دانلود گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی

Word 219 KB 13349 110
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: سینک ظرفشویی
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پیشرفت تکنولوژی در طی قرن گذشته به انسان قرن 21 توانایی و قدرت فراوانی ارزانی داشته است که طی اعصار گذشته هیچ طبقه ای از اجتماع حتی تصور این توا نایی ها و قدرت و آسودگی را هم نمی کرد.

    اگر کمی در مراحل بشریت در این قرون جدید دقت کنیم خواهیم دید که انسان ها همواره این آسودگی و رفاه را مدیون بزرگانی بودند که آسودگی و آرامش خود را برای تکامل علمی، فرهنگی، سیاسی اجتماعی خود مصرف کرده اند.
    در واقع اینان با خریدن سختی ها و مشقات بساری آسودگی و زندگی سالمتر را برای همنوعان خود به ارمغان آوردند از میان اندیشمندان و نخبگان جامعه سهم محققان، مخترعان و طراحان صنعت بسیار والا و پراهمیت بوده است نقش تحقیقات در ایجاد و تکامل صنعت امروز از هر عامل دیگری بیشتر خودنمایی می کند.
    در حال حاضر این موضوع با پیوند خوردن قدرت اقتصادی جوامع بشری مورد توجه قرار گرفته است و رهبران سیاسی که قدرت نفوذ خود را تسلط هرچه بیشتر در اقتصاد دنیا می دیدند خیلی زود به اهمیت قدرت اقتصادی در نفوذ در جوامع پی بردند و برای غلبه در صنایع نفتی لزوم کاربرد تفکرات علمی در صنعت را احساس کردند.
    لذا با بها دادن به طراحان و محققان و مخترعان و بالابردن مقاوم و درجه اجتماعی آنان زمینه پیشرفت و تقویت هرچه بیشتر صنعت را ایجاد کردند به طوری که در طی مدت نسبتاً کوتاهی که ابتدای آن انقلاب صنعتی در فرانسه و امتداد آن تا به امروز می باشد بشر به چنان تکنولوژی و پیشرفتی دست یافته که به اعتقاد بسیاری این موج هجوم روزافزون بی تفاوت باشد و از تأثیرات و نفوذ پیدا و پنهانی در زندگی خود در امان باشند.

    لذا با بها دادن به طراحان و محققان و مخترعان و بالابردن مقاوم و درجه اجتماعی آنان زمینه پیشرفت و تقویت هرچه بیشتر صنعت را ایجاد کردند به طوری که در طی مدت نسبتاً کوتاهی که ابتدای آن انقلاب صنعتی در فرانسه و امتداد آن تا به امروز می باشد بشر به چنان تکنولوژی و پیشرفتی دست یافته که به اعتقاد بسیاری این موج هجوم روزافزون بی تفاوت باشد و از تأثیرات و نفوذ پیدا و پنهانی در زندگی خود در امان باشند.

    شرح و توضیح مسئله: -محصول مورد بررسی پروژه سینک ظرفشویی می بادش.

    سینک کلمه یا لاتین به معنی فرورفتن و غرق کردن است و در اصطلاح به معنی ظرفشویی است: سینک وسیله ای جهت جمع آوری و شستن ظروف در آن که ابعاد، اندازه و مواد مختلف دارند.

    -انواع ظرفشویی با توجه به فرم و عملکرد: با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح کیفیت مواد و روش های ساخت اخیراً محصولاتی به بازار عرضه شده است که از لحاظ کیفیت و تنوع در سطح بالایی قرار دارند که این مسئله یعنی تنوع در رنگ، جنس، عملکرد و فرم می تواند پاسخگوی نیازهای متفاوت باشد.

    امروزه کارخانه هایی چون پلی استیل – اخوان به علت بکاربردن تنوع در محصولات و استفاده از طرح های وارداتی به بازار رقابتی بین محصولات وارد شده جایگاه خوبی بین خریداران با توجه به هزینه مناسب و تمام شدن در مقایسه با محصولات وارداتی باز کرده است.

    -تعیین آزردگی و مشکل فعلی محصول: یکی از مهمترین مسائلی که در مورد سینک های ظرفشویی بدان توجهی شده است، آن است که، زباله های حاصل از مواد اولیه پخت غذا معمولاً در داخل سینک ریخته مس شود (ضایعات سبزیجات، پوست میوه ها و ...).

    این عمل نه تنها باعث آلودگی محیط شده بلکه به مرور باعث تغییر رنگ سینک می شود.

    با توجه به توضیحات به این نتیجه می رسیم مشکل فعلی محصول: -نداشتن قسمتی که بتوان زباله های حاصل از مواد اولیه پخت غذا را در آن ریخت.

    1-4-جایگاه نیاز فعلی در تقسیم بندی نیازهای انسان یا تعیین نوع در تقسیم بندی رایج: نیاز به سینک ظرفشویی در تقسیم بندی نیازهای انسان در زمره نیازهای روحی (زیبایی) و مرتبط با حواس پنج گانه بخصوص لامسه، بینایی است.

    در رابطه با عملکرد بهینه و ارگونومی و بهداشت و ایمنی و کارکردن و راحتی ( کارکرد) که حسئ قابلیت اطمینان در کاربرد که همان خانم خانه دار است می باشد.

    چارت نیاز به سینک -روحی – دانش و ادراک حسی و حواس پنج گانه بخصوص بینایی و لامسه جسمی – عملکرد ساده داشته باشد -ارگونومی – قسمت هایی که با بدن در تماس است بهداشت – تمیز کردن ساده جاذب مواد آلوده نباشد -ایمنی 1-5 میزان اهمیت به جایگاه قرارگیری 1-5-1-جایگاه مختلف قرارگیری سینک ها: سینک ها با توجه به موقعیت قرارگیری طرح های متفاوتی دارند.

    مثلاً سینک هایی که در گوشه و کنج کابینت قرار می گیرند با سینک هایی که روی این آشپزخانه قرار می گیرند طرحی متفاوت دارند.

    -کنج کابینت آشپزخانه -روی کابینت های وسط آشپزخانه -روی کابینت های اپن آشپزخانه -روی کابینت های دور آشپزخانه جایگاه تعریف شده جهت سینک مورد پروژه در روی کابینت های دور آشپزخانه می باشد.

    آنالیز گروه مخاطب: افراد مرتبط با محصول: -افرادی ارتباط مستقیم با محصول دارند: -استفاده گر: خانواده ایرانی شامل زن، مرد و دو فرزند -استفاده گر درجه اول: زن خانواده البته لازم به ذکر است که مردها نیز در این فعالیت جزء استفاده گر درجه اول هستند اما ما در این پروژه استفاده گر در درجه اول رات تنها زن فرض می کنیم.

    -استفاده گر درجه دوم: مرد خانواده – فرزندان استفاده گر درجه سوم: افراید که حضور مداوم در آن خانه را ندارند.

    مانند بستگان – دوستان آشنایان و فامیل های افراد خانواده که بعنوان میهمان به آن خانه می آیند و از آشپزخانه و تجهیزات آن استفاده می کنند.

    -افرادی که ارتباط غیرمستقیم با محصول دارند: -تولیدکنندگنه:-فروشندگان -نصب کنندگان -تعمیرکاران -تولیدکنندگان -فروشندگان -نصب کنندگان -تعمیرکاران نیازهای افراد مرتبط با محصول: استفاده کننده: پس از مصاحبه و بررسی های صورت گرفته نیاز استفاده گر (مصرف کننده اصلی) به ترتیب زیر است: -زیبایی فرمی -جنس مناسب -عملکرد متفاوت و مفید -گنجایش کافی لگن های موجود در روی سینی سینک -اندازه و ابعاد مناسب -طرح مناسب بر اساس موقعیت قرارگیری -کاربردهای متفاوت و ارزش های افزوده مانند: -جایگاهی جهت Shooting زباله -مخزن مایع ظرفشویی -گنجایش بیشتر آب چکان -جایگاهی جهت قراردادن ابر – اسکاچ – سیم ظرفشویی نیاز تولید کننده: -جنس محصول حد امکان در داخل کشور باشد -مونتاژ محصول ساده باشد و پیچیده نباشد -سرعت مونتاژ بالایی داشته باشد -قالب گیری ساده داشته باشد -گران تمام نشود -فرو طوری باشد که به فروش به آن کمک کند -بسته بندی ساده داشته باشد و هزینه بر نباشد بررسی رابطه اجتماعی شناخت استفاده گر محصول: -گروه سنی استفاده گر: گروه سنی تعریف شده برای استفاده گر محصول، خانواده جوان ایرانی که حداقل سن استفاده گر آن 11 سال می باشد.

    +امروزه در خانواده کودکان زیر 11 سال در شستشوی ظروف و فعالیت های خانه کمتر کمک می کند + -جنسیت استفاده گر: مؤنث و مذکر بودن در طراحی این محصول تأثیری ندارد.

    -توانایی فیزیکی استفاده گر (خصوصیات جسمی – حرکتی) در این بخش به بررسی افرادی می پردازیم که دارای سلامت کامل جسمی می باشند.

    منظور آنکه فرد توانایی دیدن – شنیدن – حرکت کردن، اعمال نیرو و بطور کلی استفاده از حواس پنج گانه را داشته باشد.

    -توانایی فکری استفاده گر: (خصوصیات عقلی – ذهنی) توانایی فکری سالم یعنی افرادی که استعداد یادگیری – استدلال نتیجه گیری از وقایع و قدرت تصمیم گیری و تحلیل موقعیت ها را دارا هستند.

    و استفاده گر با استفاده از قدرت تشخیص و اطلاعاتی که فروشندگان در اختیار می گذارند و نیز اطلاعات درون کالا پی به عملکرد آن می برند.

    -طبقه اجتماعی استفاده گر: در هر جامعه ای سه گروه اجتماعی وجود دارند: -طبقه بالا -طبقه متوسط -طبقه پایین 1-طبقه اجتماعی بالا: طبق نظریه های فرلو این گروه از آنجا که د ر مرحله پنجم قرار دارند و اکثر نیازهای آنها برآورده شده است، و به جهت سطح درآمد بالایی که دارند قادر به خرید بهترین ها هستند که شامل محصولات وارداتی به داخل کشور می باشند.

    2-طبقه متوسط که خود به 2 دسته تقسیم می شوند: 1-متوسط رو به بالا 2-تحصیلات رو به پایین طبقه متوسط به بالا با درآمد و تحصیلات سطح بالا، سطح پایین بیکاری، ارزش قائل شدن برای پس انداز و آینده نگری مشخص می شوند.

    اعضای طبقه متوسط به بالا در مشاغل تخصصی یا مدیریت اشتغال دارند.

    از نظر سیاسی فعال هستند و سطح مشارکت آنها در فعالیت های اجتماعی بسیار بالاست.

    این گروه بیشتر از محصولات ساخت داخل کشور استفاده می کنند.

    طبقه متوسط به پایین: بیشتر از کارکنان معمولی دولات و موسسات خصوصی، فروشندگان، معلمان، مدیران متوسط ترکیب می شوند.

    ارزش های اعضای متوسط به پایینم معمولاً همان ارزش هایی است که طبقه بالا دارند.

    اعضای این طبقه برای پس انداز و آینده نگری ارزش قائلند.

    درآمد متوسطی دارند و می کوشند تا در سطحی بالاتر از متوسط تحصیل کنند.

    طبقه اجتماعی تعریف شده برای پروژه طبقه متوسط رو به بالا یم باشند.

    خصوصیات اجتماعی استفاده گر: این افراد بدلیل اینکه دارای درآمد ثابت هستند و همچنین برای زندگی خود برنامه ریزی می کنند در نتیجه افرادی هستند که با تفکر خاص به خرید محصولات می پردازند و وسواس بخرج می دهند و سعی می کنند با تکنولوژی روز نیز در ارتباط باشند و محصولاتی را می خرند که جایگاه داشته باشند و از عملکرد مناسبی نسبت به محصولات دیگر برخوردار باشد.

    و با توجه به آینده نگری آنها سعی و تلاش بر این است که میزان هزینه ای که برای محصول می گذارند به همان نسبت محصول در نظرشان دارای ارزش و اعتبار است و هرچه محصول زیباتر و دارای عملکردی متفاوت تر و جدیدتر باشد به همان اندازه در تمیزنگهداشتن محصول و.

    درست استفاده کرده کمتری به محصول وارد آید.

    این مسئله یعنی عملکرد مطلوب و ظاهر جذاب می تواند در طی زمان باعث بوجود آمدن نوعی رابطه عاطفی بین استفاده گر و محصول باشد.

    -جایگاه، ارزش و اعتبار محصول از دیدگاه استفاده گر از آنجا که استفاده گر اصلی خانم ها هستند و با توجه به قرارگیری در گروه اجتماعی متوسط به بالا و دقت و توجه حین خرید، محصول برای آنان ارزش و اعتبار بالایی دارد.

    -فرهنگ استفاده گر: با توجه به تعریف فرهنگ که عبارت است از: مجموعه ای از آموخته ها و دانش اکتسابی که مردم از آن برای بیان تجربیات و رفتارهای اجتماعی خود استفاده می کنند.

    و با توجه به سطح طبقاتی این افراد، که افرادی کاملاً اجتماعی هستند، بنابراین یکی از نیازهای ضروری آنها، بهداشت، پاکیزگی، مرتب بودن محیط اطراف خود تعریف شده و از آنجا که این محصول (سینک) در محیط آشپزخانه یعنی محیطی که برای افراد خانواده بخصوص زن خانواده اهمیت دارد، قرار دارد.

    و در پاکیزگی و نظافت، مرتب بودن محیط آشپزخانه نقش مهمی را ایفا می کند.

    در ارتباط مستقیم با این مقوله قرار دارد و بنابراین طبقه اجتماعی و رفتارها و آموخته های آنها از گذشته و از محیط به استفاده محصول می پردازد.

    در این طبقه افرادی قرار گرفته اند که اهل مطالعه هستند و همچنین سطح تحصیلات آنها مناسب است.

    آنها سعی دارند که با تکنولوژی روز پیش روند و سطح درآمد آنها این امکان را فراهم می کند که اگر محصولی جدید به بازار عرضه شد آن را خریداری کنند و جایگیزینی محصول قبلی نمایند.

    -علایق، آرزوها، آرمانهای استفاده گر در رابطه با محصول -هزینه محصول مناسب، و با توجه به عملکرد و ظاهر آن باشد -تنوع فرم -تنوع جنس و رنگ -ارزش های افزوده -عملکرد بسیار ساده نقش مد و سلیقه در ارتباط با استفاده گر: رفت و آمد و معاشرت زیاد و در ارتباط بودن با منابع اطلاعاتی و جنوبی به همراه درآمد مناسب این اجازه را می دهد که مصرف کننده (گروه متوسط رو به بالا) طبق سلیقه شخصی اقدام به خریداری و مصرف این محصول نماید.

    از طرف دیگر تنوع زیاد این محصول (سینک) باعث به وجود آمدن بازار بر اساس سلیقه مشتری شده است.

    عوامل محدودیت را در ارتباط با آرمان های استفاده گر: -روش های تولید که باعث محدودیت در ساخت و طراحی می شود.

    -هزینه های تولید بالا است و قابلیت تغییر و تعویض را مشکل می سازد.

    -ساخت محصول به صورت تکی و انفرادی مقادیر با تولید انبوه است و در صورت امکان هزینه بسیار بالاست و مقرون بصرفه نمی باشد.

    -عمل استفاده و عوامل فیزیکی و شیمیایی موجود در آن باعث محدودیت در انتخاب مواد و رفم ها می شود.

    ناهنجاری های رفتاری 1-در حین استفاده از محصول در مورد مواد پاک کننده که با اثرگذاری قوی که باعث از بین رفتن لایه آبکاری شده روی سینی و بدنه سینک می شود.

    -استفاده از ابزارهای سفت جهت پاکیزگی محصول -درست تمیز نکردن سینک باعث ایجاد جرم و رسوب در درزها می شود.

    -زباله که با جمع شدن در محل خروجی آب مانع خروج راحتتر آب می شوند.

    نتیجه گیری: با توجه به بررسی های انجام شده در این رابطه، مصاحبه ها، نظرسنجی ها متوجه می شویم در ارتباط، مصاحبه های نظرسنجی ها متوجه می شویم در ارتباط با سینک های ظرفشویی پس از هزینه نقش مد (به روز بودن) اهمیت بالایی دارد.

    تنوع و گسترگی فرمی مدل های موجود در بازار به این مسئله دامن می زند.

    با توجه به خصوصیات طبقه اجتماعی (متوسط به بالا) مانند سطح درآمد، فرهنگ، نحوه استفاده و ارزش و اعتبار محصول در حدی قرار می گیرند که قادر به خرید نمونه هایی هستند که با سطح درآمد و سلیقه آنها مناسب باشد.

    محدوده وسیع قیمت این محصول در چنین بازار وسیعی محصولی می تواند موفق باشد که دارای یک سری ویژگی ها باشد مانند استفاده از تکنولوژی های مدرن (مواد و روش های ساخت) عملکرد بدون پیچیدگی، استفاده از جنس ها و رنگ های جذاب و مهمتر از همه فرم و شکل ظاهر متفاوت محصول است و به تمامی اینها هزینه مناسب را هم افزود.

    بررسی تاریخچه کالا +سیر تحول محصول: سینک (Sink) کلمه ای لاتین که ترجمه آن، فرورفتن، غرق کردن و در اصطلاح به معنی ظرفشویی است.

    در آنالیز تاریخی سینک بایستی به سیر تحول ظرف شستن پرداخت.

    از همان دوران که بشر مرحله خام خواری و گیاه خواری را پشت سر گذاشت و به پختن روی آورد، نیاز به ظرف را حس کرد.

    او دید نیاز دارد ظرفی باشد تا غذا در آب آب بخورد و یا طبخ کند و آن دوران بود که در پاسخ به نیازش، سفالگری (8000 سال پیش) و ذوب فلزات آهن و مس (5000 سال پیش)را کشف کرد، سپس نیاز به شستن ظروف را حس کرد.

    در آن زمان آنها در کنار رودخانه ها زندگی می کردند سپس ظروف خود را در کنار رودخانه ها و با آب می شستند.

    با کم شدن رودخانه ها و گذر زمان، قنات ها و چاه ها بوجود آمد.

    سپس از قنات ها جوی هایی خارج شد.

    در آن زمان ظروف را در کنار جوی ها می شستند و در طبقات بالاتر جوی ها از داخل خانه می گذشت.

    پس از آن آب انبارها بوجود آمد، آب موجود در آنها از جوی ها تأمین می شد.

    در آن زمان حوض هایی در هر خانه موجود بود.

    آب، آب انبار توسط تلمبه وارد حوض می شد.

    حوض ها فاقد راه آب خروجی و لوله فاضلاب بودند.

    در نتیجه پس از شستن ظروف آب حاصل از شستن ظروف در حوض باقی می ماند!!!

    این آب را با سطل خارج می کردند و در پای درختان می ریختند.

    با مرور زمان حوض ها دارای راه آب، در پوشش شدند و آب حوض ها از طریق لوله ها به چاه ریخته می شد.

    جنس حوض ها از سیمان بود.

    سپس خانه ها لوله کشی شدند و در حیاط هر خانه شیر آبی بود و ظرف ها در حوض هایی که زیر شیرهای قرار داشت شسته می شد.

    سپس پیشرفت های فراوان هر خانه دارای آشپزخانه ای جدا شد، لگن های ظرفشویی لعابی بوجود آمد این لگن های ظرفشویی رویه چهارپایه های آهنی قرار می گرفتند و توسط لوله ها یا وارد فاضلاب می شد و یا از پشت خانه ها به بیرون ریخته می شد.

    این لگن های ظرفشویی به سه صورت، مربع، مستطیل، دایره موجود بود.

    سپس این لگن ها نام سینک گرفت و جنس همه آن ها از اتستیل بود (ضد زنگ، ارزان) طرح های مختلف آن عرضه شد: دولنگه، اضافه شدن قسمتی جهت قرارگیری ظروف شسته، درپوش لاستیکی جهت آنکه بتوان آب را در داخل لگن ها جمع کرد.

    امروزه جنس غالب سینک های ظرفشویی Stail less Steel است و در طرح ها، جنس های بسیار متنوع به بازار عرضه می شوند.

    مصاحبه با خانمی: 74 ساله محل تولد: تهران مصاحبه با خانمی: 54 ساله محل تولد: تهران مصاحبه با آقایی: 63 ساله محل تولد: شهریار نتیجه گیری آنالیز تاریخی: از بحث آنالیز تاریخی نتیجه می گیریم که به تغییرات تحولات در سینک ظرفشویی از نظر ظاهری و فنی تواماً صورت گرفته پیشرفت هرکدام منجر به افزایش کیفیت دیگری شده است.

    بررسی محیط قرارگیری شناخت و تأثیرات مختلف و متقابل محیط و محصول -معرفی محیط استفاده محیط استفاده محصول (سینک ظرفشویی) آشپزخانه می باشد.

    همانطور که در تعریف مسئله توضیح داده شد سینک ها در آشپزخانه در قسمت های مختلف قرار می گیرد.

    -در روی کابینت های دور تا دور آشپزخانه (شکل 2) -در روی کابینت های وسط آشپزخانه (شکل 3) -در روی کابینت ها قسمت اپن آشپزخانه (شکل 4) تأثیرات محیط استفاده بر محصول: 1-اثر رطوبت هوا -اثر دما -اثر آب -اثر مواد شیمیایی (پاک کننده ها – شوینده ها) اثر رطوبت هوا: تعریف رطوبت هوا: منظور مقدار آبی است که به شکل بخار در هوا وجود دارد.

    این میزان آب برروی محصول تأثیری ندارد و این به دلیل جنس های بکاررفته در محصول می باشد.

    در تعریف جنس های سینک های ظرفشویی ضدزندگ بودن در مرحله اول می باشد.

    اثر دما: دما برروی این محصول اثری ندارد.

    3-اثر مواد شیمیایی پاک کننده ها دو دسته هستند 1-پامک کننده مورد استفاده انسان 2-پاک کننده برای نظافت و پاکیزگی محصول و محیط -اثر پاک کننده مورد استفاده انسان: تأثیری در جهت خوردگی و اثرات مخرب برروی محصول نمی گذارد فقط اگر مرتب به نظافت و پاکیزگی آن رسیدگی نشود جرم های باقی مانده برروی درزها – گوشه ها – شیارها باعث تیرگی و کدر شدن سطح آن خواهد شد که درص ورت رسیدگی و نظافت به موقع محیط از بین خواهد رفت.

    -اثر پاک کننده برای نظافت و پاکیزگی محیط: این پاک کننده ها حاوی مواد قلیایی باشند تأثیری برروی محصول نمی گذارند در صورتی که حاوی اسید باشند با استفاده مکرر، روی محصول باقی می ماند و باعث تیرگی و کدر شدن سطح بدنه خواهد شد.

    4-اثر آب آب نیز مانند رطوبت هوا تأثری بروی محصول ندارد.

    بدلیل اینکه مواد بکاررفته در مقابل آب مقاوم بوده و زنگ نیم زند و هنگامی که قطرات آب روی بدنه سینک بماند در اثر گرما بخار می شود.

    املاح موجود در آب به صورت رسوباتی برروی بدنه باقی می ماند و باعث کدر شدن محصول خواهد شد.

    و این نیز در صورت پاکیزه کردن بموقع برطرف خواهد شد.

    اثرات محصول بر محیط استفاده: -از آنجا که سینک در ارتباط مستقیم با آب است، ممکن است آب مصرفی به اطراف سینک منتقل شود و باعث تبله کردن کابینت های اطراف سینک شود -در صورت تماس زیاد با آب چسبهای واسط بین سینک و فرنخت روی کابینت ها ممکن است در اصطاح وا رود.

    -فرم و رنگ محصول تأثیر زیباشناختی روی محیط دارد.

    -در مورد جنس سینک و دوستدار محیط بودن باید تحت در سینک ها دو جنس غالب است.

    ا.استیل Stain less 2-گرانیت (سنگ) استیل قابل بازیافت است و می توان آن ذوب کرده و در موارد دیگر مجدداً استفاده کرد.

    گرانیت (سنگ) غیرقابل بازیافت است.

    -فرم سینک موقعیت قرارگیری آن را در آشپزخانه تغییر می دهد.

    نتیجه گیری بخش آنالیز محیطی: در بررسی های صورت گرفته برروی محصول و محیط در این بخش به این نتیجه می رسیم که در طراحی سینک یکی از مهمترین مسائل انتخاب جنس سینک می باشد.

    سینک را از جنسی بسازیم: -در برابر مواد شوینده -در برابر اسدیهای قوی 1-در برابر اجسام داغ مقاوم باشد و همینطور در طراحی سینک به نوع خطوط بکاررفته در خطوط محیطی دقت فراوان شود.

    استفاده از خط منحنی، Corve شده.

    محصولات موجود در بازار نام محصول: سینک ظرفشویی – مدل: Plas12050/2,1 کشور تولید کننده: ایران سال تولید: 1379 طراح و شرکت تولید کننده: شرکت پلی استیل فروشنده اصلی: شرکتع پلی استیل جنس اصلی محصول: Stain less steel رنگ محصول: کرمی بافت محصول: صیقلی تعداد قطعه: 5 قطعه.

    محاسن محصول نمونه اول: -دارای 2 لگن می باشد -قسمتی جهت قراردادن ظروف شسته شده (آب چکان) –شیب در قسمت آبچکان جهت، خروج سیم آب جمع شده -وجود برآمدگی های زیاد جهت گیرش و جلوگیری از سر خوردن ظروف در قسمت آبچکان معایب محوصل نمونه اول: -عدم وجود قسمتی جهت قرارگیری قوطی و یا مایع ظرفشویی -عدم وجود قسمتی جهت قرارگیری ابر و یا اسکاچ -عدم وجود تقسیم بندی جهت قرارگیری ظروف مختلف در آب چکان -بدلیل نوع سیفون، احتمال خروج آب در زمانی که بخواهیم لگن ها را از آب پرکنیم وجود دارد.

    -عدم وجود قسمتی که بتوان زباله های بوجود آمده از مواد اولیه پخت غذا را در آن ریخت (Shooting) نام محصول: سینک ظرفشویی D100-105A کشور تولیدکننده: ایران سال تولید: 1383 طراح و شرکت تولید کننده: شرکت اخوان فروشنده اصلی: شرکت اخوان جنس اصلی محصول: Stain less Steel رنگ محصول: کرمی بافت محصول: صیقلی تعداد قطعه: 5 قطعه محاسن محصول نمونه دوم: -فرم زیبا و متفاوت -سیفون اتوماتیک -برجستگی های جهدار جهت خروج آب، آبچکان به لگن ها -وجود برجستگی ها، جهت گیرش ظروف و جلوگیری از سرخوردن آنها در قسمت آبچکان -اندازه کوچک و مناسب سینک (فشای کمتری اشغال می کند) -داشتن آبچکان در دو قسمت معایب محصول نمونه دوم دارای 1 لگن می باشد -قسمت آبچکان با آن که 2 قسمت است اما کوچک و غیرقابل استفاده می باشد.

    -عدم وجود قسمتی جهت قرارگیری قوطی مایع ظرفشویی -عدم وجود قسمتی جهت قرارگیری ابر، اسکاچ و سیم ظرفشویی -عدم وجود تقسیم بندی جهت قرارگیری ظروف مختلف در قسمت آبچکان -عدم وجود قسمتی که بتوان زباله حاصل از مواد اولیه طبخ غذا را بدانجا ریخت آنالیز کارکرد عملی در این بخش به بررسی نوع فعالیت و عمل خاصی که محصول انجام می دهد می پردازیم.

    همانطور که در توضیحات بیان شد، سینک ظرفشویی: -وسیله ای جهت جمع آوری و شستن ظروف در آن سینک ظرفشویی، خود، دارای مکانیزم و عملکرد خودکاری نیست، بلکه محیطی را فراهم می کند تا عمل ما (شستن ظروف) در آن صورت گیرد.

    سینک ها همیشه در کنار شیرها هستند (ظرفشویی – دستشویی).

    تنها بخش از سینک که دارای مکانیزم و عملکرد خاص است، بخش سیفون سینک است.

    که بخشی از آن که شامل لوله ها می باشد در زیر سبنک و قسمتی از آن که شامل راه آب و درپوش از در روی سینک قرار دارد.

    سیفون ها در سینک های مختلف، متفاوت هستند.

    ما ابتدا به نوع سیفون های بکاررفته در سینک های بررسی شده می پردازیم سپس نوع عملکرد و استفاده از آن را شرح می دهیم.

    -سیستم سیفون (خروجی آب) سینک شماره 1 -جهت جمع شدن آب در لگن ها برای دریچه آن، در پوششی لاستیکی تصفیه نشده است.

    این سیستم بسیار ساده است، اما!!!

    امکان خروج آب از لگن (زمانی که می خواهیم آب خارج شود) وجود دارد معایب سیفون شماره 1 -فرم بسیار ساده -امکان خروج آب هنگامی که درپوش در دریچه قرار دارد.

    -خروج مواد زائد از داخل لگن ها به لوله ها بدلیل فرم دریچه سیفون و گرفتن سریع لوله ها -بدلیل جنس درپوش (Lastic) امکان سوراخ شدن آن بسیار زیاد است محاسن سیفون شماره 1 -عملکرد ساده -از نظر تولیدی، مراحل تولید بسیار ساده و ارزان دارد -قسمت کمی از لگن سینگ را به خود اختصاص می دهد -سیستم سیفون (خروجی آب) سینک شماره 2 -با توجه به موقعیت قرارگیری دریچه ها سیفون های متفاوتی موجود است -این سیستم، امروزه غالب بر تمامی سیستم های سیفون سینک ها می باشد.

    می توان گفت امروزه در تمامی سینک از این سیفون استفاده می کنند.

    تصویر روبرو سیستم یک سیفون اتوماتیک را نشان می دهد.

    بخش بالای تصو.یر سمت راست، در روی سینی سینک قرار می گیرد دروکار، که بالا و پایین کشیدن آن دریچه سینک به طور خودکار باز و بسته می شود.

    این سیستم معمولاً در سینک های تعریف می شود که دارای 2 لگن و بیشتر هستند و کنترل تمامی دریچه ها با هم امکان پذیر باشد.

    معایب سیفون شماره 2: -با فشار زیاد هنگام بستن دریچه درپوش در دریچه گیر می کند، و مصرف مدام و خارج و وارد کردن مدام درپوش در دریچه به اصطلاح هرز شده و باعث خروج مقداری آب هنگامی که دریچه بسته است به لوله ها می شود.

    -جمع شدن جرم در قسمت های شیار، برجستگی ها -قسمت زیادی از لگن سینک را به خود اختصاص می دهد محاسن سیفون شماره 2 -فرم متفاوت و زیبا -عدم خروج آب از سینک هنگامی که دریچه بسته است حتی 1 قطره!

    -جلوگیری کامل از خروج مواد زائد به درون لوله ها روند استفاده از سینک در مرحله اول، در لگن سمت راست ظروف به مواد پاک کننده آغشته و پاک می شود.

    در مرحله دوم، در لگن وسط، آب کشی می شود در مرحله سوم، ظروف آب کشی شده در آب چکان قرار می گیرد.

    روند استفاده سیفون شماره 1 روند استفاده از سیفون سینک شماره 2 مرحله 1: با فشار دادن انگشت روی قسمت برجسته، درپوش پایین می رود.

    راه خروجی آب بسته می شود و می توان لگن ها را برای مصارف مختلف پر از آب کرد.

    مرحله 2: بیرون کشیدن درپوش هنگامی که بخواهیم آب لگن ها خارج شود.

    مرحله 3: هنگامی که بخواهیم آب سریعتر خارج شود، !

    اما امکان خروج زائیات به لوله و احتمال گرفتن لوله ها دبالاست آنالیز فاکتورهای انسانی پارامترها و استانداردهاید ارگونومی: در دنیای صنعتی و پر از مقررات امروزی جهت ساخت محصولات مرتبط با انسان استانداردهای ارگونومی و آنتروپومتری جزء مهمترین فاکتورهای موثر در یک طراحی محسوب می گردند.

    در این میان طراحی سینک ظرفشویی نیز از این ویژگی ها پیروی کرده و بایستی با درنظر گرفتن کلیه اصول و اندازه های ارگونومی و آنتروپومتری طراحی گردد.

    جهت مطالعه پارامترهای ارگونومی ابتدا به بررسی محل استفاده آن یعنی آشپزخانه پرداخته شود.

    بررسی استانداردهای یک آشپزخانه: -جهت طراحی یک آشپزخانه بهترین حالت این است که آشپزخانه به سمت شمال غرب یا شمال شرق منزل باشد.

    و در منازل و سوییت های کوچک بهتر است به ورودی و درب جلویی و یا درب بیرونی و محل بازی کودکان مشرف باشد.

    -آشپزخانه به طور افقی به درب جلویی و اتاق یا محل غذاخوری و محل ذخیره مواد غذایی و لباسشویی و ظرفشویی و انبار زباله و محل خشک کردن لباس و فضای بازی کودکان نوپا مربوط می شود.

    -آشپزخانه به طور قایم به حمام و توالت و سایر محل هایی که نیاز به آب دارند و هم چنین به محل تخلیه فاضلاب مربوط می شود.

    -فعالیت های اساسی که در آشپزخانه صورت می گیرد عبارتند از: تهیه غذا و پخت و سرو کردن غذا و تمیز کردن بعدی آن.

    -فعالیت های فرعی می تواند شامل شستن لباس (ماشین لباسشویی) و بازی کودکان و مطالعه و سرگرمی و پذیرایی و تفریح عمومی بادش.

    -ترتیب یا تسلسل کار: ترتیب فعالیت ها در یک آشپزخانه به ترتیب به لوازم آشپزخانه مانند سطح کار و اجاق گاز و سینک ظرفشویی بستگی دارد.

    مطالعه مقالات موجود در این زمینه دو اصل اولیه طراحی را آشکار می سازد این دو اصل عبارتند از: -توالی استفاده -تکرار استفاده -توالی انجام کار (توالی استفاده) به طور کلی توالی انجام کار برای افراد راست دست (از دست راست به سمت دست راست) و برای افراد چپ دست (از سمت دست راست به طرف دست چپ می باشد) بر اساس آمار 89 درصد افراد راست دست بوده و تنها 11 درصد چپ دست می باشد.

    و همچنین با درنظر گرفتن این اصل مهم ارگونومی که جهت یک طراحی یا سیستم طراحی بایستی طوری انجام شود که همه یا حداقل مصرف کنندگان را شامل گردد (از نظر پارامترهای آنتروپومتری) به همین دلیل در این پروژه توالی انجام کار بر اساس اکثریت افراد جامعه یعنی افراد راست دست درنظر گرفته خواهد شد هم چنین که این ترتیب در نمودار زیر مورد بررسی قرار گرفته است.

    شستن سرویس پختن اختلاط خوردن بررسی توالی انجام کار جهت افراد راست دست بنابراین توالی انجام کار جهت مصرف کنندگان چپ دست را می توان به قرار زیر درنظر گرفت.

    تهیه اختلاط پختن سرویس شستن خوردن بررسی توالی انجام کار جهت افراد چپ دست هریک از مراحل فوق شامل چند زیرگروه هستند این زیرگروه ها در زیر مورد بررسی قرار گرفته اند: -مرحله تهیه شامل: خارج کردن ماده اولیه از ظرف و شستن و پوست کندن.

    خیساندن می باشد.

    -مرحله اختلاط شامل: وزن کردن، پیمانه کردن، مخلوط کردن -مرحله پختن شامل: جوشاندن، سرخ کردن، کباب کردن -مرحله سرویس شامل: گرم نگه داشتن غذا، در ظرف کشیدن غذا -مرحله شستن: جمع آوری ظروف، شستن، خشک کردن، بدورانداختن زباله سطح کاتر سطح کار (work top) در طرح یک آشپزخانه اهمیتی اساسی دارد و نباید توسط لوازم مرتفع و گنجه های بلند و گذرگاهها و درها و یا راهروها اشغال گردد البته ضرورتی ندارد که همه در یک خط مستقیم و در یک راستا قرار گیرند به عبارت دیگر ترکیب چیدن L مانند یا U شکل تجهیزات و لوازم فوق نیز می تواند به همان اندازه مناسب باشد.

    سطح کار در یک آشپزخانه در نمودار زیر بررسی می شود: سینک آماده سازی شستشو مخلوط کردن سرو غذا پختن اجاق گاز نمودار سطح کار در آشپزخانه تکرار انجام کار: یخچال یا سایر وسایل ذخیره سازی مواد غذایی مانند فریزر و انبارهای مواد غذایی مانند گنجه9 خوراکی ها و ظرفشویی و اجاق گاز که مکرر مورد استفاده قرار می گیرند اصول توالی و تکرار انجام کار را ایجاد می کنند به بیان دیگر این سه جزء اصلی سازنده «مثلث کار» در آشپزخانه هستند.

    -مثلث کار فاصله ای که در آشپزخانه توسط شخص در میان سینک ظرفشویی و اجاق و یخچال یا گنجه طی می شود در طراحی آشپزخانه اهمیت اساسی دارد.

    خطوطی که این سه جزء را بهم وصل می کند مثلثی موسوم به مثلث کار را تشکیل می دهد.

    این مثلث در نمودار زیر مشخص شده است.

    بنا به دلایل ایمنی این خطوط و اضلاع مثلث نباید قطع شود بویژه خط میان ظرفشویی و اجاق گاز بیش از هر وسیله دیگری در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند.

    حاصل جمع طول اضلاع مثلث می بایست در یک محدوده خاص باشد در مورد منازل معمولی با تعداد افراد معمولی مجموع طول اضلاع مثلث کار باید بین 5500 تا 6000 میلیمتر باشد.

    هم چنین فاصله بین ظرفشویی و اجاق نباید بیشتر از 1800 میلیمتر باشد.

    -ارتفاع سطوح کار: برای تعیین بهینه سطوح کار در آشپزخانه می بایست به دو نکته توجه کرد: -گوناگونی آنتروپومتریک افراد استفاده کننده -گوناگونی کارها و فعالیت هایی که در آشپزخانه انجام می گیرد.

    اگر یک ظرفشویی با عمق 175 میلیمتر در آشپزخانه نصب شده باشد (که اغلب چنین است) در حین شستشوی ظرف ارتفاع دست فرد تقریباً 100 میلیمتر از کف ظرفشویی خواهد بود.

    در آزمایشاتی که در سال 1970 میلادی از طریق کارآزمایی تطبیقی صورت گرفت ارتفاع بهینه سطح کار مورد مطالعه قرار گرفت.

    در این آزمایش شرکت کنندگان که همگی زن بودند فعالیت های مختلفی را در سه دسته مختلف انجام دادند و ارتفاع های زیر را به عنوان ارتفاع بهینه سطح کار خود برگزیدند.

  • جمع آوری اطلاعات
    - فصل 1
    شرح و توضیح مسئله
    تعیین احتیاجات
    بررسی گروه مخاطب
    نیاز استفاده گر
    نیاز تولیدکننده
    - فصل 2
    آنالیز گروه اجتماعی
    - شناخت استفاده گر محصول
    -فصل 3
    بررسی تاریخچه کار
    -فصل 4
    بررسی محیط قرارگیری
    -معرفی محیط مصرف
    -تاثیرات محیط بر تولید
    -تاثیرات تولید بر محیط
    -فصل 5
    نمونه های موجود در بازار
    -معایب ری نس نمونه ها
    -فصل 6
    آنالیز کارکرد عملی
    -فصل 7
    آنالیز فاکتورهای انسانی
    -آنتروپومتری
    -ایمنی – بهداشت
    -استانداردها
    فصل 8
    آنالیز فنی
    -معرفی فنی محصول
    -نقشه ها

    -مواد مصرفی

    -مراحل تولید و ساخت

    -بسته بندی

    فصل 9

    -طراحی

شاید یکی از دلایل پائین بودن میانگین سطح کیفی تبلیغات رادیویی نسبت به تلویزیون، توجه نکردن به امکان تصویر سازی در ذهن مخاطب به وسیله صدا است. کاری که تنها به کمی دقت و توجه نیاز دارد و در مقابل تصویر سازی تلویزیونی ساده تر انجام می شود. به خصوص با در نظر گرفتن این نکته که ریشه های عمیق فرهنگ شاعرانه ما به ادبیات دوره پیش از ثبت تصویری و گرافیکی برمی‌گردد. کوه را ننوش ، آب را ...

زبان نقشه ها و اطلاعات ساختمانی - زبان نوشتار تصاویر دو بعدی - زبان ترسیم تصاویر سه بعدی - زبان نوشتار: اما زبان نوشتار بخش اساسی و مهم سیستم انتقال اطلاعات در نقشه های را بر عهده دارد. زیرا اتر سیمات اجرایی، بدون یادداشت های فنی، و اندازه نویسی، عنوان مشخصات مصالح و علائم اختصاری واقعا بی معنی می شوند. - زبان ترسیم: ترسیم وسیلهای اساسی برای انتقال اطلاعات ساختمانی است و گاه یک ...

گرم کردن آب با برق در حال حاضر هزینۀ گرم کردن آب با برق گرانتر از هزینۀ گرمایی سوختهای دیگر تمام می شود و در زمان استقرار آبگرمکنهای برقی باید به مسئله حفظ گرما توجه کرد . در این رابطه باید نکات زیر را مورد توجه قرارداد: 1- منبع ذخیرۀ آب گرم را باید به ضخامت حداقل mm 50 – ترجیحاً mm 75- با یک ماده عایق خوب به طور کامل عایق بندی کرد. 2- آب گرم نباید در لوله هایا رادیاتورهای حوله ...

تعدادی شیوه و راهکار وجود دارد برای ذخیره کردن یا صرفه جویی در آب و کل این شیوه ها بستگی به خود شما دارد. 2- وقتی که ظرفها را با دست می شوئید اجازه ندهید که آب در حال ریزش باقی بماند در حین اینکه شما شستشو می کنید یکی از سینک های ظرفشویی را با آب پر کنید و ظرفها را برای شستشو در آن قرار دهید و سینک دیگر را برای شستن و آبکشی ظرفها قرار دهید. 3- تبخیر شدن آب در کولرها نیاز بر ...

گرم کردن آب با برق در حال حاضر هزینه گرم کردن آب با برق گرانتر از هزینه گرمایی سوختهای دیگر تمام می شود و در زمان استقرار آبگرمکنهای برقی باید به مسئله حفظ گرما توجه کرد . در این رابطه باید نکات زیر را مورد توجه قرارداد: 1- منبع ذخیره آب گرم را باید به ضخامت حداقل mm 50 – ترجیحاً mm 75- با یک ماده عایق خوب به طور کامل عایق بندی کرد. 2- آب گرم نباید در لوله هایا رادیاتورهای حوله ...

یکصد 100 شیوه برای ذخیره کرن یا صرفه جویی در مصرف آب 1- تعدادی شیوه و راهکار وجود دارد برای ذخیره کردن یا صرفه جویی در آب و کل این شیوه ها بستگی به خود شما دارد. 2- وقتی که ظرفها را با دست می شوئید اجازه ندهید که آب در حال ریزش باقی بماند در حین اینکه شما شستشو می کنید یکی از سینک های ظرفشویی را با آب پر کنید و ظرفها را برای شستشو در آن قرار دهید و سینک دیگر را برای شستن و آبکشی ...

گرم کردن آب با برق در حال حاضر هزینه گرم کردن آی با برق گرانتر از هزینه گرمایی سوختهای دیگر تمام می شود و در زمان استقرار آبگرمکنهای برقی باید به مسئله حفظ گرما توجه کرد . در این رابطه باید نکات زیر را مورد توجه قرارداد: 1- منبع ذخیره آب گرم را باید به ضخامت حداقل mm 50 – ترجیحاً mm 75- با یک ماده عایق خوب به طور کامل عایق بندی کرد. 2- آب گرم نباید در لوله هایا رادیاتور های حوله ...

  به نام خدا   اطلاعات مکانی و جغرافیایی     ساختمان مورد محاسبه مسکونی می باشد که دارای سه طبقه در بالای پیلوت است. هر طبقه دارای 184 متر زیر بنا می باشد. ارتفاع از کف تا سقف هر طبقه 3 متر می باشد. ارتفاع پنجره ها 5/1 متر می باشد. دیوار های هر چهار طرف خارجی در نظر گرفته شده است. اختلاف دما در تابستان طرح داخل و خارج F 75- F96  اختلاف دما در زمستان طرح ...

گرم کردن آب با برق در حال حاضر هزینه گرم کردن آب با برق گرانتر از هزینه گرمایی سوختهای دیگر تمام می شود و در زمان استقرار آبگرمکنهای برقی باید به مسئله حفظ گرما توجه کرد . در این رابطه باید نکات زیر را مورد توجه قرارداد: 1- منبع ذخیره آب گرم را باید به ضخامت حداقل mm 50 – ترجیحاً mm 75- با یک ماده عایق خوب به طور کامل عایق بندی کرد. 2- آب گرم نباید در لوله هایا رادیاتورهای حوله ...

کامپوزیت چیست؟ کامپوزیت ماده ای است که از چند ماده متمایز ساخته شده است (البته از لحاظ ماکروسکوپیک نه میکروسکوپیک) یکی از کامپوزیت های آشنا بتون است که از سیمان و ماسه ساخته می شود.بسیاری از مواد می توانند در گروه کامپوزیت ها قرار گیرند اما در این جا کمی در مورد کامپوزیت هایی از نوع فیبر های استحکامی پلیمری می نویسیم. کامپوزیت های پلیمری پلاستیک هایی هستند که درون آن ها رشته ها ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول