دانلود تحقیق مودم

Word 82 KB 17057 6
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: مودم
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در صورتیکه هم اکنون در حال مطالعه این مطلب در منزل و یا محل کار خود می باشید، مطلب فوق از طریق مودم در اختیار شما گذاشته شده است .

    واژه مودم از ترکیب کلمات modulator-demodulator اقتباس شده است .از مودم برای ارسال داده های دیجیتال از طریق خطوط تلفن استفاده بعمل می آید.

    مودم ارسال کننده اطلاعات، عملیات مدوله نمودن داده را به سیگنال هائی که با خطوط تلفن سازگار می باشند، انجام خواهد داد.

    مودم دریافت کننده اطلاعات، عملیات دی مدوله نمودن سیگنال را بمنظور برگشت به حالت دیجتال انجام می دهد.

    مودم های بدون کابل داده های دیجیتال را به امواج رادیوئی تبدیل می نمایند.


    مودم ازسال 1960 در کامپیوتر و بمنظور ارسال و دریافت اطلاعات توسط ترمینال ها و اتصال به سیستم های مرکزی، مورد استفاده قرار گرفته است .شکل زیر نحوه ارتباط فوق در کامپیوترهای بزرگ را نشان می دهد.



    سرعت مودم ها در سال 1960 حدود 300 بیت در ثانیه (bps) بود.

    در آن زمان یک ترمینال ( یک صفحه کلید و صفحه نمایشگر) قادر به تماس تلفنی با کامپیوتر مرکزی بود.

    فراموش نکنیم که در آن زمان وقت کامپیوتر بصورت اشتراکی مورد استفاده قرار می گرفت و سازمانها و موسسات با خریداری نمودن زمان مورد نظر خود، امکان استفاده از کامپیوتر اصلی را بدست می آورند.

    مودم ها در آن زمان این امکان را بوجود می آورند که موسسات یاد شده قادر به ارتباط با سیستم مرکزی با سرعتی معادل 300 بیت در ثانیه باشند.در چنین حالتی زمانیکه کاربری از طریق ترمینال کاراکتری را تایپ می کرد، مودم کد معادل کاراکتر تایپ شده را بر اساس استاندارد اسکی، برای کامپیوتر مرکزی ارسال می نمود.

    در مواردیکه کامپیوتر مرکزی اطلاعاتی را بمنظور نمایش برای ترمینال ارسال می کردد نیز از مودم استفاده می گردید.
    همزمان با عرضه کامپیوترهای شخصی در سال 1970 استفاده از سیستم های بولتنی(BBS(Bulletin board system مطرح گردید.

    اشخاص و یا موسسات با استفاده ازیک و یا چند مودم و برخی نرم افزارهای مربوط به BBS ، سیستم را پیکربندی نموده و کاربران دیگر با استفاده از مودم قادر به تماس با سیستم بولتنی، بودند.

    در چنین مواردی کاربران برنامه شبیه ساز کننده ترمینال، را بر روی کامپیوتر خود اجراء می نمودند و بدین ترتیب سیستم آنان مشابه یک ترمینال رفتار می نمود.

    از سیستم های بولتنی اغلب برای اطلاع رسانی استفاده می گردید.

    سرعت مودم ها در آن زمان حدود 300 بیت در ثانیه بود.

    در این حالت در هر ثانیه حدود 30 حرف می توانست ارسال گردد.

    تا زمانیکه کاربران حجم بالائی از اطلاعات را ارسال نمی کردند مشکلات ارتباطی از بعد سرعت چندان مشهود نبود ولی بمحض ارسال داده های با حجم بالا نظیر برنامه ها و تصاویر به سیستم های بولتنی و یا دریافت اطلاعا ت از طریق آنان سرعت 300 بیت در ثانیه پاسخگو نبود .

    تلاش های فراوانی در جهت افزایش سرعت مودم ها صورت گرفت .

    ماحصل تلاش های فوق افزایش نرخ انتقال اطلاعات در مودم ها بود
    مودمدر صورتیکه هم اکنون در حال مطالعه این مطلب در منزل و یا محل کار خود می باشید، مطلب فوق از طریق مودم در اختیار شما گذاشته شده است .

    واژه " مودم " از ترکیب کلمات "modulator-demodulator" اقتباس شده است .از مودم برای ارسال داده های دیجیتال از طریق خطوط تلفن استفاده بعمل می آید.

    مودم دریافت کننده اطلاعات، عملیات " دی مدوله " نمودن سیگنال را بمنظور برگشت به حالت دیجتال انجام می دهد.

    مودم ازسال 1960 در کامپیوتر و بمنظور ارسال و دریافت اطلاعات توسط ترمینال ها و اتصال به سیستم های مرکزی، مورد استفاده قرار گرفته است .شکل زیر نحوه ارتباط فوق در کامپیوترهای بزرگ را نشان می دهد.

    سرعت مودم ها در سال 1960 حدود 300 بیت در ثانیه (bps) بود.

    در مواردیکه کامپیوتر مرکزی اطلاعاتی را بمنظور نمایش برای ترمینال ارسال می کردد نیز از مودم استفاده می گردید.

    همزمان با عرضه کامپیوترهای شخصی در سال 1970 استفاده از سیستم های بولتنی(BBS(Bulletin board system مطرح گردید.

    ماحصل تلاش های فوق افزایش نرخ انتقال اطلاعات در مودم ها بود .

    از سال 1960 تا 1983 سرعت 300 بیت در ثانیه از سال 1984 تا 1985 سرعت 1200 بیت در ثانیه از سال 1986 تا 1989 سرعت 2400 بیت در ثانیه از اواخر سال 1990 تا اوایل 1991 9600 بیت در ثانیه سرعت 19/2 کیلو بیت در ثانیه سرعت 28/8 کیلو بیت در ثانیه سرعت 33/6 کیلو بیت در ثانیه سرعت 56 کیلو بیت در ثانیه ( در سال 1998 استاندارد گردید ) خطوط ADSL با حداکثر سرعت 8 مگابیت در ثانیه ( از سال 1999 متداول شده است ) مود مهای با سرعت 300 بیت در ثانیه در آغاز از مودم های با سرعت 300 بیت در ثانیه استفاده می گردید .

    طرز کار مودم های فوق بسیار ساده بود.

    مودم های فوق از یک Frequency shift keying FSK برای ارسال اطلاعات دیجیتال از طریق خطوط تلفن استفاده می کردند.

    در FSK از یک فرکانس ( tone) متفاوت برای بیت های متفاوت استفاده می گردید.

    زمانیکه یک مودم متصل به ترمینال با مودم متصل به کامپیوتر تماس می گرفت، مودم متصل به ترمینال مودم، originate نامیده می شود.

    مودم فوق برای مقدار" صفر" ، فرکانس 1070 هرتز و برای مقدار" یک"، فرکانس 1270 هرتز را ارسال می نماید.

    مودم متصل به کامپیوتر را مودم Answer می نامند.

    مودم فوق برای ارسال مقدار" صفر" ، فرکانس 2025 هرتز و برای مقدار" یک" ، فرکانس 2225 هرتز را ارسال می کرد.با توجه به اینکه مودم های فرستنده و گیرنده از فرکانس های متفاوت برای ارسال اطلاعات استفاده می کردند، امکان استفاده از خط بصورت همزمان فراهم می گردید.

    عملیات فوق Full-duplex نامیده می شود.

    مودم هائی که صرفا" قادر به ارسال اطلاعات در یک جهت در هر لحظه می باشند half-duplex نامیده می شوند.

    فرض کنید دو مودم متصل و کاربر ترمینال ( فرستنده ) حرف a را تایپ نمائید.

    کد اسکی حرف فوق 97 دهدهی و یا 01100001 باینری است .

    دستگاهی با نام UART موجود در ترمینال بایت ها را به بیت تبدیل و آنها را از طریق پورت سریال (RS-232 Port) در هر لحظه ارسال می دارد.

    مودم ترمینال به پورت سریال متصل بوده و در هر لحظه یک بیت را دریافت می دارد.در ادامه اطلاعات مورد نظر از طریق خط تلفن ارسال خواهند شد.

    مودم های سریعتر بمنظور ایجاد مودمهای سریعتر طراحان مودم مجبور به استفاده از روش های مناسبتری نسبت به FSK بودند.

    در ابتدا ازPhase-Shift Keying PSK و در ادامه از روش Quadrature amplitude modulation)QAM) استفاده کردند.

    روشهای فوق امکان ارسال حجم بالائی از اطلاعات را فراهم می نمودند.

    شکل زیر یک مودم 56kbps را نشان می دهد.

    تمام مودم های با سرعت بالا بنوعی از مفهوم " تنزل تدریجی " استفاده می نمایند.

    این بدان معنی است که آنها قادر به تست خط تلفن و تنظیم سرعت مناسب می باشند.

    در ادامه تحولات مربوط به مودم مودم های Asymmetric digital subscriber line)ADSL) بوجود آمدند.

    از واژه "غیر متقارن" بدین دلیل استفاده شده چون مودم های فوق قادر به ارسال اطلاعات با سرعت بالاتر در یک مسیر نسبت به مسیر دیگر می باشند.

    مودم های ADSL از این حقیقت که هر منزل و یا محل کار دارای یک کابل مسی اختصاصی بین محل مورد نظر و شرکت مخابرات مربوطه می باشند، استفاده نموده اند.

    خط فوق قادر به حمل حجم بالائی از داده نسبت به سیگنال 3000 هرتزی مورد نیاز برای کانال های صوتی تلفن می باشد .

    در صورتیکه مرکز تلفن مربوط و منزل و محل کار کاربر هر دو از مودم های ADSL در دو طرف خط استفاده نمایند، بخشی از کابل مسی بین منزل و مرکز نلفن می تواند بعنوان یک کانال انتقال اطلاعات دیجیتال با سرعت بالا مطرح گردد.

    ظرفیت خطوط فوق در حد ارسال یک میلیون بیت در ثانیه بین منزل و مرکز تلفن (UpStream) و هشت مگابیت در ثانیه بین مرکز تلفن و منزل (Downstream) تحت شرایط ایده آل است .

    با استفاده از یک خط می توان بصورت همزمان مکالمات تلفنی و داده های دیجیتال را ارسال کرد.

    رویکرد استفاده شده در مودم های ADSL از اصول ساده ای تبعیت می نماید.

    پهنای باند خطوط تلفن بین 24000 هرتز و 1100000 هرتز به باندهای 4000 هرتزی تقسیم می گردد.و یک مودم مجازی برای هر باند در نظر گرفته می شود.

    هر یک از 249 مودم مجازی باند مربوط به خود را تست و بهینه ترین حالت را برای خود در نظر خواهند گرفت .برآیند سرعت تمام 249 مودم مجازی، مجموع سرعت کانال خواهد بود.

    پروتکل Point-to-point امروزه از ترمینال های واقعی و یا شبیه سازی شده بمنظور اتصال به یک کامپیوتر استفاده نمی شود.

    از مودم ها بمنظور اتصال به یک مرکز ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) استفاده و مرکز فوق امکان ارتباط با اینترنت را فراهم می آورد.

    مودم مربوطه مسئولیت روتینگ بسته های اطلاعاتتی بسته بندی شده بر اساس پروتکل TCP/IP بین مودم استفاده شده و ISP را برعهده خواهد اشت .

    روش استاندارد استفاده شده برای روتینگ بسته های اطلاعاتی از طریق مودم، Point-to-point protocol)ppp) نامیده می شود.

    TCP/IP موجود بر روی کامپیوتر کاربر بصورت عادی داده گرام های خود را ایجاد می نماید داده گرام های فوق برای انتقال در اختیار مودم گذاشته می شوند.

    ISP مربوطه داده گرام ها را دریافت و آنها را در مسیر مناسب هدایت ( ارسال) خواهد کرد.

    در زمان دریافت اطلاعات از طریق ISP و استقرار آنها بر روی کامپیوتر کاربر از فرآیندی مشابه استفاده می گردد.

مودمهای بیرونی یا اکسترنال متداولتر می شوند ، که به دلیل فن آوری USB است . فن آوری USB نصب مودمها را بسیار ساده تر کرده است . با این همه ، مودمهای درونی یا اینترنال هنوز بسیار متداولتر هستند و فرض کرده ایم شما این نوع مردم را خریده اید . همچنین فرض کرده ایم که مودم شما امکانات Plug&Play دارد . Plug&Play به توانایی یک کامپیوتر در تشخیص و پیکربندی خودکار سخت افزار جدید ، ...

با توجه به گسترش روزافزون کاربرد رایانه در ایران و انجام تعمیر و مونتاژ آن توسط کاربران حرفه‌ای و فروشندگان رایانه نیاز به وجود مرجعی احساس می‌شد که با آن بتوان از اطلاعات موجود در بازار خرید و فروش آگاه شد قطعات رایانه‌ای را براساس راهنمایی‌های آن انتخاب و خریداری کرده و به مونتاژ و نصب قطعات رایانه‌‌ای پرداخت ادوات و قطعات تلفنی را از اصل تشخیص داده و در صورت نیاز به تعمیر عمل ...

دم Motorola شاید فکر کنید مودم یک کارت عجیب و پیچیده و پر ازIC که داخل کامپیوتر قرار میگیره ولی خوب میتونه این شکلی هم نباشه. به طور کلی به هر وسیله ای که ارتباط بین دو یا چند کامپیوتر رو برقرار کنه Modemمیگن .مثلا یک کابل Link ساده هم یک مودم محسوب میشه. یا کارتهای شبکه Ethernet (که در موردش صحبت میکنیم). در سال ۱۹۵۴ دولت آمریکا برای اولین بار برای اتصال دو کامپیوتر در ایالت ...

مودم یکی از ابزارهای رایانه‌ای است که برای اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر از طریق خطوط‌ مختلف مخابراتی استفاده می‌‌شود. البته هریک از این دو کامپیوتر می‌‌توانند راهی به یک شبکه رایانه‌ای باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. یعنی وسیله‌ای که سیگنال‌ها را مدوله یا دمدوله می‌کند. مودم‌ها انواع مختلفی دارند که در کل می‌‌توان آنها را به این گروه‌ها تقسیم بندی کرد. این ...

مودم یکی از ابزارهای رایانه‌ای است که برای اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر از طریق خطوط‌ مختلف مخابراتی استفاده می‌‌شود. البته هریک از این دو کامپیوتر می‌‌توانند راهی به یک شبکه رایانه‌ای باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. یعنی وسیله‌ای که سیگنال‌ها را مدوله یا دمدوله می‌کند. مودم‌ها انواع مختلفی دارند که در کل می‌‌توان آنها را به این گروه‌ها تقسیم بندی کرد. این ...

600 . اگر سیستم در حال شماره گیری باشد و دوباره شماره گیری نمایید این خطا نمایش داده می شود . 601 . راه انداز Port بی اعتبار می باشد . 602 . Port هم اکنون باز می باشد برای بسته شدن آن باید کامپیوتر را مجددا راه اندازی نمود. 603 . بافر شماره گیری بیش از حد کوچک است . 604 . اطلاعات نادرستی مشخص شده است . 605 . نمی تواند اطلاعات Port را تعیین کند . 606 . Port شناسایی نمی شود . 607 ...

• سیگنال آنالوگ: علامت‌های پیوسته Analog Signal علائم صوتی که توسط خطوط تلفن انتقال می‌یابد. مودم علائم رقمی( دیجیتال) را به علائم پیوسته که برای انتقال در خط تلفن مناسب هستند، تبدیل می‌کند. • اسکی:ASCII مخفف American Standard Code for Information Interchange می‌باشد. این استاندارد راه انتقال کاراکترهای بین‌المللی مابین کامپیوترها از کامپیوترهای بزرگ گفته تا کامپیوترهای قابل حمل ...

مودم یکی از ابزارهای رایانه‌ای است که برای اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر از طریق خطوط‌ مختلف مخابراتی استفاده می‌‌شود. البته هریک از این دو کامپیوتر می‌‌توانند راهی به یک شبکه رایانه‌ای باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. یعنی وسیله‌ای که سیگنال‌ها را مدوله یا دمدوله می‌کند. مودم‌ها انواع مختلفی دارند که در کل می‌‌توان آنها را به این گروه‌ها تقسیم بندی کرد. ...

مودم وسیله ای است که باعث می شود کامپیوتر اطلاعات لازم را به وسیله ی تلفن و یا سیمهای کابلی منتقل کند . اطلاعات کامپیوتر بصورت دیجیتالی ذخیره می شود در صورتیکه اطلاعات منتقل شده به صورت موجهای آنالوگ منتقل می شوند ، مودم این دو شکل را با هم تبدیل می کند . خوشبختانه یک روش استاندارد برای متصل کردن مودمهای خارجی به کامپیوترها به نام-232- RS وجود دارد . بنابر این هر مودم خارجی می ...

کلمه مودم اختصار کلمات Modulate / De Modulate می باشد . مودم داده های دیجیتالی را بصورت اطلاعات آنالوگ تبدیل می کند تا بتوان آنها را از طریق خط تلفن ارسال کرده به این عمل مودولاسیون می گویند و در مودم گیرنده ، اطلاعات آنالوگ به دیجیتال تبدیل می شود و به این عمل دمولاسیون می گویند. چرا عمل مدولاسیون و دمولاسیون انجام می شود ؟ سیستم تلفن از تکونولوژی آنالوگ استفاده می کند و برای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول