دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) : تسمه مغناطیسی

Word 124 KB 12989 26
مشخص نشده مشخص نشده پروژه کارآفرینی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: تسمه مغناطیسی
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • عنوان محصول : ته مغناطیسی دائمی
    ظرفیت سالیانه : یکصد تن
    تعداد روز کار : 270
    تعداد شیفت : 2 شیفت
    مساحت زمین : 594 متر مربع
    سطح زیر بنا : 199 متر مربع
    سرمایه ثابت : 5/330 میلیون ریال
    سرمایه کل 3/370 میلیون ریال
    تعداد کارکنان : 20 نفر
    فروش کل محصول : 500 میلیون ریال
    سود ویژه : 3/110 میلیون ریال
    ارزش افزوده 4/390 میلیون ریال
    سرمایه گذاری سرانه : 6/10 میلیون ریال
    ظرفیت در نقطه سر به سر : 70 تن
    نرخ بازده سرمایه : 33%
    صرفه جوئی ارزی سالیانه : 1.300.000دلار
    درصد صرفه جوئی ارزی : 30%
    2- مطالعات اقتصادی
    2-1- تعریف محصول
    تسمه مغناطیسی محصولی است ساخته شده از فریت مغناطیسی که پس از عبور از یک میدان مغناطیسی قوی به آهنربای دائمی تبدیل می شود.
    دانسیته تسمه مذکور حدود 7/3 – 6/3 گرم بازای هر سانتیمتر مکعب، سختی آن حدود 90-85 (در شاخص A ) و قدرت جذب مغناطیسی به مقدار 37/0 – 3/0 پوند بازای هر اینچ مربع (26-21 گرم بر سانتیمتر مربع) می باشد.
    مقطع تسمه و ابعاد آن متناسب با کاربرد آن و سفارش مشتری بایستی انتخاب شود یک نمونه از آن در شکل زیر نشان داده شده است.

    کاربرد نمونه مذکور در اطراف درب یخچال می باشد.

    در حال حاضر استاندارد ملی برای این محصول وجود ندارد.
    2-2- موارد مصرف و کاربرد
    تسمه مغناطیسی مورد نظر معمولاً در اطراف درب یخچال و فریزر و به میزان کمتر در لوازمی از قبیل جعبه های جامدادی و ساخت علائم مورد استفاده در «وایت برد» و تخته های مهندسی می باشد.

    تسمه مذکور در داخل نوار پلاستیکی اطراف درب یخچال و فریزر قرار گرفته و باعث می شود پس از اعمال گشتاور به درب وپس از نزدیک شدن در به بدنه یخچال، با جاذبه بیشتری درب به یخچال نزدیک شده و پس از تماس از آن جدا نشود.

    و به این ترتیب از تبادل حرارت و اتلاف انرژی جلوگیری بعمل آید.

    تسمه مغناطیسی مورد نظر معمولاً در اطراف درب یخچال و فریزر و به میزان کمتر در لوازمی از قبیل جعبه های جامدادی و ساخت علائم مورد استفاده در «وایت برد» و تخته های مهندسی می باشد.

    2-3- کالاهای رقیب یا جانشین : در حال حاضر رقیب یا جانشین برای این محصول در بازار وجود ندارد.

    2-4- قیمت فروش بازار : با توجه به محاسبات قسمت (2-7-4) قیمت فروش هر کیلو تسمه تولیدی 1690 ریال تعیین گردیده است.

    3- بررسی های فنی : 3-1- بررسی های تکنولوژیهای مختلف محصول مورد نظر عمدتآً با استفاده از دستگاه اکسترودر، مغناطیس کننده و دستگاه برش و بسته بندی ساخته می شود.

    معمولاً در کشورهای دارنده تکنولوژی پیشرفته مراحل فوق بصورت پیوسته صورت گرفته و برش و بسته بندی نیز با استفاده از ماشین بسته بندی صورت می گیرد.

    در طرح فعلی با توجه به اینکه این مرحله تأثیری در کیفیت محصول خروجی نخواهد داشت و استفاده از روش کارگر بر منجر به افزایش اشتغال زائی طرح خواهد شد.

    مرحله برش بصورت اتوماتیک و مرحله بسته بندی با استفاده از کارگر انجام خواهد شد.

    3-2- بررسی روشهای مختلف تولید روش تولید تسمه مغناطیسی عمدتاً شامل مراحل زیر می باشد : انتقال مواد اولیه به داخل قیف اکسترودر اکسترود کردن مواد بصورت تسمه خنک کردن تسمه ها با جریان آب بعد از اکسترود شدن خشک کردن تسمه عبور دادن تسمه از میدان مغناطیسی برش در ابعاد مورد نظر بسته بندی ارسال به انبار 3-3- بررسی شیوه های کنترل تولید محصول و نقاط کنترل در خط تولید : کنترل تولید محصول شامل کنترل کیفیت مواد اولیه خریداری شده و محصول نهائی می باشد.

    کنترل مواد اولیه خریداری شده را نیز میتوان با ساخت نمونه محصول از آن و انجام آزمایشات لازم انجام داد.

    مشخصات کیفی محصول آماده که بایستی مورد آزمایش و کنترل قرار گیرند عبارتند از : دانسیته سختی قدرت جذب مغناطیسی ابعاد یکنواخت بودن دانه بندی و ساختمان تسمه رنگ الف – دانسیته : دانسیته تسمه تولیدی می تواند در حدود 7/3 – 6/3 گرم بازای هر سانتیمتر مکعب محصول باشد.

    ب – سختی : سختی تسمه در دستگاه A می تواند حدود 90-85 باشد.

    ج – قدرت جذب مغناطیسی : قدرت جذب مغناطیسی تسمه تولیدی می بایستی حداقل 21 گرم بر سانتیمتر مربع باشد.

    د – ابعاد : ابعاد مقطع و طول محصول بریده شده بایستی مطابق درخواست مشتری و با تولرانس های مورد قبول وی باشد.

    ه – یکنواخت بودن دانه بندی و ساختمان تسمه : در صورتیکه مواد اولیه مرغوب و مناسب نبوده و اکسترودر نتواند بخوبی مواد اولیه را عمل آورد دانه بندی و ساختمان تسمه از حالت یکنواختی خارج شده و در مقطع برش خورده تسمه دانه های خام دیده می شود که نشان دهنده یکی از عیوب فوق (نامناسب بودن مواد اولیه و یا خراب بودن دستگاه یا تنظیم نبودن آن) می باشد.

    و) رنگ : رنگ محصول بصورت سیاه مات می باشد.

    آزمون های لازم برای تعیین کیفیت محصول و وسایل لازم : آزمون تعیین دانسیته : این آزمون می تواند با استفاده از ترازوی دقیق و ظروف آزمایشگاهی مدرج برای تعیین حجم نمونه صورت گیرد.

    آزمون تعیین سختی : این ازمون میتواند با استفاده از دستگاه سختی سنج صورت گیرد.

    آزمون تعیین قدرت جذب مغناطیسی : این ازمون می توان با استفاده از یک صفحه کوچک فولادی با سطح یک سانتیمتر مربع که به آن قلابی توسط نخ آویخته شده صورت گیرد با این وسیله می توان با افزایش ورنه قلاب حد جدا شدن صفحه از قطعه را بدست آورد.

    یکنواخت بودن دانه بندی ساختمان تسمه و رنگ را می توان با رؤیت چشمی و میکروسکوپ ملاحظه نمود.

    3-4- مشخصات مواد اولیه، میزان مصرف سالیانه، مشخصات و قیمت : مواد اولیه مورد نیاز طرح عمدتاً شامل کامپاوند مغناطیسی (MAGnETIC COMPOUND) بصورت گرانول می باشد و ترکیب آن بصورت زیر است : فریت باریم 90% بایندر (واکس و پل اتیلن) 10% میزان مورد نیاز از ماده فوق با احتساب 2% ضایعات (ضایعات خط تولید عمدتاً قابل استفاده مجدد هستند) برابر است با : تن 102 = 02/1 × 100 هزینه ارزی مقدار فوق با توجه به قیمت آن (28000 دلار بازای هر تن) برابر است با 2856000 دلار و هزینه های ریالی مربوطه (ثبت سفارش، حقوق و عوارض گمرکی، حمل داخلی) برابر 49980000 ریال برآورد می گردد.

    مواد مورد نیاز دیگر وسایل بسته بندی شامل کیسه پلاستیکی و کارتن می باشد که با فرض اینکه هر 100 متر محصول (حدود 5/11 کیلوگرم) در یک کیسه و کارتن بسته بندی شود و با احستاب 2% ضایعات اقلام فوق به تعداد 8870 عدد کارتن و کیسه نیاز می باشد که با توجه قیمت 1000 ریال برای هر کارتن و 25 ریال برای هر کیسه جمعاً برابر 11087500 ریال میگردد.

    به این ترتیب جمع مواد اولیه خارجی 2856000 دلار و هزینه های ریالی مواد اولیه وارداتی و داخلی برابر 61067500 ریال میگردد.

    3-5- مشخصات ماشین آلات و تجهیزات خط تولید، تعداد و قیمت آنها : 1- اکسترودر : جهت ذوب مواد اولیه در دمائی حدود c 120 و تبدیل آن به تسمه با ابعاد مورد نظر از اکسترودر استفاده میشود.

    با توجه به ظرفیت طرح، تعداد روزگاری (270 روز) و تعداد شیفت کاری (2 شیفت) ساعت کار مفید هر شیفت (2/7 ساعت) و راندمان 75% مورد انتظار به یک دستگاه اکسترودر با ظرفیت 35 کیلوگرم در ساعت نیاز می باشد.

    Kg/hr = 75% : 712 : 2 : 270 : 102000 (راندمان ) (ساعت ) (شیفت ) ( روز) (ورودی اکسترودر به کیلو) توان برق مصرفی دستگاه حدود 5 کیلو وات و آب مورد نیاز جهت خنک کردن تسمه خروجی 200 لیتر در ساعت می باشد.

    هزینه ارزی دستگاه مذکور 400000 دلار و هزینه های ریال آن 7.000.000 ریال برآورد می گردد.

    2- دستگاه مغناطیسی کنننده : دستگاه مغناطیسی کننده دستگاهی است که الکتروموتور آن یک مولد برق مستقیم را به حرکت در آورده و با استفاده از برق مستقیم تولید شده یک میدان مغناطیسی قوی ایجاد می نماید بطوریکه تسمه تولیدی پس از عبور از این میدان به یک مغناطیسی دائمی تبدیل می شود.

    سرعت عبور تسمه از میدان نیز قابل تنظیم می باشد.

    قیمت دستگاه مذکور 200.000 دلار و هزینه های ریالی مربوطه 3.500.000 ریال برآورد میگردد توان برق مصرفی دستگاه فوق حدود 6 کیلووات می باشد.

    3- پرس پنوماتیکی : جهت برش تسمه تولیدی به طول های مورد نظر به یکدستگاه پرس پنوماتیکی با نیروی 200 کیلوگرم نیاز می باشد.

    پس مذکور بر روی یک میز فولادی نصب می شود تسمه تولیدی از یکطرف وارد قالب شده و از طرف دیگر که در مقابل آن شابلونی جهت تنظیم طول برش وجود دارد خارج می شود با رسیدن سر تسمه به شابلون و اندازه مورد نظر پرس مذکور توسط پدال پنوماتیکی عمل کرده و سر تسمه را با زاویه مورد نظر قطع می کند.

    مصرف هوای فشرده این پرس حدود 10 لیتر در دقیقه می باشد هزینه پرس، میز فولادی و شابلون مذکور بترتیب 3.000.000 ریال و 600.000 ریال و 300.000 ریال برآورد می گردد.

    5- آسیاب : جهت خرد کردن مجدد ضایعات به یکدستگاه آسیاب نیاز می باشد با فرض اینکه حدود 5% محصول تولیدی به ضایعات تبدیل می شود روزانه حدود 20 کیلوگرم ضایعات تولید می باشد.

    با این حساب یک آسیاب با ظرفیت 20-10 کیلوگرم در ساعت کافی می باشد توان برق مصرفی آسیاب 2 کیلووات و هزینه آن 3.000.000 ریال برآورد می گردد.

    4- میز بسته بندی : جهت بسته بندی محصول تولیدی به یک میز به ابعاد 8/0 × 8/1 متر نیاز می باشد.

    به روی این میز کارگر به تعداد معین (حدود 100 متر) از تسمه های برش خورده را داخل کیسه پلاستیکی با قطر cm 5/6 که بصورت رول می باشد قرار داده، سپس بوسیله یکدستگاه دوخت ( که با استفاده از حرارت دو سر کیسه را ذوب نموده و به یکدیگر می چسباند) دو سر آنرا چسبانیده آنرا در داخل کارتن قرار می دهد.

    هزینه میز و دستگاه دوخت فوق الذکر بترتیب 600.000 و 300.000 ریال و توان برق دستگاه دوخت 75/0 کیلووات برآورد می گردد جمع کل توان برق مورد نیاز ماشین آلات و تجهیزات تولید 75/13 کیلو وات می گردد.

    3-6- نقشه استقرار ماشین آلات در خط تولید نقشه استقرار ماشین آلات در خط تولید در شکل یک نشان داده شده است.

    3-7- مشخصات ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل در ارتباط با تولید 1- لیفت تراک : جهت حمل پالت های مواد اولیه به یکدستگاه لیفت تراک 5/1 تنی با برآورد قیمت 25.000.000 ریال نیاز می باشد.

    2- پاک تراک : جهت حمل کارتن های محصول به انبار یکدستگاه پالت تراک با برآورد قیمت 2.500.000 ریال نیاز می باشد.

    3- وانت : جهت انجام امور تدارکاتی به یکدستگاه وانت با برآورد قیمت 25.000.000 میلیون ریال نیاز می باشد.

    4- تأسیسات برق : با توجه به توان برق مصرفی کارخانه (24 کیلو وات) که در قسمت (3-9-1) محاسبه گردید، هزینه تأسیسات مربوطه شامل اخذ انشعاب ، کنتور و سیم کشی تا محل تابلوی اصلی دستگاه ها 10800000 ریال برآورد میگردد.

    5- تأسیسات آب : با توجه به میزان آب مصرفی روزانه که در قسمت (3-9-2) به مقدار 6/7 متر مکعب در شبانه روز برآورد گردید هزینه تأسیسات مربوط به آن شامل اخذ انشعاب، کنتور و لوله کشی تا محل اکسترودر، سرویس های بهداشتی و سایر مکانهای لازم 2456.000 ریال برآورد میگردد.

    6- تأسیسات سرمایشی و گرمایی : تأسیسات گرمایشی بر اساس استفاده از سه دستگاه بخاری کارگاهی و سه دستگاه کولر به میزان 10.000.000 ریال برآورد میگردد.

    توان برق مصرفی تأسیسات فوق الذکر حدود 5/2 کیلووات برآورد میگردد.

    7- هوای فشرده : بمنظور تأمین هوای فشرده مورد نیاز پرس پنوماتیکی یک دستگاه هوای فشرده با ظرفیت 100 لیتر در دقیقه به ارزش 1700.000 ریال و با توان برق مصرفی یک کیلووات در نظر گرفته میشود.

    8- وسایل آزمایشگاهی : بمنظور انجام آزمونهای مذکور در قسمت 3-3 به وسایل آزمایشگاهی زیر نیاز میباشد.

    ترازوی دقیق با ظرفیت 500 گرم و دقت گرم یکدستگاه 800000 ریال ظروف مدرج آزمایشگاهی یکسری 200000 ریال سختی سنج یکدستگاه 5000000 ریال صفحه و قلاب (تعیین قدرت جذب مغناطیسی) یک عدد 50000 ریال _________________ 650000 ریال 9- تجهیزات اطفا حریق : جهت جلوگیری از حریقهای احتمالی یک کپسول 12 کیلوئی پودر و گاز و یکدستگاه 6 کیلوئی گاز کربنیک با برآورد هزینه 800.000 ریال در نظر گرفته می شود.

    10-سیستم ارتباطی : یکدستگاه خط تلفن با برآورد هزینه 30.000.000 ریال در نظر گرفته می شود.

    11- اثاثیه و لوازم اداری : با توجه به 2 نفر پرسنل اداری و مدیریت 1.500.000 ریال برآورد می گردد.

    جمع کل هزینه های ردیف 1 تا 11 000/306/115 ریال و توان برق مصرفی 5/3 کیلو وات برآورد می گردد.

    3-8 برآورد زیر بنا و زمین مورد نیاز : 3-8-1- برآورد زیربنای قسمتهای مختلف قسمتهای مختلف مورد نیاز و زیربنای مورد نیاز آن عبارتند از : سالن تولید : با توجه به ابعاد ماشین آلات و تجهیزات تولید و فضای مورد نیاز حریم آنها سالن تولید به ابعاد 15×5 برابر 75 متر مربع در نظر گرفته شده است که هزینه آن 30000 هزار ریال برآورد می گردد.

    انبار : بر اساس محاسبات زیر سطح مورد نیاز انبار مواد اولیه و محصول برابر 1/47 متر مربع می باشد.

    همانگونه که از پلان کارخانه پیدا است سطحی برابر 5/9× 5 متر جهت این قسمت منظور گردیده که پاسخگوی نیاز می باشد.

    الف – سطح مورد نیاز گرانول : با توجه به اینکه مواد اولیه در داخل کیسه هایی که بر روی پالت به ابعاد 2/1×1 و یا وزن یک تن قرار گرفته وارد کارخانه می شود و با فرض نگهداری 3 ماده اولیه به محلی برای نگهداری 5/25 پالت نیاز می باشد که با فرض قرار دادن دو پالت روی یکدیگر به سطحی برای نگهداری 13 ستون پالت نیاز داریم با توجه به اینکه سطح هر پالت 2/1 متر مربع است.

    سطح کل مورد نیاز برابر 6/158 متر مربع می شود.

    13 = 2 : 5/25 متر مربع 6/15 = (متر مربع) 2/1 × 13 ب – کارتن : با فرض بسته بندی محصول در کارتن به ابعاد (100 ×6×6) سطح زیر هر کارتن برابر 13% متر مربع میباشد در صورتیکه تعداد کارتن هایی را که روی یکدیگر گذارنده می شوند 12 عدد فرض نمائیم ( تا ارتفاع حدود 2/1 متر ) برای هر 100 عدد کارتن به 13% متر مربع جا نیاز داریم حال با توجه به تعداد پالت مورد نیاز جهت سه ماه (2218 = 4 : 8870) یعنی 2218 عدد کارتن به سطحی برابر 23 = 18/22 = 100 : 2218 متر مربع 3 = 13% × 23 ج – کیسه پلاستیکی : با فرض بسته بندی محصول در کارتن هایی بابعاد مذکور در قسمت «ب» به 8870 متر کیسه پلاستیکی به قطر 6 سانتیمتر نیاز می باشد در صورتیکه هر رول کیسه را برابر 100 متر فرض نموده و هر رول با قطره cm 25 و ضخامت 6 سانتیمتر باشد سطح زیر هر رول 5% متر مربع می شود و با فرض اینکه رولها تا ارتفاع 9/0 متر روی یکدیگر چیده شوند (به تعداد 15 عدد) بازای هر 15 عدد یعنی بازای هر 1500 متر به 5% متر مربع محل نیاز داریم بنابراین جهت مصرف سه ماه به سطوح محاسبه شده زیر نیاز می باشد: 2218 = 4 : 8870 148 = 15 : 2218 متر مربع 4/7 = 5% × 148 د) محصول : با فرض اینکه امکان انبار کردن حداکثر ماه تولید در انبار وجود داشته باشد و با فرض اینکه کارتن های محصول را بتوان تا ارتفاع 78/01 متر 12 کارتن روی یکدیگر انبار نمود مطابق محاسبات زیر به 7/1 متر مربع محل برای این منظور نیاز می باشد.

    تولید 5/0 ماه (کارتن ) 270 = 24 : 8870 کارتن محصول 4/28 = 12 : 370 سطح زیر هر کارتن 6% = 1 × 6% متر مربع 7/1 = 6% × 4/28 سطح خالص مورد نیاز جهت انبار سازی مواد برابر است با جمع موارد مذکور یعنی: 7/27 = 7/1 + 4/7 + 3 + 6/15 سطح عملی مورد نیاز با احتساب راهرو و حریم قسمتها برابر 7/1 مقدار فوق یعنی 1/47 متر مربع می شود که در این رابطه محلی بابعاد 5/47 = 5/9 × 5 متر در پلان کارخانه مشخص شده است که هزینه آن 9500 هزار ریال برآورد می گردد.

    ساختمان اداری : با توجه به فرم ارائه شده ساختمان اداری با توجه به مدیریت و مسئول امور اداری و مالی برابر 30 متر مربع منظور میشود.

    نگهبانی : ساختمان نگهبانی برابر 3×3 معادل 9 متر مربع در نظر گرفته می شود.

    سرویس بهداشتی : سرویس بهداشتی کارگری برابر 12 متر مربع برآورد میگردد.

    نمازخانه و ناهار خوری : با توجه به تعداد 12 نفرپرسنل طرح در شیفت اول برابر 12 متر مربع منظور میگردد.

    جمع ردیفهای 2 و 5 و 6 برابر 54 متر می گردد که با احتساب راهرو سطحی به ابعاد 5/4× 15=5/67 متر مربع در کنار سالن تولید به مجموعه فوق اختصاص داده شده است که هزینه آن 30380 هزار ریال برآورد می گردد.

    با توجه به موارد مذکور سطح کل زیر بنای کارخانه 199 متر مربع وهزینه آن 69880 هزار ریال میگردد.

    3-8-2- برآورد زمین با توجه به سطح زیر بنا میزان زمین مورد نیاز برابر 594 متر مربع (حدود سه برابر مقدار زیر بنا) و با برآورد هزینه 14850 هزار ریال در نظر گرفته شده است.

    هزینه های خیابان کشی و فضای سبز برای 395 متر مربع 7900 هزار ریال و هزینه دیوارکشی برای 196 متر دیوار برابر 9800 هزار ریال منظور میگردد.

    با توجه به ارقام مذکور هزینه ساختمان، محوطه سازی و دیوارکشی برابر 87580 هزار ریال میگردد.

    3-9- محاسبه میزان برق، آب و سوخت 3-9-1- برآورد میزان برق مصرفی : الف – توان برق مصرفی : توان برق مصرفی کارخانه عبارتست از جمع توان قسمتهای زیر : 1- توان برق خط تولید 75/13 کیلووات 2- توان برق تأسیسات و تجهیزات عمومی 5/3 کیلو وات 3- توان برق ساختمانها 2 کیلو وات 4- توان برق محوطه 2 کیلو وات 5- پیش بینی نشده 75/2 کیلو وات جمع 24 ب) انرژی برق مصرفی انرژی مصرفی شیفت اول : شامل جمع ردیف های 1 ، 2 ، 3 : 86/13 = 80% × 90% × 25/19 کیلووات ساعت ضریب همزمانی دستگاهها ضریب استفاده از حداکثر توان 88/110 = (ساعت) 8 × 86/13 انرژی مصرفی شیفت دوم : شامل ردیفهای 1 ، 2 ، 3 ، 4 : کیلووات ساعت 3/15 = 80% × 90% × 25/21 4/122 = (ساعت ) 8 × 3/15 انرژی مصرفی شیفت سوم : شامل ردیف 4 4/14 = (ساعت) 8 × 18 کیلووات ساعت 8/1 = 80% × 100% × 2 68/247 = 4/14 + 4/122 + 88/110 انرژی برق مصرفی سالیانه : 6/66873 = (روز) 270 × 68/247 هزینه انرژی برق مصرفی سالیانه : ریال 6/4012401 = 6 × 6/66873 3-9-2- برآورد آب مصرفی : آب مصرفی کارخانه برابر است با آب مورد نیاز تولید بعلاوه آب مورد نیاز جهت مصارف پرسنلی و فضای سبز : آب مورد نیاز دستگاه اکسترودر بر اساس 200 لیتر در ساعت 2/3 متر مکعب در دو شیفت آب مورد نیاز پرسنل و فضای سبز بر اساس 20 نفر پرسنل 6 متر 2/9 متر مکعب آب مصرفی سالیانه برابر 2484 = (روز) 270 × 2/9 متر مکعب و هزینه آن برابر 37260 ریال برآورد می گردد.

    3-9-3- برآورد سوخت مصرفی هزینه گازوئیل جهت مصارف حرارتی بطور متوسط روزانه 15 لیتر و نفت مصرفی نیز بطور متوسط روزانه 20 لیتر برآورد می گردد که مصرف سالیانه آنها بترتیب برابر 4050 و 5400 لیتر و هزینه آنها جمعاً 45525 ریال برآورد می گردد.

    میزان سالیانه بنزین مصرفی نیز بر اساس مصرف متوسط روزانه 25 لیتر، 6750 لیتر و هزینه آن 2025000 ریال برآورد می گردد.

    با توجه به محاسبات مذکور کل هزینه انرژی مصرف سالیانه برابر رقم زیر میگردد : ریال 6/686.526 = 202500 + 45525 + 37260 + 401.241.6 3-10- نیروی انسانی مورد نیاز : نیروی انسانی مورد نیاز قسمت های مختلف به تفکیک سمت، تعداد مورد نیاز در هر شیفت، حقوق ماهیانه و حقوق سالیانه (بر اساس 14 ماه پرداختی) آورده شده است.

    با احتساب 23% میزان حقوق بعنوان حق بیمه پرداختی به سازمان تأمین اجتماعی کل جمع پرداختی جهت حقوق و دستمزد و بیمه برابر میزان زیر می شود: ریال 208338800 = 123 × 16.856.000 3-11- پلان کارخانه : پلان کارخانه تحت عنوان شکل 2 ترسیم گردیده است.

    3-12- نمودار گردش مواد : نمودار گردش مواد تحت عنوان شکل 3 بر روی سالن تولید رسم گردیده است.

    قیمت فروش : الف) قیمت فروش بازار : در حال حاضر اکثر کارخانجات تولید کننده یخچال نیاز خود را از طریق تولید داخلی خود تأمین می نمایند وبرخی از کارخانجات و سازندگان یخچال فریزر مورد نیاز خود را از طریق بازار و با قیمتی حدود هر کیلو 35000 ریال تأمین می نمایند.

    ب) قیمت سیف مشابه : قیمت مشابه وارداتی محصول تولیدی طرح 2/4 دلار بازای هر کیلوگرم می باشد.

    ج) قیمت فروش محصول : با توجه به قیمت تمام شده (6/15607) ریال بازای هر کیلو، قیمت های مذکور و سود قابل انتظار، قیمت فروش محصول تولیدی در محل کارخانه 16900 ریال بازای هر کیلو تعیین می گردد.

    4-8 توجیه اقتصادی و مالی طرح : 4-8-1- مقایسه قیمت فروش محصول و قیمت عمده فروشی بازار : در صورتیکه قیمت عمده فروشی محصول را با قیمت فروش فوق الذکر مقایسه نمائیم ، اختلاف بسیار قابل ملاحظه می باشد که مؤید این مطلب می باشد که محصول از بازار بسیار خوبی برخوردار خواهد بود.

    4-8-2- نقطه سربسر طرح جهت محاسبه نقطه سر بسر طرح از فرمول که در آن C هزینه ای ثابت کل محصول، P قیمت فروش، V هزینه متغیر واحد و حصول و n میزان تولید در نقطه سر بسر می باشد استفاده می نمائیم.

    با توجه به ارقام قسمت 4-7-1 ابتدا V و سپس n را محاسبه می نمائیم : 9/1300 = 100.000 : 130.090.600 = V کیلوگرم 70756 = همانگونه که ملاحظه میشود نقطه سر بسر طرح در 7/70% ظرفیت تولید اتفاق می افتد که مؤید اقتصادی بودن طرح با ظرفیت انتخاب شده می باشد.

    4-8-3- نرخ برگشت سرمایه : نرخ برگشت سرمایه طرح برابر است با که در آن B سود سالیانه و I سرمایه گذاری ثابت طرح می باشد : 11.380.000 = (2/1576 – 1690 ) 100.000 = B 33% = 4-8-4- زمان برگشت سرمایه : زمان برگشت سرمایه برابر است با عکس نرخ برگشت سرمایه یعنی که برابر 9/2 سال می شود و مفهوم آن این است که سرمایه گذاری انجام شده ظرف کمتر از 3 سال برگشت داده خواهد شد.

    4-8-5- سود بعد از کسر مالیات اخذ مالیات و مقدار آن به فاکتورهای متعددی نظیر نوع کشت از نظر حقوقی محل اجرای طرح، بی نلم یا با نام بودن سهام در شرکتهای سهامی معافیت های متعلقه و...

    بستگی دارد با توجه به مشخص نبودن موارد مذکور درصد مالیات را 18% در نظر می گیریم با این حساب سود بعد از کسر مالیات برابر است با : ریال 93316000 = 82% × 11.380.000 4-8-6- درصد مواد اولیه خارجی طرح با توجه به ارقام مندرج در قسمت (4-7) درصد مواد اولیه خارجی طرح نسبت به کل مواد اولیه مصرفی برابر است با : درصد مذکور بیانگر آن است که طرح به مواد اولیه خارجی را بستگی دارد.

    4-8-7- ارزش افزوده ارزش افزوده طرح برابر است با جمع پرداختی ها بابت حقوق و بیمه کارکنان، استهلاک سرمایه گذاری ثابت، کارمزد وام پرداختی به بانک ، هزینه لوازم کار کارکنان و سود حاصله، جمع موارد مذکور با استفاده از ارقام بخش 4-7-1 و 4-8-3 برابر میشود با 39.459.6000 ریال که نسبت آن به فروش کل برابر می شود با : درصد مذکور بیانگر آنست که طرح از ارزش افزوده نسبتاً پائینی برخوردار می باشد که علت آن احتساب نرخ غیر دولتی برای ارز می باشد.

    4-8-8- صرفه جوئی ارزی طرح ارز برای واحد محصول با توجه به ارقام قسمت (4-7-1) برابر است با : 293400 = 287400 + 6000 9/2 = 100.000 : 293400 با توجه به رقم فوق و قیمت وارداتی محصول (2/4 دلار بازای هر کیلو) صرفه جوئی ارزی هر کیلو برابر 3/10 دلار و کل صرفه جوئی ارزی سالیانه برابر است با : دلار 1.300.000 = (9/2 – 2/40) 100.000 درصد صرفه جوئی ارزی نیز برابر است با : 1- 4-8-9- سرمایه ثابت سرانه طرح سرمایه ثابت سرانه طرح برابر است با کل سرمایه گذاری ثابت طرح تقسیم بر تعداد پرسنل ریال 16785500 = 20 : 23571000 پائین بودن سرمایه ثابت سرانه فوق مؤید اشتغال زائی طرح می باشد.

    عنوان محصول: ته مغناطیسی دائمیظرفیت سالیانه: یکصد تنتعداد روز کار: 270تعداد شیفت: 2 شیفتمساحت زمین: 594 متر مربعسطح زیر بنا: 199 متر مربعسرمایه ثابت: 5/330 میلیون ریالسرمایه کل3/370 میلیون ریالتعداد کارکنان: 20 نفرفروش کل محصول: 500 میلیون ریالسود ویژه: 3/110 میلیون ریالارزش افزوده4/390 میلیون ریالسرمایه گذاری سرانه: 6/10 میلیون ریالظرفیت در نقطه سر به سر: 70 تننرخ بازده سرمایه: 33%صرفه جوئی ارزی سالیانه: 1.300.000دلاردرصد صرفه جوئی ارزی: 30% عنوان شغلتعداد مورد نیاز در یک شیفتتعداد شیفتکل تعداد مورد نیازمدیر کارخانه سر پرست شیفت کارگر مسئول اکسترودر مغناطیس کننده کارگر برش کارگر بسته بندی مسئول انبار حمل و نقل مسئول اداری مالی کنترل کیفی راننده و مسئول تدارکات آبدارچی نظافت چی نگهبان1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 11 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 21 2 2 2 2 2 1 1 1 2 1 2جمع1220 حقوق ماهیانه هر نفر تومانحقوق ماهیانه کل تومانحقوق سالیانه کل تومان150000 90000 48000 48000 48000 48000 80000 70000 70000 45000 45000 45000150000 180000 96000 96000 96000 96000 80000 70000 70000 90000 45000 1350002100000 2520000 1344000 1344000 1344000 1344000 1120000 980000 980000 1260000 630000 189000016856000

  • 1. خلاصه طرح
    2. مطالعات اقتصدی
    2-1. تعریف محصول
    2-2. موارد مصرف و کاربرد
    2-3. کالاهای رقیب یا جانشین
    2-4. قیمت فروش محصول تولیدی
    3. بررسی های فنی
    3-1. بررسی تکنولوژی های مختلف
    3-2. بررسی روشهای مختلف تولید محصول
    3-3. بررسی شیوه های کنترل تولید محصول
    3-4. مشخصات مواد اولیه
    3-5. مشخصات ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و ...
    3-6. نقشه استقرار ماشین آلات در خط تولید
    3-7. مشخصات ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل در ارتباط با تولید
    3-8. برآورد زیربنا و زمین مورد نیاز
    3-9. محاسبه میزان برق و آب و سوخت
    3-10. نیروی انسانی مورد نیاز
    3-11. پلان کلی کارخانه
    3-12. نمودار گردش مواد
    4. بررسی های مالی
    4-1. برآورد سرمایه ثابت
    4-2. برآورد سرمایه در گردش
    4-3. برآورد کل سرمایه مورد نیاز
    4-4. نحوه تأمین مالی
    4-5. محاسبه هزینه استهلاک
    4-6. محاسبه هزینه های نگهداری و تعمیرات
    4-7. محاسبه قیمت تمام شده و قیمت فروش
    4-8. توجیه اقتصادی و مالی طرح
    4-8-1. مقایسه قیمت فروش محصول و قیمت عمده فروشی در بازار
    4-8-2. نقطه سر بسر طرح
    4-8-3. نرخ بازگشت سرمایه
    4-8-4. زمان برگشت سرمایه
    4-8-5. سود بعد از کسر مالیات
    4-8-6. درصد مواد اولیه خارجی طرح
    4-8-7 . ارزش افزوده طرح
    4-8-8 . صرفه جوئی ارزی طرح
    4-8-9 . سرمایه ثابت سرانه طرح

موضوع : علم تکنولوژی مواد فصل اول طبقه بندی مواد کار 1- طبقه بندی مواد کار 1-1- تعریف تکنولوژی مواد: علمی که درباره استخراج، تصفیه، آلیاژ کردن، شکل دادن، خصوصیات فیزیکی، مکانیکی، تکنولوژیکی، شیمیایی و عملیات حرارتی بحث می‌کند، تکنولوژی مواد گفته می‌شود. این علم ساختمان داخلی مواد از نظر شبکه‌بندی، ترکیب و سایر خصوصیات آنها را بررسی می کند. 2-1- طبقه‌بندی عناصر تعریف عنصر: موادی ...

مقدمه اساس روشهای تولید الیاف مصنوعی، ذوب رسیی، خشک سبی و تدریسی، با استفاده از نیروهای مکانیسی می باشد. روش electrospining با به کاربردن نیروی الکتریسیته ، روش کاملاً متفاوت در تولید الیاف مصنوعی می باشد. با اعمال ولتاژ زمانی که نیروی الکتریکی به کشش سطحی و نیروی دیسکوالاستیک غلبه کند، جریان jet که دارای بار الکتریکی می باشد، از محلول پلیمر خارج می شود. این جریان (jet) توسط ...

دستورالعمل ایمنی جوشکاری و برشکاری  1-هدف :     هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح چگونگی رعایت مسائل ایمنی جوشکاری در واحدهای مختلف می باشد ، 2- دامنه کاربرد :    دامنه کاربرد این دستورالمل شامل کلیه پرسنل جوشکار وبرشکار. کارخانه  می باشد ،  3- مسئولیتها  :  3-1   مسئولیت تهیه وبرقراری این دستورالعمل به عهده سرپرست واحد ...

مقدمه امروز سیستم تهویه مطبوع جایگاه ویژه ای در خودرو دارد. سرنشینان خودرویی که از سیستم تهویه مطبوع پیشرفته و مجهزی برخوردار است، احساس آرامش می کنند و چه بسا در شرایط سخت رانندگی در جاده های طولانی، به دلیل داستن این سیستم، سختی های سفر را بر خود هموار سازند و آن را با خاطره ای خوش به پایان رسانند. سیستم های تهویه مطبوع پس از سال ها سیر تکاملی، به شکل امروزی خود رسیده اند. این ...

ساختمان ترانسفورماتور ترانسفورماتورها را با توجه به کاربرد و خصوصیات آنها، می توان به سه دسته کوچک متوسط و بزرگ دسته بندی کرد. ساختن ترانسفورماتورهای بزرگ و متوسط به دلیل مسایل حفاظتی و عایق بندی و امکانات موجود ، کار ساده ای نیست ولی ترانسفورماتور های کوچک را می توان بررسی و یا ساخت. برای ساختن ترانسفورماتورهای کوچک ، اجزای آن مانند ورقه آهن ، سیم و قرقره را به سادگی می توان ...

مقدمه در اجتماع حاضر دنیا با توجه به روند سریع و رو به رشد صنایع خودرو سازی، بحثهای گوناگون کیفی و کمی خودروها باعث شده، سازندگان با سلیقه های متنوع مشتریان خود روبروه شوند که در راستای تولید خودرو، وسایل و امکانات رفاهی فراوانی راجهت عرضه محصولات خود به خودرو بیفزایند. با توجه به اینکه اغلب وسایل مورد بحث الکتریکی بوده و محتاج منبع عظیمی از نیرو می باشد و باطریها جوابگوی میزان ...

مقدمه :          اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران می‌گذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشته‌اند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست می‌آید. فصل اول   ...

مقدمه :          اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران می‌گذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشته‌اند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست می‌آید. فصل اول تاریخچه ...

- تاریخچه از زمان کشف بار تک قطبی که به دوره یونانیان باستان بر می‌گردد پدیده باردار شدن اجسام فقط جنبه کنجکاوی داشته و کاربرد عملی نداشته مثال باردار کردن میله های کهربا با پوست خرگوش یکی از مثالهایی است که باردار شدن از راه مالش را بیان میکند . پدیده رعد و برق و یا شوکهای ناشی از تماس دست با دستگیره در محلهایی که مفروش میباشد نمونه هایی از پدیده الکتروستاتیک میباشد جالب این ...

مقدمه : اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران می‌گذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشته‌اند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست می‌آید. 1-1- تاریخچه اگر کسی بخواهد که تاریخ علم الکتریسیته را تا قرن ششم قبل ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول