دانلود تحقیق ترفندهای جستجو در گوگل

Word 62 KB 18841 11
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مبانی جستجوی گوگل:
    وقتی شما چند کیورد (Keywords) را با هم جستجو می‌کنید، یک موتور جستجو یک استراتژی از پیش تعیین شده‌ای برای بررسی و ترکیب کیوردهای شما دارد.

    آیا هر یک از کیوردها می‌توانند به تنهایی در هر جای صفحه وجود داشته باشند یا باید کنار هم قرار گرفته‌ باشند؟

    آیا موتور جستجو کلمات کلیدی را با هم جستجو می‌کند یا تک‌تک؟


    جستجوی یک عبارت:
    گوگل به صورت پیش‌فرض، کلمات کلیدی شما را در هر کجای صفحه، چه کنار هم باشند و چه به صورت پراکنده، جستجو می‌کند.

    برای تغییر نتایج صفحات با کلمات مرتب شده موردنظر ما، آنها را در بین دو کوتیشن قرار می‌دهیم.


    برای جستجوی کیوردهای زیر:
    to be or not to be
    گوگل کیوردها را در هر جای صفحه که آمده باشند، پیدا خواهد کرد.

    اگر شما می‌خواهید تنها نتایجی را ببینید که کیوردها با هم و به عنوان یک عبارت در صفحه آمده‌اند، آنها را در بین دو کوتیشن قرار دهید:
    to be or not to be
    گوگل در این حالت تنها نتایجی را نشان می‌دهد که کیوردها با هم ظاهر شده‌اند.

    البته گوگل کلماتی مثل «or» و «to» را در این حالت جستجو نمیکند.


    جستجوی عبارت به این روش همچنین زمانی مفید است که شما می‌خواهید عبارتی را بیابید، اما مطمئن نیستید که جمله‌بندی عبارت مورد نظر شما درست باشد که این مطلب که مکمل این قسمت است در بخش Full-Word Wildcards شرح داده شده است.


    اساس بول
    یک موتور همه کیوردها یا هر یک از آنها را جستجو می‌کند که بر اساس پیش‌فرض بولی صورت می گیرد.

    موتورهای جستجو می توانند از AND برای جستجوی همه کیوردها یا OR برای جستجوی هر کلمه استفاده کنند.


    در نتیجه حتی اگر موتو جستجو به صورت پیش فرض همه کیوردها را جستجو کند شما می توانید معمولا به آن یک دستور خاصی بدهید تا آن‌را برای یافتن هر کیورد راهنمایی کنید.


    پیش فرض بولی گوگل AND است، یعنی اگر شما کلماتی را بدون اصلاح کننده ها جستجو نمایید همه کلمات شما را با هم جستجو می نماید.


    به عنوان مثال اگر شما برای کلمات زیر جستجو کنید:
    snowblower Honda Green Bay
    موتور، جستجو را برای همه کیوردها باهم انجام می‌دهد.

    اگر شما مایلید که مشخص کنید که هر کدام از کلمه‌ها یا عبارات قابل قبول است یک OR بین هر کدام قرار دهید:
    snowblower OR snowmobile OR Green Bay
    اگر شما اصطلاحی را به همراه یک یا دو اصطلاح دیگر میخواهید، ‌آنها را در پرانتز قرار دهید مثل:
    snowblower (snowmobile OR Green Bay)
    میتوانید جستجو برای کلمه snowmobile یا عبارت Green Bay به همراه کلمه Snowblower را با پایپ که معادل OR است به صورت زیر جستجو کنید که علامت | پایپ نامیده میشود:
    snowblower (snowmobile | Green Bay)
    خنثی سازی: اگر شما مایلید که آیتمی در جستجوی شما ظاهر نشود قبل از آن – قرار دهید: snowblower snowmobile -"" موتور در این حالت صفحاتی را که شامل snowblower snowmobile هستند و "Green Bay" را در بر ندارند خواهد یافت.

    نکته ای که باید به آن توجه کرد، علامت – باید درست قبل از کلمه ای که شما آن را در نتایج نمی‌خواهید، باید قرار بگیرد اگر از فاصله نیز استفاده شود دیگر این دستور جواب نمیدهد.

    ترفندهای جستجو در گوگل (قسمت دوم) دستورات و المان‌های خاص: علاوه بر OR و AND و جستجو‌های عبارتی، Google دستورهای خاص زیادی را برای محدود نمودن جستجوی شما فراهم نموده است.

    همانند همه موتورهای جستجوی Full Text، در گوگل به جای اینکه صفحات وب تنها بر اساس عنوان و توضیحات انها ایندکس شوند، صفحات وب کلا ایندکس می‌گردند.

    دستورهای خاص به کاربران گوگل اجازه می‌دهند که جاهای معینی از صفحات وب را برای اطلاعات به خصوصی، جستجو نمایند، و این اجازه را به کاربران گوگل می‌دهند که بتوانند جاهای معینی از صفحات وب را برای اطلاعات به خصوصی، جستجو نمایند (که آن‌ها اپراتورهای پیشرفته نیز نامیده می‌شوند).

    این ویژگی (دستورات و المانهای خاص) خیلی چاره‌ساز است مخصوصا زمانی که شما با بیش از 8 بیلیون صفحه وب مواجهید و می‌خواهید دامنه جستجوی خود را محدودتر نمایید!

    مثلا ذکر اینکه اینکه کلمات عبارت مورد نظر شما تنها بایستی در عنوان یا URL صفحات وب باشد، می‌تواند کمک شایانی به شما برای به دست اوردن نتایج بسیار خاص داشته باشد.

    در ادامه مطلب به شرح برخی از المان‌های دستوری معمول خواهیم پرداخت: intitle: این المان جستجوی شما را به عنوان صفحات وب محدود می‌کند و متغیر allintitle: صفحاتی که عنوانشان تمام کلمات ذکر شده جستجو را دربردارد را پیدا می‌کند و هر دو دستور، قبل کیوردها استفاده می‌شوند.

    intitle:"windows xp" allintitle:"windows xp" microsoft همچنین ممکن است شما ترجیح دهید از دستور allintitle: استفاده نکنید، چون در ترکیب با دستورات دیگر ممکن است خوب کار نکند.

    site: این دستور به کاربر اجازه می‌دهد که جستجوی خود را به یک سایت محدود نماید.

    site:loc.gov site:thomas.loc.gov site:edu site:nc.us نکته ای که تذکرش لازم است این‌است که این دستور، دستور خوبی برای یک وب‌سایتی که شامل زیرشاخه‌هایی (مثل /~sam/album/ ) است، نمی‌باشد.

    مثلا شما نمیتوانید با دستور site: همه صفحات را در http://www.geocities.com/test/test1/6485 بیابید و گوگل هیچ نتیجه‌ای برای جستجوی شما نخواهد یافت.

    به جای این دستور، دستور inurl: پیشنهاد می‌شود.

    inurl: این دستور جستجوی شما را به URL صفحات وب محدود می‌کند.

    این دستور برای یافتن صفحات help بسیار خوب کار می‌کند، زیرا آن‌ها نسبتا در ساختار خود منظم‌اند و allinurl: متغیری است که همه کلمات لیست شده در URL را پیدا می‌کند ولی در ترکیب با دستورت دیگر خوب کار نمی‌کند.

    inurl:help allinurl:search help همانطور که می‌بینید استفاده inurl: به جای site: یک مزیت ضروری دارد و آن اینست که شما می‌توانید از آن برای جستجوی ساب‌دایرکتوری‌ها (زیرفهرست‌ها) نیز استفاده نمایید.

    تذکر: در استفاده از دستور inurl: برای داشتن نتایج بیشتر از //:http استفاده نکنید.

    همچنین شما می‌توانید inurl: را در ترکیب با site: به کار برید تا بتوانید اطلاعات ساب‌دامین‌ها (زیردامنه‌ها) را استخراج نمایید.

    برای مثال opensource.org چند تا ساب‌دامین دارد؟

    یک جستار سریع به شما کمک می‌کند تا به پاسخ این جواب برسید: site:opensource.org -inurl:www.opensource.org این جستجو از گوگل میخواهد تا تمام صفحات دامنه opensource.org را لیست کند، اما صفحاتی را که از زیر دامنه معمول www هستند و شما آن‌ها را قبلا دیده بودید، نادیده بگیرید.

    link: این دستور فهرستی از صفحاتی که به URL تعیین شده لینک داده‌اند را، می‌یابد.

    اگر link: را وارد کنید شما به فهرستی از صفحاتی که به صفحه گوگل لینک داده‌اند، دست می‌یابد ( نه در هر جای دامنه google.com ) نگران نباشید اگر ادرس شما با //:http همراه نباشد، شما به آن نیازی ندارید.

    بنابراین اگر ادرس شما //:http هم داشت، باز گوگل آن‌را نادیده می‌گیرد.

    این دستور به خوبی با هر URL با محتوای بزرگ کار می‌کند.

    مثلا سرعت جستجویش در http://www.opensource.org/test/test1 فرقی با بالاترین مرتبه سایت، مثل opensource.org ندارد.

    cache: این دستور یک کپی از صفحه‌ای که در گوگل ایندکس گذاری شده است را، می‌یابد.

    حتی اگر آن صفحه دیگر در URL اصلی در دسترس نباشد یا محتوایش به کلی تغییر کرده باشد.

    cache:www.yahoo.com catch گوگل مخصوصا برای باز یافتن نگارش قبلی یک صفحه که بارها تغییر می‌کند، مناسب است.

    daterange: این دستور جستجوی شما را به تاریخ به خصوصی یا یک محدوده تاریخی که صفحه در گوگل ایندکس گذاری شده، محدود می‌نماید.

    باید در نظر داشت که این جستجو، کاری به تاریخی که یک صفحه ساخته شده است، ندارد و تنها بر مبنای تاریخ ایندکس گذاری در گوگل، عمل می‌کند.

    "Microsoft" "Windows XP" daterange:2450958-2450968 ترفندهای جستجو در گوگل (قسمت سوم) دستورات به این شرح هستند: با استفاده از این دستور، سایت مورد نظر ما اگر توسط گوگل ذخیره شده باشه، آخرین ورژن ذخیره شده در سرورهای گوگل رو برای ما نشون میده.البته معمولا ورژن ذخیره شده مربوط به روزهای گذشته میباشد.با این روش میتوانید ببینید سایت مورد نظر آخرین بار چه زمانی توسط گوگل ذخیره شده.

    با این دستور گوگل کلیه سایت هایی که به سایت مورد نظر ما (در اینجا mysite.com) لینک داده اند را لیست میکند.

    related:www.mysite.com اگر میخواهید سایت های هم خانواده و شبیه به سایت مورد نظر خود را پیدا کنید از این دستور استفاده کنید.تا اونجایی که من دیدم این دستور بیشتر برای سایت های معروف جواب میده.

    info:www.mysite.com اطلاعاتی در مورد سایت مورد نظر، که گوگل میتواند ارایه کند.

    site:www.mysite.com myword با استفاده از این روش کلمه مورد نظر خودمون رو میتونیم در یک سایت جستجو کنیم.

    به جای myword کلمه یا کلمات مورد نظر و به جای mysite سایتی که میخواهیم در آن جستجو کنیم قرار میدهیم.

    allintitle:word1 word2 word3 ;در این روش نتایج جستجو محدود میشود به کلماتی که در عنوان (title) سایت ها بکار رفته.در این مثال کلیه سایت هایی که کلمات word1 word2 word3 در قسمت عنوان آنها بکار رفته لیست میشوند.

    intitle:word1 word2 word3 جستجوی word1 در قسمت عنوان و word2 و word3 در عنوان و متن سایت ها.

    allinurl:word1 word2 word3 گوگل در این روش کلیه سایت هایی که در آدرس آنها (URL) کلمات مورد نظر ما به کار رفته را لیست میکند.

    inurl:word1 word2 word3 جستجوی word1 در آدرس سایت ها و بقیه کلمات در قسمت آدرس و متن سایت ها.

    filetype:myfiletype اگر به دنبال فایل هستید با این روش میتونید فایل هایی که پسوند خاصی دارند را جستجو کنید.مثلا filetype:doc به دنبال فایل های doc میگردد intext:word1 word2 با این روش گوگل تنها در متن سایت ها به دنبال کلمات میگردد و از سرچ در عنوان و آدرس سایت ها صرف نظر میکند.

گوگل؛ جستجوگر دوست ‌داشتنی! براساس آخرین آمار منتشر شده، «گوگل» با در اختیار داشتن 54 درصد از سهم بازار، محبوب‌ترین موتور جستجو است و بعد از آن یاهو با اختلاف فراوان و با 23 درصد از سهم بازار در رده‌ی دوم قرار دارد و MSN با 13 درصد سوم می‌باشد. گوگل هر روز میلیون‌ها بار برای جستجو استفاده می‌شود؛ و جالب‌تر از همه این که فعل «گوگل» وارد زبان انگلیسی شده و حتی ...

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟ وقتی جستجویی در یک موتور جستجوگر انجام و نتایج جستجو ارایه می شود، کاربران در واقع نتیجه کار بخش های متفاوت موتور جستجوگر را می بینند. موتور جستجوگر قبلا پایگاه داده اش را آماده کرده است و این گونه نیست که درست در همان لحظه جستجو، تمام وب را بگردد. بسیاری از خود می پرسند که چگونه ممکن است گوگل در کمتر از یک ثانیه تمام سایت های وب را بگردد و ...

درباره ی گوگل ماموریت گوگل ارائه بهترین تجربه جستجو دراینترنت بوسیله در دسترس و مورد استفاده قراردادن عمومی اطلاعات جهان است. گوگل، ایجادکننده بزرگترین ماشین جستجوی جهان، سریعترین و آسانترین راه پیدا کردن اطلاعات روی اینترنت راارائه می کند. با دستیابی به بیش از 1.3 میلیارد صفحه گوگل نتایج را در ظرف کمتر از یک دوم ثانیه به کاربران در سراسر جهان ارائه می کند. اکنون، گوگل روزانه به ...

با پیشرفت بشر در زمینه‌های مختلف علمی و افزایش سطح آگاهی انسان درباره پدیده‌های مختلف و البته نیاز رو به گسترش ما به دانش و اطلاعات در این عصر زمینه برای بروز پدید‌ه‌های مختلفی که بتواند خواسته‌های علمی و اطلاع رسانی انسان را برای برآورده‌ سازد افزایش یافته است . با ساخت کامپیوتر در اواسط قرن گذشته مقداری از نیازهای انسان برآورده شد با گذشت زمان این دستگاه در قسمتهای مختلف جامعه ...

همانطور که میدانیم شبکه جهانی اینترنت روز به روز در حال گسترش است و طراحان صفحات وب از یک طرف و استفاده کننده گان از طرف دیگر با این شبکه ارتباط برقرار می کند .در این میان افزایش روز افزون صفحات وب مشکل انتخاب صفحات مورد نیاز را برای کاربران ایجاد ساخته است . پس از ان موتورهای جستجو به کمک کاربران شتافته و ان ها را در بدست اوردن اطلاعات مورد نیاز یاری می دهند . این موتورهای ...

در این بخش، به گوگل خواهم پرداخت، یک نمونه اصلی از یک موتور جستجوی در مقیاس وسیع که استفاده وسیعی از ساختار اراده شده در فوق متنی می کند. گوگل برای جستجو و یافتن (Crawl) و شاخص بندی وب به طور مؤثر و تولید نتایج هرچه رضایت بخش تر نسبت به سیستم های موجود طراحی شده است. این نمونه اصلی با پایگاه داده ای متشکل متن و فوق پیوند کامل 24 میلیون صفحه در http://google.standard.edi/ موجود ...

استفاده از عملگر + ، AND ، و عملگر + همانگونه که قبلاً گفتیم گوگل از یک سری کلمات معمولی بصورت خودکار چشم پوشی می کند، ولی در صورتی که شما ضروری می دانید که اینگونه کلمات حتماً مورد جستجو قرار گیرند، می توانید با قرار دادن یک علامت + در جلوی آنها مطمئن شوید که در نتایج جستجو حتماً وجود خواهند داشت. (دقت کنید که قبل از کاراکتر + یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون ...

5 نکته در کسب و کار - کار جدیدی انجام دهید: اینترنت هنوز هم محیط جدیدی در تکنولوژی می باشد. وقت خود را با انجام دادن کاری که قبلا انجام شده است، تلف نکنید. بله، تعدادی از نام های مشهور امروز مانند Google، MySpace و Flikr در پیاده سازی ایده های از قبل مشخص شده، موفق شده اند. اما هنوز قدم های محکمی هست که باید برداشته شود. جیمی والس تکنولوژی ویکی را تبدیل به دائره المعارفی همگانی ...

ارتباط از طریق اینترنت دو صورت کلی دارد : ارتباط همزمان ( Realtime ) و ارتباط غیر همزمان ( Non Realtime ). تقریبا همه کاربران اینترنت تجربیاتی را در زمینه این دو نوع ارتباط دارند. اتاقهای گپ و کنفرانسهای اینترنتی ، نمونه هایی از ارتباطات همزمان هستند و پست الکترونیکی ، انجمن ها و تالار های گفتگو یا همان فوروم ها ( Forums ) ، گروههای خبری ( News Group ) ، صفحه های پیغام ، نمونه ...

آقا محمد خان قاجار بسیار سنگدل و بیرحم و کینه‌توز و انتقامجو بود و برای رسیدن به مقام سلطنت از هیچ عمل پست و شرم ‌آ وری استنکاف نکرد از جمله رفتار ظالمانه و شنیع وی با لطف‌علی‌خان زند و قتل و یا کور کردن برادرانش که به قساوت و سنگدلی این خواجه قاجاری صحّه می‌گذارد. آقا محمد خان پس از وفات وکیل‌الرعایا – که در دربار وی بین شاهزادگان و فرمانروایان زندی آشوب و اغتشاش ایجاد شده بود ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول