوگر دوست ‌داشتنی! براساس آخرین آمار منتشر شده، «گوگل» با در اختیار داشتن 54 درصد از سهم بازار، محبوب‌ترین موتور جستجو است و بعد از آن یاهو با اختلاف فراوان و با 23 درصد از سهم بازار در رده‌ی دوم قرار دارد و MSN با 13 درصد سوم می‌باشد. گوگل هر روز میلیون‌ها بار برای جستجو استفاده می‌شود؛ و جالب‌تر از همه این که فعل «گوگل» وارد زبان انگلیسی شده و حتی ...

داده کاوی مقدمه: جهان پیرامون ما سرشار از داده ها و اطلاعات گوناگون می‌باشد. برای پیش بینی گرایشات و جریان های آتی و به منظور اتخاذ تصمیم گیری بهتر در زمینه علوم، تکنولوژی ، صنعت، بازار وغیره. انسان همواره با اشتیاقی حریصانه به دنبال کشف دانش از این موداب داده ها بوده است. قدیمی ترین دست نوشت ها کشف شده بر روی لوح های گلی مربوط به چهار قرن قبل از میلاد مسیح می‌باشد. با ساخت کاغذ ...

NAT چیست؟ اینترنت با سرعتی باورنکردنی همجنان در حال گسترش است . تعداد کامپیوترهای ارائه دهنده اطلاعات ( خدمات ) و کاربران اینترنت روزانه تغییر و رشد می یابد. با اینکه نمی توان دقیقا اندازه اینترنت را مشخص کرد ولی تقریبا یکصد میلیون کامپیوتر میزبان (Host) و 350 میلیون کاربر از اینترنت استفاده می نمایند. رشد اینترنت چه نوع ارتباطی باNetwork Address Translation (NAT) دارد؟ هر ...

لوییس مامفورد(1990-1895)از متفکرین برجسته قرن بیستم است که اول بار عقایدش را در کتاب فرهنگ شهرها منتشر کرد.از وی نوشته های زیادی در زمینه برنامه ریزی اجتماعی،شهر،معماری وفناوری به جا مانده است مشهورترین اثر مامفورد شهر در طول تاریخ است که در آن پیدایش وتوسعه شهر را در دوران مختلف تاریخی مورد بررسی قرار داده است.وی هدف از نوشتن این کتاب را چنین بیان می دارد : "من سعی کرده ام که ...

خلاصه مدیریتی پس از ظهور فناوری، سال گذشته برای اولین بار اقتصاد جهانی درشرایط دیجیتالی قرارگرفته بود. درسال 2004 میزان هزینه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، نشان دهنده تجدید رونق در بازارهای توسعه یافته بود، و رشد سریع بازارهای اتصال، دسترسی شهروندان و سازمانها به ارتباطات صوتی و داده‌ها، ادامه یافت. به هرحال گرایش به اقتصاد اینترنتی باجدیت ادامه داردو سرمایه‌گذاری در ...

بهینه سازی تقاضا یکی از مسائل مهم در سیستمهای مدیریت پایگاه داده می باشد. در سالهای اخیر بهینه سازی تقاضا از جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار گرفته است که به تفصیل در فصل 2 بیان شده است. مقوله ای که مورد بررسی انجام دادیم بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی می باشد که برای بدست آوردن Kجواب بهتر در یک تقاضا است که K توسط تقاضا تعیین می شود. 1- انگیزه تحقیق پدیدار شدن برنامه های کاربردی ...

چکیده این پژوهش با هدف تدوین و اعتبارسنجی برخی شاخصهای پایه‌ای و اصلی امکانات و فعالیتهای آموزشی -ترویجی و به کارگیری آنها به منظور رتبه‌بندی استانها از نظر فعالیتهای آموزشی و ترویجی در دو فاز انجام گرفته است. در فاز اول پس از مرور ادبیات موضوع 137 شاخص آموزشی - ترویجی، در هفت زمینه؛1- شاخص‌های مربوط به عاملین ترویج، 2- شاخص‌های زیرساختی ترویج، 3- شاخص‌های مربوط به فعالیت‌های ...

مقدمه عملیات تکمیل مقدماتی پارچه‌های پنبه‌ای و مخلوط پنبه- پلی‌استر: منظور از عملیات تکمیل مقدماتی، عملیاتی است که کالای خام را برای رنگرزی و چاپ و یا عرضه به صورت سفید آماده می‌سازد. این عملیات ممکن است با توجه به کاربرد و خواص مطلوب در مراحل مختلف تولید مثل: الیاف باز، فتیله، نخ و پارچه انجام گیرد. در مقابل این عملیات، تکمیل مکانیکی و یا تکمیل عالی قرار دارد که عملیاتی است که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول