دانلود مقاله رایگان کار دسته جمعی

Word 27 KB 11123 5
مشخص نشده مشخص نشده دانلود مقاله های رایگان
قیمت: ۰ تومان
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • راهنمای پیشبرد کار دسته جمعی پیشبرد کار دسته جمعی چیست؟

    پیشبرد کار دسته جمعی(بعضی اوقات کار دسته جمعی سودمند نامیده می شود) در باره ایجاد اطمینان از کسب موفقیت در خلال همکاری مشترک است که از طریق تنها کار کردن هر سازمان چنین موفقیتی قابل کسب نخواهد بود.

    پیشبرد کار دسته جمعی برای کیست؟

    هرکس!

    پیشیرد کار دسته جمعی کمک کار افراد در درک کمی بهتر فرایند های طرزکار شراکتی است.و همچنین مربوط به یاری دادنِ سازمان ها و گروه ها برای فکر کردن در باره معانی عملی کار دسته جمعی است.

    پیشبرد کار دسته جمعی چگونه محقق می گردد؟

    پیشیرد کار دسته جمعی یک نظریه است که تمرکز آن بر فرایند کار دسته جمعی است؛دلائلی که می تواند چالش برانگیز باشد و نیز چگونه جوابگوی چالش ها بودن.

    کار دسته جمعی چیست؟

    کار دسته جمعی تا اندازه ای به مثابه چیز خوب ا رتقا یافته ای در درون یک بخش احیا شده است.اما اینکه چرا مردم این نوع کار شراکتی را انتخاب می کنند؛ آنها چه تصوری از معانی طرز کار مشارکتی دارند و چه چیزی در عمل واقع می شود؛ می تواند متفاوت باشد.

    اصل راهنمای 1: اهداف را مدیریت کنید در هر کار دسته جمعی یک هدف کلی وجود خواهد داشت،اما هر سازمان شریک یا فرد مشارکت کننده همچنین انگیزه های متفاوتی برای همراهی دارد.این انگیزه هاممکن است آشکار،فرضی،یا پنهان باشد و چنین وضعی ممکن است در رسیدن به توافق مشکل زا باشد.در فعالیت های دسته جمعی بعضی اوقات نیازمند اتفاق افتادن برخی اقدامات هستیم قبل از اینکه توافق کاملی در جزئیات اهداف صورت گرفته باشد.

    اصل راهنمای 2:توازن قوا همکاری ها اغلب در بر دارنده روابط قدرت است.برای مثال کسانی که منابع مالی مشارکت را تامین می نمایند،یا کسانی که سازمان دهنده منابع هستند؛اغلب بر این باورند که بباید دارای نفوذ بیشتری بر چگونگی کارهای دسته جمعی داشته باشند.در عمل تعادل قدرت در میان مشارکین در طول زمان جا به جا می شود.

    اصل راهنمای 3:اعتماد سازی اعتماد بین مشارکین به صورت خودکار اتفاق نمی افتد اما باید ایجاد گردد.برای شروع خوب اعتماد سازی قعالیت های اندک اما واقع گرایانه مشارکین مناسب بوده و منجر به اعتماد سازی تدریجی می شود.چنین نوع فعالیت های دسته جمعی به مشارکت کنندگان کمک می کند تا یاد بگیرندچگونه توقعات مشترک را شکل داده و با هم حطر کنند.

    اصل راهنمای 4:پیچیدگی مشارکت در برخی از مشارکت ها ممکن نیست تا به روشنی و دقت مشارکین و چگونگی ارتباط آنها با یکدیگر را معلوم کرد.افراد ممکن است به نمایندگی از سازمانشان در شبکه های یا فعالیت های دسته جمعی متعدد حضور بیابند.یک نقشه شبکه می تواند کمک کار باشد؛اما تشخیص چنین مشارکت هایی با توجه به ماهیت بسیار مبهم و پیچیده آنها مهم است.

    اصل راهنمای 5:مدیریت تغییر خط مشی ها در دو سطح ملی و درون سازمانی تغییر می کنند،که می تواند به معنای لزوم تجدید ساختار همکاری های دسته جمعی باشد.مشارکت همچنین می تواند تحت تاثیرتغییرات شغلی اعضای مشارکت کننده فرار بگیرد.با توجه به اینکه همه سازمانها در طول زمان تغیییر می نمایند؛مشارکین همکاری های دسته جمعی در معرض خطر تغییر بسیار سریع هستند؛لذا فرایند پرورش ارتباطات بین مشارکین باید مستمر باشد.

    اصل راهنمای 6:ساختار های رهبری ایجاد تعادل در فعالیت دسته جمعی میان احساس مالکیت اعضا و تضمین تحقق اهداف فعالیت سخت است.مشارکین نیازمند موفقیت در رسیدن به اهدافشان هستند اما تصمیم گیری نباید خیلی متمرکز گردد.

    اصل راهنمای7:رهبری فعال تلاش برای جلوبردن کار دسته جمعی باید متمرکز بر دربرگیری،توانمندسازی،مشارکت و پویایی اعضا باشد.شناسایی نقاط قوت افراد و تشویق اشتراک مساعی های بالقوه همه اعضا مهم است.همزمان راهنمایی فردی ممکن است برای عطف توجه و موثر بودن مشارکین مورد نیاز باشد.

    بعد از اینها چی؟

    چالش های کار مشارکتی گریز ناپذیر هستند؛اما می تواند مدیریت شده و به حداقل برسد.به سادگی توافق بر روی این که کار دسته جمعی می تواند کار سختی باشد،می تواند محل مناسبی برای شروع کار باشد.

    طراحی پیشبرد کار دسته جمعی پیشبرد کار دسته جمعی از راههای متفاوتی می تواند با موفقیت دنبال شود.برای مثال دور هم جمع شدن شرکا در تشریح موقعیت پیچیده می تواند در درک دلائل یک مسئله ،تفکر در باره آنچه برای هجوم به مشکل مورد نیاز است،و الویت های عمل، کمک مناسبی باشد.

    این اجتماع همچنین برای دیدن مسئله از چشم انداز های گوناگون به همراه راه حل های جدید یاری رسان است.رشد ،امری پیچیده و قابل تامین توسط یک گروه یا حرفه منزوی نیست.ابزار های قابل دسترس زیادی برای کمک به شناسایی موقعیت های پیشبرد کار دسته جمعی و موفقیت در آن وجود دارد.

    مهارت های بنیادی برای کسب موفقیت در پیشبرد فعالیت های دسته جمعی، مشارکین باید ظرفیت های ویژه ای داشته و از عهده ایفای نقش ها ی مورد نیاز برآیند.سازمان ها باید بدانند در یک فعالیت دسته جمعی چه چیزهایی می توانند پیشنهاد و ارائه نمایند.سازمانها باید راهی برای تسهیم درس های فعالیت های دسته جمعی به اعضا (مدیریت دانش)بیابند.فعالیت ها باید برای تضمین تحقق اهداف(مهارت های پروژه) مشارکین پی گیری و پایش گردد.اعضا باید تعهدات حاصل از مشارکت را یکپارچه کرده و در طرح های اجرایی خود لحاظ نمایند(برنامه ریزی راهبردی).

    و مشارکت کنندگان باید اطمینان داشته باشند که درس های حاصل از تحقیق و تجربه جاهای دیگر یافته شده،ارزشیابی گردیده،به اشتراک و کاربرد گذاشته می شود(عمل استناد محور).

    مشارکین در رشد مشارکین متداول در رشد به مثابه محملی برای تعامل به جای محملی برای کار دسته جمعی عمل می نمایند.این تعاملات از طریق به اشتراک گذاشتن اطلاعات و ارائه فرصت ها برای مردم و سازمان ها برای بسط ارتباطات و فهم از یکدیگر محقق می شود.استعداد فراتر از این رفتن فکر سترگی است.مشارکین در رشد یک گروه بی همتا از شبکه هاست که دارای علائقی مشترک در نوزایی و نیز دارای تعهد کمک به یکدیگرند.مشارکین فردی باید در مورد اینکه آنها چگونه می توانند از چنین منابع افسانه ای برای ارزش افزایی در کارهای خودشان استفاده کنند؛به تفکر بپردازند.

    فرهنگ کار دسته جمعی - چرا انجام کارهای دسته جمعی و گروهی در هر سنی، شغلی، ...

    برای ما مشکل اما برای اینها ساده است؟

    شاید پاسخ در مدرسه نهفته باشد.

    برای ما از روش آموزش مستقیم استفاده میشود، اینها از روش غیر مستقیم سود میرند.

    ما، در مدرسه پشت کله هم و تک به تک رو به معلم مینشینیم و آماده رقابت با هم هستیم، تا به ما بگویند تک روی نکنید و سعی کنید گروهی کار کنید.

    اینها بچه را در مدرسه گروه بندی میکنند و مثلا هر 6 نفر را دور یک میز مینشانند تا درسها را گروهی بخوانند و تکالیف را گروهی انجام دهند.

    خوش بحال بچه تنبلها.

    به این ترتیب کم کم به اجرای کار گزوهی عادت میکنند فرهنگ کار دسته جمعی - چرا انجام کارهای دسته جمعی و گروهی در هر سنی، شغلی، ...

    به این ترتیب کم کم به اجرای کار گزوهی عادت میکنند.

    منبع: سندی تحت عنوان: A quick guide to collaborative gain از Scottish center for regeneration

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    سندی تحت عنوان: A quick guide to collaborative gain از Scottish center for regeneration

مقدمه: پر واضح است که شناسایی اسیب های سازمانی و عوامل پیش برنده و اثر گذار سازمانی،سازمان را قادر می سازد تا با رفع موانع تغییر و تحول سازمانی و تقویت عوامل اثر بخش و مثبت سازمان بستر رشد و شکوفایی استعداد های انسانی و بهبود سیستم های مدیریتی را فراهم اوردو در راستای ارتقای کیفیت زندگی کاری کارکنان گام بر دارد. در فصل یک تحقیق سعی می شود  طرح کلی ‍‍‍ تعریف و ترسیم شود .در ...

ارزش های اساسی تعاونی ها کرایک استاد دانشگاه کانادا که مطالعات زیاد در باب تعاون ها دارد ارزش ها اساسی تعاونی را به صورت زیر دسته بندی کرده است : 1- کمک متقابل : الف) تعاون یا یکپارچگی ب) اقتصاد ج) مسئولیت اجتماعی 2- برابری : انصاف، حقوق و آزادگی : الف) مشارکت ب) دموکراسی ج) آزادگی 3- عدالت اقتصادی : الف) برابری ب) مشارکت اقتصادی ج) تأمین کیفیت زندگی (طالب 1382‌: 118) کی ون سو ...

صلیب سرخ اتریش مدیریت استرس در حوادث بحرانی و مداخله در بحران پیش زمینه / تاریخ صلیب سرخ اتریش (ARC) با تعداد 000/30 پرسنل و داوطلب بزرگترین سازمان غیرانتفاعی در اتریش است. این جمعیت تعداد زیادی از عملیاتهای سراسر کشور نظیر آمبولانس، نجات، اعطای خون، سلامتی و خدمات اجتماعی را اداره می کند و در موقعیتهای بعد از حوادث حضور دارد. ARC در دو سطح رهبری و پرسنل / داوطلب نیاز به برنامه ...

مقدمه در این نوشتار، خواهم کوشید تا با ارایه‌ی تحلیلی از جنبش زنان در ایران، نسبت و رابطه‌ی میان این جنبش و جنبش دموکراسی‌خواهی را روشن سازم. پرسش از وجود یا عدم وجود هر کدام بحثی است و رابطه‌ی میان این دو بحثی دیگر. از این‌رو ابتدا به این پرسش خواهم پرداخت که آیا در ایران جنبشی تحت‌عنوان جنبش اجتماعی زنان وجود دارد یا خیر؟ و ویژگی‌های آن کدامند؟ فرض بر آن است که بررسی هر نوع ...

پیشگفتار دختران و پسران ایرانی به طور متوسط در سنین 11 تا 13 سالگی به بلوغ جنسی می‌رسند و به طور میانگین در سنین 26 تا 28 سالگی اکثر آنها متأهل و شاغل می‌شوند. این فاصله سنی که در کشور ما حدوداً 15 سال می‌باشد، دوره جوانی می‌نامد و از جمله وظایف و مأموریت های اساسی خود را شناخت این مرحله از زندگی نسل جوان می‌داند. با عنایت به این که تمامی‌قوای زیستی، روحی ، روانی، فکری و عاطفی ...

مشارکت سیاسی از مهم ترین و اساسی ترین مطالبات دانشجویی کشور است و نظام اسلامی نیز همواره بر ضرورت فعالیت سیاسی دانشجویان و مشارکت فعال و مثبت آنان در مباحث سیاسی تاکید دارد. بر این اساس، «تبیین دقیق سیاسی بودن دانشجو، ضرورت و ویژگی ها و حدود آن در نظام اسلامی»، موضوع اصلی نوشته حاضر است که در این زمینه تلاش می شود، از مباحثی پیرامون چیستی مشارکت سیاسی و عوامل و سطوح ...

تعریف فرار فرار به فرانسه Evasion و به انگلیسی Runaway گفته می شود، عبارت است از شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت و شرایط نامطلوب و یافتن اوقات فراغت بیشتر، این فرار گاهی به این علت است که شرایط سخت زندگی اجازه اطلاق موجود انسانی را به کسی نمی دهد و براساس طبقه بندی DSMIII، فرار جز اختلالات رفتاری شدید محسوب می شود نه به دلیل ماهیت آن، بلکه به دلیل فراهم آوردن مسائل و مشکلات ...

گزارشات ارزش سرمایه انسانی من معتقدم مسیرهای حال حاضر ما در درک سازمان ها منحرف شده است. (مارگرت دیت لی) تا اینجا شما چگونگی اندازه گیری ارزش سرمایه انسانی را در سه سطح مشاهده نموده اید، از سطح موسسه یا شرکت که از طریق فرآیندهای واحدها وظیفه ای تجاری بطور روبه پائین در جهت فعالیت های اداراه منابع انسانی ، هدف گیری می کند. شما دیده اید که چگونه مدیریت سرمایه انسانی فرآیندهای ...

مقدمه :                 برخورداری از یک زندگی سالم و  مولد و با کیفیت توام با طول عمر قابل قبول و عاری از بیماری و ناتوانی، حقی است همگانی که مسئولیت و تولیت آن بر عهده دولت ها است و پیش شرط تحقق توسعه پایدار می باشد. برای تحقق این امر فراهم سازی امکانات و تسهیلات مناسب برای تامین سلامت جسمی ، روانی ...

سلامت سازمانی چکیده مفهوم سلامت سازمانی مفهوم بی نظیری است که به ما اجازه می دهد تصویر بزرگی از سلامت سازمان داشته باشیم. در سازمانهای سالم، کارمندان متعهد و وظیفه شناس و سودمند هستند و از روحیه و عملکرد بالایی برخوردارند. سازمان سالم جایی است که افراد با علاقه به محل کارشان می آیند و به کارکردن در این محل افتخار می کنند. درحقیقت سلامتی سازمان از لحاظ فیزیکی، روانی، امنیت، تعلق، ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول