دانلود مقاله روابط زوجین

Word 64 KB 14129 17
مشخص نشده مشخص نشده فلسفه - اخلاق
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: روابط زوجین
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ارتباط با همسران، مرکز مطالعات و تحقیقات سنجش برنامه ای.
    ارزیابی میزان اثر بخشی مشاوره پیش از ازدواج بر سازگاری زناشویی در بین فرزندان شاهد تهران ، معاونت پژوهشی دانشگاه شاهد.


    بررسی تاثیر تفکرات غیر منطقی (براساس رویکرد شناختی) زناشویی در دانشجو معلمان متاهل دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان بجنورد، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم .


    بررسی تاثیر مهارت های ارتباطی با رویکرد شناختی-رفتاری بر میزان سازگاری زناشویی زوجین ساکن شهرستان کرج، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء.
    بررسی تضاد در خانواده (با تاکید بر تضاد میان همسران)، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء
    بررسی تفاوت سنی زن و شوهر و اثرات آن در خوشبختی خانواده، پژوهشکده خانواده.
    بررسی رابطه بین انتظارات از زندگی زناشویی با رضامندی از زندگی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی.
    بررسی رابطه بین ساختار قدرت خانواده با رضایتمندی زناشویی زنان کارمند و خانه دار در شهر تهران ، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء
    بررسی رابطه تفاوت سنی و تحصیلی در زن و شوهر با میزان رضایت از ندگی زناشویی، پژوهشکده خانواده.

    بررسی رابطه سطح رضایتمندی زناشویی و سطح توانایی ابراز وجود در گروهی از زوج های ساکن در دو شهرک وابسته به یکی از سازمان های صنعتی تهران، معاونت پژو.هشی دانشگاه علامه طباطبایی.
    بررسی رابطه سطح رضایتمندی زناشویی و سطح توانایی ابراز وجود در گروهی از زوج های ساکن در دو شهرک وابسته به یکی از سازمان های صنعتی تهران، معاونت پژو.هشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    بررسی عوامل موثر بر رضایت زوجین، معاونت پژوهش دانشگاه شهید بهشتی.

    بررسی عوامل موثر بر فاصله سنی زوجین و نتایج اجتامعی – فرهنگی و جمعیتی آن، وسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی.

    بررسی کاهش دخالت اطرافیان در زندگی زوج های جوان، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی.

    بررسی مشکلات مربوط به صمیمیت زوجین و تاثیر ارتباط درمانی زوجین بر آن، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء بررسی مقایسه ای سازگاری زوجی بومی های شوشتری، دزفولی، عرب و بختیاری های استان خوزستان، دفاتر جهاد دانشگاهی.

    بررسی میزان سطح توانایی ابراز وجود زوج های شهر تهران و رابطه ان با رضایت نمدی از زندگی زناشویی آنان، معاونت پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی.

    بررسی نقش تهییج طلبی در تحکیم روابط زناشویی، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس.

    بررسی نگرش افراد نسبت به عوامل موثر در روند مسالمت آمیز زندگی زناشویی (مرکز چهارمحال بختیاری) ، مراکز صدا و سیما در استان ها.

    بررسی و تحقیق روابط زوجین نسبت به هزینه فرزندان، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی.

    بررسی و شناسایی اثرات مهاجرت تحصیلی بر روابط همسران، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء بررسی و مقایسه باورهای غیرمنطقی و رضامندی زناشویی زوجین شاغل با سطح تحصیلی دیپلم و زیردیپلم، لیسانس و بالاتر، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهرا.

    بررسی و مقایسه عوامل موثر بر رضامندی زناشویی در سه گروه پزشکان، کارمندان، کارگران شهر تهران، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم.

    بررسی و مقایسه عوامل موثر در رضامندی زنان شاغل و خانه دار از زندگی زناشویی، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    بررسی و مقایسه ویژگی های شخصیتی مزدوچین سازگار و ناسازگار در ازدواج مجدد همسران شاهد شهر تهران در سال 1374، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    پژوهشی در سیره امامان معصوم (ع)، همسرداری، دفتر تبلیغات اسلامی قم.

    حل اختلافات زن و شوهر از دیدگاه قرآن و بررسی فقهی آن، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی.

    رابطه بین الگوهای ارتباطی زن و یا شوهران دانشجوی دانشگاه های تهران و الگوهای ارتباطی والدین آنها، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم.

    رابطه بین پایگاه اقتصادی – اجتماعی زوجین با میزان رضامندی از زندگی زناشویی، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    رابطه سازگاری زناشویی با عوامل شخصیت و سبک های مقابله ای در فرزندان شاهد، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس.

    رابطه سبک های دلبستگی و مهارت های ارتباطی با همسازی زناشویی در دانشجویان، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس.

    روابط با همسران، مرکز مطالعات و تحقیقات سنجش برنامه ای.

    روابط داخلی خانواده به ویژه روابط بین همسران از دیدگاه اسلام، پژوهشکده خانواده.

    طرح مشارکت و مسئولیت پذیری اعضاء خانواده، شورای فرهنگی، اجتماعی زنان.

    مقایسه باورهای افراد مجرد و متاهل در مورد نقش زن و شوهر در خاناده، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    مقایسه ویژگی های روانی و روابط زناشویی معتادان و غیرمعتادان و همسران آنها، معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی.

    مقایسه ویژگی های شخصیتی فرزندان خانواده های مادر سالار و خانواده های پدر سالار، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    نقش مهارت های اجتماعی در سازگاری زناشویی و طراحی یک مدل آموزشی و ارزشیابی آن، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

    نقش های زن و مرد، مرکز مطالعات و تحقیقات سنجش برنامه ای.

    سست بودن عقیده طرفین مؤلفه‌ اساسی طلاق در کردستان است خبرگزاری فارس: از نظر برخی مسئولان و کارشناسان یکی از عوامل اصلی طلاق در کردستان، سست عقیده‌ بودن برخی از جوانان به ویژه پسران نسبت به اعتقادات دینی است.

    به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ازدواج یکی از سنت‌های پیامبران و امامان معصوم بوده و خداوند نیز در قران کریم بر انجام این فریضه الهی تأکید دارد.

    امروز مسائلی چون مهریه بالا و جهیزیه گران موانعی بر سر راه ازدواج آسان هستند که سب به وجود آمدن اعتبارات کاذب برای جوانان و ایجاد انتظارات شکننده در میان زوج‌های جوان شده و ازدواج را به یک اتفاق عجیب و دست نیافتنی تبدیل کرده است و همین انتظارات نیز عامل جدایی و طلاق می‌شود.

    رواج تجمل‌گرایی در ازدواج‌های امروزی و تبعیت از رسم و رسوم‌های غلط و چشم و هم چشمی هزینه‌های ازدواج را بالا برده و سبب وارد شدن فشار زیادی بر خانواده‌ها می‌شود.

    بنابراین جوانان قشرهای متوسط و ضعیف جامعه که خود تمایل به ازدواج دارند با ترویج این فرهنگ نادرست در تأمین هزینه‌های گزاف ازدواج با مانع روبرو شده و قید ایجاد کانون گرم خانواده را می‌زنند.

    یکی از جوان اهل روستاهای اطراف سنندج که تنها دو سال و نیم از ازدواجش می‌گذرد اما درخواست طلاق داد خود را تسلیم دادگستری کرده است به خبرنگار فارس در سنندج گفت: دلیل اساسی این عمل ناسازگاری همسرم با خانواده‌ام است.

    قسیم رسولی که یک فرزند پسر نیز دارد افزود: من و همسرم چهار کلاس سواد داریم و در طول این چند سال زندگی مشترک تاکنون بین من و همسرم صحبت از چگونگی ادامه زندگی نشده و تنها حرف از جدایی و رهایی از همدیگر در خانواده ما بوده است.

    وی اظهار داشت: همسرم نه تنها نسبت به خانواده و والدینم بی‌احترامی می‌کند بلکه حرف‌های زشتی نیز به آنان می‌زند.

    رسولی تصریح کرد: همسرم بدون اجازه من به هر جایی که دلش خواست می‌رود و هر وقت که به وی پیشنهاد دخالت بزرگترها و استفاده از تجربیات آنها را داده‌ام وی اعتنایی به این حرف‌ها نکرده است.

    یکی دیگر از ارباب رجوع‌های شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج جوانی 25 ساله بوده و اظهار داشت: در سن هیجده سالگی با همسرم بدون اینکه شناختی از وی داشته باشم ازدواج کردم.

    فارس محمودی افزود: در اوایل زندگی مشترک هر دو برای تشکیل یک زندگی خوب و مطلوب تلاش کردیم و همسرم در چند سال نخست زندگی توانست ادامه تحصیل دهد و مدرک فوق دیپلم را اخذ کند اما بعد از گرفتن این مدرک مادرش گفت که دختر من از شما باسوادتر بوده و لیاقتش زندگی با فردی بهتر از تو است.

    محمودی تصریح کرد: این حرف مادر همسرم در وی تأثیر فراوانی گذاشته و همسرم اکنون به عنوان یک ارشد با من برخورد می‌کند و هر کاری که دلش بخواهد انجام می‌دهد.

    وی خاطر‌نشان کرد: اکنون بعد از بردن همه وسایل زندگی مشترکمان به خانه پدرش رفته و در دادگستری حاضر به برگشت به زندگی می‌شود اما بعد از خروج از دادگاه تحت هیچ شرایطی به گفته خود عمل نمی‌کند و هیچ دلیل قانع کننده‌ای برای این قضیه ندارد.

    محمودی تنها راه حل و نجات خود را طلاق از همسر و جدایی از آن دانست و گفت: توصیه می‌کنم که جوانان چشم خود را باز کنند و بدون شناخت قبلی از طرفین و خانوده تن به ازدواج ندهند چون در عیر این صورت به این سرنوشت دچار می‌شوند.

    مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کردستان به آمارهای افزایش طلاق در سال جاری در کردستان اشاره کرد و گفت: یک‌هزار و 370 مورد طلاق خلعی با هشت درصد رشد، 207 مورد طلاق بائن با 32 درصد رشد و 44 مورد طلاق رجعی با 107 درصد کاهش تا پایان مهرماه در اداره‌کل ثبت اسناد و املاک استان کردستان به ثبت رسیده است.

    علی امینی تصریح کرد: یک‌هزار و 259 مورد طلاق خلعی، 140 مورد طلاق بائن و 91 مورد طلاق رجعی نیز در مدت مشابه سال گذشته به وقوع پیوسته است.

    وی همچنین از افزایش هشت درصدی ثبت ازدواج در کردستان در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: تا پایان مهرماه سال جاری 10 هزار و 711 مورد ازدواج در استان به ثبت رسیده که این میزان در مدت مشابه سال قبل 9 هزار و 837 مورد بوده است.

    قاضی شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج نیز گفت: بیشترین اختلاف خانواده‌ها در استان کردستان که به دادگاه کشیده شده و منجر به طلاق می‌شود، در حال حاضر اعتیاد، بیکاری، عدم وابستگی به خانوده و بی‌اعتنایی به همسران است.

    رحیم احمدی افزود: 98 درصد از پرونده‌های ورودی به شعبات دادگاه خانواده منجر به طلاق می‌شود و تنها دو درصد و شاید کمتر به صلح و سازش ختم شود.

    وی با اشاره به اینکه اکثر این پرونده‌ها مربوط به زوج‌های زیر 30 سال و یا حتی زیر سه سال زندگی مشترک است، گفت: با توجه به محتویات پرونده‌ها، سست بودن عقیده طرفین و پایبند نبودن به مسائل اعتقادی به ویژه در پسران یکی از مؤلفه‌های اساسی جدایی زن و شوهرهای جوان در کردستان است.

    احمدی تصریح کرد: عدم اعتقاد و پایبند به مسائل دینی و آموزه‌های اسلام سبب کاهش مسائل عاطفی و لاقید بودن به زندگی مشترک و در نتیجه اختلاف در میان زوجین است که منجر به جدایی می‌شود.

    قاضی شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج با اشاره به اینکه یکی دیگر از مسائلی که تاثیر بسزایی در اختلاف و جدایی میان زوجین دارد، عدم شناخت و عدم گزینش و دیدارهای خیابانی است، گفت: والدین وظیفه دارند که تجربیات خود را برای تصمیمات درست به فرزندان انتقال دهند و خود را مؤظف به تحقیقات درست در مورد طرف مقابل کنند.

    وی خاطرنشان کرد: متاسفانه امروزه والدین در این امر مهم بسیار کمرنگ عمل کرده‌اند و شناخت جوانان امروز از یکدیگر بدون پایه و اساس صورت می‌گیرد.

    احمدی یکی دیگر از مسائل موثر در طلاق را عدم شغل مناسب، انجام ندادن خدمت سربازی و مهریه‌های بالا با تفکر غلط و اشتباه اینکه مهریه را چه کسی داده و چه کسی گرفته عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجایی که آموزش مهارت‌های لازم قبل از ازدواج در استان کردستان مطلوب نیست و با توجه به اینکه جوانان دخالت‌ها دلسوزاه والدین را یک نوع سرزنش به حساب می‌آورند، سن ازدواج سیر صعودی دارد.

    احمدی میانگین ورودی پرونده‌های درخواست طلاق به سه شعبه دادگاه‌های خانواده سنندج را بالغ بر 500 فقره عنوان کرد و افزود: برخی از بانوان حاضرند بدون اینکه حق و حقوق خود را دریافت کنند فقط برای رهایی از دست همسران معتاد خود جدا شوند.

    وی اذعان داشت: انجام کار فرهنگی در راستای نهادینه کردن امر ازدواج آسان و به موقع در کردستان کمرنگ است و باید رسانه‌ها در راستای فرهنگ‌سازی به شعار و حرف خاتمه دهند و عملاً وارد انجام کارهای فرهنگی شوند.

    قاضی شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج افزود: دانشگاه‌ها و دستگاه‌های مرتبط فرهنگی، روحانیون و امامان جمعه و جماعت، رسانه‌‌های مکتوب و تصویری نقش مثبتی در فرهنگ سازی برای ازدواج آسان و به موقع و همچنین آموزش‌های زندگی دارند که باید در این راستا تلاش فراوانی انجام دهند.

    مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان نیز تقویت اعتقادات دینی در میان جوانان را اساسی‌ترین اقدام دستگاه‌های فرهنگی برای مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی به ویژه بحث طلاق دانست و گفت: اعتقادات دینی و معنوی در جوانان تنها عامل دور نگهداشتن جوانان از معضلات رفتاری و روانی است.

    عطا رحمانی‌آبیدر افزود: پیشرفت تکنولوژی و امکانات امروزی نباید اعتقادات و معنویات اخلاقی را در نظام مقدس جمهوری اسلامی کم رنگ کند.

    وی مسئولیت دستگاه‌های فرهنگی را مقابله با ترویج بی‌بند و باری و ناهنجاری بنیادی خواند و گفت: این دستگاه‌ها با توان و امکانات خود باید در راستای اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عموم جامعه برای مقابله با بزه‌کاری و ناهنجاری‌های سطح جامعه تلاش بیشتری کنند.

    رحمانی‌آبیدر عدم توجه به نیازهای عاطفی جوانان و یا توجه بیش از حد متعارف و در اختیار بودن امکانات زیاد بدون رعایت شرایط سنی هر دو از عوامل زمینه‌ساز ناهنجاری‌ها و معضلات اجتماعی خواند.

    وی با اشاره به سیاست‌های آموزشی موجود در نظام اسلامی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های آموزشی و فرهنگی باید در راستای درونی کردن اعتقادات دینی بین جوانان تلاش بیشتری داشته باشند.

    مدیر‌کل امور اجتماعی استانداری کردستان برگزاری کلاس‌های آموزشی در زمینه بررسی معضلات اجتماعی به ویژه بحث طلاق، احیای امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و آگاه‌سازی مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در پیشگیری از این معضل اجتماعی با ازدواج‌های به موقع، آسان و از روی شناخت را تأثیر‌گذار خواند.

    مسئول مرکز مشاوره دادگستری نیز با اشاره به اینکه با یک اختلاف جزیی در میان زن و شوهر نخستین اقدام آنها شکایت به دادگستری است، گفت: این خانواده‌ها می‌توانند به جای دادگستری به مراکز مشاوره و یا افراد با تجربه مراجعه کنند و با کمترین دردسر مشکل خود را حل کنند.

    فاطمه محمدی مشکلات گذشته خانواده را بر سر اختلافات مالی و عدم تأمین مایحتاج خانوده‌ها خواند و افزود: اما امروز بیشترین مشکل بین زن و شوهر در استان کردستان اعتیاد با بالاترین آمار دخالت اطرافیان و رابطه‌های تعریف نشده زن و شوهر با جنس مخالف است.

    وی اظهار داشت: اعتیاد سبب بیکاری، بی‌تفاوتی‌های عاطفی نسبت به خانواده، اختلالات روانی و بازشدن پای برخی از افراد نابکار به داخل خانوده و در نتیجه مشکلات در خانواده و مراجعه به دادگستری و در نهایت به طلاق می‌شود.

    محمدی گفت: جوانان بدون عدم آگاهی و فقط از روی چشم و هم‌چشمی مهریه‌های سنگینی را حین ازدواج تعیین کرده و برخی از بانوان از آن به عنوان ابزاری برای تهدید آقایان و غلبه بر آنان استفاده می‌کنند که این عمل سبب سلب اعتماد شوهر شده و یک سری مسائل و مشکلات را به بار می‌آورد.

    وی با اشاره به اینکه برخی از زوجین از نظر سواد و آگاهی در یک سطح قرار دارند اما چون مهارت‌های لازم زندگی را ندارند با هم به تفاهم نمی‌رسند خاطر نشان کرد: همسرانی نیز با مدارک علمی بالا در این استان وجود دارند اما به اندازه یک فرد کم سواد نیز نمی‌توانند با همسر خود ارتباط برقرار کنند.

    مسئول مرکز مشاوره مستقر در دادگستری کردستان افزود: امروز برخی از ازدواج‌ها بدون شناخت قبلی و تنها با یک آشنایی خیابانی و احساس ظاهری صورت می‌گیرد که همین عدم شناخت از یکدیگر سبب مشکل در خانوده و منجر به جدایی می‌شود.

    محمدی گفت: امروزه ایجاد سرگرمی‌های کاذب و تغییر فرهنگ‌ها، ارتباط والدین با فرزندان را کمرنگ کرده است.

    وی تصریح کرد: اگر والدین با فرزندان خود ارتباطی دوستانه داشته باشند و فرزندان بتوانند به راحتی احساسات خود را با آنان در میان بگذارند به یقین چنین مسائل و مشکلاتی رخ نداده و آمار طلاق پایین می‌آید.

    وی استفاده از کارشناسان مجرب در ایجاد مکان‌های آموزش ازدواج و آموزش مهارت‌های زندگی برای دانش‌آموزان دبیرستانی را از راهکارهای مؤثر در کاهش طلاق و ازدواج به موقع عنوان کرد.

    وکیل مشاور خانواده نیز گفت: برخی از زوجین دلیل اصلی جدایی را بیکاری و یا عدم تأمین مایحتاج زندگی می‌دانند که این بهانه‌ای واهی بوده و افزایش سطح توقعات سبب این علت شده است.

    محمود لطفی افزود: جوانان ما نیز به دنبال شغل آسان می‌گردند و می‌خواهند راه 20 ساله والدین خود را یک شبه بگذرانند.

    وی ادامه داد: انتظارات بی‌جا و توقعات زیاد از طرف خانم‌ها و عدم توانایی و برآورده کردن این انتظارات از طرف آقایان سبب بروز پدیده شوم طلاق در کردستان می‌شود.

    لطفی تصریح کرد: 90 درصد طلاق‌های جدید در استان کردستان ریشه در عدم توان و اختلافات مالی دارد.

    وی اظهار داشت: اعتیاد نیز به دلیل اینکه سبب بیکاری و نبود درآمد برای فرد می‌شود، تأثیر بسیار زیادی در افزایش طلاق در این استان دارد.

    لطفی گفت: نگرش بالای انسان به هر چیز و درک مسائل در کاهش طلاق مؤثر است و فاصله‌های طبقاتی اگر بیان شود جز بهانه‌ای واهی نیست چون امروز دیگر فاصله طبقاتی معنی و مفهومی ندارد.

    وی مشاوره قبل از ازدواج و تحقیق زوجین در مورد یکدیگر را یکی از راه‌های کاهش طلاق در جامعه عنوان کرد و افزود: اگر مراکزی در سطح استان ایجاد شود و تحقیق این ازدواج‌ها را برعهده بگیرند قطعاً از آمار طلاق‌ در استان کاسته می‌شود.

    لطفی ایجاد این مراکز را یکی از اساسی‌ترین نیاز جامعه امروز دانست و تصریح کرد: چون تحقیق پسر و دختر در مورد یکدیگر کافی نیست این مراکز می‌توانند با کادری مجرب از مشاوران نسبت به انجام این تحقیقات عمل کرده و بر اساس داده‌های آنها به زوجین تصمیم‌گیری شود.

    رئیس سازمان ملی جوانان استان کردستان نیز در گفتگو با خبرنگار فارس در سنندج توجه به ازدواج جوانان را یکی از ضرورت‌های اصلی این استان دانست و اظهار داشت: برای تسهیل آن لازم است برنامه ریزی جدی صورت گیرد.

    اسماعیل احمدی افزود: باید زمینه‌های ازدواج آسان را در جامعه فراهم کرد تا افرادی که توان مالی برای مراسم گرفتن و تأمین برخی هزینه‌های اضافی مراسم ازدواج را ندارند بدون مشکل بتوانند ازدواج کنند.

    وی الگوگیری جوانان از زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و نحوه آغاز زندگی مشترک این دو بزرگوار را بهترین روش برای تشکیل زندگی دانست و گفت: الگو قرار دادن این بزرگان می‌تواند زمینه‌های تشکیل زندگی را آسان کند.

    رئیس سازمان ملی جوانان استان کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 400 هزار جوان در استان کردستان در آستانه ازدواج و تشکیل زندگی هستند، افزود: در صورت فراهم شدن زمینه لازم و کمک به برپایی ازدواج آسان، جوانان به انجام این فرضه الهی اقدام می‌کنند.

    احمدی برگزاری آیین‌های ازدواج گروهی برای سایر اقشار جامعه را از دیگر راه‌های ترویج فرهنگی ازدواج ساده دانست و گفت: این نوع ازدواج تاکنون محدود به قشر دانشجویی بود اما باید به سایر اقشار نیز تعمیم داده شود.

    رئیس سازمان ملی جوانان استان کردستان تصریح کرد: پایگاه پیوندهای آسمانی اکنون در مشهد راه‌اندازی شده و جوانان استان برای فراگیری آموزش مهارت‌های زندگی در قالب اردوهای یک هفته‌ای به این پایگاه‌ها اعزام می‌شوند.

    احمدی گفت: شناسایی گروه‌های تأثیرگذار در جامعه و آموزش آنها به منظور ترویج ازدواج‌های آسان، ساده و منطبق با اصول دین مبین اسلام در میان افراد جامعه امروزی ضروری است.

    وی اظهار داشت: اساتید دانشگاه، مربیان و دبیران مدارس، روحانیون، ورزشکاران و دیگر اقشار جامعه که مرجع یک گروه محسوب می‌شوند، می‌توانند نقش بسیار مؤثری در ترویج و تقویت دیدگاه‌های اسلامی و دینی در موارد مختلف از جمله مقوله ازدواج داشته باشند.

    رئیس سازمان ملی جوانان گفت: این گروه‌ها می‌توانند با پشت سر گذاشتن آموزش‌های لازم از سوی این مدیریت و یا سایر دستگاه‌های مرتبط روی جامعه هدف خود تأثیرات بسزایی بگذارند.

    وی افزود: هر یک از گروه‌های مرجع مخاطبان بی‌شماری دارند که آموزش و آگاهی بخشی و ارتقای سطح دانش آنها می‌تواند نقش بسیار مؤثری در پیشبرد اهداف تعیین شده بگذارد.

    نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری نیز فراهم نمودن زمینه‌های لازم برای ازدواج به موقع جوانان در جامعه را تکلیف و وظیفه دینی و شرعی همه مسلمانان دانست.

    ماموستا محمد شیخ‌الاسلام گفت: ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) به عنوان بزرگان دین مبین اسلام باید به عنوان الگویی عینی و اعتقادی به جوانان مسلمان معرفی و ازدواج آسان و ساده این بزرگواران در جامعه اسلامی نهادینه شود.

    وی تصریح کرد: ازدواج آسان، با برکت و با دوام ازدواجی است که با مشورت خانواده پسر از یک سو و مشورت خانواده دختر از سوی دیگر و مشورت هر دو خانواده با هم به سرانجام برسد که این امر خود از سفارشات پیامبر اکرم(ص) و بزرگان دینی است.

    نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی به دلیل نبود آگاهی‌های کافی در جامعه و نفوذ فرهنگ‌های لا قید غربی و غیر اسلامی بیشتر ازدواج‌ها از روی امیال و آرزو های نفسانی و بدون تحقیق و مشورت انجام می‌شود که بالا رفتن آمارهای طلاق، آشوب‌های خانوادگی و اختلاف‌های زوجین در زمینه‌های مختلف مؤید این شرایط است.

    وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین علت‌های بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی تاخیر در ازدواج جوانان و ایجاد شکاف بین سن بلوغ و ازدواج است، گفت: گسترش امر الهی ازدواج بین جوانان و ترویج ازدواج آسان و ساده برکات زیادی دارد و از افزایش طلاق در جامعه جلوگیری می‌کند.

    نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر فلسفه آسان گرفتن ازدواج به فواید و حکمت‌های آن اشاره کرد و افزود: یکی از برکات معنوی ازدواج، افزایش مرتبه بندگی انسان است که در حال حاضر سخت گیری‌هایی بسیاری در این امر مهم مرسوم شده است و باید فرهنگ سازی درستی برای رفع این موانع صورت گیرد.

    ماموستا شیخ الاسلام، تصریح کرد: مردم متدین کردستان باید با فراهم نمودن زمینه ازدواج برای جوانان، جامعه را از معضلات مختلف فرهنگی و اجتماعی مصون دارند.

نقد و بررسی روابط مالی زن و شوهر در حقوق ایران مقدمه: خانواده هسته مرکزی اجتماع است و نخستین اجتماعی است که شخص در آن گام می نهد و آداب زندگی و اصول و رسوم اجتماعی و تعاون و از خود گذشتگی را در آن فرا می گیرد و کانونی برای حمایت از انسان است. همین که نکاح به درستی واقع شده حقوق و تکالیفی برای زن و شوهر ایجاد می‌شود که حقوقدانان از آن به آثار نکاح تعبیر می کنند. بعضی از علماء ...

نقد و بررسی روابط مالی زن و شوهر در حقوق ایران مقدمه: خانواده هسته مرکزی اجتماع است و نخستین اجتماعی است که شخص در آن گام می نهد و آداب زندگی و اصول و رسوم اجتماعی و تعاون و از خود گذشتگی را در آن فرا می گیرد و کانونی برای حمایت از انسان است[1]. همین که نکاح به درستی واقع شده حقوق و تکالیفی برای زن و شوهر ایجاد می‌شود که حقوقدانان از آن به آثار نکاح تعبیر می کنند. بعضی از علماء ...

مقدمه: خانواده هسته مرکزی اجتماع است و نخستین اجتماعی است که شخص در آن گام می نهد و آداب زندگی و اصول و رسوم اجتماعی و تعاون و از خود گذشتگی را در آن فرا می گیرد و کانونی برای حمایت از انسان است[1]. همین که نکاح به درستی واقع شده حقوق و تکالیفی برای زن و شوهر ایجاد می‌شود که حقوقدانان از آن به آثار نکاح تعبیر می کنند. بعضی از علماء حقوق گفته‌اند: مقصود از روابط زوجیت همان مسائل ...

پیش‏گفتار الحمدلله وصلى الله وسلم على نبینا محمد وآله وصحبه ومن والاه أما بعد: الحمد للَّه رب العالمین وصلى اللَّه على محمد وآله وصحبه وأزواجه الأطهر أمهات المؤمنین وبعد. برادر و خواهر با ایمان، خدایى را سپاس مى‏گذاریم که به ما وشما توفیق داد تا آموزشهاى این دین حنیف و فقه احکام درخشان شریعت را بکاویم، بویژه در نزدیکترین مسائل زندگى شخصى خود یعنى ازدواج. آیا هدف از ازدواج ساختن ...

مقدمه: به راستی چرا بعضی از پیوندهای عاشقانه بعد از ازدواج گسسته شده و ازهم فرومی پاشد؟ آیا تا کنون از خود پرسیده اید که چرا بعضی از زوجها با یکدیگر همدلی و همفکری دارند و برخی ندارند؟ و آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چگونه زنان و شوهرانی که مدعی بوده اند نمی توانند با همدیگر زندگی کنند، دوباره زندگی را با یکدیگر و حتی بهتر از قبل ادامه دهند؟ همان گونه که می دانید، ...

مشکل جهانی روابط خانوادگی -مشکل روابط خانوادگی در عصر ما نه آنچنان سهل و ساده است که بتوان با پر کردن کوپن از طرف پسران و دختران یا تشکیل سمینارهائی از نوع سمینارئی که دیدیم و. شنیدیم که در چه سطح فکری است آنرا حل کرد و نه مخصوص کشور و مملکت ماست و نه دیگران آنرا حل کرده اند و یا مدعی حل واقعی آن هستند. «ویل دورانت» فیلسوف و نویسنده معروف تاریخ تمدن میگوید: «اگر فرض کنیم در سال ...

جرائم علیه اخلاق و عفت عمومی چکیده: در این مقاله، بخشی از قانون مجازات اسلامی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است که تعداد قابل ملاحظه‏ای از مرتکبین و قربانیان آن جرائم را زنان و جوانان تشکیل می‏دهند. در این راستا ضمن تحلیل حقوقی مواد قانونی، موضوع در رویه محاکم نیز مورد مطالعه قرار گرفته است، لذا از برآیند مداقه در نظر و عمل، خلأها و کاستی‏‏ها‏ی این مبحث کشف و راه‏کارهای حل آن ...

انقلاب صنعتی را به واقع می توان یکی از رخدادهای مهم تاریخ حیات بشر بحساب اورد از آن بابت که کمتر رویدادی را در جهان میتوان ذکر کرد که تا بدین حد در جوانب ابعاد حیات انسان اثر گذارده باشد. شیوه زندگی و اصولاً طرز فکرها در رابطه با آن دگرگون گردید، اندیشه هائی جدید در رابطه با حیات نوین پدید آمدند که دامنه آن به زودی در اقصی نقاط جهان گسترده شده و حتی کشورهای غیرصنعتی را هم زیر ...

چکیده در این تحقیق به حضانت نگاه شده است و اینکه حضانت در حقوق ایران چه جایگاهی دارد و چه مسائلی تحت عنوان حضانت بررسی می شود و در مبحث دوم به پرونده های حقوقی حضانت و در مبحث سوم به پرسشنامه و مصاحبانی در مورد حضانت نگاه شود تا نظر عموم در مورد حضانت بررسی شود و اینکه حضانت چه موانع و مشکلاتی را در جامعه دارد و مردم با حضانت چگونه برخورد می کنند و چه راه حل هایی برای این مسئله ...

برای آغاز یک زندگی سالم، مسلماً چیزی جز سلامت و صحت طرفین ملاک نیست.به همین منظور، عروس و داماد با مراجعه به محضر از انجام پاره‌ای آزمایشات مطلع می‌شوند. محضر، زوجین را با معرفی‌نامه عکس‌دار مهرشده به آزمایشگاه می‌فرستد. آزمایشات مربوطه شامل : ۱- آزمایش عدم اعتیاد از هر دو نفر؛ اعتیاد به عنوان یک معظل اجتماعی است و تأثیرات سویی که بر ادامه یک زندگی دارد مورد توجه ویژه قرار گرفته ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول