دانلود مقاله اساسنامه انجمن دوستداران ایران

Word 177 KB 16673 54
مشخص نشده مشخص نشده علوم سیاسی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ماده 1
    نام سازمان غیر دولتی مورد نظر :انجمن دوستداران ایران است و در این اساسنامه به لحاظ رعایت اختصارانجمن نامیده می شود.
    ماده 2
    نوع فعالیت:کلیه فعالیتهای علمی _فرهنگی _اجتماعی انجمن غیر سیاسی و غیر انتفاعی بوده و ضمن رعایت کامل قوانین جمهوری اسلامی ایران دقیقا طبق این اساسنامه فعالیت خواهد نمود.ضمنا انجمن از نوع موسسات مذکور در بند الف ماده 2 آئین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیر تجاری مصوب 5/5/1337 موضوع مواد 584 و 585 قانون تجارت و آئین نامه شماره 12608/ت 27367 ه مورخ 9/11/1381 مصوب هیئت محترم وزیران می باشد و محدوده فعالیت آن در سطح تهران میباشد.


    ماده 3
    محل:مرکز اصلی انجمن در استان تهران شهرستان تهران به نشانی :بزرگراه رسالت بین شانزده متری اول و مجیدیه نبش کوچه احمدی پ 30 واحد8 واقع است و در صورت لزوم می تواند پس از کسب مجوز از مرجع صدور پروانه برابر مقررات در سایر نقاط داخل یا خارج کشور شعبه نمایندگی یا دفتر دایر نماید.


    ماده4
    تابعیت: ایرانی تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارد و کلیه اعضای آن التزام خود را به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارند.
    ماده 5
    مدت فعالیت نامحدود از تاریخ تاسیس به مدت نامحدود می باشد.
    ماده6
    دارائی اولیه 1000000 ریال اعم از منقول و غیر منقول مبلغ 1000000 ریال می باشد که توسط هیات موسس تماما پرداخت شده و در اختیار خزانه دار قرار گرفته است.


    ماده7
    هیئت موسس بعد از تاسیس و انتخاب بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)توسط مجمع عمومی از بین کاندیداها تحت عنوان موسس مسولیتی در انجمن نخواهد داشت.


    ماده 8
    اهداف انجمن عبارتند از :
    الف:کلیات
    1-شناسائی نخبگان و متخصصین ایرانی مقیم خارج از کشور
    2-کمک به احیاءهویت ایرانیان مقیم خارج از کشور
    3-برگزاری جلسات و همایشهای ملی با کسب مجوزدر رابطه بامسائل فرهنگی واجتماعی ایرانیان مقیم خارج از کشور
    4-انجام کارهای تحقیقاتی درباره موضوعات ایرانیان مقیم خارج از کشور
    5-کمک به انجام امور علمی و اداری ایرانیان
    6-انتشار نشریه ویژه ایرانیان مقیم خارج از کشور(با کسب مجوز از مراجع ذیربط)
    7-ایجاد ارتباط بین دانشجویان ایرانی داخل و خارج از کشور
    8-کمک به برگزاری تورهای ایرانگردی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور(با کسب مجوز از مراجع ذیربط)
    9-تسهیل در امر ایجاد زمینه های لازم جهت جذب سرمایه های ایرانیان مقیم خارج از کشور (با کسب مجوز از مراجع ذیربط)
    ماده 9
    شرایط عضویت :
    1-تابعیت ایرانی
    2-پذیرش اساسنامه
    3-داشتن حداقل 18 سال سن
    4-برخورداری از تحصیلات علمی و تجارب مفید
    5-پرداخت حق عضویت

    انواع عضویت:
    الف:عضورسمی
    ب:عضو افتخاری
    تبصره:عضوهای اصلی دارای حق رای و افتخاری فاقد حق رای می باشد.
    تبصره:عضوهای اصلی دارای حق رای و افتخاری فاقد حق رای می باشد.

    فصل دوم_ساختار الف:ساختار غیر رکن:هیئت موسس ،کمیته های تخصصی ،شوراهای مشورتی و...

    وظایف هیئت موسس:1-انجام اقدامات اولیه تشکیل برای تاسیس 2-تهیه و تصویب و اصلاح اساسنامه در صورت لزوم3- انتخاب اولین مدیران و بازرس و یا بازرسان4-تعیین روزنامه کثیرالانتشار که هر گونه دعوت و اطلاعیه بعدی برای اعضاءتا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد.

    ماده 10 ارکان اصلی انجمن عبارتند از 1-مجمع عمومی 2- بالاترین رکن اجرائی (هیات مدیره) 3-بازرسان.

    الف:مجمع عمومی اعضاء ماده11 مجمع عمومی اعضاءعالیترین مرجع تصمیم گیری هیئت مدیره می باشد که بصورت عادی یا فوق العاده تشکیل می شود.

    ماده12 مجمع عمومی عادی سالی یکبار در فروردین ماه تشکیل خواهد شد .برای رسمیت جلسه حضور نصف بعلاوه یک اعضاء و جهت تصویب هر موضوعی نیز رای موافق اکثریت اعضاء حاضر ضرورت دارد.

    در صورتیکه در دعوت نخست،اکثریت حاصل نشد ،جلسه دوم به فاصله 15 روز تشکیل و با هر تعداد اعضاءحاضر ،جلسه رسمیت خواهد یافت.

    مجمع عمومی ممکن است بصورت فوق العاده در هر زمان به تقاضای بالاترین رکن اجرائی (هیات مدیره،شورای مرکزی...)،بازرس (بازرسان)یا یک سوم اعضاءتشکیل گردد.

    ماده13 وضایف مجمع عمومی عادی: 1-انتخاب اعضای بالاترین رکن اجرائی ( هیأت مدیره ) و بازرسان (اصلی و علی البدل) 2-استماع و رسیدگی به گزارش بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره ) و بازرس(بازرسان) 3-تعیین خط مشی کلی انجمن 4-بررسی و تصویب یا رد پیشنهادهای بالاترین رکن اجرائی ( هیأت مدیره) 5-تصویب ترازنامه و بودجه انجمن دوستداران ایران 6-تعیین روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی و دعوتنامه ها.

    7-عزل اعضاءبالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) و بازرسان.

    ماده 14 مجمع عمومی فوق العاده با شرایط زیر تشکیل خواهد شد .

    1- با در خواست بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) یا بازرس (بازرسان) 2- با در خواست یک سوم اعضاء تبصره1-دعوت برای مجمع عمومی فوق العاده کتبی بوده و حداقل 15 روز قبل از تشکیل آن به اطلاع اعضاءخواهد رسید.

    تبصره2-مجمع عمومی فوق العاده جهت رسمیت همان شرایط مجمع عمومی عادی را خواهد داشت.

    تبصره 3-تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده با تصویب دو سوم اعضای حاضر در جلسه معتبر خواهد بود.

    ماده15 وظایف مجمع عمومی فوق العاده: 1-تصویب تغییرات اساسنامه 2-بررسی و تصویب یا رد انحلال انجمن دوستداران ایران 3-تغییر در میزان سرمایه تشکل 4-انحلال تشکل قبل از موعود ماده 16 مجامع عمومی توسط هیئت رئیسه ای مرکب از یک رئیس ،یک منشی و دو ناظر اداره می شود.

    تبصره_اعضای هیئت رئیسه نباید از بین کاندیداهای بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) و بازرسان باشند و با اعلام قبولی نامزدی خود در مجمع عمومی انتخاب خواهد شد.

    ماده 17 ب:هیئت مدیره: هیئت مدیره دارای بالاترین رکن اجرائی ( هیات مدیره )مرکب از حداقل 5 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل خواهد بود .

    تبصره1 - جلسات بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره ) با حضور اکثریت اعضاءرسمیت یافته و تصمیمات متخذه با اکثریت آراءمعتبر خواهد بود.

    تبصره2-شرکت اعضای بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)در جلسات آن ضروریست و غیبت هر یک از اعضاءبدون عذر موجه و بدون اطلاع قبلی تا سه جلسه متوالی یا شش جلسه متناوب در حکم استعفای عضو غایب خواهد بود.

    تبصره3- دعوت از اعضای بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)می بایست با دعوت کتبی به نشانی عضو بالاترین رکن اجرائی ( هیأت مدیره)حداقل 48 ساعت قبل از تشکیل جلسه به صورت قانونی انجام می پذیرد.

    تبصره4-انتخاب مجدد اعضاء بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) بلامانع است.

    ماده18 در صورت استعفاءیا فوت یا سلب شرایط از هر یک از اعضای بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)یا بازرس عضو علی البدل برای مدت باقیمانده بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)یا بازرسی بجای عضو اصلی انجام وظیفه خواهد نمود.

    ماده 19 بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)علاوه بر جلساتی که بطور مرتب و حداقل هر ماه یک بار تشکیل می شود بنا به ضرورت با دعوت کتبی یا تلفنی رئیس یا نایب رئیس تشکیل جلسه فوق العاده خواهد داد.

    ماده20 اعضای بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)در اولین جلسه ای که بعد از انتخاب شدن تشکیل می دهند از بین خود یک نفر رئیس و یک نفر نایب رئیس و یک نفر خزانه دار انتخاب خواهند نمود، حدود اختیارات آنها را آئین نامه داخلی مشخص می نماید.

    تبصره1- بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) در هر موقع می تواند رئیس و نایب رئیس و خزانه دار را از سمت های مذکور عزل کند.

    تبصره 2-بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره )در صورت نیاز تشکل می تواند سمت یا سمت های دیگری را برای سایر اعضاءهیأت مدیره تعریف نماید.

    ماده21 بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)برای مدت 2 سال انتخاب خواهد شد .انتخاب مجدد بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)برای دورهای بعدی بلامانع بوده و بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) موظف است حداکثر 3 ماه قبل از پایاین تصدی خود ، از مجمع عمومی عادی به منظور انتخابات بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)جدید دعوت نماید.بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره ) حداقل 10 روز قبل از پایان تصدی خود نتیجه انتخابات را به مراجع ذیربط و ذیصلاح اعلام خواهند نمود.

    ماده22 بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) نماینده قانونی انجمن بوده و وظایف و اختیارات آن بشرح ذیل می باشد: حفظ و حراست اموال منقول و غیر منقول ،رسیدگی به حسابها ،پرداخت دیون و وصول مطالبات،اجرای مصوبات مجامع عمومی ،افتتاح حساب در بانکها طی انجام تشریفات قانونی، تعقیب جریانات قضائی و مالیاتی و ثبتی در کلیه مراحل قانونی در محاکم ، تعیین حکم و تعیین وکیل و عزل آن ، قطع و فصل دعاوی از طریق سازش(مصالحه)و در صورت اقتضاءتفویض و واگذاری تمام یا قسمتی از اختیارات خود به هر شخص دیگر اعم از حقوقی یا حقیقی با حق توکیل.بطور کلی هیئت مدیره می تواند هر اقدام و معامله ای را که ضروری بداند در مورد نقل و انتقال اموال منقول که مستلزم تصویب مجمع عمومی می باشد بنام انجمن انجام دهد.

    ج:بازرسان ماده23 مجمع عمومی عادی یک یا چند نفر را بعنوان بازرس اصلی و بازرس علی البدل برای مدت یکسال انتخاب خواهند نمود .

    ماده24 اشخاص زیر نمی توانند به سمت بازرس انتخاب شوند: 1-کسانیکه به علت ارتکاب جنایت یا یکی از جنبه های مذکور در ماده 111 ق.ت به موجب حکم قطعی از حقوق اجتماعی کلآیا بعضا محروم شده باشنددر مدت محرومیت.

    2-مدیران و مدیر عامل سازمان غیر دولتی 3-اقربای سببی و نسبی مدیرا و مدیر عامل تا درجه سوم از طبقه اول و دوم 4-همسر اشخاص مذکور در بند 2 تبصره:انتخاب مجدد بازرسان بلامانع است.

    ماده25 وظایف بازرس (بازرسان) 1-بررسی کلیه اسناد و اوراق مالی و تهیه گزارش برای مجمع عمومی 2-مطالعه و گزارش سالانه بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)اعم از مالی و غیر مالی و تهیه گزارش عملکرد برای اطلاع مجمع عمومی.

    3-گزارش هر گونه تخلف بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)از مفاد اساسنامه و قوانین موضوعه به مجمع عمومی.

    4-بازرس باید درباره صحت صورت دارائی و عملکرد بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) و در باره صحت مطالب و اطلاعاتی که مدیران در اختیار مجمع عمومی گذاشته اند کتبا اظهار نظر نماید.

    5-سایر وظایفی که قانون بعهده بازرس قرار داده است.

    تبصره-بازرس می تواند بدون داشتن حق رای در جلسات بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)شرکت نماید.

    ماده26 بازرس می تواند در هر موقع هر گونه رسیدگی و بازرسی را در مورد عملیات انجمن انجام داده و اسناد و مدارک و اطلاعات مربوطه را مطالبه کرده و مورد رسیدگی قرار دهد.و در صورت لزوم تقاضای تشکیل جلسه فوق العاده مجمع عمومی را بنماید.

    ماده27 در صورت فوت یا استعفاء یا معذوریت بازرس اصلی یا سلب شرایط از او بازرس علی البدل به جای او انجام وظیفه خواهد نمود.

    ماده28 بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)،مدیر عامل یا دبیرکل و بازرسان تا زمانی که جانشین آنها از سوی مجمع عمومی انتخاب نشده است به مسولیت خود باقی خواهند بود.

    تبصره1-جز در باره موضوعاتی که به موجب مفاد این اساسنامه اخذ تصمیم و اقدام در -باره آن در صلاحیت خاص مجمع عمومی است.

    بالاترین رکن اجرائی ( هیأت مدیره)کلیه اختیارات لازم برای اداره امور را مشروط بر رعایت اهداف انجمن دارا می باشد.

    مدیر عامل یا دبیرکل ماده29 بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)باید از بین خود یا خارج یک نفر را به مدیریت عامل یا دبیرکل انتخاب نموده و حدود اختیارات و مدت تصدی و حق الزحمه او را تعیین نماید.

    تبصره: مدیر عامل یا دبیرکل نمی تواند در عین حال رئیس بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) همان تشکل غیر دولتی باشد مگر با تصویب سه چهارم آراءحاضر در مجمع عمومی .

    ماده30 مدیر عامل یا دبیرکل مقام اجرائی انجمن است و در حدود اختیاراتی که از طرف بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) به وی تفویض می گرددنماینده انجمن محسوب شده و از طرف انجمن حق امضاءدارد و عزل وی از اختیارات بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) می باشد که بایستی مستند و مدلل باشد.

    تبصره1-اگر مدیر عامل یا دبیرکل عضو بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)باشد دوره مدیریت عامل یا دبر کلی او از مدت عضویتش در هیئت مدیره بیشتر نخواهد بود لیکن انتخاب مجدد او طبق مقررات این اساسنامه بلامانع می باشد.

    تبصره2-کلیه اسناد و اوراق بهادر و تعهد آور با امضای مدیر عامل یا دبیرکل و خزانه دار و در غیاب خزانه دار رئیس یا نایب رئیس بالاتریت رکن اجرائی(هیأت مددیره) و مهر انجمن معتبر خواهد بود.

    ماده 31 مدیر عامل یا دبیرکل مجری مصوبات مجمع عمومی و بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) بوده و دارای اختیارات و مسولیتهای ذیل می باشد: 1-نمایندگی قانونی موسسه در مراجع رسمی و نهادها و در برابر اشخاص حقیقی و حقوقی.

    2-استخدام و عزل و نصب کارکنان موسسه در حدود ضوابط و مصوبات و با تصویب بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) 3-نگهداری دارائی ،اموال،حسابها،اسناد و دفاتر موسسه.

    4-اعمال اختیاراتی که بصورت موردی یا مقطعی از جانب بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) به وی تفویض شده باشد.

    5-ارائه پیشنهاد های لازم در زمینه گسترش ،بهبود و هماهنگی در فعالیتهای انجمن به بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) جهت ارائه به مجمع عمومی.

    6-تهیه پیشنویس ترازنامه ،بودجه ،خط مشی و گزارش سالیانه جهت بررسی بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)و ارسال به مجمع عمومی.

    7-تهیه پیشنویس آئین نامه های مورد لزوم جهت طرح و تصمیم گیری در بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) 8-نظارت و ایجاد هماهنگی در فعالیت شعب ،نمایندگی ها و دفاتر.

    9-پیشنهاد برگزاری جلسه مجمع عمومی فوق العاده با ذکر علل موجه برای تصویب به بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) 10-انجام سایر وظایف و اختیاراتی که طبق آئین نامه های مصوب و قانون تجارت به مدیر عامل یا دبیرکل محول شده یا بشود.

    ماده 32 حقوق و مزایای مدیر عامل یا دبیرکل بوسیله بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره) تعیین می شود.

    در صورتیکه مدیر عامل یا دبیرکل از اعضاءبالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره)نباشد بدون داشتن حق رای می تواند در جلسات هیئت مدیره شرکت نماید.

    ماده 33 مدت ماموریت مدیر عامل یا دبیرکل از مدت مأموریت بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)تجاوز نخواهد کرد و تغییر یا تجدید انتخاب او نیز بلامانع است به هر صورت مدیر عامل در صورت انقضاءمأموریت موظف است تا تعیین جانشین وظایف محوله را انجام دهد.

    فصل سوم :بودجه و مواد متفرقه ماده34 بودجه انجمن از طریق جمع آوری هدایا ،اعانات،قبول وصیت،وقف،حبس،حق عضویت و سایر فعالیتهای قانونی و مجاز تعیین می شود.

    ماده 35 در آمد و هزینه انجمن در دفاتر قانونی ثبت و شرح بیلان آن در پایان هر سال مالی به مراجع ذیربط ارائه خواهد شد.

    تبصره1- انجمن مکلف است کلیه در آمدهای حاصله سالانه را مطابق اساسنامه مصرف اهداف و وظایف نماید و چنانچه وجوهی مازاد بر هزینه های انجمن موجود است در حساب مخصوصی بنام انجمن نزد یکی از بانکهای رسمی ایران نگهداری نماید.

    تبصره 2-سال مالی اسفند ماه منطبق با سال شمسی بوده و همواره به پایان اسفند ماه ختم می شود به استثناءسال مالی اول که از بدو تأسیس لغایت اسفند ماه همان سال خواهد بود.

    ماده 36 کلیه مدارک ،پرونده ها و مکاتبات در دفتر مرکزی انجمن نگهداری می شود .

    ترتیب امضاءمکاتبات رسمی را هیئت مدیره تعیین می نماید.

    تبصره-مصوبات و صورتجلسات بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)در دفاتر مخصوص بترتیب تاریخ ،ثبت و به امضای اعضای ذیربط خواهد رسید.

    ماده 37 انجمن مکلف است هر گونه تغییر یا اصلاح اساسنامه را به مرجع صادر کننده پروانه فعالیت اعلام نماید.

    ماده 38 انجمن مکلف است محل موسسه و تغییرات بعدی آن را به مرجع صادر کننده پروانه فعالیت اعلام نماید.

    ماده39 انجمن دارای مهر و یا آرم مخصوص خواهد بود که متن آن با تصویب بالاترین رکن اجرائی (هیدت مدیره)و برابر مقررات تهیه خواهد شد.بالاترین رکن اجرائی (هیأت مدیره) مکلف است نمونه مهر و آرم تهیه شده را مرجع صادر کننده پروانه فعالیت ارسال نماید.

    تبصره-بالاترین رکن اجرائی(هیأت مدیره)در حفظ و حراست از مهر و آرم مسولیت قانونی دارند.

    ماده 40 انحلال:در صورت انحلال انجمن مجمع عمومی فوق العاده حداقل 3 نفر را بعنوان هیأت تصفیه انتخاب و این هیأت موظف خواهد بود پس از رسیدگی به حسابها و تصفیه بدهی ها و وصول مطالبات باقی مانده و تعیین دارائی مسلم (اعم از منقول و غیر منقول) دارائی انجمن را به تصویب مجمع عمومی فوق العاده رسانده و در صورت تصویب مجمع عمومی فوق العاده رسانده و در صورت تصویب مجمع عمومی فوق العاده تحت نظارت کمیته ای مرکب از نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه و نمایندگان وزارت کشور و وزارت امور اقتصادی و دارائی به یکی از مراکز غیر انتفاهی عام المنفعه مشابه که در اخل کشور فعالیت می نمایندواگذار نماید.هیئت مذکور موظف است نتیجه را به مرجع صادر کننده پروانه فعالیت ارائه نماید.

    تبصره1-تصفیه امور مربوط برطبق قانون تجارت و تصفیه شرکتها صورت خواهد پذیرفت.

    تبصره2-هیأت تصفیه ازبین خود یک نفر را به عنوان مدیر تصفیه انتخاب می نماید.

    تبصره3-مدیر تصفیه موظف است که یک نسخه از گزارش تصفیه تشکل غیر دولتی را به مرجع صدور پروانه ارائه نماید.

    ماده41 انتشار هر گونه مطبوعه ای پس از کسب اجازه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تحصیل پروانه انتشار با رعایت کامل قانون مطبوعات انجام خواهد شد.

    ماده42 مواردی که در این اساسنامه پیش بینی نشده است وفق عمومات قانون تجارت عمل خواهد شد.

    فصل اول: کلیات و اهداف ماده 1 نام: انجمن مخترعین کشور تشکلی است(صنفی،علمی یا صنفی تخصصی) غیر سیاسی و غیر انتفاعی که در این اساسنامه اختصاراً انجمن نامیده میشود.

    بازگشت ماده 2 محل انجمن: مرکز اصلی این انجمن در شهر تهران به نشانی : تهران- خیابان ایرانشهر جنوبی- پلاک ۷۱ ?طبقه چهارم واقع است و در صورت لزوم می تواند با تصویب وزارت کشور در سایر شهرهای کشور شعبه، دفتر یا نمایندگی دایر نماید.

    بازگشت ماده 3 تابعیت: تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارد و کلیه اعضای آن التزام خود را به قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارند.

    بازگشت ماده 4 اهداف: 1.

    تلاش در جهت حمایت از حقوق صنفی اعضا 2.

    انتشار نشریه و ایجاد سایت اینترنتی 3.

    ایجاد پایگاه اطلاعات در مورد امور اختراعات 4.

    ارائه راهکارهای مناسب و کمک به مخترعین جهت تبدیل تحقیقات و اختراعات به محصول 5.

    برقراری ارتباط و تعامل میان انجمن با سایر تشکلهای علمی و صنعتی و سازمان های دولتی و غیر دولتی 6.

    برگزاری سمینارها، همایش و جلسات علمی و تخصصی در راستای موضوع و اهداف انجمن 7.

    تلاش در جهت شناسایی و حمایت از استعدادها و نبوغ مخترعین جوان و گمنام 8.

    ارائه طرحها، پیشنهادات و راهکارهای علمی تخصصی در جهت نو سازی صنایع کشور 9.

    ایجاد تسهیلات رفاهی جهت حمایت از اعضاء از قبیل تعاونی مسکن و غیره ...

    بازگشت ماده 5 کلیه اقداماتی که در چارچوب اساسنامه بوده و به نحوی نیاز به کسب مجوز از مراجع قانونی ذیربط دارد، پس از کسب مجوز لازم انجام می شود بازگشت فصل دوم: شرایط و نحوه عضویت و انواع آن ماده 6 هر مخترع در رشته های مختلف که دارای شرایط زیر باشد می تواند به تصویب هیئت مدیره به عضویت انجمن درآید.

    1.

    داشتن مدرک رسمی گواهی اختراع از مراجع داخلی و یا خارج از کشور که به تایید مراجع رسمی مربوطه ذیصلاح در داخل کشور رسیده باشد 2.

    پذیرفتن مفاد اساسنامه 3.

    محروم نبودن از حقوق اجتماعی 4.

    داشتن حسن شهرت حرفه ای و اجتماعی بازگشت ماده 7 عضویت: انجمن دارای دو نوع عضو خواهد بود: 1.

    اعضای پیوسته که دارای حق رای بوده و مکلف به پرداخت حق عضویت می باشند و اعضای اصلی محسوب میشوند 2.

    اعضا افتخاری از بین دانشمندان ایرانی و غیر ایرانی که دارای مطالعات و تحقیقات علمی ممتاز بوده و با پیشنهاد هیئت مدیره، توسط مجمع عمومی انتخاب می شوند تبصره: اعضاء افتخاری غیر ایرانی باید هم راستا با اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران باشند و یا حداقل همسو با اهداف استکبارجهانی نبوده و به تایید کمسیون ماده ده رسیده باشد بازگشت فصل سوم: ارکان انجمن ماده 8 ارکان انجمن عبارتند از: 1.

    مجمع عمومی 2.

    هیئت مدیره 3.

    بازرس یا بازرسان بازگشت الف)مجمع عمومی: ماده 9 مجمع عمومی عالیترین مرجع تصمیم گیری در انجمن می باشد که به صورت عادی یا فوق العاده تشکیل می شود بازگشت ماده 10 مجمع عمومی عادی با رعایت تشریفات مندرج در ضمیمه سالی یکبار در خرداد ماه تشکیل خواهد شد.

    برای رسمیت جلسه حضور نصف بعلاوه یک نفر اعضای پیوسته و جهت تصویب هر موضوعی، رای موافق اکثریت اعضاء حاضر ضرورت دارد.

    در صورتیکه در دعوت نخست تعداد حاضر به حد نصاب نرسید، جلسه دوم با فاصله پانزده روز تشکیل و با هر تعداد حاضر، جلسه رسمیت خواهد یافت.

    مجمع عمومی عادی ممکنست به صورت فوقا العاده در هر زمان به تقاضای هیئت مدیره یا یک سوم اعضاء پیوسته تشکیل گردد.

    بازگشت ماده 11 وظایف مجمع عمومی: 1.

    انتخاب اعضا هیئت مدیره و بازرس یا بازرسان 2.

    استعمال و رسیدگی به گزارش هیئت مدیره و بازرس یا بازرسان 3.

    تعیین خط مشی کلی انجمن 4.

    بررسی و تصویب پیشنهادات هیئت مدیره 5.

    تعیین میزان حق عضویت سالاته و تصویب ترازنامه و بودجه انجمن 6.

    تعیین روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی و دعوت نامه های انجمن بازگشت ماده 12 مجمع عمومی فوق العاده با رعایت تشریفات اعلام در روزنامه رسمی، مشابه مجمع عمومی عادی و با شرایط زیر تشکیل خواهد شد.

    با درخواست هیئت مدیره یا بازرس(بازرسان) 2.

    با درخواست یک سوم اعضاء انجمن تبصره 1:دعوت برای مجمع عمومی فوق العاده کتبی بوده و حداقل تا دو هفته قبل از تشکیل آن به اطلاع اعضاء خواهد رسید.

    تبصره 2:مجمع عمومی فوق العاده جهت رسمیت همان شرایط مجمع عمومی عادی را خواهد داشت.

    تبصره 3:تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده با حداقل دو سوم آراء موافق از تعداد حاضر در جلسه معتبر خواهد بود.

    بازگشت ماده 13 وظایف مجمع عمومی فوق العاده: 1.

    تصویب تغییرات در مفاد اساسنامه 2.

    بررسی و تصویب انحلال انجمن 3.

    عزل هیئت مدیره تبصره:عزل هیئت مدیره باید با اطلاع و موافقت وزارت کشور در دستور کار مجمع قرار گیرد.

    بازگشت ماده 14 مجامع عمومی توسط هیئت رئیسه ای مرکب از یک رئیس و یک منشی و دو ناظر اداره می شود.

    تبصره:اعضای هیئت رئیسه با اعلام قبولی نامزدی خود در مجمع انتخاب خواهند شد بازگشت ب)هیئت مدیره: ماده 15 انجمن دارای هیئت مدیره ای مرکب از 5 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل خواهد بود.

    تبصره 1:شعبات انجمن در مراکز استانها توسط هیئت مدیره ای مرکب از 3 نفر که از سوی اعضاء شعبه انتخاب و با تصویب هیئت مدیره مرکزی انتصاب می شوند، اداره خواهد شدو اعضاء این هیئتها طبق دستورالعمل هیئت مدیره مرکزی فعالیت خواهند نمود.حد نصاب تاسیس شعبه 15 نفر عضو می باشد که در صورت عدم حصول آن، می توان دفتر یا نمایندگی دایر نمود.

    تبصره 2:جلسات هیئت مدیره با حضور نصف بعلاوه یک رسمیت یافته و تصمیمات متخذه با اکثریت آراء موافق معتبر خواهد بود.

    تبصره 3: اعضاء هیئت مدیره حداکثر یک هفته بعد از انتخاب شدن تشکیل جلسه داده و از بین خود یک نفر رئیس، یک نفر نائب رئیس و یک نفر خزانه دار انتخاب خواهد نمود.حدود اختیارات آنها را آئین نامه مشخص می نماید.

    تبصره 4:شرکت اعضا هیئت مدیره در جلسات آن ضروری است و غیبت هر یک از اعضا بدون عذر موجه و بدون اطلاع قبلی تا سه جلسه متوالی در حکم استعفای عضو غایب خواهد بود تبصره 5:در صورت استعفاء یا فوت یا سلب شرایط از هر یک از اعضای هیئت مدیره عضو علی البدل برای مدت باقیمانده هیئت مدیره بجای عضو اصلی انجام وظیفه خواهد نمود.

    تبصره 6:هیئت مدیره علاوه بر جلساتی که به طور مرتب و حداقل هر 15 روز یکبار تشکیل خواهد داد بنا به ضرورت با دعوت کتبی یا تلفنی رئیس یا نائب رئیس تشکیل جلسه فوق العاده خواهد داد.

    فاصله بین ارسال دعوتنامه و یا تلفن و تشکیل جلسه هیئت مدیره حداقل سه روز خواهد بود.

    بازگشت ماده 16 مجمع عمومی هیئت مدیره را برای مدت 3 سال انتخاب خواهد نمود.

    انتخاب مجدد هیئت مدیره برای دوره های بعدی بلامانع بوده و هیئت مدیره موظف است ظرف حداکثر دو ماه قبل از پایان تصدی خود ، انتخاب هیئت مدیره جدید را برگزار نماید و نتیجه را یک هفته قبل از پایان تصدی خود به وزارت کشور اعلام نماید.

    بازگشت ماده 17 هیئت مدیره نماینده قانونی انجمن بوده و وضایف و اختیارات آن به شرح ذیل می باشد: حفظ و حراست اموال منقول و غیر منقول ، رسیدگی به حساب های انجمن و پرداخت دیون و وصول مطالبات، اجرای مصوبات مجمع عمومی، افتتاح حساب در یکی از بانکها، انجام تشریفات قانونی، تعقیب جریانات قضایی و مالیاتی و ثبتی در کلیه مراحل قانونی در محاکم، تعیین حکم و تعیین وکیل و عزل آنان، قطع و فصل دعاوی ازطریق سازش.

    در صورت اقتضا تفویض و واگذاری تمام یا قسمتی از اختیارات خود به هر شخص دیگر اعم از حقوقی یا حقیقی یا توکیل.

    بطور کلی هیئت مدیره می تواند هر اقدام و معامله ای را که ضرورت بداند در مورد نقل و انتقال اموال غیر منقول وتبدیل به احسن یا رهن گذاری و فک رهن و استقراض به استثنای فروش اموال غیر منقول که مستلزم تصویب مجمع عمومی می باشد بنام انجمن انجام دهد.

    تبصره1:جز درباره موضوعاتی که به موجب مفاد این اساسنامه و اخذ تصمیم و اقدام درباره آنها در صلاحیت خاص مجامع عمومی است، هیئت مدیره کلیه اختیارات لازم برای اداره امور را مشروط بر رعایت حدود موضوع انجمن دارا می باشد.

    تبصره 2:کلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور با امضای رئیس هیئت مدیره یا نائب رئیس و خزانه داربامهر انجمن معتبر خواهد بود.

    تبصره3: هیئت مدیره می تواند از بین خود یا خارج یک نفر شخص حقیقی را به مدریت عامل ویا دبیری انجمن انتخاب نموده و حدود اختیارات او را تعیین نماید.

    مدیر عامل و یا دبیر انجمن در حدود اختیاراتی که از طرف هیئت مدیره بوی تفویض می گردد، نماینده انجمن محسوب شده و از طرف انجمن حق امضا دارد.

    تبصره 4:اگر مدیر عامل و یا دبیر انجمن عضو ههیئت مدیره باشد دوره مدیریت عامل او از مدت عضویتش در هیئت مدیره بیشتر نخواهد بود.

    تبصره5:هیئت مدیره می تواند از بین اعضا واجد شرایط و در جهت اجرای اهداف مندرج در اساسنامه با موافقت وزارت کشور کمیته های تخصصی انجمن را تشکیل دهد.

    نبصره6:آیین نامه اجرایی این اساسنامه بعد از تصویب هیئت مدیره و تایید وزارت کشور قابل اجرا خواهد بود.

    بازگشت ج)بازرسان: ماده 18 مجمع عمومی عادی یک نفر را به عنوان بازرس اصلی و یک نفر را به عنوان علی البدل برای مدت یکسال انتخاب خواهد نمود.

    تبصره:انتخاب مجدد بازرس یا بازرسان بلا مانع است بازگشت ماده 19 وظایف بازرس یا بازرسان به شرح زیر است.

    بررسی کلیه اسناد و اوراق مالی انجمن و تهیه گزارش برای مجمع عمومی.

    2.

    مطاله گزارش سالانه هیئت مدیره اعم ازمالی و غیر مالی و تهیه گزارش از عملکرد انجمن برای اطلاع مجمع عمومی.

    3.

    گزارش هر گونه تخلف هیئت مدیرهخ از مفاد اساسنامه به مجمع عمومی.

    بازگشت ماده 20 کلیه اسناد و مدارک انجمن از مالی و غیر مالی در هر زمان بدون قید و شرط بوسیله هیئت مدیره باید جهت بررسی در دسترس بازرس (بازرسان) قرار گیرد .

    بازگشت فصل چهارم: بودجه و مواد متفرقه ماده 21 بودجه انجمن از طریق جمع آوری هدایا، اعانات، قبول وصیت، وقف و نیز حق عضویت اعضاء انجمن تامین می شود.

    بازگشت ماده 22 درآمد و هزینه های انجمن در دفاتر قانونی ثبت و شرح وبیلان آن در پایان هر سال مالی جهت بررسی به کمسیون ماده 10 قانون فعالیت احزاب و جمعیتها ارائه خواهد شد.

    تبصره 1:کلیه دفاتر مالی انجمن در مواقع مراجعه مامورین مالیاتی در اختیار آنان قرار خواهد گرفت تبصره 2:سال مالی انجمن منطبق به سال هجری شمسی بوده و همواره به پایان ماه انجمن ختم می شود.

    تبصره3:کلیه وجوه مازاد بر هزینه های ?جاری انجمن?

    در حساب جاری مخصوصی بنام انجمن نزد یکی از بانکهای رسمی کشور جمهوری اسلامی ایران نگهداری خواهد شد.

    بازگشت ماده 23 کلیه مدارک،پرونده ها و نوشته های رسمی در دفتر مرکزی انجمن نگهداری می شود.

    مکاتبات رسمی انجمن به امضا رئیس هیئت مدیره و در غیاب او نائب رئیس هیئت مدیره و مهر انجمن خواهد بود.

    تبصره:مصوبات و صورتجلسات هیئت مدیره در دفاتر مخخصوص بترتیب تاریخ ثبت و به امضای اعضای ذیربط خواهد رسید.

    بازگشت ماده 24 هر گونه تغییری در مفاد اساسنامه و اعضا هیئت مدیره در صورتی معتبر است که با تصویب کمسیون ماده 10 قانون فعالیت احزاب و جمعیتها باشد.

    تبصره:محل انجمن و اقامتگاه اعضاء هیئت مدیره و اشخاص صاحب امضا و تغییرات بعدی آن باید به اطلاع وزارت کشور برسد و مادامیکه اطلاع داده نشده استناد به آن معتبر نخواهد بود.

    بازگشت ماده 25 انجمن دارای مهر و آرم مخصوص خواهد بود که متن آن با تصویب هیئت مدیره و مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور تهیه و استفاده خواهد شد.

    تبصره:هیئت مدیره در حفظ و حراست از مهر و آرم انجمن مسئولیت قانونی دارند.

    بازگشت ماده 26 با توجه به اینکه انجمن ماهیتا غیر تجاری می باشد نمی تواند اعمال تجاری و اعتباری انجام دهد.

    بازگشت ماده 27 انحلال:در صورت انحلال انجمن مجمع عمومی فوق العاده، هیئت تصفیه ای انتخاب و این هیئت موظف خواهد بود پس از اداء دیون و وصول مطالبات انجمن نسبت به واگذاری اموال و املاک به یکی از مراکز مشابه داخل کشور که در امور مشابه فعالیت دارد اقدام نماید.هیئت مذکور موظف است یک نسخه از شرح کامل آن را جهت بررسی به کمسیون ماده 10 قانون فعالیت احزاب و جمعیتها ارسال دارد.

    بازگشت ماده 28 این اساسنامه ممشتمل بر 4 فصل و 28 ماده و 25 تبصره در اولین نشست اعضا مجمع عمومی در تاریخ به تصویب رسید.

    اساسنامه انجمن عکاسان دوستدار میراث فرهنگی و گردشگری ایران فصل اول-کلیات و اهداف: ماده یک: نام سازمان غیردولتی مورد نظر: "انجمن عکاسان دوستدار میراث فرهنگی و گردشگری ایران"،است و در این اساسنامه به لحاظ رعایت اختصار انجمن نامیده می شود.

    ماده دو: نوع فعالیت کلیه فعالیتهای انجمن غیر سیاسی و غیرانتفاعی بوده و ضمن رعایت کامل قوانین جمهوری اسلامی ایران دقیقا طبق این اساسنامه فعالیت خواهد نمود.

    ضمنا ًانجمن از نوع موسسات مذکور دربند الف ماده 2 آئین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیرتجاری مصوب 5/5/1337موضوع مواد 584 و 585 قانون تجارت وآئین نامه شماره 27862/ ت31281 به تاریخ 8/5/84مصوب هیئت محترم وزیران می باشد و محدوده فعالیت آن درسطح کشور است.

    ماده سه: محل انجمن مرکز اصلی انجمن در: استان تهران شهرستان تهران به نشانی: خیابان قائم مقام – کوچه بهادری – پلاک 14 طبقه دوم واقع است و درصورت لزوم می تواند پس از کسب مجوز از مرجع صدور پروانه برابر مقررات در سایر نقاط داخل یا خارج کشور شعبه نمایندگی یا دفتر دایر نماید.

    ماده چهار: تابعیت انجمن تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارد و کلیه اعضای آن التزام خود را به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارند.

    ماده پنجم: مدت فعالیت انجمن مدت فعالیت انجمن از تاریخ تأسیس به مدت نامحدود می باشد.

    ماده ششم: دارایی اولیه انجمن اعم از منقول و غیر منقول مبلغ یک میلیون ریال می باشد که توسط هیات موسس تماما ًپرداخت شده و در اختیار انجمن قرار گرفته است.

    ماده هفتم: هیئت موسس بعد از تاسیس تحت عنوان موسس مسئولیتی در انجمن نخواهد داشت.

    ماده هشت:اهداف انجمن عباتند از: الف:کلیات ترویج و اعتلای عکاسی میراث فرهنگی و گردشگری ایران، تلاش برای کارآمدی عکاسی در دفاع از میراث فرهنگی کشور و توسعه صنعت گردشگری، تبیین جایگاه عکاسی میراث فرهنگی و گردشگری در کشور، دفاع از حقوق مادی و معنوی اعضای انجمن، کوشش به جهت ارتقای آگاهی های جامعه نسبت به نقش، مسولیت و توانایی‌های عکاسی ازمیراث فرهنگی و گردشگری کشور، کمک به سازمان‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌های میراث فرهنگی و گردشگری کشور.

    ب:روش اجرا 1- ایجادارتباط، هماهنگی و همکاری میان اعضای انجمن 2-افزایش دانش، اطلاعات و آشناسازی اعضای انجمن از طریق برقراری ارتباط با مراکز علمی و حرفه‌ای داخل و خارج کشور.

    3-بررسی مشکلات عکاسی، میراث فرهنگی و گردشگری و ارائه نظرات و طرح های اصلاحی و مشاوره‌ای در راستای برطرف ساختن آنها.

    4-همکاری بارسانه ها، نشریه ها، بانکهای اطلاعاتی تخصصی داخل وخارج کشور.

    5-کمک به معرفی توانمندی‌های تخصصی عکاسی درعرصه میراث فرهنگی و گردشگری به منظور همکاری متقابل بین انجمن و مراکز مختلف.

    6-حمایت و اجرای پروژه های مرتبط با فعالیتهای انجمن.

    7-چاپ و انتشار نشریه، بروشور، کتاب و تشکیل بانکهای اطلاعاتی، اطلاع رسانی و اینترنتی تخصصی.

    8-برگزاری نمایشگاه‌ها،جشنواره ها،مسابقات،همایشها،سمپوزیم‌ها،ونشستهای تخصصی داخلی و خارجی درحوزه فعالیتهای انجمن.

    9 - دفاع ازحقوق مادی و معنوی صنفی اعضا در چهارچوب اهداف انجمن.

    10- برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت درحوزه فعالیت‌های انجمن.

    11- اجرای طرحهای تحقیقاتی، پژوهش، افکار سنجی و آمارگیری درحوزه فعالیتهای انجمن .

    12 – اجرای پروژه های مشترک یا وزارتخانه ها، سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی و در راستای اهداف انجمن.

    13- انجام و اجرای طرحهای مرتبط با اهداف انجمن.

    14- شناسایی استعدادها و تجلیل از فعالان پیش کسوتان فعال درحوزه فعالیتهای انجمن.

    15- شرکت درهمایشها، جشنواره ها و نمایشگاههای ملی، منطقه ای و بین المللی.

    تبصره – کلیه اقدامات فوق درصورت نیاز به کسب مجوز پس ازمراجع ذیصلاح و ذیربط اجرا می‌شود.

بنام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد اساسنامه انجمن هنر های رزمی بیجار سازمان مردمی و دارای شخصیت حقوقی است که به منظور رشد و گسترش هنر ورزشهای رزمی بر اساس اصول مقررات هیئت وزیران وزارت کشور جمهوری اسلامی در خصوص فعالیت انجمن غیر دولتی در شهرستان بیجار و حومه فعالیت می نمایدوطبق آیین نامه انجمن با هماهنگی گروه نظارتی شهرستان و فرا استانی شبکه موازی فعالیت در سرتاسر ...

اساسنامه فصل اول   کلیات و اهداف ماده 1 :‌ به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم روانشناسی و توسعه کمی و کیفی نیروهای تخصصی و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های مربوط انجمن روانشناسی ایران که از این پس در این اساسنامه انجمن نامیده می‌شود تشکیل می‌گردد . ماده 2 : موضوع انجمن :‌ انجمن بنیادی غیر انتفاعی است و در زمینه‌های علمی ، پژوهشی ، کاربردی ، خدماتی ، ...

اساسنامه فصل اول کلیات و اهداف ماده 1 :‌ به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم روانشناسی و توسعه کمی و کیفی نیروهای تخصصی و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های مربوط انجمن روانشناسی ایران که از این پس در این اساسنامه انجمن نامیده می‌شود تشکیل می‌گردد . ماده 2 : موضوع انجمن :‌ انجمن بنیادی غیر انتفاعی است و در زمینه‌های علمی ، پژوهشی ، کاربردی ، خدماتی ، حرفه‌ای و ...

نظر مى رسد درباره اهمیت «هویت دینى» انجمن هاى اسلامى اتفاق نظر وجود ندارد. عده اى تاکید بر «هویت دینى» انجمن هاى اسلامى را مسئله اساسى جامعه و جنبش دانشجویى نمى دانند و عده اى درست برعکس فکر مى کنند. این نوشته کوشش مى کند در فراز اول دلایل نانوشته غفلت کنندگان از هویت دینى انجمن ها را بازسازى کند. در فراز دوم با نقد دلایل غافلان، از هویت یابى دینى انجمن ها دفاع مى کند. در دو ...

رشد روز افزون مبادلات بازرگانی و گسترش فعالیت‌های تولیدی سبب پیدایش ظهور موسسات و سازمان‌های بزرگتر گردیده که این نیز ضمن تغییر شکل روابط اقتصادی - تغییرات اساسی در جهت تجزیه و تفکیک مشاغل موجود در موسسات گردید که اگر چه بظاهر اختصاصاً هر یک وظایف خاصی را برعهده دارند اما در مجموع هدف موسسه سازمان را با هماهنگی برآورده می سازند. می‌‌توان گفت سازمان‌ها و موسسات از هر نوع که باشند ...

فصل اول بسترسازی برای رشد سریع اقتصادی ماده 1 به منظور ایجاد ثبات در میزان استفاده از عواید ارزی حاصل از نفت در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تبدیل دارایی‌های حاصل از فروش نفت به دیگر انواع ذخایر و سرمایه‌گذاری و فراهم کردن امکان تحقق فعالیتهای پیش‌بینی شده در برنامه، دولت مکلف است با ایجاد "حساب ذخیره ارزی حاصل از عواید نفت" اقدامهای زیر را ...

انجمن خوشنویسان ایران از سال 1329 با همت استادان بزرگواری چون زنده یاد سید حسین میرخانی و دیگر استادان والامقام نظیر شادروانان علی اکبر کاوه ، ابراهیم بوذری و سید حسن میرخانی ، با اهتمام زنده یاد دکتر مهدی بیانی محقق و استاد دانشگاه و تنی چند از عالی همتان فرهنگ خواه ، با همکاری وزارت فرهنگ و هنر وقت تاسیس و راه اندازی شد و نام کلاسهای آزاد خوشنویسی زینت بخش این خانه عشق و ...

در دنیای پیشرفته امروز که عصر ارتباطات و اطلاعات نام گرفته است. اطلاع رسانی از جایگاه رفیع و ارزشمندی برخودار است و با توجه به این مهم که اطلاع رسانی می بایست دقیق، صحیح و مطابق با آخرین پیشرفتهای فن آوری و با تکیه بر ابزار و امکانات ارتباطی مدرن و به روز و با سهولت هرچه تمام تر انجام پذیرد و نیز دسترسی به آنها در هر زمان و مکان به سادگی امکان پذیر باشد، لذا وجود مجامعی قوی که ...

در دنیای پیشرفته امروز که عصر ارتباطات و اطلاعات نام گرفته است. اطلاع رسانی از جایگاه رفیع و ارزشمندی برخودار است و با توجه به این مهم که اطلاع رسانی می بایست دقیق، صحیح و مطابق با آخرین پیشرفتهای فن آوری و با تکیه بر ابزار و امکانات ارتباطی مدرن و به روز و با سهولت هرچه تمام تر انجام پذیرد و نیز دسترسی به آنها در هر زمان و مکان به سادگی امکان پذیر باشد، لذا وجود مجامعی قوی که ...

منظور از اهلیت در اینجا، اهلیت استیفاء یا توانائى قانونى براى اعمال و اجراء حقوق مدنى است. همهٔ انسان‌ها به حکم طبیعت و خلقت خدادادى داراى حقوق هستند ولى بعضى از انسان‌هاى صاحب حق ممکن است به دلایلى توانائى اعمال و اجراء حقوق خود را نداشته باشند. در مادهٔ ۱۲۰۷ قانون مدنى آمده است: اشخاص ذیل محجور و از تصرف در اموال و حقوق خود ممنوع هستند: - صغار - اشخاص غیررشید - مجانین. ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول