دانلود تحقیق رایگان تفاوت بین ویروس ، کرم و اسب تروا

Word 32 KB 17565 4
مشخص نشده مشخص نشده دانلود مقاله های رایگان
قیمت: ۰ تومان
کلمات کلیدی: اسب تروا - ویروس - کرم
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • معمولترین اشتباه هنگامی که کامپیوتر با مشکلی مواجه و دچار ویروس می‌شود این است که اغلب مردم «کرم» و «اسب تروا» را به عنوان نوعی «ویروس» می‌شناسند.


    با وجود اینکه واژه های کرم، اسب تروا و ویروس اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، اما یکسان نیستند.

    ویروس، کرم و اسب تروا هرسه برنامه‌های مخربی هستند که می‌توانند تغییراتی را در کامپیوتر شما ایجاد کنند، اما تفاوت‌هایی با هم دارند و دانستن این تفاوتها به شما کمک می کند تا بهتر و موثرتر از کامپیوتر خود در مقابل این صدمات حفاظت کنید.


    یک ویروس کامپیوتری خود را به یک برنامه یا فایل می‌چسباند، سپس می‌تواند از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر برود و مانند یک بیماری عفونی مسری پخش شود.
    همانند ویروس‌هایی که انسان‌ها به آن دچار می‌شوند، ویروس‌های کامپیوتری نیز می‌توانند به سرعت پخش شوند.

    بعضی از این ویروس‌ها فقط خرابی جزیی به همراه دارند، در صورتی که انواع مختلفی از آنها می‌توانند اثرات مخرب شدیدی روی سخت‌افزار، نرم‌افزار یا فایل‌های اصلی بگذارند.

    تقریباً تمام ویروس‌ها به یک فایل اجرایی می‌چسبند، به این معنی که ویروس در کامپیوتر شما هست اما نمی‌تواند تاثیری روی آن بگذارد مگر اینکه شما این برنامه مخرب را باز یا اجرا کنید.

    به‌یاد داشته باشید که ویروس بدون عملکرد انسان نمی‌تواند گسترش پیدا کند، (مانند اجرا کردن یا آلوده کردن برنامه).

    انسان‌ها اغلب ناآگاهانه به وسیله به اشتراک گذاشتن فایل‌ها یا فرستادن نامه‌های الکترونیکی که ویروسی به‌همراه آن است به پخش ویروس ادامه می دهند.



    کرم‌ها شبیه ویروسی هستند که به وسیله خودشان طراحی می‌شوند.

    و بعنوان زیرمجموعه ویروس‌ها یا ویروس‌های دسته دو درنظرگرفته می‌شوند.

    کرم‌ها ازکامپیوتری به کامپیوتر دیگر می‌روند اما نه به طریقی که ویروس‌ها منتقل می‌شوند.

    کرم‌ها با توانایی خاصی بدون نیاز به کمک و عملکرد انسان گسترش پیدا ‌کنند.

    یک کرم ویژگی‌های یک فایل را از بین می‌برد و این کار به او اجازه می‌دهد بی‌هدف به حرکت ادامه دهد.

    بزرگترین خطر همراه یک کرم توانایی او در تکرار شدن خود روی سیستم است.

    بنابراین، کامپیوتر شما یک کرم بیرون می‌فرستد که می‌تواند صدها یا هزاران کرم دیگر با تکرار خود تولید کند و بیرون بفرستد.

    تولید عظیمی از اثرات مخرب و زیانبار.

    برای مثال یک کرم می‌تواند کپی خود را به تمام آدرس‌های موجود در کتاب آدرس الکترونیکی شما بفرستد.

    بنابراین یک کرم از خود کپی می‌گیرد و آن را پخش می‌کند و به تمام آدرس‌ها می‌فرستد.

    طبق طبیعت تکرارشونده یک کرم وتوانایی انتقال در طول شبکه‌ها نتیجه نهایی در بیشتر موارد این است که حافظه زیادی از کامپیوتر را از بین می برد.

    در نتیجه سرورهای شبکه، سرورهای وب و کامپیوترهای شخصی از کار باز می‌مانند و متوقف می شوند.

    بیشتر این نوع کرم‌ها به سیستم حمله می‌کنند.

    کرم بلاستر، نوعی کرم است که به گونه‌ای طراحی شده تا کانال‌هایی درون سیستم شما بزند و اجازه دهد تا کاربران متفرقه کنترل سیستم شما را در دست گیرند.
    کرم‌ها شبیه ویروسی هستند که به وسیله خودشان طراحی می‌شوند.

    کرم بلاستر، نوعی کرم است که به گونه‌ای طراحی شده تا کانال‌هایی درون سیستم شما بزند و اجازه دهد تا کاربران متفرقه کنترل سیستم شما را در دست گیرند.

    اسب تروا همانند آن افسانه قدیمی که اسمش از آن گرفته شده سرشار از نیرنگ و حیله است.

    اسب تروا در نگاه اول یک نرم افزار مفید به نظر می‌آید، اما یکباره به تخریب برنامه‌های نصب شده می‌پردازد.

    تمام نتیجه به دست آمده از اسب تروا معمولاً به صورت حقه‌هایی برای بازکردن آنها ست، زیرا آنها به صورت نرم‌افزار یا فایل‌های قانونی و سالم دریافت می‌شوند.

    هنگامی که یک تروا در کامپیوتری فعال می‌شود، نتایج گوناگونی به همراه دارد.

    بعضی ترواها طوری طراحی شده‌اند که اثر تخریبی نا چیزی می‌گذارند (مانند تغییر زمینه یا همان دسک تاپ یا اضافه کردن آیکون‌ها).

    اما بعضی می‌توانند اسب‌های اساسی با حذف فایل و تخریب اطلاعات در سیستم ایجاد کنند.

    همچنین ترواها به عنوان تولید کننده های پنهانی شناخته شده‌اند، به این معنی که کاربران مزاحم دیگر به سیستم شما دست پیدا می‌کنند و اطلاعات محرمانه وشخصی شما در اختیار دیگران قرار می‌گیرد.

    متفاوت از کرم و ویروس، تروا توسط عملکرد فایل یا تکرار تولید نمی‌شود.

    مقابله با کرم، ویروس و اسب تروا اولین اقدام برای محافظت کامپیوتر این است که شما مطمئن باشید سیستم شما به روز است.

    این بیشتر لازم است اگر شما از ویندوزهای مایکروسافت استفاده می‌کنید.

    دوماً شما حتماً باید نرم‌افزارهای ضدویروس بر روی سیستم خود نصب کنید.

    و مطمئن شوید که این برنامه به روز و مناسب با انواع کرم‌ها، ویروس‌ها و ترواهای جدید است.

    شما باید مطمئن شوید که این برنامه‌ها فایل‌های گرفته شده از اینترنت را نیز اسکن می‌کند.

    این کار به جلوگیری از رسیدن برنامه‌های مخرب به سیستم کمک می‌کند.

    اگر کافی نبود شما شاید بخواهید برای محافظت بهتر دیوار آتش(فایر وال) را نصب کنید.

    فایروال یک سیستم حفاظتی است که اجازه نمی‌‌دهد دیگران از کامپیوتر شما استفاده کنند.فایروال می‌تواند سخت‌افزار یا نرم‌افزار باشد، فایروال سخت‌افزاری درجه قوی از حفاظت در مقابل حملات وارده از خارج است.

    متاسفانه در مقابله با کرم‌ها، ویروس‌ها و ترواها فایروال سخت‌افزاری تاثیر کمتری نسبت به فایروال نرم‌افزاری دارد, ممکن است کرم‌های نامه‌های الکترونیکی را نادیده بگیرد و آن را به عنوان ترافیک شبکه به حساب آورد، یک فایر وال خوب از سیستم شما در برابر تمام حملات محافظت می‌کند.

    تنها نکته منفی فایروال این است که تنها از سیستمی که بر روی آن نصب شده محافظت می‌کند، نه از کل شبکه.

    توجه داشته باشید که نصب یک فایروال به این معنا نیست که کامپیوتر شما از تمامی مشکلات ویروسی در امان است و دیگر دراین زمینه مشکلی نخواهید داشت، اما با در اختیار داشتن یک برنامه به روز و یک آنتی‌ویروس مناسب جهت اسکن نرم‌افزارها، شما می‌توانید امنیت سیستم و عملکرد بهتر آن را بهبود بخشید.

یک ویروس ،یک برنامه کامپیوتری است که هنگام اجرای یک برنامه آلوده به اجرا در می آورد. بنا بر این فقط فایل های اجرایی می توانند آلوده شوند.این فایل ها در MS-DOS معمولاً پسوندBAT,COM,EXE یاSYS دراند. دسته دیگر از فایل ها که فایل های جایگذاری خوانده می شوند نیز می توانندآلوده شوند.این فایل ها اغلب پسوندOVLدارند.هرچند که سایر پسوند ها مانندOVI نیزگاهی بکار می روند. بنا به تعریف،ویروس ...

-آشنایی با برنامه های مخرب هنگامی که در سال 1984 برای اولین بار در مقالات علمی، امکان وجود ویروس مطرح شد، هیچ کس آن را جدی نگرفت. اما طولی نکشید که اولین ویروس پا به عرصه وجود گذاشت. در آن زمان نیز عده انگشت شماری خطر آن را درک کردند. برخی حتی نمی دانستند که آیا ویروس به طور اتفاقی رخ می دهد یا آن را می نویسند. یک یا دو متخصص، از این حد نیز فراتر رفتند و تولید ویروس را کاملاً ...

پس از سالها تحقیق و تجربه محققان توانستند ویروسهای کامپیوتری را شناسایی کرده که البته هنوز تعداد محدودی ویروس ناشناخته وجود دارد، و برای آنها آنتی ویروسی پیدا نشده این ویروس ها توسط هکرهاو برنامه نویسان بوجود آمده و برای این ویروس های مخرب آنتی ویروسهایی تعیین شده که در اینجا به انواع ویروسها و آنتی ویروسها اشاره کرده ایم . هدفهای تحقیق: 1- هدف کلی آشنایی با انواع ویروسها ...

ضرورت واهمیت تحقیق چون اکثر کامپیوترها با مشکل ویروس مواجه هستند و در این زمینه تحقیقی صورت نگرفته اهمیت و ضرورت دارد که این تحقیق صورت گرفته تا مشکل ویروسها را با راه حلهای پیشنهادی حل کنیم . انواع مختلف برنامه های مخرب عبارتند از : 1- E-Mailvirus 2- MACRO VIRUS 3- اسب ترواسه 4- کرمها WORM 5- ویروس های بوت سکتورو پارتیشن 6- HOAX – گول زنگ ها 7- CELLSAVER یک اسب تروا 8- ویروس ...

درباره «اسفناج» چه می‌دانید؟ نتایج تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد که گیاه اسفناج خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی دارد به همین علت به سلطان گیاهان معروف است. معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهیه برخی غذاها مانند آش و بورانی استفاده می‌شود. اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A ، B، B2 و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفیدست. همچنین، این گیاه دارای عناصر معدنی ...

دفاع در مقابل کرم ها و ویروس ها ی کامپیوتری کرم ها و ویروس ها نوع خاصی از برنامه های کامپیوتری موسوم به " کد مخرب " می باشند. علت ظهور کرم ها و ویروس ها ، وجود ضعف در برنامه ها ی کامپیوتری است . آنان نسخه هائی از خود را تکرار و یا به سایر برنامه ها متصل، بسرعت گسترش و بسادگی از سیستمی به سیستم دیگر توزیع می شوند.درابتدا لازم است که تعریف مناسبی برای هر یک از آنان ارائه گردد . ...

حجم عظیم ویروس ها، کرم ها، ایرادات نرم افزارها و تهدیدهای ناشی از آنها، نرم افزارهای ضدویروس را تبدیل به یکی از ابزارهای لازم برای همه کامپیوترها نموده است. در صورت آلوده شدن یک کامپیوتر به ویروس بسته به نوع آن ممکن است مصائب مختلفی برای سیستم کامپیوتری بوجود آید که در پاره ای موارد جبران آن ها هزینه های زیادی را تحمیل می کند. آسیب های بعضی از ویروس ها به گونه ای است که آثار سوء ...

ویروس های کامپیوتری از جمله موارد اسرارآمیز و مرموز در دنیای کامپیوتر بوده که توجه اغلب کاربران را بخود جلب می نماید. ویروس های کامپیوتری بخوبی قدرت آسیب پذیری سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر را به ما نشان می دهند. یک ویروس مدرن و پیشرفته قادر به بروز آسیب های کاملا غیرقابل پیش بینی در اینترنت است . مثلا ویروس ملیزا (Melissa) ، که در سال 1999 متداول گردید ، از چنان قدرت و ...

یکی از مشکلاتی که تقریبا صد در صد کاربران با آن مواجهند،ویروسی شدن کامپیوتر آن هاست.همه ما با ویروس های مختلف برخورد کرده ایم.ویروس هایی در انواع مختلف مانند:تروجان ها ، بلاستر ها و کرم ها.مخصوصا این نوع آخری اثراتی به مراتب مخربتر از بقیه دارد.احتمالا شما کاربران عزیز با ویروسی به نام new folder.exe برخورد کرده اید.این ویروس سیستم شما را به سرعت آلوده می کند.. و در نهایت چاره ...

-1 آشنایی با برنامه های مخرب هر نرم افزار با توجه به دستورالعمل هایی که در آن وجود دارد عملیات خاصی را انجام می دهد . برنامه نویس یک نرم افزار با توجه به هدفی که از ایجاد نرم افزار دارد یکسری دستورالعمل هایی را در نرم افزار پیش بینی می کند. حال اگر یک برنامه نویس قصد داشته باشد برنامه ای تولید کند که به برنامه های دیگر و فایلها و اطلاعات کامپیوتر آسیب برساند یکسری دستورالعمل را ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول